December 1, 200916 yr comment_3556 Ne gîndeam sa îmbogatim un pic tematica la categoria "Sanatate & Lifestyle"Am vrea sa introducem cîteva forumuri noi, gen "activitati sportive", "alimentatie bio", "terapii alternative", eventual "moda si frumusete" etc.Asteptam deci parerile voastre despre utilitatea unor asemenea tematici, precum si noi sugestii Report
December 2, 200916 yr comment_4427 poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... Beneficiile sint nenumarate on a serious note, "terapii alternative" cred ca este o idee excelenta... ar fi bine daca s-ar mentiona, daca se poate, si rezultate obtinute, personale sau cineva cunoscut (nu ce-am auzit la coada la alimentara) Report
December 4, 200916 yr comment_5107 poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... Beneficiile sint nenumarate on a serious note, "terapii alternative" cred ca este o idee excelenta... ar fi bine daca s-ar mentiona, daca se poate, si rezultate obtinute, personale sau cineva cunoscut (nu ce-am auzit la coada la alimentara) Eu vreau doar sa spun ca-mi place la nebunie avatarul tau. Este al tau German Shepherd-ul? Report
December 4, 200916 yr comment_5157 Îl cheamă Chance, este cam moşuleţ acum (la Crăciun face 14 ani) dar înca cel mai frumos, cuminte şi protectiv baiat din lume !Cel mai bun prieten al meu, ne cunoaştem de cînd avea 4 luni (şi urechile mai mari decît capul ) Report
December 4, 200916 yr comment_5176 Ceva legat de hobby-uri, in afara de bucatarit? Spre exemplu, mie-mi place sa cos goblen. Un locsor un' sa ma pot lauda se poate face? Momentan n-am nici o poza aici, toate-s in tara, da'-n 3 saptamani le postez! Report
December 4, 200916 yr comment_5190 Asa o sa fac! Multumesc, Adriana! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 4, 200916 yr comment_5372 Si eu zic ca "terapii alternative" e o idee excelenta, mai ales daca ma pot lauda cu rezultatele mele spectaculoase Report
December 4, 200916 yr comment_5376 Si eu zic ca "terapii alternative" e o idee excelenta, mai ales daca ma pot lauda cu rezultatele mele spectaculoase te asteptam Report
December 5, 200916 yr comment_5851 Mi-ar placea sa avem un forum de informare si cresterea nivelului de constientizare in privinta unor probleme sociale, de mediu, de sanatate... Report
December 6, 200916 yr Author comment_5879 Will do! Astept numai sa treaca aledzerile, ca românu' e pasional. Report
December 6, 200916 yr comment_5882 Eu am uitat ca sunt alegeri :? . E cazul sa mai deschid televizorul, sa mai vad niste stiri... Report
December 6, 200916 yr comment_5954 Noi n-am uitat, ca nu ne lasa astia toti o apa si-un pamint!Bine ca se termina azi! Report
December 6, 200916 yr comment_5957 Lasa ca se gata....Si noi tot asa o sa ne ajutam singuri ...vorba englezului. Si-om trai cum ne-om asterne........ :roll: Yo ieri am schimbat asternuturile. Report
December 7, 200916 yr comment_6494 poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... Beneficiile sint nenumarate Sustin propunerea lui Bebe ! Ceva de genul Ce am baut astazi!Nu mai sustine nimeni liga alcoolistilor declarati? Report
December 7, 200916 yr Author comment_6499 poate o categorie destinata lui Bachus - Bauturi, cocktails si alte zemi - leacuri impotriva dezhidratarii si timiditatii, ajuta la infrumusetare facind ochii stralucitori, dezleaga talentele muzicale nebanuite de nimeni.... Beneficiile sint nenumarate Sustin propunerea lui Bebe ! Ceva de genul Ce am baut astazi!Nu mai sustine nimeni liga alcoolistilor declarati? S-a facut Report
December 7, 200916 yr comment_6529 Ceva de genul Ce am baut astazi!Atunci eu semnez condica zilnic acolo Report
December 7, 200916 yr comment_6586 Ceva de genul Ce am baut astazi!Atunci eu semnez condica zilnic acolo Daca ai loc de mine..... Report
December 11, 200916 yr comment_7970 Rog frumos si eu pe iubitii nostri admin. sa deschida un forum Politic, sa am si eu unde sa imi expun parerile. Daca nu le am cu prajiturile, cu arta foto nici atit, macar undeva sa ma manifest si eu Report
December 12, 200916 yr comment_8401 Daca vreau sa deschid un topic pentru varsator/oare, il deschid la "zodii, zodiace" sau la Off topic"? Am vazut deja doua la Off topic, dar mi se pare mai "la locul lui " la "zodii" Report
December 12, 200916 yr comment_8405 Daca vreau sa deschid un topic pentru varsator/oare, il deschid la "zodii, zodiace" sau la Off topic"? Am vazut deja doua la Off topic, dar mi se pare mai "la locul lui " la "zodii"Zoazorica,am mutat subiectele fetelor la Zodiace.Te invit si pe tine sa deschizi varsatoarelor un subiect acolo!Am anuntat fetele prin mp,ca sa stie unde-s subiectele Report