January 8, 201016 yr Author comment_14350 Uma,eu ador privirea aia pe jumatate adormita si jumatate privind în zare..asa pierduta.Parca trece cu privirea prin tine.Si Felix are moace din astea Ralu,Duda, a ajuns probabil la capatul puterilor Octaviutza si Piscotel,voi aveti salata de mîte! Da,pisicile sînt diferite,si nu exista o "reteta",dupa care sa cresti o pisica.Daca-s iubarete,asa-s de la început,în general.Nu la toate le place sa fie dragalite,sau sa dragaleasca ele...unele-s mai nebunatice,altele mai linistite,unele musca,altele nici nu stiu sa scuipe...caracretere si caractere Ai mei,baietii maturi,sînt ca Yin si Yang.Cel mic,care e pe jumatate al meu,e nebun de legat Are o energie,de zici ca are baterii în cur.Vrea si pupacit,si mîngîiat,dar si musca,zgîrie,e raut tare! Ui' la Felix,si-a înghesuit poponeata într-o cutiuta de 15x15 cm!!!Si asa a dormit vro 2 ceasuri.Normal ca atunci cînd a iesit din cutie,era amortit si paralizat! Nici sa mearga nu putea.Am stiut ca se va întîmpla asa,dar am reusit sa-l scot de acolo?Nuuuuuu!Ca ma musca de degete,sa-l las în pace!Na,si l-am lasat!I-a trebuit juma' de ceas,pîna a putut sa mearga normal http://lh5.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0b5wiWgVoI/AAAAAAAABLY/GRToGzuX6RY/Felix%20%281%29.jpg http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0b8kHu0a0I/AAAAAAAABLk/iStyN3kOiww/Felix%283%29.jpg http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0b5wlZ-exI/AAAAAAAABLc/z9JPBOsfujA/Felix%20%282%29.jpg Report
January 8, 201016 yr comment_14354 A mea daca nu vine la guguleala mi-e teama ca nu e in apele ei... Maya e si un piticut foarte pupacios, vorbaret si cu o nevoie teribila de mangaiat...iar eu am adictie puternica la nevoia ei Sa pup eu dulce un piticut foarte pupacios si pe mami lui, sa nu se supere!!!Si Cody este la fel de pupacios si iubitor, insa numai cu mine, cu ceilalti membrii ai familiei mai putin. Si este extrem de gelos. Report
January 8, 201016 yr comment_14357 Ui' la Felix,si-a înghesuit poponeata într-o cutiuta de 15x15 cm!!!Si asa a dormit vro 2 ceasuri.Normal ca atunci cînd a iesit din cutie,era amortit si paralizat! Nici sa mearga nu putea.Am stiut ca se va întîmpla asa,dar am reusit sa-l scot de acolo?Nuuuuuu!Ca ma musca de degete,sa-l las în pace!Na,si l-am lasat!I-a trebuit juma' de ceas,pîna a putut sa mearga normal Mare figura si Felix al vostru!!! Da, intr-adevar fiecare pisica are chestiile ei si nu ai ce face, nici nu o poti schimba. Report
January 8, 201016 yr comment_14359 OCTAVIUTZA si PISCOTEL sa va traiasca "salata" de mustacioase si cate un pupic pe nasuc la fiecare!!! RALUCA, Duda se comporta cam ca Cody, el nu sufera nici un copil care vine pe la noi, pe toti ii scuipa, il tolereaza doar pe Alex si il mai scuipa si pe el cateodata. Report
January 8, 201016 yr comment_14363 Chiar daca am lipsit o perioada de pe aici, v-am admirat aproape zilnic pisicoantzele. Am fost plecata din tara trei saptamani inainte de sarbatori si pe Mitzi ne-am gandit sa o lasam la parintii mei , asa ca poze intre timp nu am mai avut dar imi povesteau ce traznai facea. Ii placea sa strige mama la ea si ea se afunda mai tare intre plusurile fiica-mii apoi cand se apropia maica-mea sarea de acolo - saraca mama nu o data s-a speriat .La inceput de frica ca nu cumva sa fuga si sa se rataceasca, nu au lasat-o in curte, dar s-a strecurat nu se stie cum afara, si maica-mea o striga si se astepta ca ea sa sara dintre jucarii, cand colo era in curte se juca cu celelalte doua pisici ale casei, Marga - pisicuta tanara (are vreo 6 luni) alb cu negru -( numele i l-a pus tatal meu,pentru ca miorlaie foarte gros si tare si cand este mangaiata scoate un sunet de genu mmmmrrrrrg) si