July 5, 201016 yr comment_45521 Cum deja v-am obisnuit, reteta cit se poate de simpla: 1 farfurie adinca de fructe1 kg zahar2 plicuri zahar vanilinat - aici se poate folosi si baton de vanilie1 lamiie Se pun cu zaharul la fiert, pe foc mic, pina se topeste Cind e aproape gata se pune si lamiia, decojita, taiata felii, zaharul vanilinat. Poftiti: Sa va arat ce am facut cu coaja de lamiie ramasa. Am pus straturi succesive de coaja si de zahar vanilinat, si apoi la frigider pina o sa fie nevoie sa le folosesc la vreo prajitura. Report
July 5, 201016 yr comment_45528 N-am mai mancat de muuuuuulta vreme cirese amare. Si nici culceata Pe aici n-am vazut de vanzare cirese de astea, numa' de alea dulci. Nici visine n-am vazut, da' asta e alta mancare de peste! Report
July 5, 201016 yr Author comment_45530 Niic eu nu am mai vazut pe aici de citiva ani buni, si am suferit cumplit pentru ca este dulceata mea favorita!!! Report
July 5, 201016 yr comment_45596 Asta de cirese amare e una din preferatele mele, peste papanasi la mine e lege sa fie dulceata de cirese amare!Imi trimite mama mea draga si scumpa in fiecare an ! Report
July 5, 201016 yr Author comment_45598 Adriana, s-o suni pe mami, sa nu uiti Any, si la mine e pe locul I, are o aroma de ma inebuneste Report
July 6, 201016 yr comment_45654 Raluca, iti dau voie sa arunci cu borcanele astea pline dupa mineee ! Report
July 6, 201016 yr Author comment_45655 Uite, mai bine facem asa: eu pun deoparte un borcanel, si cind vii pe la mine ti-l dau. Cum suna? Report
July 6, 201016 yr comment_45658 Perfectiunea in dulceata! Consistenta perfecta a siropului, culoare perfecta - hipnotizanta culoarea aia! - si nu ma indoiesc ca si gustul e...imi vine in minte o felie de paine proaspata cu unt bio si dulceata de asta... Nebunie! Da aia de visine...aoleo, deja ma ia cu friguri de pofta. Report
July 6, 201016 yr comment_45668 Uite, mai bine facem asa: eu pun deoparte un borcanel, si cind vii pe la mine ti-l dau. Cum suna? Raluca, teoretic suna bine si-ti multumesc frumos pt. intentie. Practic, cedez borcanelul altcuiva, fiindca anul asta nu ajung prin RO. Report
July 6, 201016 yr comment_45672 Mie spune-mi de unde le iei.Si in cat timp ajung cu bicicleta?De restul ma ocup eu. Report
July 6, 201016 yr Author comment_45674 Pup fetele pofticioase Eataly, unde esti? cred ca esti in ro acum, asa intelesesem, dar nush exact unde. Problema e ca nu le-am invatat inca sa merga pe bicicleta, asa ca cred ca trebuie s afacem noi un efort sa ne vedem Report
July 6, 201016 yr comment_45676 Uite, mai bine facem asa: eu pun deoparte un borcanel, si cind vii pe la mine ti-l dau. Cum suna?Raluca, teoretic suna bine si-ti multumesc frumos pt. intentie. Practic, cedez borcanelul altcuiva, fiindca anul asta nu ajung prin RO. Da' io ajung! Pot sa iau eu borcanelu'? Pot??? Pot???? Report
July 6, 201016 yr comment_45692 Raluca, sunt amare amare ciresele? ca mie numa de aia imi place. mie imi face fratele si o prietena ba chiar si de cirese amare albe , asta e adevarat dezmatz. Report
July 6, 201016 yr Author comment_45693 Stelluta, nu sint cum le stiam eu din copilarie, sint amare, insa au si un usor gust dulceag, si parca sint nitelus mai mari, eu mi le aminteam mult mai mici. Ce e uluitor e cit de parfumate sint Cele mai bune cirese amare testate de mine sint din ciresii salbatici din spatele Cetatii de Scaun de la Suceava, sint mai mici decit unghia degetului mic, iti fac gura punga, si miros de la citiva metri Ahhh si pateaza mai rau ca dudele Report
July 6, 201016 yr comment_45706 Raluco,Vad ca te dedai la dulceti care mai de care.Acum,eu nu prea am timp,dar nu-mi pare rau ,ca ma ocup de tata si de mama. Poate saptamana viitoare fac macar de zmeura,ca tare imi place.Si visine pentru prajitura din alea cu aspirina dupa reteta ta.Nu-s,mai vedem..... Etaly, Da-mi un telefon pe seara sa-ti aud glasciorul.Stiu ca stai mai mult.Daca totul merge bine,poate ne vedem cumva... .Eu tare as vrea.Te pup. Report
July 6, 201016 yr comment_45726 Raluca superb arata dulceata ta! Macar de-o bobita sa ma pot atinge si eu ,ca tare bine mai arata!Am pastrat si eu la frigider un borcan de dulceata facut de mine de acum 4 ani. Report
July 6, 201016 yr comment_45742 Adriana, s-o suni pe mami, sa nu uiti Am sunat-o. A zis ca a plouat prea mult si nu-s bune asa ca nu face, dar sa stau linistita ca mai are de anul trecut si mi-o aduce pe aia Eu am facut duminica curatenie prin borcane si am descoperit ca mai am unul din 2006 Report
July 6, 201016 yr comment_45791 La mine asta era ascuns dupa alte borcane, altfel nu rezista pina acum.Eu am marmelade de acu 5-6 ani dar capacul e bun si nu ma indur sa le arunc, atunci aveam fructe cu duiumul si mi le mai si faceau cadou gratis si imi parea rau de ele si faceam marmelade, acu nici un copac nu mai produce asa de mult, iar noi nu ne omorim cu mincatul si uite asa mai am 2 rafturi pline de borcane. Report
July 8, 201016 yr comment_46302 Dulceata de cirese amare, de visine si de nuci verzi sunt preferatele mele. Da' pe-acilea nici vorba de asa ceva. cum nu stiu arabii astia ce-i bun........ Report
July 9, 201016 yr Author comment_46470 Las ca si arabii au specialitati minunate! Pentru cine e interesat, in piata Cringasi azi au aparut iara ciresele amare 7 ron/kg. Report