Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Uma, ma bucur ca esti! De ceva timp Duda cam se zmiorcaie, uneori si cind sta. Am crezut ca a luat-o pe cocoasa de la alt motan, dar acum mi-a venit alta idee, mai ales cind am vazut ca nu ma mai lasa sa il mingii si nici sa il iau in brate.

O avea cumva probleme de la opratie? reumatice? ca la noi s-a schimbat vremea, si ma gindeam ca poate o fi meteodependent. daca e, cum s epoate verifica? o fi vreun medicament?

Uma, ma bucur ca esti! De ceva timp Duda cam se zmiorcaie, uneori si cind sta. Am crezut ca a luat-o pe cocoasa de la alt motan, dar acum mi-a venit alta idee, mai ales cind am vazut ca nu ma mai lasa sa il mingii si nici sa il iau in brate.

O avea cumva probleme de la opratie? reumatice? ca la noi s-a schimbat vremea, si ma gindeam ca poate o fi meteodependent. daca e, cum s epoate verifica? o fi vreun medicament?

Unde nu te lasa sa-l atingi? O fi la rinichi? Sau per total, asa, la tot corpul?

Maya mea nu vrea sa o iau in brate daca de ex se apropie de momentul in care vomeaza (prea mult par)-dupa vine calare pe mine disperata sa recupereze ..

• Author

Raluca,eu nu stiu,dau doar cu presupusul..posibil ar fi sa-l doara din cauza frigului(ma refer la operatie)...dar poate totusi s-a batut,sau a cazut de undeva.Si atunci doare mai mult timp,nu numai cîteva zile.

Felix a picat odata de pe balconul vecinilor,unde se catarase.A alunecat,si cum balconul era din metal si zid,nu a avut unde sa-si bage ghearele,si a cazut cu spatele pe paravanul/un gard scurt/ despartitor de gradini,din lemn.Vreo 2 luni se tot aseza asa cu grija,si nu vroia mîngîiat,si nici luat în brate..

Si de la o încaierare,la fel.Ei cînd se bat,nu tot timpul se agata cu gherele,sau se musca,se si izbesc de pamînt,sau de ceva tare,ca de exemplu pe terasa(asa a fost la un batalion din asta,direct la noi pe terasa),sau curte betonata/trotuar..

Iar izbiturile astea nu lasa urme exterioare,doar dureri...cîteodata chiar si cîteva saptamîni.

Felix,din fericire nu mai golaneste,ci si-a început viata de pensionar.Creste nepotii :occasion14: ,ca frate-su e deja mare,si stie sa bata singur,magarul!!!

De cînd ai observat comortamentul?

Miha, stii ca ti-am mai zis ca se cam zmiorcaie, si credeam ca a luat-o pe coaja. Mai exact, dupa vaccinul anual, adica de pe 6 Dec. parca de-a doua zi...cam asa, ca m-a derutat si faza cu vaccinul, mai ales ca i l-a facut in partea cu operatia.

Are un altfel de ciriit, si il vad si cum se aseaza ca isi tine piciorul care oricum e mai scurt acu dupa operatie, il tine ridicat parca in aer, il protejeaza. La inceput nici nu a mincat, dara cum iara baga ca spartu :occasion14:.

Si cit ii place lui in brate, acu cind il ridic isi baga gherutele in piciorul meu si cum il slabesc un pic, cum fuge! mai nene dar de cocotata tot se cocoata =))

o Duda, ce vreti!

E clar ca ceva il deranjeaza..te lasa sa-l verifici ? Adica sa-l pipai pe pulpita?

Aia e, ca nu!

Dar l-am tinut mai strins nitel azi, iar el e tare cumintel, si m-a lasat, si am scos 2 mieunaturi: unul pe la omoplati, si unul la pulpita operata.

Cum spune Miha, s-ar putea sa se fi batut baiatul tau...nu am experienta cu piticii care ies si afara (Maya doar devine mai pupacioasa si mai somnoroasa pe timp de iarna)

Urmareste-l in continuare (e bine ca mananca) si vezi sa faca pipi (inca face acasa sau afara?)

Afara Uma, ignora litiera de prin aprilie!

De facut face, ca il vad pe geam cum scurma si gasesc gaurile in gradina :D

Si cind il trece se duce in fata usii si face un scandal sa il dau afara :D

Mino, bine ai venit. Pup pentru carameluta pufoasa :D

Ralu, sper ca Duda ta nu are nimic grav.

V-am gasit si aici :porc: %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" /> desi sunt restanta la citit acest topic, noi amandoua ne-am gandit la voi.

Da, da, bun venit frumoasa mica si blanoasa cu ochii ca chihlimbarul!!!

Afara Uma, ignora litiera de prin aprilie!