Tanu - motanul ,are 8 ani , era sa moara anul trecut dupa o bataie cu alti motani mai tineri. Asa ca Mitzi, desteapta cum este, a invatat ca daca miorlaie destul de tare si insistent la usa i se da drumul afara, apoi tot asa , inauntru. Ai mei au observat ca de cand iese afara nu mai face in tavita din casa decat noaptea. Am asistat la joaca cu celelalte pisici ca la un specatcol de comedie, a fost si ceva zapada pe care o incerca cu labuta, o mirosea iar o incerca, se scutura. Am adus-o cu noi inapoi, Mitzi face nevoile pe oriunde, nu mai foloseste tavita decat ocazional, si miorlaie langa usa mereu crezand ca i se va da drumul afara . Ni s-a rupt sufletul dar am luat decizia sa o ducem inapoi la parinti, cred ca ea chiar duce lipsa celorlalte doua pisici, desi incercam sa-i atragem atentia cu tot felul de jucarii ne ignora, nu se mai joaca. Ei nu o sa-i lipseasca nimic acolo dar noua sigur o sa ne lipseasca ea . Nu stiu daca procedam corect dar am simtit nevoia sa ma destainui voua, cea mai necajita este fiica-mea dar tot ea a avut ultimul cuvant, i s-a parut nedrept sa nu o lasam sa se joace liber cu alte pisici daca are posibilitatea asta. Sa ma iertati de atat vorbarie.Pun niste poze cu ea la " v-ati-ascunselea " in jucarii si cu cele doua pisici - colege de joaca. Report
January 8, 201016 yr comment_14367 ELIN, daca lui Mitzi ii place acolo unde sunt si celelalte pisici si se simte bine, nu aveti pana la urma ce face, sa inteleg ca este decizia mustacioasei.O sa-i duceti dorul cu siguranta. Dar uite noi de cand l-am castrat pe Cody nu ii mai arde de iesit prin curte, chiar daca este curtea doar a lui, da, nu avem alte pisici, deci nu are tovarasi de joaca. Intr-adevar sunt tare dragalasi cu totii, si Mitzi si pisicile casei!!! Report
January 8, 201016 yr comment_14381 La multi ani si un an nou mai pun atat pt mamici cat si pt pisici. asa e cu caracterele pisicilor, nu se aseamana.Mitzulina mea nu-i asa iubareata, vine doar cand vrea ea,mai ales dupa ce se trezeste din somn, vine si te cauta si se aseaza la tine in brate.Cel ami greu i-a fost domsoarei vreo 10 zile cat am avut musafiri.In timpul zilei cat eram acasa statea doar la noi in camera, abia spre sf sejurului a inceput sa iasa ba in sufragerie, ba pe hol cand era lumea acasa.Nici ea nu accepta lumea, u punem noi mana pe ea cand vrem, darmi-te sa mai fie si straini. Si acum sa vedem ce poze am reusit sa mai fac cu domsoara. Report
January 8, 201016 yr comment_14383 Ioana ce-mi place prima poza...imi place mult sa le vad tartitzele asa grase si pufoase Nici al meu cel maro nu e sociabil printre musafiri, dar cu noi este cam carpa...il luam cand vrem si ne lasa sa facem ce vrem cu el...cam vreo 3 minute:PAm doar o salatzica de matze, au 16.8 kg impreuna Va pup Report
January 8, 201016 yr comment_14410 Da,pisicile sînt diferite,si nu exista o "reteta",dupa care sa cresti o pisica.Daca-s iubarete,asa-s de la început,în general.Nu la toate le place sa fie dragalite,sau sa dragaleasca ele...unele-s mai nebunatice,altele mai linistite,unele musca,altele nici nu stiu sa scuipe...caracretere si caractere Ai mei,baietii maturi,sînt ca Yin si Yang.Cel mic,care e pe jumatate al meu,e nebun de legat Are o energie,de zici ca are baterii în cur.Vrea si pupacit,si mîngîiat,dar si musca,zgîrie,e raut tare! Ui' la Felix,si-a înghesuit poponeata într-o cutiuta de 15x15 cm!!!Si asa a dormit vro 2 ceasuri.Normal ca atunci cînd a iesit din cutie,era amortit si paralizat! Nici sa mearga nu putea.Am stiut ca se va întîmpla asa,dar am reusit sa-l scot de acolo?Nuuuuuu!Ca ma musca de degete,sa-l las în pace!Na,si l-am lasat!I-a trebuit juma' de ceas,pîna a putut sa mearga normal Vai Maya cat de tare e Felix ...Mica n-a mai prins de mult timp cutii asa mici... Ce de mustacioase frumoase pe aici! pupici la toate! Report
