Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghid pt. tinere mamici....de Geany

Featured Replies

Lori , te vad cam des pe la noi :P

[b]

sau vrei sa ne spui ceva?[/b] =))

Desigur, in fiecare zi inghit un bob de piper, dar nu se intampla nimic, la naiba!!! =)) :headbang: Uiti, vezi ce se intampla daca am citit prea multe povesti? Sa ascunzi povestile de printesa ta ^_^ =))

Pai numa cu bobul de piper nu ramii , tre sa vezi si o pereche de chiloti barbatesti intinsi pe gard si atunci se prinde sigur.Scuze daca am sarit calu.

Da maia, de crema de epilat intrebam, da pina la urma prefer lama asa pe orbeste si ddaca nu o sa mai pot, pun si omul din dotare sa ma ajute macar sa ridice burta, buna idee dark angel =))

Cum eu am alaptat pina la 8 luni, am trecut direct pe sticle de plastic, imi era frica sa nu se loveasca cu alea de sticla , el minuia deja foarte bine tot felul de lucruri, am luat de la Nuk 6 sticle si in fiecare zi ii dadeam cu cite una , apoi le sterilizam, le schimbam o data pe luna.Strilizatorul cu aburde ala de bagat in priza mi-a fost bun ,numa ca eu cam bagam tot la sterilizat, multe chestii le-am stricat, da na asa e la inceput, din greseli invatam.

Eu in timpul travaliului am stat numa in pat chircita, nu puteam sa ma misc de durere si apoi dupa ce mi-a facut PDA nu mi-am mai simtit picioarele asa ca tot in pat am stat, a oprit anestezia ca nu ma mai dilatam ,au inceput din nou durerile si intr-un tirziu a catadicsit si baiatul meu sa iasa la lumina.Acum o sa vb pt acupunctura, incerc si varianta asta si traiesc cu speranta ca a 2a nastere sa fie mai usoara si mai rapida decit prima.

Maya, oi fi tu pudica si nu vrei sa explici , da' io nu vad cum m-as putea epila cu crema cand nu o mai vad. Ca d-aia incep usturimile , cand dai aiurea cu ea , intzalesashi?

Mai bine ma pipai cu lama :headbang:

daca gasitz ceva de dintz care chiar functioneaza, sa-mi zicetz si mie. io am gasit o singura solutie (dar aia doar cind lucrurile stau intr-adevar rau!!). 3 ml de nurofen inainte de culcare. da' asta merge doar spre un an, nu-i datz medicamente inainte de 6 luni decit daca face febra. in general nurofenu' (la inceput panadol) vi-l da dofturu' cind ii face vaccin. de la vaccin cupilu' face febra, si tre' dat panadol. ei, din momentu' in care dofturu' da verde, ii putetz da. da' numai punctual!

eniuei, de la un an in sus fiimiu nu a mai facut urit de la dintz (desi chiar ieri i-au mai dat o pereche). da' depinde de copil, au niste prieteni unu' de 18 luni si pe el il doare rau, face urit.

de colici la noi a mers cu "gripe water". nu mai stiu citz ml inainte de nani, face minuni.

Vezi daca gasesti pe acolo Camilia (uite aici un link http://www.nationalnutrition.ca/detail.aspx?ID=1419) Am inteles ca sunt extraordinar de bune (amicii mei au trimis in tara pentru mai multe mamici)

mai, da' n-am pretentia ca as intelege senzatia ... pur si simplu vizual asa a fost. cam astea-s dimensiunile' lu' junior la iesire. inca capu' se alungeste si iese ca in filmu' ala cu indiana jones.

aaa, alungit imi mai vine sa cred

SF mi se pare nasterea naturala! intr-adevar o minune!

ai vazt cum arata un bb de citeva ore? :angryfire: hihi, chiar ca e ca-n filmu' ala cu craniu' de cristal

nu am vazut chiar la cateva ore, doar a doua a treia zi, abia astept sa vad bebelusha ... :-* si probabil o sa vad in maternitate multi bebei ... o ce dragi imi sunt :)
  • Author
Deci fetelor eu am folosit o crema depilatoare pt. zone sensibile(bikini)de la ''farmec''super ieftina si nu am avut nici un fel de discomfort,am urmarit instructiunile de pe ambalaj...asa am facut eu na'... :angryfire:

Deci fetelor eu am folosit o crema depilatoare pt. zone sensibile(bikini)de la ''farmec''super ieftina si nu am avut nici un fel de discomfort,am urmarit instructiunile de pe ambalaj...asa am facut eu na'... :violent5:

scumpaaa :tongue3:

eu continui sa merg la cosmetica si sa ma epilez cu ceara

Geani B) B)

Crema de la famerc nu am de unde sa iau acum asa ca tot cum stiu eu fac.

Io m-am rezolvat ieri B)

Cand eram in Ro meream la o tanti care facea epilare inghinala completa , cu ceara...dupa ce m-am mutat mi-am adus o rezerva de ceara calda ( ca aia rece sau fasiile sunt dureroase rau , inghinal )

Si nu vorbesc de bikini , vorbesc de aia completa , intzelegetzi ce vreau sa spun? B)

Acum nu mai e voie cu ceara...B) pana dupa ce vine bebelina.

Dar din toamna ma apuc din nou B). O sa fie dureros rau la inceput dupa ce m-am ras aproape un an....dar...o sa fie OK. La mine dureaza cam o ora , numai inghinal B)

Eu mi-am luat un aparat care incalzeste ceara , de fapt are rezerve de ceara bagi in aparat si o incalzeste cit trebe, o folosesc pt picioare, ca zona totala si inghinala, e defrisata numa cu lama, imi este frica sa incerc cu ceara.Nu stiu daca as suporta durerea

nu am vazut chiar la cateva ore, doar a doua a treia zi, abia astept sa vad bebelusha ... ^_^ si probabil o sa vad in maternitate multi bebei ... o ce dragi imi sunt ;)

cei nascuti prin cezariana nu sunt asa vinetii si nici capsorul nu le e alungit:)

Deci fetelor eu am folosit o crema depilatoare pt. zone sensibile(bikini)de la ''farmec''super ieftina si nu am avut nici un fel de discomfort,am urmarit instructiunile de pe ambalaj...asa am facut eu na'... :lol:

scumpaaa :(

eu continui sa merg la cosmetica si sa ma epilez cu ceara

eu foloseam epilatorul si in zona inghinala, ba chiar mergeam mult spre interior cu ele ca suportam, dar ma faceam sub apa. Il incarcam si cand era incarcat stateam in vana si tineam zona de o epilam sub apa. Nu mai era asa dureros. Insa spre luna a 6 nu am mai putut si am trecut la lama, ca nu stiam de nici o crema pe aici. Am vazut ca erau, dar mi-era frica sa folosesc pt epilare completa in zona inghinala si am preferat sa ma fac cu lama.

Geany, crema aia se poate folosi si la epilarea completa in zona inghinala?

Io m-am rezolvat ieri ;)

Cand eram in Ro meream la o tanti care facea epilare inghinala completa , cu ceara...dupa ce m-am mutat mi-am adus o rezerva de ceara calda ( ca aia rece sau fasiile sunt dureroase rau , inghinal )

Si nu vorbesc de bikini , vorbesc de aia completa , intzelegetzi ce vreau sa spun? ;)

Acum nu mai e voie cu ceara...:( pana dupa ce vine bebelina.

Dar din toamna ma apuc din nou ;). O sa fie dureros rau la inceput dupa ce m-am ras aproape un an....dar...o sa fie OK. La mine dureaza cam o ora , numai inghinal :(

sa stii ac e dureros dupa, eu nu mai suport asa usor epilatul cu aparatul. Acum cu ceara nush ca nu am incercat inca, tot cu aparatul ma fac.

Eu mi-am luat un aparat care incalzeste ceara , de fapt are rezerve de ceara bagi in aparat si o incalzeste cit trebe, o folosesc pt picioare, ca zona totala si inghinala, e defrisata numa cu lama, imi este frica sa incerc cu ceara.Nu stiu daca as suporta durerea

vreau si eu aparat de ala:)

trebuie sa ma uit daca o fi si pe aici

• Author
Da Anuto'crema epilatoare pt. zone sensibile(include mustata,subrat,inghinal sau bikini),eu si alte cunostinte prietene au folosit tocmai pt. epilarea inainte de nastere,unele chiar de la alte firme(nu neaparat farmec,ca mine,eu am luat-o ca era mai ieftina),fara probleme,urmand instructiunile de pe tub,am incercat intai pe o portiune mica,sa vad cum suport si daca nu-s alergica sau ceva,scria si pe tub asta,cand am vazut ca e ok,am aplicat ,lasat sa actioneze exact timpul care era scris,sters cu o carpa umeda,indepartand cat s-a putut apoi clatit,a fost super ok,rapid,fara probleme....... :lol: ^_^

