Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bufetul pentru ziua lui Marco_14 ani

Featured Replies

La multi ani lui Marco!

Ai facut un meniu deosebit cum de altfel in fiecare an ne obisnuiesti :floare: .

Ca de fiecare data ce pregatesti tu arata asa ...de nu se poate spune si doar manca pana nu mai poti!!!

La Multi Ani! inca odata lui Marco, care este un adevarat adolescent, la noi ar lua buletinul, nu stiu cum este in Italia. Si BAFTA, tinem pumnii pentru examenele lui Marco!!!

• Author

Buletinul se ia la 18 ani dar el are de la nastere o "carta bianca" care e un document pentru minori in cazul ca iesi din tara si de anul trecut are si pasaport, iar in vara asta o sa-si ia carnet de condus motorete, daca asa s-or chema, cre ca ajung :drool:

Multumesc.

Cu intarziere- La multi ani lui Marco, sa creasca mare si sa fie la fel de dragalas ca acum!

Tie Adriana, felicitari, ca deobicei totul arata minunat! :(

Vai Adriana, nu doar copiii asteapta ziua lui Marco, ci noi toate :(

Acum cateva saptamani ma tot agitam intrebandu-te daca ai inceput sa te pregatesti. Si uite ca iar am pierdut locul la rand, si te felicit tarziu.

In fiecare an pastrez retetele cu gandul sa le am la indemana la o petrecere pentru ca inafara ca sant feluri apetisante, imi place si cum stii sa te organizezi. Esti foarte expeditiva si neobosita. Ii doresc lui Marco mult succes la scoala si in noua etapa a viatii personale. E un adolescent frumos,un bun copil, bine educat si cred ca aveti cu ce sa va mandriti.

Imi amintesc ca inainte ii placea sa ii citesti felicitarile noastre; acum ii pun mariaci sa ii cante in locul meu Las Mañanitas (Tanti auguri mexican) :(

http://mundonline.galeon.com/letrasymusica/mariachi/mariachis.htm

Adriana, in primul rand complimente pentru Marco...incredibil ce baiat mare ai!

bufetul e grozav, bineinteles ca imi place totul dar m-au uimit biscuitii sarati, panna cotta sarata, daquoise si crumble de cantuccini. ultimile 3 incerc sa-mi imaginez ce gust au...transformarea retetelor de dessert in sarat...sigur o sa le incerc si eu, suna foarte interesant.

sunt sigura ca oaspetii tai abea asteapta sa organizezi o noua masa...e un eveniment, la cate bunatati si noutati pregatesti

iar tortul, e mortal, cu toate culorile e asa de atractiv...

felicitari pentru tot, inclusiv pentru organizare :(

Adriana, inca odata sa-ti traiasca flacul, arata totul super.Mi-ai dat o idee cu congelatul,fiinca de fiecare data vreau sa fac atatea si nu apuc.

Gata au inceput examenele, cum stati?

Noi suntem la al doilea an consecutiv de examene :-* , anul trecut sora ce mare, acum urmatoarea.Mai mult mamicile sunt cu betigasele infipte ca participantii la examene n-au nici o treaba.Luni cand am sunat sa ii urez bafta ea era in piscina cu prietenii :)

• Author

Multumesc, congelatul e de mare ajutor si calitatea lucrurilor e aceeasi :)

Azi a fost a treia zi de examene scrise, mai sunt 2 si saptamina viitoare oralul.

El e foarte linistit, lucru care ma bucura. A zis mereu ca a facut totul bine, acu ramine de vazut aprecierea asta a lui cit va fi de egala cu cea a profilor :-*

Multumesc frumos!

Sa-ti traiasca! Minunat bufet ai facut, felicitari! :-*

Moama, 14 ani deja, începe sa alerge dupa fete, ai încurcat-o :)