January 9, 201016 yr Author comment_14522 Ia la ei!Denise mînca un iaurt,iar Felix are acum concurenta seriosa!Motanelul asta,care a crescut si e pe drum sa devina un motanoi,e cel mai obraznic felin din cîti am vazut!V-am zis ca se urca peste tot.Nici nu va puteti da seama pe unde umbla,si ce-si permite.Nu reactioneaza nici la ton ridicat,la nimic!I se rupe de ce spun eu.Daca ridic degetul la el,sare si mi-l musca Ce ma minuneaza în continuare,este Felix!Nu-mi vine sa cred cît de tolerant este.Îi accepta orice.Si asta mic îl supara într-una.Îl trage de coada si-l musca în timp ce manînca,nu-l lasa sa doarma,se baga peste el cînd manînca si linge si el farfuria în acelasi timp...iar Felix,parca e tac'su!Mi drag cînd se joaca.Au început sa se joace chiar si în trei,în casa.Dar cînd Berry si Felix se joaca draceste(adica rastoarna pîna si cîte un scaun) atunci Mike se retrage.Nu-i plac uraganele [align=center]Asa..sa revin la împartit iaurtul.Felix linge din lingura,iar Berry,s-a urcat direct la sursa!!! http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/S0isg_nQK4I/AAAAAAAABMk/oCDtzzPoMho/Denise%2BFel%2BBer.jpg[/align] Report
January 9, 201016 yr comment_14550 Cand vorbesti de Berry, parca vorbesti de Danutz al meu . Astia doi pot sa-si de-a mana la rautati si-i doare fix in varful cozii cand ii certi Report
January 10, 201016 yr comment_14686 Kiken....matza mea nu-i departe de poza asta...doar ca da pe afara daca sta asa pe laptop ...iubeste laptop-ul de nu mai poate ar dormi non stop pe el Report
January 11, 201016 yr comment_14751 Ia la ei!Felix linge din lingura,iar Berry,s-a urcat direct la sursa!!! Da, mortala poza!!! Cum mananca ei doi iaurtzelul!!! Dar lui Denise nu i-au mai lasat, a , da, ea se saturase deja! Report
January 11, 201016 yr comment_14754 ELIN, daca lui Mitzi ii place acolo unde sunt si celelalte pisici si se simte bine, nu aveti pana la urma ce face, sa inteleg ca este decizia mustacioasei.O sa-i duceti dorul cu siguranta. Dar uite noi de cand l-am castrat pe Cody nu ii mai arde de iesit prin curte, chiar daca este curtea doar a lui, da, nu avem alte pisici, deci nu are tovarasi de joaca. Intr-adevar sunt tare dragalasi cu totii, si Mitzi si pisicile casei!!!Multumesc pentru vorbele frumoase, Georgiana!. Ieri am dus-o pe Mitzi la parintii mei, si asa este, alegerea a fost a ei, hotararea a fost a noastra!. Intr-adevar, cum am ajuns, a zbughit-o din bratele fiica-mii direct la companioana de joaca si crede-ma m-a emotionat intalnirea lor, atata s-au mirosit, s-au gudurat, s-au mieunat incat n-a fost nevoie de traducere, totul se traducea in urari de bun venit facute una alteia! . Am lasat-o acolo cu inima mai usoara vazand reactia ei si stiind ca si parintii mei sunt mari iubitori de animale (au doi caini, doua pisici- cu Mitzi trei , acum). O sa ne lipseasca prezenta ei, eu o sa-mi alin dorul vazand pozele si citind despre nazbatiile facute de pisicoantzele voastre! Report
January 12, 201016 yr comment_14883 Am avut placerea sa-l avem ca musafir pe fratele prietenei mele - un pasionat al fotografiei..Si cum si el iubeste animalutele, i-a facut cateva poze mandrei mele Report
January 12, 201016 yr comment_14886 Eleganta si rafinata pufoasa, Uma! Mie tocmai ce mi-a creeat Bula ceva arta efemera in bucatarie Report
January 12, 201016 yr comment_14895 Am avut placerea sa-l avem ca musafir pe fratele prietenei mele - un pasionat al fotografiei..Si cum si el iubeste animalutele, i-a facut cateva poze mandrei mele Frumoasa lui mama, ii pup eu nasucul ei dulce!!!Ii place sa stea la pozat. Report
