Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

[b]Pacat ca mi s-a terminat acumulatorul!

Asa frumos s-au jucat mai departe.Aici chiar începusera...

Sunt superbi!! Sa-ti traiasca!!! :D :cheers:

Abia astept sa ajung acasa, sa-mi scarman si io dihaniile...... :blob8: :cheers:

Si Mike continua sa-l ignore pe junior cand sunt in casa?
Si Mike continua sa-l ignore pe junior cand sunt in casa?

Yep! :floare:

...dar afara în gradina,zici ca-s frati ;)

Si afara nu se joaca seniorul Felix cu el ;)?

Si afara nu se joaca seniorul Felix cu el ;)?

Nu :floare: ..ori îsi împart "sarcinile"..ori sînt întorsi de la tzîtza ;)

Sa stii tu...si cel mai castigat e praslea cel voinic (e maricut baiatul!) care are prieteni, masa buna, dragoste bipeda....trai nu gluma!

Ultima poza e fantastica..zici ca vorbeste cu ratusca si se uita amanadoua la acelasi lucru...

Multumesc frumos Uma ,chiar daca pozele nu sunt atat de bune calitativ,ma bucur ca ai putut observa asta.Te pup!

Gabrenia , super frumoasa Toto. Aia e jucaria ei? Tom nu e interesat de nici o alta jucarie decat mingiutele lui de burete.

Multumesc black_cat nu e tocmai jucaria ei ,s-a nimerit sa fie e acolo;Toto a mai imbatranit si nu prea mai are chef de joaca dar atunci cand o apuca sa te tii!Multi pupici!

Si afara nu se joaca seniorul Felix cu el :)?

Nu =)) ..ori îsi împart "sarcinile"..ori sînt întorsi de la tzîtza :D

Miha, te facusi cu trei motani!!!

Sa-i pup eu dulce pe toti trei!!!

P.S. Iti sta bine cu ochii verzi?!?! =))

• Author

Si afara nu se joaca seniorul Felix cu el :D?

Nu =)) ..ori îsi împart "sarcinile"..ori sînt întorsi de la tzîtza :D

Miha, te facusi cu trei motani!!!

Sa-i pup eu dulce pe toti trei!!!

P.S. Iti sta bine cu ochii verzi?!?! :)

Posibil este sa se înmulteasca patrupezii mei ..cel putin asa arata :D

Chiar am ochii verzi,dar na,nu asa ca în avatar =))

Mai, se vede ca vine Craciunul in casa voastra!! Craciunica mea cred ca daca ii pun caciulita pe capisor ma pocneste cu labutul peste ochii de nu ma vad :floare:

La noi iarasi e frig...saptamana trecuta au fost -20C...astazi mai "cald" un pic, dar oricum receee..deschid usa de la blacon si iau grasunica in brate..se intinde cu nasucul sa miroasa aerul curat..da din nasuc de doua ori si se retrage speriata! S-a bagat asa de tare in mine, nu cumva sa-mi treaca prin cap sa o las pe balcon :floare:

Edit: Am verificat, sunt -10C dar se simta ca la -16C...mult mai cald :D)

Si "Craciunelul" meu:

Putin cam plictisit de atata craciunit:

e tare dragalas Cody cu caciula de sarbatori

Georgiana cum l-ai convins pe Cody sa tina pe cap caciula? eu nu pot sa o conving pe Lizzie ....

Uma , nu ne mai pui poze cu printesa ,Maya :roll: ?

Nu am mai pozat papusa de ceva timp :floare: Cum o sa termin de facut copacelul, sunt sigura ca duduia imi va da motive de pozat!

Sa v-o prezint si eu pe Bela

Ce dulce doarme ea asa incovrigata ca o vulpitza :appl:

La noi iarasi e frig...saptamana trecuta au fost -20C...astazi mai "cald" un pic, dar oricum receee..deschid usa de la blacon si iau grasunica in brate..se intinde cu nasucul sa miroasa aerul curat..da din nasuc de doua ori si se retrage speriata! S-a bagat asa de tare in mine, nu cumva sa-mi treaca prin cap sa o las pe balcon :P

Edit: Am verificat, sunt -10C dar se simta ca la -16C...mult mai cald ;))

Asta imi aduce aminte de Mio pe la inceputul saptamanii cand voia sa iasa in balcon si noi din greseala inchisesem usa cand am plecat la serviciu.

In mod obisnuit are usa la balcon deschisa ca sa poata supraveghea traficul linistit cat suntem noi la serviciu dar in dimineata aceea am inchis un pic usa ca se facuse cam prea frig. Venim noi de la serviciu, trece repede prin bratele noastre si apoi fuga in fata usii sa-i dam drumul (in ziua aceea fusese cumplit de frig si ma gandeam cu groaza cum o sa stau eu seara cu usa deschisa ca sa se aerisesca musiu).

Cu acelasi avant daca nu chiar cu mai mult a intrat inapoi in casa decat cel cu care iesise :P :P :P . Nu cred ca a stat mai mult de 2 minute, atat cat sa se infoaie toata blanita pe el si sa miroase a aer rece de iarna :laughing7: .

Cum s-a intors in casa s-a si lungit tot langa calorifer si apoi a sarit pe scaunul lui urland la mine sa inchid usa de balcon ca lui ii cam flutura mustatile de friiiig :appl: .

De atunci intai isi baga capul pe usa, sondeaza terenul si doar daca e ceva mult prea interesant sta vreo 5 minute si apoi iar vine in casa :P

Multumesc mult fetele.Pe Bela o am de 3ani si jumatate,mi-a adus-o sotul meu,cineva o aruncase in fata unui bloc si s-a gandit sa-mi faca o surpriza.Imi este atat de draga,incat am avut-o cu mine si la mare.