May 9, 201016 yr Author comment_36604 E si pe gustul meu.imi place combinatia. Ma tem ca tre`sa mai astept un pic,ca nu stiu de unde sa iau bunatatea asta de scamorza. {sau o inventez} Arata ...,yam-yam ! Inventeaz-o,nu astepta,ca e bun! Report
May 9, 201016 yr Author comment_36605 sa gasesc consumatori si incerc si eu papa asta!Sper sa va placa! Report
May 9, 201016 yr Author comment_36607 ...sa arate atat de apetisant ca sa ma faca sa beau apa toata ziua de pofta.... Asa multa apa nu e buna,ca ruginesti! Report
May 9, 201016 yr comment_36610 Super!!!! Am niste rosii, cascaval trec pe lista (sper sa si gasesc! ) si diseara-l incerc! Cascaval afumat gasesti pe ste tot,mai greu scarmoza...dar cum ziceam,e foarte bun si cu înlocuitor Am gasit un cascavut bunicel (afumat). Scamorza, no way duda! Da' am facut azi, dupa ce ne-am intors din drumetii. Rapid si gustos! Saru'mana pentru masa! Poze, nexam, ca eram lesinati de foame si nu-i ardea nimanui de poze. Abia asteptam sa halim! Report
May 12, 201016 yr comment_36900 ...sa arate atat de apetisant ca sa ma faca sa beau apa toata ziua de pofta.... Asa multa apa nu e buna,ca ruginesti! Asa zice si sotu'... Report
May 12, 201016 yr comment_36908 Maya , ce fel de cascaval afumat se gaseste pe la noi?Ca mi-ai facut pofta....da' ce pofta ! Report
May 12, 201016 yr Author comment_36923 Poze, nexam, ca eram lesinati de foame si nu-i ardea nimanui de poze. Abia asteptam sa halim! Asa si eu.Am facut atîtea retete,dar nu apuc sa le pozez,ba din graba,ba din foame ,ba fac una...si e gol akku...Sau ca ieri,am facut creme brulee,si am lasat formitele la racorit,apoi urma sa le bag la frigi...iar Felix a sarit de jos direct în ele cu picioare,coada...eu sa turb,lui i-a placut.Mi-a trecut si mie,ce era sa fac? Report
May 12, 201016 yr Author comment_36924 ...sa arate atat de apetisant ca sa ma faca sa beau apa toata ziua de pofta.... Asa multa apa nu e buna,ca ruginesti! Asa zice si sotu'... Pai stie el bine! Report
May 12, 201016 yr Author comment_36925 Maya , ce fel de cascaval afumat se gaseste pe la noi?Ca mi-ai facut pofta....da' ce pofta !Pai se gasesc foarte multe feluri de cascaval afumat.Chiar si la Lidl,daca nu ma însel si la Aldi.Apoi la orice Käsetheke...întreaba tantile de acolo.Sînt feluri si feluri,simple,cu bucatele de sunca,sau verdeturi,legumaraie(paprika..etc..etc,chiar si scamorza. Report
May 12, 201016 yr comment_36927 Maya , ce fel de cascaval afumat se gaseste pe la noi?Ca mi-ai facut pofta....da' ce pofta !Pai se gasesc foarte multe feluri de cascaval afumat.Chiar si la Lidl,daca nu ma însel si la Aldi.Apoi la orice Käsetheke...întreaba tantile de acolo.Sînt feluri si feluri,simple,cu bucatele de sunca,sau verdeturi,legumaraie(paprika..etc..etc,chiar si scamorza. Multzam Io de la Käsetheke nu mai cumpar de cateva luni , din pacate de cand cu bebelina. Ca daca nu scrie pe eticheta ca-i din lapte pasteurizat , nu ma apropii . Tre sa vad EU neaparat eticheta .O sa caut azi pe la Edeka , acolo merg...sau la Real. Report
May 12, 201016 yr comment_36952 fost la Real , cumparat ceva afumat ( numai cu Paprika era , da' bun o fi ) , cine ghiceste ce papam maine la micul dejun? Report
May 12, 201016 yr comment_36969 Scamorza e asta, am luat poza din InternetCind se topeste face fire ca mozzarella si asta e una dintre caracteristicile si bunatatile ei.Acu o iesi chestia asta si cu o brinza afumata cu bucatele de paprika prin ea care din cite stiu eu aduce mai mult a un fel de brinza topita (din ce am gasit eu in Germania si la Lidl), dar are alt gust Report
