Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Propuneri forum

Featured Replies

Ne gîndeam sa îmbogatim un pic tematica la categoria "Sanatate & Lifestyle"

Am vrea sa introducem cîteva forumuri noi, gen "activitati sportive", "alimentatie bio", "terapii alternative", eventual "moda si frumusete" etc.

Asteptam deci parerile voastre despre utilitatea unor asemenea tematici, precum si noi sugestii =))

poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... ;) Beneficiile sint nenumarate ;)

on a serious note, "terapii alternative" cred ca este o idee excelenta... ar fi bine daca s-ar mentiona, daca se poate, si rezultate obtinute, personale sau cineva cunoscut (nu ce-am auzit la coada la alimentara)

poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... :occasion14: Beneficiile sint nenumarate :)

on a serious note, "terapii alternative" cred ca este o idee excelenta... ar fi bine daca s-ar mentiona, daca se poate, si rezultate obtinute, personale sau cineva cunoscut (nu ce-am auzit la coada la alimentara)

:lol:

Eu vreau doar sa spun ca-mi place la nebunie avatarul tau. Este al tau German Shepherd-ul?

Îl cheamă Chance, este cam moşuleţ acum (la Crăciun face 14 ani) dar înca cel mai frumos, cuminte şi protectiv baiat din lume !

Cel mai bun prieten al meu, ne cunoaştem de cînd avea 4 luni (şi urechile mai mari decît capul :P )

Ceva legat de hobby-uri, in afara de bucatarit? Spre exemplu, mie-mi place sa cos goblen. Un locsor un' sa ma pot lauda se poate face? Momentan n-am nici o poza aici, toate-s in tara, da'-n 3 saptamani le postez! :P
Si eu zic ca "terapii alternative" e o idee excelenta, mai ales daca ma pot lauda cu rezultatele mele spectaculoase :)
Mi-ar placea sa avem un forum de informare si cresterea nivelului de constientizare in privinta unor probleme sociale, de mediu, de sanatate...

Lasa ca se gata....

Si noi tot asa o sa ne ajutam singuri ...vorba englezului. :thumleft:

Si-om trai cum ne-om asterne........ :roll:

Yo ieri am schimbat asternuturile. =))

poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... :D Beneficiile sint nenumarate :D

Sustin propunerea lui Bebe ! Ceva de genul Ce am baut astazi!

Nu mai sustine nimeni liga alcoolistilor declarati? :pupic: :floare:

• Author
poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... :D Beneficiile sint nenumarate :D

Sustin propunerea lui Bebe ! Ceva de genul Ce am baut astazi!

Nu mai sustine nimeni liga alcoolistilor declarati? :D :floare:

S-a facut :pupic:

Rog frumos si eu pe iubitii nostri admin. sa deschida un forum Politic, sa am si eu unde sa imi expun parerile. Daca nu le am cu prajiturile, cu arta foto nici atit, macar undeva sa ma manifest si eu :floare:
Daca vreau sa deschid un topic pentru varsator/oare, il deschid la "zodii, zodiace" sau la Off topic"? Am vazut deja doua la Off topic, dar mi se pare mai "la locul lui " la "zodii"
Daca vreau sa deschid un topic pentru varsator/oare, il deschid la "zodii, zodiace" sau la Off topic"? Am vazut deja doua la Off topic, dar mi se pare mai "la locul lui " la "zodii"

Zoazorica,am mutat subiectele fetelor la Zodiace.Te invit si pe tine sa deschizi varsatoarelor un subiect acolo!

Am anuntat fetele prin mp,ca sa stie unde-s subiectele :?: