December 8, 200916 yr Author comment_6726 Tu , Lori , sunai la KK , ma abmelden Arbeitgeber-ul din data de 3 Dec , au 6 saptamani vreme sa ma abmelden din urma. N-au nici un fel de perioada de 3 luni. Numai ca la privat tre sa ma asigur iute incepand cu 4 dec , ca daca merg azi la doctor cu cartea de la KK o sa functioneze inca , dar la sfarsitul lunii imi trimit acasa Rechnung-ul . AOK-ul sunt niste magari , eu am zis asta tot timpul. Report
December 9, 200916 yr comment_7276 Pii da mei ca tu ejti in Hessen nu la batutii din cap din NRW :roll: aaaa sau stai, da cred ca pentru ca ai acum statutul de Beamtin aufs Leben. A 13 nebuno! Brava! Report
December 9, 200916 yr comment_7411 Anmelden nu-nseamna Inregistrare (luare in evidenta) si Abmelden - Dezabonare (scoatere din evidenta)? Report
December 9, 200916 yr comment_7464 fetili, din jermanica.. help!Caut acum colinde sa fac un cd.. si mi-am adus aminte ca-mi canta bunicu cand eram copil "o, brad frumos" in nemteste.. da cum se scrie??? Report
December 9, 200916 yr comment_7479 Ba da , asta inseamna De ce? :? Scrisese acu' ceva posturi in urma careva cum ca nu gaseste corespondentu' in limba romana pentru abmelden si atunci n-am apucat sa raspund si cum is senila din fire am uitat.. pana-n seara asta. :laughing7: Report
December 9, 200916 yr Author comment_7480 Ah , so?! io ma gandeam ca tu te gandeai ca am incurcat io aNmelden cu aBmelden Report
December 9, 200916 yr comment_7483 Buey, ce-i cu atatea gandiri la ora asta, voi n-avetz somn? Report
December 9, 200916 yr comment_7496 Buey, ce-i cu atatea gandiri la ora asta, voi n-avetz somn? Nein :laughing7: Report
December 9, 200916 yr comment_7497 Ah , so?! io ma gandeam ca tu te gandeai ca am incurcat io aNmelden cu aBmelden Da, stil Geoana....... Nu era vorba de-ncurcat, numa' de corespondent. :laughing7: Report
December 10, 200916 yr comment_7556 Intrebare-ntrebatuare pentru leidiz 'n' gentz d'an Doiciland: Aveti in plan sa va calatoriti acasa de Craciun, cu masina personala, sau chiar si cu avionul, daca o fi sa mai fie cineva, poate ma urc si eu? As merge acasa si cand ma gandesc ca e asa depaaaaaarte si mai mult oboseala, imi trece. Apoi mai am varianta sa merg in alta parte, ma mai gandesc. Ar mai fi varianta sa raman aici acasa si sa doooooooorm, insa asta ar insemna sa fiu singura de Craciun si Revelion ceea ce nu vreau, auch. Report
December 10, 200916 yr comment_7652 Intrebare-ntrebatuare pentru leidiz 'n' gentz d'an Doiciland: Aveti in plan sa va calatoriti acasa de Craciun, cu masina personala, sau chiar si cu avionul, daca o fi sa mai fie cineva, poate ma urc si eu? As merge acasa si cand ma gandesc ca e asa depaaaaaarte si mai mult oboseala, imi trece. Apoi mai am varianta sa merg in alta parte, ma mai gandesc. Ar mai fi varianta sa raman aici acasa si sa doooooooorm, insa asta ar insemna sa fiu singura de Craciun si Revelion ceea ce nu vreau, auch. Colega mea de suferinte in liceu, noi merem acasa cu masina de Sarbatori. Plecam sambata aviatoare de aici. Te tenteaza? Report
December 10, 200916 yr comment_7792 Ahhh puiule, we viitor deci. Nu pot ca la mine job pana pe 24. Asa ca de Romanica mi-am pus pofta in cui, insa acum ca esti aici, no problemo ca mergem poate in vara. Uuffff, sa pupezi Vasluiu' si pentru mine.Asa ca cel mai probabil raman aici si poate fac o excursie rapida de cateva zile, dupa care o vizitez scurt pe Simo. Report
December 10, 200916 yr Author comment_7826 aha! vezi sa nu uitzi Tu fata , tu n-ai vacanta decat din 24????????????? Report
December 10, 200916 yr comment_7860 Ahhh puiule, we viitor deci. Nu pot ca la mine job pana pe 24. Asa ca de Romanica mi-am pus pofta in cui, insa acum ca esti aici, no problemo ca mergem poate in vara. Uuffff, sa pupezi Vasluiu' si pentru mine.Asa ca cel mai probabil raman aici si poate fac o excursie rapida de cateva zile, dupa care o vizitez scurt pe Simo. Offfff.... Ce tampenie cu programul pana pe 24.... Nasol. Chiar vroiam sa te ajutam, vorbisem cu jupanu', a zis ca daca vrei sa vii, nu-i problema, da' daca nu poci, asta-i situatia... Ramane pe alt' dat!Salut Vasluiu' si pentru tine!!!! Report
December 10, 200916 yr comment_7878 Fuchsy esti o mare draguta, iti multumesc, asta e, nah, tre' sa ma supun, nu merge altfel. Simo kein Land hat härtere cojones als NRW :ugeek: ...meinen die Report
December 11, 200916 yr Author comment_7994 Fuchsy esti o mare draguta, iti multumesc, asta e, nah, tre' sa ma supun, nu merge altfel. Simo kein Land hat härtere cojones als NRW :ugeek: ...meinen die Nu-i vb de asta , cred ca ca vorba numai de o proasta organizare , serios. Au inceput scoala prea tarziu , sau cine stie cum impart ei vacantzele. Noi nu avem intersemestriala , in februarie , dar avem 3 saptamani acum in iarna , mi se pare mai bine In februarie avem oricum Projektwoche , asa ca nu si-ar avea rostul vacanta.Eu sunt gata vinerea viitoare la 10.30 Report
December 25, 200916 yr Author comment_12030 Deci , v-am zbart! Am fo' ieri la magazinu' rusesc si am luat asa: pepeni murati ( moldovenesti)eugeniaicre de pestecabanositoba de Sibiu Sa va mai spui? Eu astia un raft intreg cu produse romanesti plus mezeluri....parizer , piept afumat de pui.....crenvusti.... Report
December 25, 200916 yr comment_12031 Ma'c sa ma uit cand im ICE din Essen, lasa si mie o Eugenia puhlease! Report
December 25, 200916 yr Author comment_12038 Ma'c sa ma uit cand im ICE din Essen, lasa si mie o Eugenia puhlease! sa-tzi las , sa nu-tzi las............ Report
December 26, 200916 yr comment_12131 Deci , v-am zbart! Am fo' ieri la magazinu' rusesc si am luat asa: pepeni murati ( moldovenesti)eugeniaicre de pestecabanositoba de Sibiu Sa va mai spui? Eu astia un raft intreg cu produse romanesti plus mezeluri....parizer , piept afumat de pui.....crenvusti....pepeni murati... mmmmm.... mama de cand nu am mai mancat asa ceva... :roll: Report