December 30, 200916 yr comment_12913 Carameluta mea e extenuata draga de ea...cat a muncit de craciun.. Somn? Maya are niste pozitii de ma topeste...si placerea cea mai mare e sa doarma pe paturica ei (unde ii fac un rol pe post de pernuta)Bine, dar tot ce e patura in casa asta e patura ei Report
January 1, 201016 yr comment_13250 Ce dulcica-i Maya Pisi a mea, prinsa tare in joaca cu un spic de grau Report
January 2, 201016 yr comment_13258 Ce dulcica-i Maya Pisi a mea, prinsa tare in joaca cu un spic de grau Mersi Hana Si pufosenia ta e tare dulce...de Danut ce sa mai zic Report
January 2, 201016 yr comment_13264 Pupam si smotocim toate pufoseniile de pe-aici! Da' pe toate, pe toate!Care mai de care mai dulcica! Azi am avut timp sa ma uit pe-ndelete la pozele si comentariile voastre, ma bucur sa vad atatea iubitoare de pisici.Si ca sa va mai aduceti aminte de noi, venim cu ceva poze recente: Report
January 2, 201016 yr comment_13384 Ria, pupam si noi blanos frumos in asteptarea Mosului. Sper ca a venit. Pupam si noi blanitze frumoase si cuminti. Noi azi am avut chef de joaca: http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02345.jpghttp://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02337.jpghttp://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02336.jpghttp://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02338.jpghttp://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02343.jpg Am gustat bradul :laughing7: http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02334.jpg Si ornamentul :laughing7: http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02340.jpg Report
January 2, 201016 yr comment_13390 Minule,ce delicat musca Kitulina ta din brad:) %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 2, 201016 yr Author comment_13416 Hana,Ria,Mino,Uma,sa va pup mîtzele !!! Eu am crezut ca piticelul nu mai vine!Din 30 pîna în 1 ianuarie nu l-am vazut.Cred ca saracu nu a iesit pe afara din cauza ca unii pocnesc cu rahaturile alea de artificii,petarde sau cum se numesc...ca niste idioti!În 29 dec.erau niste tîmpiti mascati pe strada/pe un pod,si aruncau cu artificii dupa lume,masini... :twisted: Asa m-am enervat!Parca anul asta au luat-o razna!Ai mei baieti nu au mai iesit deloc afara 3 zile.Le-am pus litiera ,ca nici sa se pise în gradina nu au îndraznit,de atîta pocnitura!La noi în raza de 200 m nu s-a pocnit nika,doar la 12 noaptea...dar degeaba,sînt foarte zgomotoase chiar si de la distanta! Report
January 2, 201016 yr comment_13434 De-aia n-a iesit DUDA afara...bai sa ma bata mamaie daca imi dadeam seama! in 2 zile si o noapte a iesit o singura data, si mai mult impins de la spate, ca nici litiera nu mai am! Report
January 3, 201016 yr comment_13447 Nero, a venit in casa , ca din pusca la miez de noapte , dar asta nu l-aimpiedicat pe la 4h , sa iasa sa colinde mahalaua Report
January 4, 201016 yr comment_13670 Si Cody a fost suparat rau pe petarde si artificii, se ducea sub masa din sufragerie si incepea sa maraie, sa scuipe si se infoia tot. Acum daca au trecut nu se mai agita. Insa lui Cody nu prea ii mai place sa iasa afara, nici macar in curtea lui, s-a facut un mare puturos, se uita doar dupa pervazul geamului afara.Urez la toate blanoasele si blanosii + stapanele si stapanii lor un calduros LA MULTI ANI!!!! si un an mai bun plin de realizari!!! Report
January 4, 201016 yr comment_13775 Of ce de frumuseti care l-au asteptat pe Mosu Pupam mustatile Caramelutei si al pufului Riei! Maya, ce mai face domnul Berry? Report
January 5, 201016 yr Author comment_13839 Of ce de frumuseti care l-au asteptat pe Mosu Pupam mustatile Caramelutei si al pufului Riei! Maya, ce mai face domnul Berry? Vine zilnic la mîncare,joaca cu bipezi si patrupezi,plimbari în gradina,ascutit ghearele in canapea,urcat peste tot ...se comporta ca si la el acasa,dar sigur mai are una.E prea frig sa umblu pe strazi,sa vad de unde vine,dar sînt convinsa ca în curînd voi sti.Asta este un pisic smecher de prin vecinatate,care nu are destula atentie acasa,si-si mai ia si din alta parte Oricum,noi îl adoram si asa...jumatate al nostru A devenit un foarte bun prieten de-a lui Felix.Iar Felix a devenit ca un motanel batut în cap de tinerete! Cu Mike,continua sa se joace/alerge prin spatiul verde.Îi face bine,ca asa mai are si el ceva activitate mai sportiva În casa,Mike vrea sfera privata,si se retrage în pene,nu-l baga deloc în seama...iar cu Felix,alearga peste tot...casa,masa,paturi,dulapuri,scaune,gradina,copaci,tufe...Trag cîte un show,demn de Oscar! Report
January 5, 201016 yr comment_13912 Trag cîte un show,demn de Oscar! Eu cred ca baiatul Berry e angajat pe post de "personal trainer" Pe afara face gimnastica cu Mike, in casa cu Felixul Ma bucur mult ca amandoi l-au indragit Report