January 12, 201016 yr comment_15040 Eleganta si rafinata pufoasa, Uma! Mie tocmai ce mi-a creeat Bula ceva arta efemera in bucatarie Multam fain, e..domnisorica..dar aseara mi-a infipt dintisorii in mana de nu m-am vazut si nu de suparare -doar ca dupa joaca la greu, uita ca are putere moaca.. Si da Giorgi, ii place la pozat, nu are nici cea mai mica chestie...nici de blitz, nici de persoana -pe Mihai insa il stie de mica..el e cel pe care l-a "gasit " in patul ei cat eu nu eram acasa - eram plecata in Romania si Mihai cu sotia au stat la mine in aparatament in vacanta. Mandra din prima seara a sarit in pat si l-a limburit ..un fel de , dormi in patul meu, fac ce vreau cu tine!!A fost singura data cand am venit dupa o vacanta de 3 saptamani si m-a ignorat..avusese pe cine calari fata! Report
January 12, 201016 yr comment_15041 Cel ami greu i-a fost domsoarei vreo 10 zile cat am avut musafiri.In timpul zilei cat eram acasa statea doar la noi in camera, abia spre sf sejurului a inceput sa iasa ba in sufragerie, ba pe hol cand era lumea acasa.Nici ea nu accepta lumea, u punem noi mana pe ea cand vrem, darmi-te sa mai fie si straini. Si acum sa vedem ce poze am reusit sa mai fac cu domsoara. Scumpa foc duduia! Cunosc - ai musafiri, eu ma retrag Vine insa daca vede numai maturi, si daca simte ea ca e ok, vine sa te miroasa...Dar are un nas..mi-a ignorat cateva persoane care s-au dovedit in timp ca ....avea Mica de ce sa le ignore Report
January 12, 201016 yr comment_15042 Ia la ei!Denise mînca un iaurt,iar Felix are acum concurenta seriosa!Motanelul asta,care a crescut si e pe drum sa devina un motanoi,e cel mai obraznic felin din cîti am vazut!Mai lipsea popoul gras de Mike..domnul montanel stie ca e iubit de toti si atunci isi permite Report
January 12, 201016 yr Author comment_15046 Stiu ca vi se pare "ciudat",dar eu chiar o iubesc pe Maya.Mor cînd o vad.Mi se încalzeste sufletul! Îi ador ochii,privirea...îmi este atît de familiara Uma,o sa o prezint în curînd pe blogul pisiciesc,sa stie lumea ca Felix e dat Mike,nu le are cu iaurtul.Astia doi în schimb...iaurtul,cred ca asta ar fi un motiv de cearta! Report
January 12, 201016 yr comment_15047 Stiu ca vi se pare "ciudat",dar eu chiar o iubesc pe Maya.Mor cînd o vad.Mi se încalzeste sufletul! Îi ador ochii,privirea...îmi este atît de familiara Uma,o sa o prezint în curînd pe blogul pisiciesc,sa stie lumea ca Felix e dat Ehehe..nu e de mirare..eu la toata lumea il prezint pe Felixelul ca fiind ginerele meu neamt!! Felix si Maya au fantastic de multe in comun - si eu cand il vad pe Felix, vad echivalentul masculin al iubirii mele Report
January 14, 201016 yr comment_15266 Am o mare problema:cum sa-i dezvat pe motanii mei de 9 luni sa nu mai manance soriceii pe care-i prind?Stau intr-o zona cu mult camp in jur si case mai putine. E plin de soareci si unii pun grau otravit. Vecinii apropiati stiu ca avem motani si nu folosesc.Cum i-am lasat afara catva zile cat a fost mai cald, cum au halit fiecare cate unul. Cand ii vedem noi, le luam "prada". Din pacate am aflat de la vecini ca erau cu soriceii in botic. Asa ca Diego are probleme: a vomitat, a avut temperatura, paloare. I-a dat vet-ul antidot si antibiotice. Azi e mai bine. Culmea e ca Diego e foarte reticent la mancare necunoscuta (nu vre nimic crud), nu e curios decat de mancarea clasica (Royal canin si Leonardo Kitten).Am intrebat mai multi vet cum pot sa-i dezvat sa manance soricei, nu exista solutie.Daca are cineva vreo idee... Eu m-am gandit sa pun pe soricelul mort spirt sau ceva ce miroase patrunzator. Sper sa-si aminteasca data viitoare cand vor sa puna boticul pe ei.Si mai am o intrebare: daca banuiesc ca a mancat ceva otravit, ce pot sa fac pana ajung la vet?Va multumesc. Report