Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La multi ani, Arcadia!

Featured Replies

Dragele si dragii mei, desi cu mare intarziere, va multumesc din suflet pentru urari! :biggrin:

Sa fiti sanatosi si rasplatiti pentru bunatatile pe care le gatiti si pe care le impartasiti. Va pomenesc de fiecare data cand ma lauda musafirii sau familia pentru bunatatile de pe masa.

Va multumesc inca odata pentru gandurile bune! :tongue3:

• 11 months later...

La multi ani! Ia din viata tot ce-i bun si frumos, pastreaza tineretea-n suflet si soarele-n priviri!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

post-73-13050129102869_thumb.jpg

Grija mea cea mai mare e sa nu ramai fara materiale, ca de inspiratie nu iti duc grija. La multi ani fericiti, draga mea talentata si plina de inspiratie. Si acum nu te mai deranjez, ma retrag, pshhhh, spor mare la dat cu pana!

post-12-13050136782937_thumb.jpgpost-12-13050136604098_thumb.jpgpost-12-13050136697217_thumb.jpg

La multi ani fericiti, Cara draga, si cel putin la fel de inspirati la condei!

De la mine, un trandafir care, culmea! nu-i din gradina ta.

post-100-13050490102016_thumb.jpg

Dragele mele foarte dragi, vă mulţumesc din inimă pentru gândurile bune!

Realitatea e că dintre toate aniversările mele (multe!:() asta din urmă le întrece pe toate.

Zilele Arcadiei au început de vreo două săptămâni, cănd m-am trezit cu prietenii la uşă, cu flori, tort, mâncare, cadouri, pentru o petrecere surpriză.

A urmat o alta, duminică, şi una ieri. Cea de azi era oarecum planificată, deci am încheiet cu succes seria sărbătorilor. :mad:

Dacă adaug gândurile şi urările frumoase de la voi, de la prietenii de pe blog şi de la cei din familie, mă declar ajunsă la apogeul norocului :(

Vă mulţumesc încă odată, Maya(doreşte-mi te rog să am răbdare cu jalapeñoşii ăia :(), Boni, Angel, Zerda, Adriana, Giorgiana, Pişcoţel, Zoazorel, Lapona (ce de treabă mi-ai dat, bre...da' şi energitante, deci mulţam :*), Any Annette, Stella, Moatza, Daniella.

:* :* :'

Cu intarziere si cu mii de scuze: La Multi Ani!

Mulţumesc, nu-i nici o întârziere, tocmai am terminat de sărbătorit a 6-a oară ziua mea :(

• 11 months later...