January 28, 201016 yr comment_17475 Eu una nu stiu mag rusesc prin zona, am fost odata intr-unul in zona unde lucra al meu cam la 50 km de München, dar nu prea m-a incantat mai nimic de acolo, inafara de niste cascaval afumat. Am obs ca mag romanesti sunt mai scumpe, asa am patit cand stateam in Köln, am mers pret de 50-60 km sa-mi iau carne de mici ca sa constat ca mai bine comand de pe net ca e mai ieftin si gasesc si mai multe. Cred ca s-a mai vb pe aici de lautarul, eu de acolo comand.Ce comand mai mult este vinul si carnea de mici.Acum de sarbatori am comandat si toba.Uite mai exact aici: www.lautarul.deEu sunt f multumita de ei, daca zic ca livreaza in 48 de ore pai sa sti ca e chiar asa, acum de sarbatori chiar au venit cam in 28 ore de la comanda. Report
January 28, 201016 yr comment_17490 Eu una nu stiu mag rusesc prin zona, am fost odata intr-unul in zona unde lucra al meu cam la 50 km de München, dar nu prea m-a incantat mai nimic de acolo, inafara de niste cascaval afumat.Am obs ca mag romanesti sunt mai scumpe, asa am patit cand stateam in Köln, am mers pret de 50-60 km sa-mi iau carne de mici ca sa constat ca mai bine comand de pe net ca e mai ieftin si gasesc si mai multe.Cred ca s-a mai vb pe aici de lautarul, eu de acolo comand.Ce comand mai mult este vinul si carnea de mici.Acum de sarbatori am comandat si toba.Uite mai exact aici: http://www.lautarul.deEu sunt f multumita de ei, daca zic ca livreaza in 48 de ore pai sa sti ca e chiar asa, acum de sarbatori chiar au venit cam in 28 ore de la comanda. Da' de ce nu faceti voi singurei acasa carnea de mici? N-au E-uri, conservanti si mi se pare mai rentabil (ca pret). Report
January 28, 201016 yr comment_17495 Da' de ce nu faceti voi singurei acasa carnea de mici? N-au E-uri, conservanti si mi se pare mai rentabil (ca pret). din lipsa de toate ingredintele, din lipsa de timp, din ...si lista poate continua.La cat de des mananc eu mici, E-urile alea sunt nimicuri Plus ca la 2 cat suntem noi, mai mare munca ar fi sa faci un pumn de carne. Report
January 28, 201016 yr comment_17496 Merci , Ioana. Cat costa la ei Versand-ul? in functie de greutate, mod de plata sau valoare. Report
January 28, 201016 yr Author comment_17501 pai zi si tu acolo , la un pachet de 2 kile , sau mai mic , platit pe Rechnung...sau Kreditkarte...stiu si io.... Report
January 28, 201016 yr comment_17516 Simo, la info ai sa gasesti preturile pt toate tipurile de plata,greutate, etc. Eu ultima data am platit 8,90 , dar asta ca ma grabeam sa-mi ajunga pachetul si am platit cu nachnahme. Report
January 28, 201016 yr comment_17554 Intrebare intrebatoare.Ce aparat folositi pt spart nuci? Doua am avut, amandoua s-au spart.Am avut asa ceva, pe primul l-am spart chiar azi in incercarea de a sparge o migdala, dar se pare ca migdala a fost mai tare ca aparatul.Deja ma apuca toate cele, ca n-am sa ma apuc sa sparg cu ciocanul nucile sau migdalele :cry: Report
January 28, 201016 yr Author comment_17569 hi , hi , hi....ba io cu ciocanul le sparg , in curte pe-un butuc. Si ce Spaß am! Report
January 28, 201016 yr comment_17572 Intrebare intrebatoare.Ce aparat folositi pt spart nuci?Doua am avut, amandoua s-au spart.Am avut asa ceva, pe primul l-am spart chiar azi in incercarea de a sparge o migdala, dar se pare ca migdala a fost mai tare ca aparatul.Deja ma apuca toate cele, ca n-am sa ma apuc sa sparg cu ciocanul nucile sau migdalele :cry: Io n-am avut nici una din sculele din poze, numa' cu ciocanu' am spart nucile si migdalele pana acu'. Si de-acu'-nainte, tot cu ciocanu'! :mrgreen: Tu de ce te feresti de el? Din pricina zgomotului? Report