De facut face, ca il vad pe geam cum scurma si gasesc gaurile in gradina :?:

Si cind il trece se duce in fata usii si face un scandal sa il dau afara :porc:

Ce face Duda??? Sper sa fie totul bine si in regula, adica trebuie sa fie, a trecut bietul mustacios prin destule pana acum, tinem pumnii si pupici pisicosi de la Cody!!!

Mino bun venit si din partea mea!

Raluca sper ca duda are doar o durere trecatoare si se face bine repede.

Si de la noi din ciclul "ce-a lasat Mosul sub brad"

229_868b75b57e2a22ba50ddcf82d14754ae_thumb.jpg

Mino bun venit si din partea mea!

Raluca sper ca duda are doar o durere trecatoare si se face bine repede.

Si de la noi din ciclul "ce-a lasat Mosul sub brad"

[attachment=0]100_2563.JPG[/attachment]

Superba !!!

Totolina in expeditie

Ultima poza e fantastica..zici ca vorbeste cu ratusca si se uita amanadoua la acelasi lucru...

Frumusetea ta de sub pomul de craciun e cel mai minunat cadou... eu inca nu am pus copacul, dar fratele lui Maya deja e ocupat sa dea jos globurile si sa le alerge prin casa..Noroc ca avem majoritatea globurilor de nu se sparg..nu la fel de frumoase, dar sanatoase pentru piticontii jucausi..

Maya mea are o problema cu noul meu televizor..pana acum o lasam sa il bata (prindea mereu ceva) ..cel nou a fost destul de impunator sa-i ia o zi sa se apropie de el..dar acum vrea sa bata cam tot ce misca..asa ca uite cum sting tv, aprind tv...o sa-i las pe ala din dormitor aprins sa aiba fata ce prinde.

• Author

Ai mei baieti,cei mari,nu au interese pentru pom.Vin si-si baga nasul,miros globurile..s-a întîmplat ca au mai spart cîte unu,dar s-au carat de lînga cioburi.

Azi însa...ne-am apucat de pom.Nu avem nicio sansa cu Berry.A muscat 3 becuri(nu era instalatia in priza)..a ros cablu,a ros pomu,crengile,s-a catarat pe el...parca a dat în balanganeala.

O sa punem doar figuri de lemn,si paie...si ces't la vié :D

Astazi s-a jucat Berry cu Felix de numa!Nu îmi vine sa cred!Nu îi face nimic.Din contra,piciu cînd se sperie,îl scuipa pe Felix :D

Cu Mike,e cel mai bun prieten,dar doar în gradina.În casa,Mike,îl trateaza ca pe un vizitator.

Cum am adus azi toate alea de împodobit ,am avut si niste chestii/ghirlande de plastic intr-un sac.S-a bagat Felix în el,si se juca prin sac cu Berry,apoi s-a bagat Berry în sac,si Felix pe lînga sac :lol:

Mike,se uita gelos :D ..dar el si-a luat portia de joaca cu Berry,afara în gradina :D

Mi-e ciuda ca am facut doar 2 poze,dar nimic deosebit..si mi s-a terminat acumulatoru!

Berry,sta în continuare zilnic cîte 2-3-4 ore în casa,se joaca,manînca de rupe,dar nu doarme la noi noaptea.Nu stiu unde se duce!

E de necrezut cat de bine l-a acceptat Felix pe nebunatic..Cred ca Mike e asa cum zici, un pic gelos si de faptul ca aici e teritoriul lui si poate si de faptul ca in casa se joaca Felixul cu el:)

Da, aveti in Berry ce a avut prietena mea in Parciu. Am pus copacul, m-am intors sa iau prima decoratie si Pica era deja in varf, pe post de stea. Licureau ochisorii de m-am speriat.

Drept pentru care copacul a fost ancorat serios de pereti si toate globurile sunt incasabile.

Maya in schimb a fost cuminte -ce a vrut ea sa guste a fost un beculet.. Noroc ca eram pe faza, ca fata avea deja gurita albastra de la bec :lol: si se pregatea sa-l crontane in masea!

Neaparat sa ne pui poze cu Smecherica :D Si eu sper ca daca nu are casa, sa-i vina mintea la cap si sa stea aici cu fratii lui mai mari :D

Ca parintii au multa dragoste de dat, asta e clar!

Ai mei baieti,cei mari,nu au interese pentru pom.Vin si-si baga nasul,miros globurile..s-a întîmplat ca au mai spart cîte unu,dar s-au carat de lînga cioburi.

Azi însa...ne-am apucat de pom.Nu avem nicio sansa cu Berry.A muscat 3 becuri(nu era instalatia in priza)..a ros cablu,a ros pomu,crengile,s-a catarat pe el...parca a dat în balanganeala.

O sa punem doar figuri de lemn,si paie...si ces' la vié :D

Astazi s-a jucat Berry cu Felix de numa!Nu îmi vine sa cred!Nu îi face nimic.Din contra,piciu cînd se sperie,îl scuipa pe Felix :D

Cu Mike,e cel mai bun prieten,dar doar în gradina.În casa,Mike,îl trateaza ca pe un vizitator.

