Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

Featured Replies

Da Maya, cateaua am sterilizat-o undeva la sfarsitul lui octombrie inceputul lui noiembrie, dupa ce nu a mai alaptat puii.

Foxxy, asa ne-a zis si noua vetul ca dupa un an. Problema e ca unul din pui e baiat si unul fetita. Nu am nimic impotriva sa o sterilizez pe cea mica mai devreme de un an, doar sa se mai incalzeasca un pic afara.

Tinand cont ca au fost muuuuuulte voci care au zis ca se doreste o alta javruta, dar nu ca s-o inlocuiasca pe Boxie (nici n-ar avea cum) ci pentru a continua traditia cu o familie multi-lateral dezvoltata (pisici avem, catel am avut, dar acum avem din nou) (Boxie n-a avut un stapan, ea a avut un familion...), am primit-o cu draga inima pe Frieda in familie. Ea inca nu ne stie pe toti, abia aseara a ajuns in casa sora-mii, dar cat de curand va face cunostinta cu toata lumea. Diseara sper sa ajung si eu s-o smotocesc nitel (daca nu ma-nzapezesc cine stie pe unde).

E metis (mama ei e Golden Retriever) si, "oficial" va fi a unei nepoate - i-o dam cadou de ziua ei. Ca in realitate va ajunge (mai spre vara) pe plaiurile bucovinene si ca va trebui sa se-mpace (si chipurile sa si asculte) cu tot neamu' nostru (si numai putini nu suntem) e alta mancare de peste! :toothy9;

post-46-13593531555699_thumb.jpg

post-46-13593531662613_thumb.jpg

Eh, important e ca nu a suferit, ba chiar cred ca s-a dus multumita. În ultima vreme se cam chinuia, nu mai auzea bine, nu mai vedea bine, nu o mai tineau picioarele.

Singura bucurie care îi mai ramasese era mîncarea. Si s-a stins dupa ce a mîncat bine. C'est la vie... Mai greu ne este noua si lui Titi, pentru care Chipie a fost o mama adoptiva si un partener de joaca.

am primit-o cu draga inima pe Frieda in familie.

Ce ochisori si ce nasuc are! Sa fie sanatosa, sa creasca mare si sa bucure familionul!

Eh, important e ca nu a suferit, ba chiar cred ca s-a dus multumita. În ultima vreme se cam chinuia, nu mai auzea bine, nu mai vedea bine, nu o mai tineau picioarele.

Singura bucurie care îi mai ramasese era mîncarea. Si s-a stins dupa ce a mîncat bine. C'est la vie... Mai greu ne este noua si lui Titi, pentru care Chipie a fost o mama adoptiva si un partener de joaca.

Alexandru, Of, imi pare nespus de rau pentru pierderea lui Chipie! :notworthy:

Clatite?? :lol:

Nu, atunci faceam cu bucatarul sef, fasole cu carnatzi si i-a venit asa un miros pe la nas! :scratch:

Tinand cont ca au fost muuuuuulte voci care au zis ca se doreste o alta javruta, dar nu ca s-o inlocuiasca pe Boxie (nici n-ar avea cum) ci pentru a continua traditia cu o familie multi-lateral dezvoltata (pisici avem, catel am avut, dar acum avem din nou) (Boxie n-a avut un stapan, ea a avut un familion...), am primit-o cu draga inima pe Frieda in familie. Ea inca nu ne stie pe toti, abia aseara a ajuns in casa sora-mii, dar cat de curand va face cunostinta cu toata lumea. Diseara sper sa ajung si eu s-o smotocesc nitel (daca nu ma-nzapezesc cine stie pe unde).

E metis (mama ei e Golden Retriever) si, "oficial" va fi a unei nepoate - i-o dam cadou de ziua ei. Ca in realitate va ajunge (mai spre vara) pe plaiurile bucovinene si ca va trebui sa se-mpace (si chipurile sa si asculte) cu tot neamu' nostru (si numai putini nu suntem) e alta mancare de peste! :scratch:

post-46-13593531555699_thumb.jpg

post-46-13593531662613_thumb.jpg

Ce frumoasa e!!! Vreau si eu....

Giorgiana pup pofticioasa. Cunosc privirea aia :occasion14:

Foxyy pup fata nazdravana.

am primit-o cu draga inima pe Frieda in familie.

Ce ochisori si ce nasuc are! Sa fie sanatosa, sa creasca mare si sa bucure familionul!

:occasion15: E superba, intr-adevar! Aseara a primit nepoata-mea niste poze cu ea si-a inceput sa topaie de bucurie. Azi or sa se cunoasca tete-a-tete.... Abia astept sa le vad reactiile! :toothy9;

Giorgiana pup pofticioasa. Cunosc privirea aia :toothy9;

O pupam acusi, peste cateva ore, cand isi va face intrarea "oficiala" in familie.... La 2 se continua petrecerea inceputa aseara, de data asta cu Frieda... :occasion15:

Giorgiana pup pofticioasa. Cunosc privirea aia :toothy9;

O pupam acusi, peste cateva ore, cand isi va face intrarea "oficiala" in familie.... La 2 se continua petrecerea inceputa aseara, de data asta cu Frieda... :occasion15:

Asteptam poze ;)