Da Anuto'crema epilatoare pt. zone sensibile(include mustata,subrat,inghinal sau bikini),eu si alte cunostinte prietene au folosit tocmai pt. epilarea inainte de nastere,unele chiar de la alte firme(nu neaparat farmec,ca mine,eu am luat-o ca era mai ieftina),fara probleme,urmand instructiunile de pe tub,am incercat intai pe o portiune mica,sa vad cum suport si daca nu-s alergica sau ceva,scria si pe tub asta,cand am vazut ca e ok,am aplicat ,lasat sa actioneze exact timpul care era scris,sters cu o carpa umeda,indepartand cat s-a putut apoi clatit,a fost super ok,rapid,fara probleme....... :love3: :-*

tu fata sa stii ca incerc si eu cu crema

ca nu prea mai suport asa usor epilatorul prin zonele alea, nush, am ramas mai sensibila dupa nastere, sau cum nu mai e obisnuit organismul, habar nu am

o sa iau si eu una de aici sa incerc, multam ca mi-ai zis :pupic:

eu nu suport nici ceara nici epilator. mor de durere.

nu sant paroasa insa, n-am fir pe maini sau pe picioare desi cand eram adolescenta m-am ras sa-mi creasca si mie sa ma duc la cosmetica cu surorile mele :pupic:

am fire care cresc rebel inghinal si le iau cu penseta(le pot numara pe degete) iar armpits cu lama ca nici ala nu e des :love3:

seman cu tata, am fost norocoasa. sor'mea ca mama, maimutica saraca, cand o cauti e la cosmetica sa se jumule :-*

am incercat crema si a mers cand eram gravida, asta pana nu am mai vazut-o deloc.:) nu am avut reactii de la ea si e destul de buna

• Author
Sa incerci Anuto draga dar sa nu uiti sa o testezi un pic pe o portiune mica sa vezi cum suporti sa nu ai vreo reactie alergica sau ceva(la fel ca la vopseaua de par).... :pupic:

Silvana , stiu ca e dureros dupa aia , ca m-am mai facut....si curge si sange de la radacina firelor de par....dar , apoi trece , si ma simt eu mai bine :pupic:

Eu tot cu lama de cand am ramas gravida penca doctoritza a zis ca trebuie evitate durerile de orice fel....

Mai , de cand vorbim de epilat o disparut Vaxile de p-acilea :love3:

Silvana , stiu ca e dureros dupa aia , ca m-am mai facut....si curge si sange de la radacina firelor de par....dar , apoi trece , si ma simt eu mai bine :pupic:

Eu tot cu lama de cand am ramas gravida penca doctoritza a zis ca trebuie evitate durerile de orice fel....

Mai , de cand vorbim de epilat o disparut Vaxile de p-acilea :love3:

pai? doar nu-tz inchipui ca io-mi smulg blana de pe cotoaie, nu?

iar sughite , puiutza mea :)

Si o tzine cam cel putzin 10min cand o apuca , saracutza....

pai distrage-i atentia cu lanterna. stii ca astia mici vad lumina. iei o lanterna micuta, o pui pe burta si copilu' o sa se duca dupa spot.asa o scap eu pe nevazmea cind apasa copilu' unde doare. in general cind vede lanterna uita si de sughitat. potz incerca.

Apropos , io nu pot sa intru ca nu mi-a dat nimeni voie , am pus o data o intrebare la INTREBARI , si...nik...tre sa-i scriu lui Dragos?

Simo, la mine Cati obisnuia sa sughita juma de ora la rand. Am inteles ca pentru fat nu e disconfortul mare, nu se compara cu ce simtim dupa ce ne nastem. Asta ca sa te linistesti putin. Pe mine asa m-a linstit doctora mea.

si pe mine m-a linistit dar tot mi-e mila de ea....

Acum i-a trecut , draga de ea :)

dar cu lumina n-o mers , Vaxile....

No mers cu lumina poate ca bebelusa e deja intoarsa cu spatele la burtica si nu are cum sa vada lumina.Cel putin asa era la mine ,la ultimul control, bebe era cu spatele la burta.