Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

Featured Replies

N-o lasati in hol pe vremea asta??

Dar ce sta????!!!! Ii dau sa manance, ne giugiulim putin si dupa aceea la alergat in curte, plange sa ii dau drumul afara, sta pe poarta toata ziua si se cearta cu toti catzeii care trec prin fata portii si cand ploua foarte tare se duce in casutza ei si latra de acolo. Daca ninge alearga dupa fulgii de zapada sa ii prinda cu gura. Si cand este ger tare vine in bucatarie si se lipeste de calorifer, trage un pui de somn si dupa aceea tot afara vrea.

Acuma daca asa ii place ei sa discute cu toti cateii din cartier, n-ai ce-i face, e ca orice fata guraliva!
  • 2 weeks later...

Am ramas si fara Frieda.... :drool: S-a dus si ea sa fie ingeras, alaturi de Boxie...

Condoleantze draga mea!

Imi pare rau ca treci prin incercarea asta!

Am ramas si fara Frieda.... :drool: S-a dus si ea sa fie ingeras, alaturi de Boxie...

OFFFFFFFFFFFFFF! Sarmana de ea! si vai de voi, imi pare tare rau!

Am ramas si fara Frieda.... :hug: S-a dus si ea sa fie ingeras, alaturi de Boxie...

:drool: :drool: Imi pare tare rau!

Mie un caine bolnav mi se pare un lucru tare trist, rau de tot. Cand ii vad cum se chinuie si nu au gura sa se vaiete, si toata durerea si suferinta le e in ochi, zic: lasa, mai bine sa adoarma pentru totdeauna. Imi pare rau pentru tine ca ai pierdut.o!

Giorgi, imi place Ursanca ta ca e teribil de expresiva!

• 2 weeks later...

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Din pacate, Frieda n-a avut nici o sansa. S-a nascut cu o malformatie care a inceput sa se manifeste la 2 saptamani dupa ce-a ajuns la noi. Dupa inca o saptamana de investigatii si tratamente a fost operata, dar nu s-a mai trezit din anestezie. Pe masura ce trecea timpul, in loc sa-si revina, ea se stingea. A fost prea mica pentru operatie, din pacate.

A trait doar 10 saptamani, dar incercam sa ne impacam cu ideea ca ultimele 3 au fost (pentru ea) niste saptamani frumoase, in care a fost alintata si iubita de foarte multe persoane, iar ea ne-a daruit, in felul ei, toata dragostea de care era capabila.

Din pacate asta este viata.... Dimineata se juca cu mama, se alergau pe sala, iar seara isi dadea ultima suflare in bratele ei... Incercam sa ne gandim ca poate daca ar fi ajuns intr-o alta familie n-ar fi fost atat de ingrijita si s-ar fi chinuit mai mult.

Foxyy sunt sigura ca voi ati facut tot ce era omeneste posibil pentru ea! Imi pare rau ca v-a lovit asa de repede dupa prima lovitura!
  • 4 weeks later...

Frumoasa mai e :floare: o puppp, de fapt pup toate cele 3 "blanoase" :rolleyes:

Multumim de pupicuri!

Si noi o pupam pe "blanoasa" ta! :headbang:

• 4 weeks later...

Buna seara! Ma numesc Lupusor, sunt pe jumatate Golden Retriever si, de aproape 2 luni, ii fac mamei lui Foxyy casa prastie... Sunt un zabauc neascultator si abia astept sa vina Pastele, ca sa pot fi deportat in Bucovina, cu toate vaccinurile facute la zi! :pupic:

Ma prefac ca-s cuminte. De fapt, astept sa se elibereze zona, ca s-o pot tasni prin sufragerie....

post-46-13669201437038_thumb.jpg

Cei mai buni prieteni:

post-46-13669201510783_thumb.jpg

Da, da.... prieteni!!!! :Demon:

post-46-13669203127929_thumb.jpg

Chiar sunt necesare toate coastele? Eu cred ca Lupusor n-are nevoie de ele. Ia sa verificam....

post-46-13669205248434_thumb.jpg

Un prim plan:

post-46-13669207182911_thumb.jpg

Si inca unul:

post-46-13669208636078_thumb.jpg

Asa-i c-arat bine din profil, cand dorm?

post-46-13669210351894_thumb.jpg

Si sunt mandrul posesor al unor pernute baltate:

post-46-13669211231903_thumb.jpg

Iar eu sunt Heidi. Ceva mai mica decat Lupusor si pe de-antregul Golden Retriever, dar la fel de sturlubatica.

post-46-13669216137677_thumb.jpg

Am facut cunostinta si normal ca ne-am verificat fortele:

post-46-13669216336801_thumb.jpg

Da, bine, sunt un Rottweiler deghizat in Golden Retriever. Asa... si???

post-46-13669217335774_thumb.jpg

Gataaaaa, l-am fugarit! A dat bir cu fugitii si s-a ascuns in bucatarie!

post-46-13669218520428_thumb.jpg

Sunt mica, rea si-a dreacu... Doar nu vrei sa zici ca-ti mai trebuie geaca??? Sau macar capsele ei???

post-46-13669220949325_thumb.jpg

Si... am fost avansata la rangul de sofer adjunct!

post-46-13669221734334_thumb.jpg