November 3, 20196 yr comment_256987 mersigrasa si frumoasa si devreme acasa ca maica-sa a mea nici macar nu iese din casa! E stapana in apartament si nu suporta rivali in zona! Report
November 4, 20196 yr comment_257007 Tare frumușele pisoacele voastre!As vrea și eu dar noi nu apucam sa stam pe-acasă și ma gândesc ca ar sta sărăcuța singura de dimineața pana seara...Cine știe, poate intr-o zi o sa ne adopte și pe noi un ghemotoc din asta Sa va trăiască sănătoase și voioase! Report
November 4, 20196 yr comment_257011 bine ca i-a crescut blanita la loc ca nu puteam s-o vad tunsa Nici nu se cunoaste ca a fost tunsa! Poftim blana in abundenta Sunt foarte dragalase amindoua. Report
November 4, 20196 yr comment_257020 Tare frumușele pisoacele voastre!As vrea și eu dar noi nu apucam sa stam pe-acasă și ma gândesc ca ar sta sărăcuța singura de dimineața pana seara...Cine știe, poate intr-o zi o sa ne adopte și pe noi un ghemotoc din asta Sa va trăiască sănătoase și voioase! Multumesc! A mea sta singura pana la ora 17 cand ajung acasa, timp in care doarme si e chiar deranjata daca ajungem mai devreme si-i stricam siesta Sunt foarte dragalase amindoua. Multumesc! Report
April 9, 20206 yr comment_261239 Supravegheata atent, cat am butonat eu la mașina de cusut! P.s...scuza-ți puchinii Edited April 9, 20206 yr by mino Report
April 9, 20206 yr comment_261242 a fost si o mare doamna ca putea sa se aseze fix exact pe instructiuni Report
April 9, 20206 yr comment_261244 a fost si o mare doamna ca putea sa se aseze fix exact pe instructiuni Era interesant cum întorceam eu foile ..cautam ca disperata sa repar ceva iar ea imi urmărea mana Report
April 9, 20206 yr comment_261246 de-ai sti cind mi se pune Perla exact pe mina cu care misc eu mouseul cu cele peste 5 kg ale ei Report
April 9, 20206 yr comment_261249 Mino, am gasit un gagiu pentru Lady a ta Ce dragalas e, dar daca vrei sa fie bagat in seama trebuie sa-I faca o invitatie, altfel nu primeste defat o bataie buna, cum a primit ultimul motan venit in vizita la noi. Am zis ca darama casa, asa fugareala i-a tras. Nu am vazut-o niciodata asa agresiva. Ziceai ca-I transformata :) =)) . Report
April 10, 20206 yr comment_261266 Mino, am gasit un gagiu pentru Lady a ta Ce dragalas e, dar daca vrei sa fie bagat in seama trebuie sa-I faca o invitatie, altfel nu primeste defat o bataie buna, cum a primit ultimul motan venit in vizita la noi. Am zis ca darama casa, asa fugareala i-a tras. Nu am vazut-o niciodata asa agresiva. Ziceai ca-I transformata :) =)) . Hmmmm...pudibonda tipa ta De fapt, nu stiu sigur daca e un el, parca asa a zis vecinul. In orice caz parcam ieri si l-am vazut acolo , i-am facut repede poza din masina, dar nu l-am prins in pozitia cea mai simpatica. Era cu fata in sus si ochii inchisi si intorcea usor capul cand intr-o parte cand in alta, ca sa-l bata razele soarelui peste tot. Mega haios. Report
May 8, 20206 yr comment_261860 Chiar îmi era dor să admir niște blănoși pufoși! Toți sunt niște scumpi!Să trăiască sănătoși!Vă pun poze și cu ai mei, Tomy care și-a luat motor și Fifi, melancolică... Report
May 8, 20206 yr comment_261861 Fete, daca va intereseaza tigrutul din imagini (este in Bucuresti) :Am vrut sa mi-l iau eu , dar sunt plecata des de acas asi uneori pe perioade lungi...Sunt in cap dupa el. E un persanel . Report
