January 17, 201313 yr comment_180768 Boxie nu mai este...... Adio! O, Doamne, draga de ea! Foxxy Report
January 19, 201313 yr comment_181219 Astazi Boxiluca a fost incinerata.... Sper ca-i pe undeva la joaca. Poate chiar cu tata... Un pui mic, luat la pozat: Iarna pe ulita: Ne hodinim nitel pe imas: Dupa apa tre' sa ma "balacesc" si prin nisip si arat ca precum porcusoru'. Corect? Ia sa vedem cine mai trece pe drum, prin fata portii: Da, Doamne si la mine un peste, nu numa' la grizzly: Pe dealuri, cu pretinu' N la interval, sa ne masuram inaltimea (el triseaza, are cam 2 m). Pe fundal, Obcinele Bucovinei, Arbore si chiar si Putna hat-departe-n zare: In colibuta de strujeni: O baie in iarba: Te vom purta mereu in suflet! Adio scumpa noastra, ne-ai umplut viata de bucurie, desi pentru scurt timp! Report
January 21, 201313 yr comment_181437 Foxxy, sigur va fi mereu in sufletul vostru si de acolo de sus ea va vegheaza! Mandra mea! Report
January 21, 201313 yr comment_181459 O, Foxy, ce rau imi pare, era atat de frumoasa si de expresiva...Georgi, dulce tare ursula ta. Report
January 21, 201313 yr comment_181463 Foxxy, sigur va fi mereu in sufletul vostru si de acolo de sus ea va vegheaza! Sper ca e pe undeva si ca se joaca. Mi-o inchipui alaturi de tata....Mandra mea!Manca clatite? Report
January 21, 201313 yr comment_181464 O, Foxy, ce rau imi pare, era atat de frumoasa si de expresiva...Multumesc! Inca nu ne vine sa credem ca s-a dus.... Report
January 21, 201313 yr comment_181490 E taaaaaaare dragalasa! Abia astept s-o scarman pe-ndelete! Report
January 21, 201313 yr comment_181494 Abia astept s-o scarman pe-ndelete! Cand vrei si cand poti, esti binevenita la scarmanat! Report
January 21, 201313 yr comment_181498 Abia astept s-o scarman pe-ndelete! Cand vrei si cand poti, esti binevenita la scarmanat! Poate va fac o bucurie curand! Report
January 21, 201313 yr comment_181557 Giorgi, ce flocoasa e Ursula ta.... Sa va arat cat au crescut smecherii mei intr-o luna: alta poza mai buna n-am ca n-au stat neam la pozat Report
January 21, 201313 yr comment_181562 Giorgi, ce flocoasa e Ursula ta.... Sa va arat cat au crescut smecherii mei intr-o luna:alta poza mai buna n-am ca n-au stat neam la pozat Sunt taaaaare dulci! Report
January 22, 201313 yr comment_181619 Giorgi, ce flocoasa e Ursula ta.... Sa va arat cat au crescut smecherii mei intr-o luna: alta poza mai buna n-am ca n-au stat neam la pozat Chiar ca au crescut si au niste mutritze! Report
January 22, 201313 yr comment_181621 Ce faini sunt, doamna si garzile de corp. Seamana bine cu mamica lor, numai culoarea e alta. Report
January 22, 201313 yr comment_181694 Ioana, sigur ca am sa-i sterilizez, doar nu fac crescatorie. Veterinatul ne-a spus ca pana la un an nu ar fi cazul, pe net am vazut ca se poate de pe la 6-7 luni.( ei sunt nascuti la inceputul lui septembrie). Am sa mai vorbesc si cu vetul care ne-a sterilizat cateaua, daca ne da acordul in martie ii sterilizam pe ambii....2ut, au culoarea gardului Report
January 22, 201313 yr comment_181700 Dra mama lor este sterilizata/castrata?Sînt taaare frumosi toti trei! Report
January 22, 201313 yr comment_181708 Ioana, sigur ca am sa-i sterilizez, doar nu fac crescatorie. Veterinatul ne-a spus ca pana la un an nu ar fi cazul, pe net am vazut ca se poate de pe la 6-7 luni.( ei sunt nascuti la inceputul lui septembrie). Am sa mai vorbesc si cu vetul care ne-a sterilizat cateaua, daca ne da acordul in martie ii sterilizam pe ambii....2ut, au culoarea gardului Masculii (catei sau pisici) se sterilizeaza dupa 1 an si 2 luni, ca sa fie maturi sexual si sa aiba nivelul de testosteron la nivel normal. Altfel se damblagesc. Femelele n-au problema asta, ele au oricum estrogen in organism si pot fi castrate si la 6 luni. Report