January 28, 201016 yr comment_17580 Pai daca ma apuca cand ma uit la film, n-am sa iau ciocanul si sa incep sa sparg migdalele in mij sufrageriei.Pe balcon nici nu se pune pb ca as ingheta.Plus de faptul ca ma apuca mancatul la ore total nepotrivite si n-ar da bine cu zgomotul Report
January 28, 201016 yr comment_17583 patentul clasic.Nu se rupe never! http://www.fgw.de/media/img/bilder/zange-vpa.jpg Report
January 28, 201016 yr comment_17587 haha Maya, la asta nu m-am gandit.Ma duc in Keller sa-i iau patentul sotului :mrgreen: Report
February 22, 201016 yr Author comment_22303 Sambata am fost la Check Inn-ul lui Schuhbeck in Egelsbach.http://www.schuhbecks-check-inn.de/Papa super bun , chelnerii foarte simpatici , are si o terasa frumusica ce da exact spre aeroport....Zgomot nu e ca aeroportul asta e de fapt un Flugplatz privat. Abia apuc pana data viitoare Report
February 24, 201016 yr comment_22814 Nu-i nelamurire,ii numa un "anunt".Saptamana viitoare,marti,la "Die Kochprofis" se transmite emisiunea filmata intr-un restaurant de pe la noi.Is tare curioasa.Am vrut si eu sa merg cand au fost acolo,dar nu prea a intrat oricine In orice caz,le vazui masina si pe cativa din echipa.Daca erau "Kochprofis "aia vechi,cred ca ma pozam cu ei Report
February 24, 201016 yr comment_22820 DA' mai zi-mi si pe ce canal e, ca eu cu tilivou' mai rarut... Report
February 24, 201016 yr comment_22829 DA' mai zi-mi si pe ce canal e, ca eu cu tilivou' mai rarut... RTL 2,de la ora 22:15,martea viitoare,02.03. Poate ma vad si pe mine trecand pe strada Report
February 25, 201016 yr Author comment_23018 Petu , cand am citit rapid postul tau ( fara amanunte) am crezut ca ai scot tzeava de la hota pe geam si d-aia te dau astia la teveu Report
February 26, 201016 yr Author comment_23149 Fetele care aveti deja BB , la ce-i buna o Hebamme? Cumnata-mea ma tot bate la cap sa-mi caut una de acum....pai...la ce ma ajuta? Ca eu abia mi-s in saptamana 16............ Eu ma gandeam ca doar in ultimele luni ar putea sa ma beraten.... Voi ce spuneti? Report
February 26, 201016 yr comment_23162 Nu stiu,eu n-am avut la nici unul dintre copii moasa mea proprie.Am mai auzit si eu de asta,si ca iti vine mai apoi acasa din cand in cand sa te invete sa imbaiezi,chestii de astea.Eu nu stiu :)Eu am nascut cu moasa ce s-o nimerit pe tura la spital si restul,acasa,am facut singura sau m-a ajutat mami(la Patrick) Report
February 26, 201016 yr Author comment_23166 da , vine si te ajuta la imbaiat , daca ai taietura se ocupa de tine....dar asta dupa nastere. Eu ce nu intzeleg e de ce ma bate lumea la cap sa-mi caut moasa de pe acum , ce poate sa-mi faca acum cat sunt gravida? Report
February 26, 201016 yr comment_23177 Pai banuiesc ca e vorba sa ti-o cauti din timp, sa stii ca o ai, ca poate atunci kurzfristig is deja "rezervate" sa zic asa? Report
February 26, 201016 yr Author comment_23180 Pai banuiesc ca e vorba sa ti-o cauti din timp, sa stii ca o ai, ca poate atunci kurzfristig is deja "rezervate" sa zic asa? nu numai asta , Lori...cica vine la tine acasa si inainte de nastere...sa-mi faca ce??? Sa ma ajute , zice cumnata-mea! LA CE? Ca banui ca nu pune aspiratorul.... Tu ce mai faci , fata? Report
February 26, 201016 yr comment_23203 Eu...ma fac a dracu' Am intrat sa va spun, caz ca nu stiati: am descoperit branzica asta de vaci care este exact branza de vaci pe care o stim de acasa. Se gaseste la Rewe la noi, numai acolo o gasesc. In orice caz este foarte buna la gust, e cu totul altfel decat Körniger/ sau Hüttenkäse. Fix branza de vaci clasica. Acum, daca o vreti mai uscatica, o puteti lasa la scurs ca are ceva zer in ea. Asadar: Schichtkäse: Report