May 13, 201016 yr comment_37014 Acu o iesi chestia asta si cu o brinza afumata cu bucatele de paprika prin ea care din cite stiu eu aduce mai mult a un fel de brinza topita (din ce am gasit eu in Germania si la Lidl), dar are alt gust Reao! Si io care venisem sa ma laud ca am papat si a fost bun , bun de tot....da nu-tzi mai spun cat a fost de bun ca esti o rea Data viitoare pun mai putzin ulei in tigaie ca tare grasa a fost! da' am mancat cu pofta , desi eu de vreo 2 saptamani ma hranesc numai cu capsuni ( de cand au aparut astea nemtzesti )si cu castravete poze n-am facut ca n-avea rost , oricum nu mai gasesc cablu.....si din aparat nu pot sa le pun pe net Report
May 13, 201016 yr comment_37016 Pai eu iti mai dau o sansa, sa cauti scamorza si sa incerci iar. Eu fac chestia asta special in tigaia grea de fonta cu capac, ca sa pot pune putin ulei si ceapa si rosiile sa se coaca inabusit.Si daca nu ma inseala memoria in zilele in care imi ies pe urechi dovleceii ca nu mai stiu cum sa ii gatesc, am adaugat si un strat de dovlecei. Report
May 13, 201016 yr comment_37047 Adriana , daca scamorza e un fel de mozarella nici n-am voie , inca . Report
May 15, 201016 yr comment_37308 Adriana & Maya, va multumesc la amandoua pt aceasta gustoasa 'bruschetta'... eu asa le-am 'vandut-o' la mancaii mei...Nu am apucat sa fac poze, a zburat imediat...Giulia a lasat deoparte scarmozza, iar Mara ceapa... nu-i bai am mancat noi. Buna! Cu siguranta cu caldurile care s-au preconizat in vara aceasta, o sa-mi fie usor sa o repet la greu. Report
May 15, 201016 yr comment_37362 Cu siguranta cu caldurile care s-au preconizat in vara aceasta, o sa-mi fie usor sa o repet la greu.Serios? Ca deocamdata is departe tare caldurile astea Eu vara, cu rosiile proaspete cuore di bue din gradina o fac foarte des, si binenteles cu piine proaspata cu coaja crocanta. Report
May 15, 201016 yr Author comment_37442 Caldura,auzi la ea!AI venit sa ne faci în ciuda?Eu sînt de-a dreptul enervata la maxim.Încep sa ma simt ca vremea...ploua,ploua,si iar ploua!Nici nu mai stiu de cînd...de saptamîni!Sorina,ma bucur ca macar tu ai vreme buna Report
May 15, 201016 yr comment_37449 Încep sa ma simt ca vremea...ploua,ploua,si iar ploua!Nici nu mai stiu de cînd...de saptamîni!La fel ca aici, incep sa ma simt de parca as fi la Peter Report
May 15, 201016 yr Author comment_37450 Încep sa ma simt ca vremea...ploua,ploua,si iar ploua!Nici nu mai stiu de cînd...de saptamîni!La fel ca aici, incep sa ma simt de parca as fi la Peter Azi l-am pomenit amîndoua! Poate sughite! Report
May 15, 201016 yr comment_37453 Azi l-am pomenit amîndoua! Poate sughite! Nu poate ca tre sa faca cozonac Report
May 16, 201016 yr comment_37460 Si la mine ploua de rupe, acum... daar, au spus ca vara aceasta va fi cea mai calda din ultimii 150 de ani. Deja ma ia cu frica cand ma gandesc la 2005... Report
May 21, 201016 yr comment_38398 Aici a fost groaznic in 2007, am crezut ca m-am sudat de scaunul de la birou, de ce cald era! Report
July 26, 201016 yr comment_50102 Multumesc mult Maya si Adriana,cu caldurile astea a picat la fix.... Am tras feliile de paine la tigaie cu putin ulei de masline,am frecat cu usturoi,am mai presarat la urma cu busuioc uscat... Report
July 27, 201016 yr comment_50336 Eram "precisa" ca pe undeva maestro Rossini a pomenit si de reteta aceasta.Si dumenealui, cu tournedoul lui cu tot se pricepea si la muzica si la cratita. Sa-i dam cuvantul: [color=#800080]"GaudenzioChe pasticcio è questo qua? BruschinoE’ un pasticcio saporito."[/color]Il signor Bruschino, ossia Il figlio per azzardo - Gioacchino Rossini 1813 :) Report