Cum am adus azi toate alea de împodobit ,am avut si niste chestii/ghirlande de plastic intr-un sac.S-a bagat Felix în el,si se juca prin sac cu Berry,apoi s-a bagat Berry în sac,si Felix pe lînga sac :lol:

Mike,se uita gelos :D ..dar el si-a luat portia de joaca cu Berry,afara în gradina :D

Mi-e ciuda ca am facut doar 2 poze,dar nimic deosebit..si mi s-a terminat acumulatoru!

Berry,sta în continuare zilnic cîte 2-3-4 ore în casa,se joaca,manînca de rupe,dar nu doarme la noi noaptea.Nu stiu unde se duce!

Imi suna cunoscut!!!!! Pisica si motanu' meu fac la fel cand aduc bradu' in sufragerie si-l pregatim de-nfipt in suport. Cat il bibileste tata, ei numai prin copac sunt (pomul il asezam pe jos, la orizontala sa fie usor de manevrat si lucrat!). Mereu vedem niste "becuri" lucind printre acele de brad!!! Si dupa ce-i montat, Moshi doarme numai cu scafarlia pe suport! (sa nu cumva s-o ia la fuga?????? :D ), iar pisica are grija sa vina sa-si ascuta gherutele de trunchi (nu mereu, da' din cand in gand..... :mrgreen: ).

Tot pe Moshi tre' sa-l atentionam destul de des apropo de atacu' globurilor... jos pun mai mult gloabe din plastic (care nu se sparg), iar alea ce se fac tandari sunt mai sus.

Maya, pune-i cip lu' don motan si apoi il urmaresti prin satelit, sa vezi unde are "famelia" de noapte!

Gabrenia , super frumoasa Toto. Aia e jucaria ei? Tom nu e interesat de nici o alta jucarie decat mingiutele lui de burete.

Si eu acu iar trebuie sa vin sa-l laud pe dragul de motan cat de cuminte e, m-a asistat din cutie la ornat pomul (cutia in care au fost ornamentele) si atat. Acum doarme numai sub brad pe fusta care imbraca suportul. In alti ani avea si el de lucru cu globurile, anul asta vad ca nu-l intereseaza, s-o fi prins ca-s tot alea de anul trecut? :lol:

Maya imi inchipui cat fun au avut baietii si voi pe langa ei cu zapacitul de Berry .

• Author

Fetelor,da,deci Berry e zapacit tare!Dupa vîrsta,sigur este primul lui Craciun..deci nu a mai vazut de astea :lol:

Atîta a ros la crengi,de parca îsi ascute dintii!A sarit,s-a catarat,a picat,a spart beculete,a ros cablu de l-a gaurit...nu s-a mai oprit,parca era bagat în priza!Nu am mai putut face nimic cît a fost el.Acum am pus doar figuri de paie si de lemn,si o sa pun pachetelele/cadoasuri ,care le-am avut si anul trecut..si in rest..nu stiu.Macar daca musca,sau trînteste,sa nu-si faca rau,si nici sa nu sparga,sau sa se curenteze..ca e nebun rau,si nu asculta.Tot acolo se duce!Normal,nu? E mic,si curios,si i se pare tare intersant toate alea agtate :D

Fetelor,da,deci Berry e zapacit tare!Dupa vîrsta,sigur este primul lui Craciun..deci nu a mai vazut de astea :lol:

Daca ii asa e felul..Parci are 9 ani si fundul prea mare sa fie in varf de pom, dar bataie tot ii da :D

Multumim fetelor, sper si eu sa fie doar ceva temporar, desi acum ca ma tot uit dupa el, parca mi se pare ca schioapata mai tare. Mai ales cind se ridica si o ia la picior. Azi nush pe unde a fost, ca a venit acasa plin de pene si pinze de paianjen, si cu o foaaaaame :lol: a mincat juma de piept de pui la o masa :D si juma de conserva la vreo ora :D Chiar ma batea gindul sa ii pun o spycam, sa vad si eu pe unde ii umbla tirtita!

Duda anul trecut a dat tircoale la pom, dar era inca faultat suficient ca sa nu il tenteze joaca la globuri, sa vedem anul asta!

• Author

[b]Pacat ca mi s-a terminat acumulatorul!

Asa frumos s-au jucat mai departe.Aici chiar începusera...

[align=center]Where are you???

http://lh5.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/SyfdVXaUuhI/AAAAAAAAAw8/_MTOEqwisAs/sac1.jpg

Tadaaaaaaa!I'm hereeeee!

http://lh5.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/SyfdVbfMVUI/AAAAAAAAAxA/L3OAw1dUrNE/sac2.jpg

:D

http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/SyfdVXjz-tI/AAAAAAAAAxE/YvviGmEZUSo/sac3.jpg[/align][/b]