May 8, 20206 yr comment_261863 Lapona, îl știu pe tigruț! Este a lui Scârți, a lui Lizuca! Sper să îi găsească o căsuță primitoare și iubitoare! O merită, scumpetea! Report
May 8, 20206 yr comment_261864 Fete, daca va intereseaza tigrutul din imagini (este in Bucuresti) : Am vrut sa mi-l iau eu , dar sunt plecata des de acas asi uneori pe perioade lungi...Sunt in cap dupa el. E un persanel . Eu sunt amatoare, dar nu sunt in Bucuresti... si nici macar pe aproape de Bucuresti.Sper ca in viitorul apropiat o sa incep si eu sa contribui la topic. Vrem sa adoptam un pisicut.. Report
May 8, 20206 yr comment_261869 Cam seamana cu o fetita (cea msi frumoasa si mai obraznica) de-a lui Kitty! Ce zici Lori? Ce perioada frumoasa a fost Aici era mai mica Aici mai mare... Si aici toata gasca! Report
May 8, 20206 yr comment_261878 Lapona, îl știu pe tigruț! Este a lui Scârți, a lui Lizuca! Sper să îi găsească o căsuță primitoare și iubitoare! O merită, scumpetea!Asa ii doresc si eu si regret tare ca nu il pot lua eu. Nu stiu cine e Scârtzi , dar se pare ca e imprietenit cu o fosta colega de facultate la care tin mult si stiu ca e de incredere. De la ea am oferta. Fete, daca va intereseaza tigrutul din imagini (este in Bucuresti) : Am vrut sa mi-l iau eu , dar sunt plecata des de acas asi uneori pe perioade lungi...Sunt in cap dupa el. E un persanel . Eu sunt amatoare, dar nu sunt in Bucuresti... si nici macar pe aproape de Bucuresti.Sper ca in viitorul apropiat o sa incep si eu sa contribui la topic. Vrem sa adoptam un pisicut.. Si eu imi doresc un animalut mult, insa cu programul meu de viata nu ar avea saracul animal decat tristete si singuratate... Report
May 8, 20206 yr comment_261879 Cam seamana cu o fetita (cea msi frumoasa si mai obraznica) de-a lui Kitty! Ce zici Lori? Ce perioada frumoasa a fost Aici era mai mica Aici mai mare... Si aici toata gasca!Vai cum arata domnisorica langa bujorul ala alb Mie imi e urat in inima sa stiu ca a murit Mica...o sa o caut cand merg acasa. Una dintre cele mai mari bucurii cand veneam acasa si ieseam din masina, tata si mama ii dadeau drumul pe usa si era atat de fericitaaaaa! Si se baga mereu pe fotoliul in care statea eu, la spate desi abia avea loc si ma impingea cu labele si icnea de fericire, cred, ca eram iar acasa. Fericirea ei cea mai mare era sa ne stie pe toti acasa. Offff...un suflet de animal care te iubeste e atat de unic . Miculeana nostra draga. Unii ii mai ziceau Bunicutza sau Buburuza. Eu sunt mai degraba catel decat pisica, dar cred ca pana la urma o sa am de amandoua. Nu pot sa imi imaginez lumea fara animale Report
May 11, 20206 yr comment_261905 Asa ii doresc si eu si regret tare ca nu il pot lua eu. Nu stiu cine e Scârtzi , dar se pare ca e imprietenit cu o fosta colega de facultate la care tin mult si stiu ca e de incredere. De la ea am oferta. Lapona, draga mea! Scârtzi, este tatăl tigruțului. O altă frumusețe! Eu admir toată familia, îmi sunt tare dragi!Uite și o poză cu tata și fiul... Edited May 11, 20206 yr by Giorgiana Report
May 22, 20206 yr comment_262120 Siesta de după-amiază! Imi bătea lumina fix in telefon dar lenevea prea mișto, duduia! Report