Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nelamuriri si informatii nemtesti

Featured Replies

• Author

Tu , Lori , sunai la KK , ma abmelden Arbeitgeber-ul din data de 3 Dec , au 6 saptamani vreme sa ma abmelden din urma. N-au nici un fel de perioada de 3 luni.

Numai ca la privat tre sa ma asigur iute incepand cu 4 dec , ca daca merg azi la doctor cu cartea de la KK o sa functioneze inca , dar la sfarsitul lunii imi trimit acasa Rechnung-ul .

AOK-ul sunt niste magari , eu am zis asta tot timpul.

Pii da mei ca tu ejti in Hessen nu la batutii din cap din NRW :roll: aaaa sau stai, da cred ca pentru ca ai acum statutul de Beamtin aufs Leben. A 13 nebuno! Brava!

fetili, din jermanica.. help!

Caut acum colinde sa fac un cd.. si mi-am adus aminte ca-mi canta bunicu cand eram copil "o, brad frumos" in nemteste.. da cum se scrie???

Ba da , asta inseamna :angryfire:

De ce? :?

Scrisese acu' ceva posturi in urma careva cum ca nu gaseste corespondentu' in limba romana pentru abmelden si atunci n-am apucat sa raspund si cum is senila din fire am uitat.. pana-n seara asta. :laughing7:

• Author

Ah , so?!

io ma gandeam ca tu te gandeai :angryfire: ca am incurcat io aNmelden cu aBmelden :violent1:

Intrebare-ntrebatuare pentru leidiz 'n' gentz d'an Doiciland:

Aveti in plan sa va calatoriti acasa de Craciun, cu masina personala, sau chiar si cu avionul, daca o fi sa mai fie cineva, poate ma urc si eu? As merge acasa si cand ma gandesc ca e asa depaaaaaarte si mai mult oboseala, imi trece. Apoi mai am varianta sa merg in alta parte, ma mai gandesc. Ar mai fi varianta sa raman aici acasa si sa doooooooorm, insa asta ar insemna sa fiu singura de Craciun si Revelion ceea ce nu vreau, auch.

Intrebare-ntrebatuare pentru leidiz 'n' gentz d'an Doiciland:

Aveti in plan sa va calatoriti acasa de Craciun, cu masina personala, sau chiar si cu avionul, daca o fi sa mai fie cineva, poate ma urc si eu? As merge acasa si cand ma gandesc ca e asa depaaaaaarte si mai mult oboseala, imi trece. Apoi mai am varianta sa merg in alta parte, ma mai gandesc. Ar mai fi varianta sa raman aici acasa si sa doooooooorm, insa asta ar insemna sa fiu singura de Craciun si Revelion ceea ce nu vreau, auch.

Colega mea de suferinte in liceu, noi merem acasa cu masina de Sarbatori. Plecam sambata aviatoare de aici. Te tenteaza? :love7:

Ahhh puiule, we viitor deci. Nu pot ca la mine job pana pe 24. :pupic:

Asa ca de Romanica mi-am pus pofta in cui, insa acum ca esti aici, no problemo ca mergem poate in vara. Uuffff, sa pupezi Vasluiu' si pentru mine.

Asa ca cel mai probabil raman aici si poate fac o excursie rapida de cateva zile, dupa care o vizitez scurt pe Simo.

• Author

aha!

vezi sa nu uitzi :lol:

Tu fata , tu n-ai vacanta decat din 24?????????????

Ahhh puiule, we viitor deci. Nu pot ca la mine job pana pe 24. :angry:

Asa ca de Romanica mi-am pus pofta in cui, insa acum ca esti aici, no problemo ca mergem poate in vara. Uuffff, sa pupezi Vasluiu' si pentru mine.

Asa ca cel mai probabil raman aici si poate fac o excursie rapida de cateva zile, dupa care o vizitez scurt pe Simo.

Offfff.... Ce tampenie cu programul pana pe 24.... Nasol. :angry: Chiar vroiam sa te ajutam, vorbisem cu jupanu', a zis ca daca vrei sa vii, nu-i problema, da' daca nu poci, asta-i situatia... Ramane pe alt' dat!

Salut Vasluiu' si pentru tine!!!! :scratch:

Fuchsy esti o mare draguta, iti multumesc, asta e, nah, tre' sa ma supun, nu merge altfel.

Simo kein Land hat härtere cojones als NRW :ugeek: ...meinen die :scratch:

• Author
Fuchsy esti o mare draguta, iti multumesc, asta e, nah, tre' sa ma supun, nu merge altfel.

Simo kein Land hat härtere cojones als NRW :ugeek: ...meinen die :floare:

Nu-i vb de asta , cred ca ca vorba numai de o proasta organizare , serios. Au inceput scoala prea tarziu , sau cine stie cum impart ei vacantzele.

Noi nu avem intersemestriala , in februarie , dar avem 3 saptamani acum in iarna , mi se pare mai bine =))

In februarie avem oricum Projektwoche , asa ca nu si-ar avea rostul vacanta.

Eu sunt gata vinerea viitoare la 10.30 :)

• 2 weeks later...
  • Author

Deci , v-am zbart!

Am fo' ieri la magazinu' rusesc si am luat asa:

• pepeni murati ( moldovenesti)

eugenia
icre de peste
cabanosi
toba de Sibiu

Sa va mai spui? :D

Eu astia un raft intreg cu produse romanesti plus mezeluri....parizer , piept afumat de pui.....crenvusti....

• Author
Ma'c sa ma uit cand im ICE din Essen, lasa si mie o Eugenia puhlease! :D

sa-tzi las , sa nu-tzi las............

Deci , v-am zbart!

Am fo' ieri la magazinu' rusesc si am luat asa:

• pepeni murati ( moldovenesti)

eugenia
icre de peste
cabanosi
toba de Sibiu

Sa va mai spui? :D

Eu astia un raft intreg cu produse romanesti plus mezeluri....parizer , piept afumat de pui.....crenvusti....

pepeni murati... mmmmm.... mama de cand nu am mai mancat asa ceva... :roll: