Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

Featured Replies

A venit Mos Craciun si pentru Puffy, chestia aia pe care statea isi slabise elasticele si avea toata coloana strimba cind statea pe ea si nu-mi placea, asa ca de azi are divan moale rosu cu salteluta :pupic:

Ce boieroaica multumita si fericita ai tu acolo!!! :floare:

A venit Mos Craciun si pentru Puffy, chestia aia pe care statea isi slabise elasticele si avea toata coloana strimba cind statea pe ea si nu-mi placea, asa ca de azi are divan moale rosu cu salteluta :thumleft:

post-4-1324071671222_thumb.jpg

Diva pe divan! E o dulce si-i sta tare bie cu rosu! :notworthy:

Felix primeste de la Mosul un recipient de ala de limburit apa, ca ma dispera cu robinetele. Sper sa-i placa :scratch:

Mike, primeste un bat cu pene, sa aibe ce vîna în timp ce sta pe spate, sa nu cumva sa faca prea multa miscare :scratch:

Felix primeste de la Mosul un recipient de ala de limburit apa, ca ma dispera cu robinetele. Sper sa-i placa :D

Mike, primeste un bat cu pene, sa aibe ce vîna în timp ce sta pe spate, sa nu cumva sa faca prea multa miscare :D

Si ce viata grea au motaneii tai.... :tongue3: Nici ca-i invidiez! =))

• 2 weeks later...

buna,

am si eu o catelusa Cora,pe care o iubim mult de tot ,are 9 ani si sa va arat cum si-a petrecut noaptea de revelion

in vana ,ca ii e frica de pocnitori ,saracuta ce speriata era si am uscat vana i-am pus o paturica si acolo a stat pana pe la 3 noaptea

si o poza in fotoliu , era ora de rasfat ;)

post-1233-13257531526308_thumb.jpg

post-1233-13257531716919_thumb.jpg

post-1233-13257531851619_thumb.jpg

buna,

am si eu o catelusa Cora,pe care o iubim mult de tot ,are 9 ani si sa va arat cum si-a petrecut noaptea de revelion

in vana ,ca ii e frica de pocnitori ,saracuta ce speriata era si am uscat vana i-am pus o paturica si acolo a stat pana pe la 3 noaptea

si o poza in fotoliu , era ora de rasfat :)

Trebuia sa scrii aici:

https://forum.artaculinara.ro/topic/133-ceilalti-blanosi-care-ne-fac-viata-mai-frumoasaham-ham/page__st__420

Probabil cineva =)) =)) :) o sa mute postarea ta si a mea la topicul de mai sus.

Pup blanoasa frumoasa. Are aceeasi varsta ca a mea.

La fel face si a mea, are multe revelionuri facute in cada. Intr un an a si mancat ciorba in cada.

Anul asta am fost la un restaurant si a fost ok, ca inauntru nu se auzeau pocnitorile (oricum nu iesea de acolo de frica) si toata lumea a mangaiat o si i a dat pui, asa ca a fost fericita.

Ba erau interzise dar degeaba. Langa blocul meu e un parc de joaca pentru copii si acolo e si bradul de craciun si copii au bubuit aproape pana la 1 noaptea plus ca si artificiile de la miezul noptii.Tremura toata de frica.Am facut cu schimbul la baie de am mai stat cu ea.

De 9 ani decand o avem cu mici exceptii a facut in vana revelionul

buna,

si o poza in fotoliu , era ora de rasfat :P

Ce frumoasa este Cora si dragalasa! :angryfire:

Si Ursula noastra se sperie de pocnitori si a stat toata noaptea de Revelion in bucatarie sub un scaun, nici foame nu i-a fost.

buna,

si o poza in fotoliu , era ora de rasfat :)

Ce frumoasa este Cora si dragalasa! :crying:

Si Ursula noastra se sperie de pocnitori si a stat toata noaptea de Revelion in bucatarie sub un scaun, nici foame nu i-a fost.

Multumesc frumos

e o scumpa si o cuminte.Sta aproape toata ziua singurica si nu face nici o prostie ,nici macar apa nu bea.

O iubim mult de tot

De pocnitori ii e frica inca decand era mica si nu am putut nicicum sa ii invingem frica

Si acum un catel care doarme , e tareeeeeeee obosit :P

Ce frumos doarme, ca un copilas!

La noi in familie, motanul doarme asa frumos cu capul pe perna si invelit in patura. :(

Cora noastra intr-un moment de rasfat

Eu o intrebam daca vrea sa mergem afara sa ne jucam in zapada si ea n-avea nici o treaba ................

post-1233-13274853342525_thumb.jpg

Eu o intrebam daca vrea sa mergem afara sa ne jucam in zapada si ea n-avea nici o treaba ................

Pup blanoasa frumoasa. Pai normal, in casa e cald si bine :hungry:

Rasfata mica si dulce! Pup!

Lui Ursula mea ii place tare zapada, azi dimineata s-a tavalit pe toate partile si pana am plecat eu la servici era uda toata.

Da M_rules e cald si bine si e si mult rasfat

Georgiana, si Corei ii place mult in zapada ca pana la urma am iesit afara si ce s-a mai jucat , isi baga boticul in zapada si se tavaleste toata , am stat vreo ora afara.

Daca ploua si e murdar tare afara nici nu vrea sa stea ,isi face nevoile repede si tusti in casa , zici ca calca pe ace asa merge cand e murdar pe afara