Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Multumesc mult fetele.Pe Bela o am de 3ani si jumatate,mi-a adus-o sotul meu,cineva o aruncase in fata unui bloc si s-a gandit sa-mi faca o surpriza.Imi este atat de draga,incat am avut-o cu mine si la mare.

Cum a putut cineva sa arunce o asemenea frumusete...Sa-ti traisca papusica mustacioasa!

Diana, ce frumoasa e Bella. Ai grija cu beteala, sa nu cumva sa o inghita ca e periculoasa.

Mariette si Giorgi, sunt niste scumpi Craciuneii vostri :hungry: :drool:

Supervisor exigent :pupic:

http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Barlad/DSC02313.jpg

Danut e tare frumos in zapada, Kiken.

Pup toate mustacioasele! Sunt superbe!!

Acu sa venim si noi cu update-uri :love7: noi pozitii de somn....Avem pe hol un calorifer pe ulei si are un suport pe care am pus o baza de la o cutie de bere si acolo doarme de n-are aer...si intr-o seara mi-a adus-o sotu gramada cu cutia la mangaiat :love7:

Astea toate usnt pozitii cand are domnisoara chef...aia intr picioarele mele e dimi dupa ce ma trezesc cand are chef de alintat :lol:

169_cba7713145cee301b4d91055e2b1faec_thumb.jpg

169_8ba72ee36dffab7564ae7701ccf84b99_thumb.jpg

169_17df25952ade05fd3d451873a0266ac1_thumb.jpg

169_2c87acd98d7154e92ba19c688033b5a7_thumb.jpg

Sa v-o prezint si eu pe Bela

Intr-adevar este o bela!!! Ti-am mai spus ca imi era dor de tine, dar si de asta mica care are ochii ca si Cody!!!

Miei imi place tare poza cu ea de la avatar!!!

Danutz-un explorator in zapada :sad3:

Ei, se pare ca ii place zapada roscatelului, lui Cody nu ii place deloc zapada.

Sa-i pup eu nasucul lui!!!

Cody va multumeste ca l-ati admirat pe post de Craciunel, insa nu a stat cu caciulita decat sa-i facem poze, dupa aceea a dat din cap pana a cazut intr-o parte si a tras-o cu laba. Asa ca, va dati seama ce mult i-a placut!

Pupici la toate blanoasele mustacioase!!!

• Author

Cody,e mos Craciunel? :D

Danutul,ma topeste!Ce contrast ..în zapada :)

Ana,pufa ta seamana cu Maya,noru'mea :)

[align=center]Pe masa de TV,am încercat sa decorez..nu reusesc!Tot azvîrl astia! :twisted: :lol:

Praf se alege din tot!Unu mai nebun ca altu! :D

http://lh6.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sy5mtbyGgRI/AAAAAAAAA0s/OVEcU9lQoSs/1f.jpg

Azi ,un soare puternic la noi...si un frig de -13 °C ...brrrrrr!

[b]

- The Three Kings -[/b]

http://lh6.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sy5mtYuC6RI/AAAAAAAAA0w/_W2WRmDsvEw/3k.jpg[/align]

Felix si Berry,continua sa se joace ca niste nebuni.Mike..e mai comod :D

Si Mica mea arunca tot ce prinde...cum vede ceva pe masa, langa TV...numai decat le da cu labutza jos....si ca si Mike orice cutie prinde se baga in ea...inclusiv in cele in care nu-i incape fundu :)

Sa inteleg ca Berry deja e al el acasa? :)

În sfarsit am si eu putin timp sa ma uit pe aici, am deschis fix pe flocoshenia lu' Mino. Îi mortal Minom ce espresie are el cum se uita la instalatia aia :)

Mama, Maya, io uite ce casa plina la voi dom'ne. Abia astept sa citesc topicul cap-coada. Revin in cateva zile.

Am uitat: le zmotocesc pi toati mustacioasele zapacite!

Si Mica mea arunca tot ce prinde...cum vede ceva pe masa, langa TV...numai decat le da cu labutza jos....si ca si Mike orice cutie prinde se baga in ea...inclusiv in cele in care nu-i incape fundu :)

Sa inteleg ca Berry deja e al el acasa? ;)

Maya mea aseara incerca sa se bage intr-un cosulet de nuiele mare cat doua palme :D Si se uita foarte mirata dupa ce-si bagase labutele din fata ca nu mai are loc si de rest..

M-a topit Danut..o frumusete de rosior pe zapada alba (Hana, te rog trimite si pe la noi zapada!)Si da, pufilica Anei seamana cu Maya mea.

Imi place spanacul prospat MIke :) Si baietii jucausi evident..Maya ascunde pixuri (am mereu colectie sub canapea) carti de credit, scrisori..orice intra in labutul ei si se poate impinge ;))

Zilele astea am mutat mobila prin casa, am mai schimbat cateva piese..Maya mea a fost printre picioarele amicului care m-a ajutat, se ridica in doua labute sa vada ea exact ce se intampla..ca sa nu mai spun ca a trebuit sa probeze toate sertarele, cutiile....ce sa zic, fata a fost prezenta non-stop :)

• Author

Sa inteleg ca Berry deja e al el acasa? ;)

Ana,nu stiu.Complet la casa lui..nu e,zic eu.Pentru ca înca dispare noaptea.Acum vine de mai multe ori pe zi,petrece multe ore pe la noi,dar totusi cred ca mai are o casa.Cît vrea sa stea ape la noi,e bine venit.Nu e primul pisic adoptiv,ci al 4-lea..asa ca ;)

Prima,batrîna,la aia îi zicea Denise-Liz,aia a ramas la noi,pîna a murit de batrînete.Dar ea a venit deja batrîna la noi(avea aproximativ 13-14 ani,din cîte stiam de prin vecini)A fost pisica unei batrîne care locuia la 2 case de noi.Murise,iar copiii au luat pisica la ei,în celalalt capat al orasului,si asta de vreo 2-3 ori,iar pisica venea 'napoi la casa veche,pe care tinerii o vîndusera.Noii proprietari nu locuiesc în ea,ci vin doar asa cînd si cînd,si pisica ar fi înfometat pe acolo,asa ca am tot chemat-o :D (pîsîind dupa ea :D ) pe la noi s-o hranim,si asa venea zilnic la noi,dar de dormit,dormea la ea acasa(probabil intra ori prin cocioaba din gradina,sau prin pod...nu stiu.Doar iarna venea la noi si dormea pe scaun în bucatarie.Cred ca îi era frig prin cotloanele unde avea acces,la vechea casa.Vreo 3 ani,a tinut-o tot asa cu vizitele,pîna a murit.Cred ca avea vro 17 ani.

Apoi am mai avut o vizitatoare neagra,care avea casa si masa,dar tot tragea la noi,dupa care s-a mutat cu tot cu familie în alt capat de oras.Tare a mai suferit Felix dupa plecarea pisicii!(pe batrîna Liz,a tratat-o cu indiferenta).

A cautat-o timp de un an aproape.Asta a fost "impulsul" care ne-a împins sa mergem la adapost,sa-l aducem pe Mike :)

Acu vreo 2 ani,am avut-o scurt timp pe Oli,care a disparut dupa cîteva luni.Era foarte salbaticuta,si taaare frumusica.Aia a fost iubita lui Mike,si nu se suporta cu Felix de nici o culoare! :D

Acum e rîndul lui Berry.Sa vedem...care este povestea lui :)

Am poze cu toti.Cîndva o sa le caut pe CD-uri,si le pun aici ;)

• Author
În sfarsit am si eu putin timp sa ma uit pe aici, am deschis fix pe flocoshenia lu' Mino. Îi mortal Minom ce espresie are el cum se uita la instalatia aia :)

Mama, Maya, io uite ce casa plina la voi dom'ne. Abia astept sa citesc topicul cap-coada. Revin in cateva zile.

Am uitat: le zmotocesc pi toati mustacioasele zapacite!

Da,Lapo,am o casa plina de mîtzi :)

• Author

Imi place spanacul prospat MIke :) Si baietii jucausi evident..Maya ascunde pixuri (am mereu colectie sub canapea) carti de credit, scrisori..orice intra in labutul ei si se poate impinge :))

Zilele astea am mutat mobila prin casa, am mai schimbat cateva piese..Maya mea a fost printre picioarele amicului care m-a ajutat, se ridica in doua labute sa vada ea exact ce se intampla..ca sa nu mai spun ca a trebuit sa probeze toate sertarele, cutiile....ce sa zic, fata a fost prezenta non-stop :)

Mike,se baga doar în cutii Big,unde are loc sa se întinda.Felix,ca Maya,încearca si cutia de chibrituri,daca ar avea,sînt sigura!

El probeaza orice cutie trece pe la noi prin casa,orice cos sau cosulet,toate pungile... :D

Daca uit ceva deschis,amîndoi se baga în sertare,dulapuri...si se culca acolo ;)

Berry,este cel mai obraznic pisoi care l-am vazut vreodata!E foaaarte bagaret,si se urca peste tot.Ridic tonul,îi arat directia : "Jos!",coboara,si cum întorc capul,se urca la loc! ;)

Ieri,mi-am scos un castronas de supa de rosii,si vroiam s-o bag la mo,s-o încalzesc.Între timp a aparut domnisorul,si pîna am venit eu de la baie,aproape ca mîncase tot castronul de supa!!!L-am certat si a fugit.Daca are o casa,si s-a dus acolo,sigur se prind oamenii lui ca mai sta si la alta casa,ca era uns cu supa de rosii pîna la urechi!!!Si în albul lui,arata ca si macelarit :D

maya...am citit pe blogul tau de Oli...ciar m-am si intristat cand am vazut ca a plecat ;).

