May 7, 201016 yr comment_36378 [b]Nu puteam sa nu aduc reteta asta aici.Ar fi pacat sa nu o stiti! E reteta Adrianei.Pozele-s mai vechi,dar de facut o mai fac!Un deliciu pasticcio asta!Sorella Pentru 6 felii de pîine: 1 ceapa violeta2 rosii coapte bine150 g scamorza afumataulei de maslinesare [center] Curatam si spalam ceapa,apoi o taiem felii subtirele, le punem într-o tigaie antiaderenta cu ceva ulei de masline si dam drumul la foc. Rosiile le taiem felii si le adaugam deasupra cepei,lasam sa sfîrîie.(eu am sarat rosiile,dar nu e neaparat nevoie) Cînd începe sa se împrastie o aroma de ceapa prajita si rosii,adaugam scamorza felii,si acoperim cu un capac. Cînd scamorza este topita luati tigaia de pe foc. Serviti pe pîine proaspata(a mea era scoasa din cuptor) fierbinte! [/center][/b] Report
May 8, 201016 yr comment_36381 UUUaauu!!!E pe gustul meu tare Maya...Cred ca m-ai citit deja ...Ma duc sa mai cumpar cascavalul ala afumat de seamana cu scamorza...Multumesc!!! Report
May 8, 201016 yr comment_36383 Fetelor,care a spus ca Maya si daca unge ceva pe o felie de pita si tot arata ''de expozitie'',mare dreptate a avut...Arta Maiasha cum spune sefu'...Ma inclin cu toata umilinta''care ieste''.. Report
May 8, 201016 yr comment_36385 eu nu am vazut scarmoza pe la mine(magazinul italian e departe tare ), pot folosi dutch afumat?asta pt lunch e super, sau un brunch sau cina....sau mereu Report
May 8, 201016 yr comment_36391 Ce ma oftic... ieri am mancat scarmoza... Daca o aveam in frigider o executam fara discutie azi pt pranz...Ma aprovizionez azi si pasticcio acesta va deveni o gustoasa cina pe saptamana aviatoare. Revin cu impresii.Multumesc mult pt idee! Pupam dulce artista Mayasa! Sorina Report
May 8, 201016 yr comment_36394 Voiam sa intreb si eu daca ma poate ajuta cineva, ca nu stiu exact ce este scamorza?? este cascaval afumat sau branza de la munte dintr-aceea presata si afumata?? multumesc mult. este minunata reteta sunt de vreo 3 luni in pasa de branzeturi afumate, as manca non-stop! Report
May 8, 201016 yr comment_36396 Voiam sa intreb si eu daca ma poate ajuta cineva, ca nu stiu exact ce este scamorza?? este cascaval afumat sau branza de la munte dintr-aceea presata si afumata?? multumesc mult. este minunata reteta sunt de vreo 3 luni in pasa de branzeturi afumate, as manca non-stop! Draga Octaviuta scamorza este un anumit tip de branza care poate fi afumata sau nu,seamana cu cascavalul nostru impletit(pt. a putea fi impletit cascavalul spre deosebire de calup sau rotita are o alta consistenta mai moale,mai fraged,mai''gumat'')eu am gasit ieri unul care semana perfect la gust si textura cu scamorza de-mi placea mie in Italia...Era si sub forma de siret''impletit in 3 si de japoneza,para sau ciupercuta(pe care eu am si achizitionat-o)Uite ce faina e... De obicei scamorza e sub forma de para... Report
May 8, 201016 yr comment_36399 Geany mulumesc mult eu nu prea fac cumparaturi de mancare, doar ce gasesc prin frigider, insa ciuprercutza nu am mai vazut! o sa ma uit prin magazin ca azi vreau musai sa mananc bunatatzi Report
May 8, 201016 yr comment_36400 Geany mulumesc mult eu nu prea fac cumparaturi de mancare, doar ce gasesc prin frigider, insa ciuprercutza nu am mai vazut! o sa ma uit prin magazin ca azi vreau musai sa mananc bunatatzi Pai poate chiar ciupercuta n-o sa gasesti dar un cascaval impletit afumat sigur gasesti...Cu placere.. Report
May 8, 201016 yr comment_36402 [b]Nu puteam sa nu aduc reteta asta aici.Ar fi pacat sa nu o stiti! E reteta Adrianei.Pozele-s mai vechi,dar de facut o mai fac!Un deliciu pasticcio asta!Sorella Am recunoscut-o din titlu Ai dreptate, e un deliciu, cel putin mie imi place enorm de mult, dar eu astept sa am la dispozitie rosiile bune din gradina ca sa o fac Ai facut foarte bine ca ai adus-o si aici Voiam sa intreb si eu daca ma poate ajuta cineva, ca nu stiu exact ce este scamorza?? este cascaval afumat sau branza de la munte dintr-aceea presata si afumata?? Poti folosi linistita cascavalul afumat. Report
