Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Propuneri forum

Featured Replies

• 3 weeks later...

Buna , sint fericita ca v-am regasit...pe acest nou forum.

Va urez un an noi cu sanatate !

Am si eu o propunere, sa faceti un topic cu " mincaruri pentru Diabetici".

Sigur interesul va fi mare.

Sub for cu mancaruri de post e? Ca n-am urmarit.

Exista forum cu retete vegetariene. :love7:

OK.

Vegetarienii sunt aia care tin post mereu? :pupic:

Sub for cu mancaruri de post e? Ca n-am urmarit.

Exista forum cu retete vegetariene. :D

OK.

Vegetarienii sunt aia care tin post mereu? :P

la ortodoxi , nu. caci vegetarienii mananca oua, lactate si cateodata chiar si peste :D . si beau :D :P , ceea ce in post din cate stiu e , nu e permis :biggrin:

• Author

Exista forum cu retete vegetariene. :D

OK.

Vegetarienii sunt aia care tin post mereu? :P

la ortodoxi , nu. caci vegetarienii mananca oua, lactate si cateodata chiar si peste :D . si beau :D :P , ceea ce in post din cate stiu e , nu e permis :biggrin:

Si asta e adevarat. Noroc cu vegetalienii, care chiar tin post mereu.

Niste zimbareti mai putin hidosi decit cei din primele 4 rinduri ( de astia zic :P :P :D :shock: :x :cry: ), care au niste fetze de alien constipat :biggrin: nu puteti gasi ? Mi-e groaza numai sa ma uit la ei, daramite sa-i folosesc ... :D
Niste zimbareti mai putin hidosi decit cei din primele 4 rinduri ( de astia zic :D :P :D :shock: :x :cry: ), care au niste fetze de alien constipat :biggrin: nu puteti gasi ? Mi-e groaza numai sa ma uit la ei, daramite sa-i folosesc ... :D

Si eu traiesc aceeasi senzatie :P :D

Niste zimbareti mai putin hidosi decit cei din primele 4 rinduri ( de astia zic :D :D :o :shock: :x :cry: ), care au niste fetze de alien constipat :D nu puteti gasi ? Mi-e groaza numai sa ma uit la ei, daramite sa-i folosesc ... :D

Si eu traiesc aceeasi senzatie :D :D

Pesemne ca D'Artagnandru e fan "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", daca nu ne aduce altii mai frumosi. http://i266.photobucket.com/albums/ii269/theogrit/1sm091friends.gif

• 2 weeks later...
Niste zimbareti mai putin hidosi decit cei din primele 4 rinduri ( de astia zic :D :) :o :shock: :x :cry: ), care au niste fetze de alien constipat :-* nu puteti gasi ? Mi-e groaza numai sa ma uit la ei, daramite sa-i folosesc ... :)

Nici mie nu-mi plac :salut: .As fi foarte fericita daca i-ar schimba.

Nici mie!

Ma feresc de ei,dar tot mai uit si cind tastez din inertie ca pe messenger cite un emoticon ma sperii singura la previzualizarea mesajului :salut:

• 1 year later...

Am si eu o propunere, s-ar putea sa nu fie foarte agreata, dar tot o zic :hungry:

Mi s-ar parea utila o sectiune speciala pentru torturi, vad ca problematica e foarte diversa: retete, ustensile, sfaturi, modele, tehnici de acoperire etc. Deocamdata sint citeva retete pe la "dulciuri" sau "dulciuri in imagini" si foarte multe tehnici si alte discutii pe la "tehnici".

Dragele mele daca imi dati o adresa de mail de a voastra pe pm pt a putea trimite de pe adresa mea personala (aici nu pot pune atasamente in mail)va trimit reteta cu pozelea acestui tort. :floare:

Bine ca sunt! (cred ca nu am inteles eu bine cum ca nu mai sunt poze la acest tort :floare: ).

Am si eu o propunere ca tot suntem la locul de cereri :floare: se poate adauga atasament la mailuri?

Le-a sters fata :floare:

multumesc, Adriana,

pacat

bine ca macar acolo au ramas (nu m-am gandit sa ma uit si pe site)

multumesc Maya

Bine ca sunt! (cred ca nu am inteles eu bine cum ca nu mai sunt poze la acest tort :floare: ).

pe forum nu mai sunt, le vedem pe site