July 25, 201016 yr comment_49840 Reteta, cum am mai spus, o stiu de cand eram mica.O faceam des, singure, cand nu era mama acasa. Ingrediente:1 ou1 cescuta (cele de espresso) zahar1 cescuta ulei 2 cescute faina arome la alegere, si alte ingrediente la alegere:nuci, alune, stafide, rahat, cocos, cioco Sau simple. Se bat bine ouale(eu am dublat cantitatiile) cu zaharul.Am folosit cel pudra, dar de obicei fac cu zahar tos. Am adaugat uleiul treptat. Si faina. Rezulta o compozitie "curgatoare".Daca preferati mai crocanti, mai adaugati o lingura de faina. Eu am impartit compozitia in doua.Jumatate am pus rahat taiat cubulete mici, si in cealalta jumatate cranberries uscate si alune cashew. Intr-o tava, tapetata cu hartie de copt am format fursecuri, cu ajutorul unei lingurite. Am copt la 180 de grade, aproximativ 10 minute. Verificati oricum.Cand marginile devin maronii, sunt gata. Report
July 25, 201016 yr comment_49883 Arata demential si sunt si foarte simple, mie imi plac enorm cu stafide Report
July 25, 201016 yr comment_49888 De unde si vorba aia din batrani : Non multa sed multum !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
July 26, 201016 yr Author comment_49970 Ce fineturi!Îmi place acest gen de fursecuri! Wow, fineturi.Fursecurile mele, banale?Multumesc Maya! Arata demential si sunt si foarte simple, mie imi plac enorm cu stafide Si eu fun stafida!Dar nu stiu cum se face ca n-aveam in casa.Am improvizat.Grazie Adriana! De unde si vorba aia din batrani : Non multa sed multum ! Lia, esti prea buna. Report
July 26, 201016 yr comment_49975 Brava, Lilisor, arata super bine!Mi-ai adus aminte de o reteta pe care o facea Buni, se numeste Palaria Doamnei....doamne ce mai imi placea! Report
July 26, 201016 yr Author comment_50087 Pai hai cu reteta!Tot ce e de la "buni citire", e bun. Report
July 26, 201115 yr comment_97693 Lilly, pentru ca azi fursecurile tale cu stafide au implinit un an, le-am sarbatorit festiv Mmmmm, bune-bune! Report
July 30, 201115 yr Author comment_98388 Lilly, pentru ca azi fursecurile tale cu stafide au implinit un an, le-am sarbatorit festiv Mmmmm, bune-bune! Gabitza, ce surpriza!!Baietii tai le pot face singurei.Tu ii ajuti numai la cuptor. Report
December 14, 201213 yr comment_175096 Facute, eu am pus mai multa faina pentru ca am exagerat cu stafidele, dar imi plac la nebunie Report
February 2, 201610 yr comment_234403 Le-am facut si eu ieri din 2 oua,in jumatate de cantitate am adaugat cacao,in jumatatea cealalta nuci maruntite.Azi nu mai sant,si eu nu le-am gustat deloc. Report
February 3, 201610 yr comment_234420 Pai tu nu stii ca e obligatoriu sa le gusti cind ies din cuptor? Report