May 8, 201016 yr comment_36420 Super!!!! Am niste rosii, cascaval trec pe lista (sper sa si gasesc! ) si diseara-l incerc! Report
May 8, 201016 yr comment_36429 E si pe gustul meu.imi place combinatia. Ma tem ca tre`sa mai astept un pic,ca nu stiu de unde sa iau bunatatea asta de scamorza. {sau o inventez} Arata ...,yam-yam ! Report
May 8, 201016 yr comment_36463 Fetelor,care a spus ca Maya si daca unge ceva pe o felie de pita si tot arata ''de expozitie'',mare dreptate a avut...Arta Maiasha cum spune sefu'...Ma inclin cu toata umilinta''care ieste''.. cre' ca nu erai cu noi cand a pozat paharu' cu apa! sa gasesc consumatori si incerc si eu papa asta! Report
May 8, 201016 yr comment_36467 Fetelor,care a spus ca Maya si daca unge ceva pe o felie de pita si tot arata ''de expozitie'',mare dreptate a avut...Arta Maiasha cum spune sefu'...Ma inclin cu toata umilinta''care ieste''.. cre' ca nu erai cu noi cand a pozat paharu' cu apa! sa gasesc consumatori si incerc si eu papa asta!Moato'nu stiu daca glumesti sau nu,dar nu m-asi mira ca si un pahar de apa postat de Maya(si alte fete mestere la poznat')sa arate atat de apetisant ca sa ma faca sa beau apa toata ziua de pofta.... Report
May 8, 201016 yr comment_36471 Moato'nu stiu daca glumesti sau nu,dar nu m-asi mira ca si un pahar de apa postat de Maya(si alte fete mestere la poznat')sa arate atat de apetisant ca sa ma faca sa beau apa toata ziua de pofta.... nu glumesc! Report
May 9, 201016 yr Author comment_36596 UUUaauu!!!E pe gustul meu tare Maya...Cred ca m-ai citit deja ...Ma duc sa mai cumpar cascavalul ala afumat de seamana cu scamorza...Multumesc!!! E bun si cu alt cascaval afumat,dar parca cu scarmoza e mai bun.MA bucur ca gasesc cîteodata.Înainte nu geseam deloc Fetelor,care a spus ca Maya si daca unge ceva pe o felie de pita si tot arata ''de expozitie'',mare dreptate a avut...Arta Maiasha cum spune sefu'...Ma inclin cu toata umilinta''care ieste''.. Report
May 9, 201016 yr Author comment_36597 eu nu am vazut scarmoza pe la mine(magazinul italian e departe tare ), pot folosi dutch afumat?asta pt lunch e super, sau un brunch sau cina....sau mereu Mirela,eu zic ca merge foarte bine si cu alt cascaval afumat,dar scarmoza asta are o consistenta aparte fata de alte cascavaluri..sau cel putin ce numesc eu cascaval Si eu am facut si cu altele în lipsa de Report
May 9, 201016 yr Author comment_36598 Ce ma oftic... ieri am mancat scarmoza... Daca o aveam in frigider o executam fara discutie azi pt pranz...Ma aprovizionez azi si pasticcio acesta va deveni o gustoasa cina pe saptamana aviatoare. Revin cu impresii.Multumesc mult pt idee! Pupam dulce artista Mayasa! SorinaAh,tu nu ai probleme de gasit scarmoza,asa ca poti face oricînd Merci Report
May 9, 201016 yr Author comment_36599 Ai dreptate, e un deliciu, cel putin mie imi place enorm de mult, dar eu astept sa am la dispozitie rosiile bune din gradina ca sa o fac Ai facut foarte bine ca ai adus-o si aici Da,si eu o fac cînd e sesonul rosiilor,dar daca ni se face a pasticcio asta si altadata,iaca n-o fi bai.E adevarat ca e mai bun cu rosii dulci mîngîiate de razele soarelui Report
May 9, 201016 yr Author comment_36600 Io nu multumesc nimanui, dar stiu cine va multumi! Cine,cine,cine? Report
May 9, 201016 yr Author comment_36602 ce idee simpla si faina.imi imaginez gustul.Eu am facut-o prima data cu scarmoza adusa din Italia.Pe vremea aia nu gaseam pe aici.Nici acum nu gasesc cînd totdeuna.În orice caz,noi am fost toti încîntati de retete asta.Merge rapid,si e taaare gustos! Report
May 9, 201016 yr Author comment_36603 Super!!!! Am niste rosii, cascaval trec pe lista (sper sa si gasesc! ) si diseara-l incerc! Cascaval afumat gasesti pe ste tot,mai greu scarmoza...dar cum ziceam,e foarte bun si cu înlocuitor Report