January 7, 201016 yr comment_14323 sa-i pup eu nasucul ala mic! ce scumpete de fata ai! edit : ca sa nu postez de doua ori Uma...Maya ta a fost asa iubareatza de la bun inceput, de mica? Report
January 7, 201016 yr comment_14324 sa-i pup eu nasucul ala mic! ce scumpete de fata ai! Multumim mult si intoarcem pupicii mustaciosi...azi dimineata la 3 am imi miauna suav de pe fotoliu de langa patul meu..m-am trezit si am intrebat-o daca vrea pupicei..dintr-o saritura a fost in pat la pupicei si la framantat mama bipeda..Si uite asa am adormit la loc, ea torcand de zor, eu mangaind fata... Report
January 7, 201016 yr comment_14326 si a mea in ultima perioada...adica ultima saptamana tot vine la framantat dimineata...am rama stare surprinsa...si vine pe la mine pe la fata parca sa vada daca mai respir...si ma gadila cu mustatile ..hihi...nu era asa..mi se pare ca s-a facut mai iubareata....acum dimineata dupa ce ma trezesc, destul de tarziu recunosc (lucrez de acasa si am programul meu ), vine si sta si cate juma de ora la mangaiat si alintat... Report
January 7, 201016 yr comment_14327 si a mea in ultima perioada...adica ultima saptamana tot vine la framantat dimineata...am rama stare surprinsa...si vine pe la mine pe la fata parca sa vada daca mai respir...si ma gadila cu mustatile ..hihi...nu era asa..mi se pare ca s-a facut mai iubareata....acum dimineata dupa ce ma trezesc, destul de tarziu recunosc (lucrez de acasa si am programul meu ), vine si sta si cate juma de ora la mangaiat si alintat... Si vezi ce fericita te face? A mea daca nu vine la guguleala mi-e teama ca nu e in apele ei... Maya e si un piticut foarte pupacios, vorbaret si cu o nevoie teribila de mangaiat...iar eu am adictie puternica la nevoia ei Report
January 7, 201016 yr comment_14330 Si vezi ce fericita te face? A mea daca nu vine la guguleala mi-e teama ca nu e in apele ei... Maya e si un piticut foarte pupacios, vorbaret si cu o nevoie teribila de mangaiat...iar eu am adictie puternica la nevoia ei Sa stii ca ma face foarte fericita....daca ar fi si a mea asa iubareata ce fain ar fi...dar a mea vine cand are ea chef...e smecherila tare...oricum suntem super indragostiti de ea oricate tampenii ar face ...si face multe Report
January 7, 201016 yr comment_14332 Duda mea azi a scuipat pentru prima oara, nici nu il credeam in stare, dar atita l-a alergat nepota-miu....cred ca vreo citeva zile dupa ce pleaca o sa fie inca stresat post traumatic stress disorder Report
January 7, 201016 yr comment_14335 Duda mea azi a scuipat pentru prima oara, nici nu il credeam in stare, dar atita l-a alergat nepota-miu....cred ca vreo citeva zile dupa ce pleaca o sa fie inca stresat post traumatic stress disorder saracul de el Report
January 7, 201016 yr comment_14336 Buna seara la totzi mustacioshii si mustacioasele!!Sunt foarte entuziasmata cand se intampla diverse evenimente importante cu pisici , iar ca e un intreg subiect pe forum aici...ma umple de bucurie!!!Imi plac pisicile la nebunie, si pe cat posibil incerc sa le inapoiez din dragostea neconditionata pe care mi.o ofera! In continuare...cateva pozitii de somn 8-) Salut cu drag iubitorii de animalutze! Report
January 7, 201016 yr comment_14337 Octaviuta, Si tu ai 3 pisici ?Si eu la fel.Sa-ti traiasca! Ale mele ..2 din 3 fac figuri de cand e frig si ploua.Nu mai vor sa iasa afara.Daca le scot fortat,sar repede la geam si vor inapoi.Asa ca le-am pus litiera in casa ca una din ele a gasit cosul de lemne gol si a facutpipi in el.Care?Piscot bineinteles ! :oops: Au facut si iarna trecuta ceva figuri,dar nu chiar asa.Mai ramane sa le cumpar pampers.Credeti ca-s prea alintate ?Nu pot sa le inchid afaraNu ma lasa sufletul.Cele 2 care fac figuri,racesc si foarte repede.Numai un pic le prinde frigul si imediat stranuta .Nu inteleg de ce sunt asa sensibile.Ca toata vara si toamna stau mai mult afara. Inculpatele Piscot Report
January 7, 201016 yr comment_14338 Piscotel Da si eu am trei sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!!Eu stau la bloc , deci nu ies din casa! am 2 baieti frati (cel alb cu negru Spot si cel maro inchis Oxygen) si o fetitza (cea gri- Point)Ii am pe toti 3 de la medic, diferentza de aducere acasa a fost de o zi intre fata si cei doi frati, si desi au fost crescutzi la fel - hranitzi , jucat cu ei, pieptanat etc. la fel sunt total diferitzi!Eu am o problema cu cel maro...care o avem cam din totdeauna - este foarte mofturos - are 3,7 kg..nu mananca decat din brate...ii plac bucatzelele de cozonac (numai cel facut in casa), din cand in cand smantana...de' e alintat si fitzos :laughing7: dar..e un scump!! Mai povestesc patzanii de ale lor.. Report
January 7, 201016 yr comment_14339 Spot pare cel mai relaxat! Doarme cu cracii in sus si nu-i pasa de lumea asta.Diferente intre pisici....pot sa-ti povestesc o mie si una de nopti. Ale mele sunt diferite intre ele, de la cer la pamant.Au caracter si ele ce sa-i faci.... :roll: Report