Am uitat sa va zic...d-soara Mica...toata vara a dormit intr-un cos de paine.... :) aveti mai jos dovada :))

Si cu dormitul in sertare/dulapuri cunosc....mie mi-a alergat cu dresul in gura cu niste prieteni acasa :)...si de atunci le pitesc bine, ca mai las usa deschisa la dulapul cu haine...

Acasa mama are un motan, cand era mic impreuna cu frate-su (care a murit ;) ), dormeau intre geamurile de la dormitor....stiti geamuri duble care aveau gol intre ele...am avut candva de mult acasa d-alea..

169_048a00c4d9db5465410475ef5feb0420_thumb.jpg

169_8d8878edbe68474f66b3509891ba791a_thumb.jpg

169_1eef1116bf43b1acff418d7111b2f531_thumb.jpg

169_18747094826033fb744c3e34934bed0c_thumb.jpg

169_469c019e2b5d9f23a624a1a56369e2be_thumb.jpg

Ooooo, mi se parea mie ca e cam liniste dincolo si nu staim de ce.Am de recuperat mult vad ,plus ca in ultimul timp nu am mai apucat sa intru prin prea multe locuri.

Poate acum de sarbatori facem si noi poze sa va o arata pe Mitzulina mea care de cand sta in casa s-a ingrasat 1,5 kg.

Cu ocazia asta ii mltumesc Hannei pt atentionare. :)

• Author
Ooooo, mi se parea mie ca e cam liniste dincolo si nu staim de ce.Am de recuperat mult vad ,plus ca in ultimul timp nu am mai apucat sa intru prin prea multe locuri.

Poate acum de sarbatori facem si noi poze sa va o arata pe Mitzulina mea care de cand sta in casa s-a ingrasat 1,5 kg.

Cu ocazia asta ii mltumesc Hannei pt atentionare. :)

Bune venit,Ioana!Te asteptam cu Mitzulina! :D

[color=#008000]Am uitat sa va zic...d-soara Mica...toata vara a dormit intr-un cos de paine.... :D aveti mai jos dovada :))[/color]

Deci Mica ta, ca si Mica mea (cred ca ti-am mai spus ca Mica e unul din numele ei si vine de la Miaunica, cum era numita mandra pana la 1 anisor :D ) are ce are cu cosurile...ea a decis ca un cosulet de jucarii e de fapt bun pentru poponeata ei..asa ca am jucariile in casuta ei de plus si ea doarme fericita in cosul de jucarii...

Cred ca am o poza pe undeva...da...asta e de ceva ani, dar tot in cosuletul ala ii place sa doarma, sub un fotoliu L)

62_9f5bc6dc01bfff866b053be979d3325e_thumb.jpg

Nora mea,si pets-urile ei =))

S-o pup! =))

Are asa de multe jucarii (si am cumparat si acum de craciun, ca deh' e membru cu drepturi depline in casa mea, chiar mai multe decat bipezii) dar daca ii faci o umbra, ii dai o hartie, capac de sticla de plastic sau un siret, elastic, e cel mai fericit pisic din lume!

Nu stiu de ce ma incapatanez sa dau banii, ca oricum se plictiseste repede de jucarii..

maya...am citit pe blogul tau de Oli...ciar m-am si intristat cand am vazut ca a plecat :).

Am uitat sa va zic...d-soara Mica...toata vara a dormit intr-un cos de paine.... :P aveti mai jos dovada =)))

Si cu dormitul in sertare/dulapuri cunosc....mie mi-a alergat cu dresul in gura cu niste prieteni acasa :P...si de atunci le pitesc bine, ca mai las usa deschisa la dulapul cu haine...

Acasa mama are un motan, cand era mic impreuna cu frate-su (care a murit :P ), dormeau intre geamurile de la dormitor....stiti geamuri duble care aveau gol intre ele...am avut candva de mult acasa d-alea..

Ha ha ha, e ambitioasa Mica, nu incape prea bine in cos dar nu se lasa. Chiar seamana cu Maya Umei.

Imi place poza lui Danut in zapada iar zapacitul mic de Berry ma face sa zambesc de cate ori il vad =))

Ioana bine ne-ai gasit si astept si eu poze.