August 18, 201610 yr comment_238562 Scriam etichetele pentru borcanele de sos de rosii si m-am ridicat nitel sa le lipesc pe unele si la intoarcere.... Report
August 19, 201610 yr comment_238570 Scriam etichetele pentru borcanele de sos de rosii si m-am ridicat nitel sa le lipesc pe unele si la intoarcere.... Si la intoarcere...dumneaei continua sa scrie etichete... Report
August 20, 201610 yr comment_238584 Tare frumosi copiii tai Georgi!Cat despre doamna Perla mi se pare foarte clar ca-arata cum sa proedezi mai judicios! Report
August 22, 201610 yr comment_238608 Tare frumosi copiii tai Georgi! Sunt frumosi si...zapaciti! Sa ne traiasca blanosii! Report
August 25, 201610 yr comment_238635 Nu stiu voi dar eu des maninc in pozitia asta, cind unul dintre noi se ridica de la masa citeva secunde locul i se ocupa si apoi se "imparte" Precizez pentru cei sensibili ca sta acolo cuminte, nu maninca din farfurie impreuna cu noi. O Lady asa cum e ea nu face asemenea chestii Report
August 25, 201610 yr comment_238638 Eu stiu pozitia asta. M-a invatat-o Sissi Fetele(Cindy si Cassy) nici nu se uita acum la noi cand mancam.Nu te speria. Au alte "obisnuinte" Peter Report
August 26, 201610 yr comment_238647 Nu credeam ca o sa-si mai facă loc vreo pisica in sufletul meu, dupa ce l-am pierdut pe Pikidutza acum 3 ani.Însă se pare ca soarta a avut o alta părere. drept urmare, inr-o dimineața, când ieșeam la alergat si coboram scările din bloc, am zărit pe terasa de la etajul 1, o chestie mișcătoare. Era un pui de pisica, jigărit ca vai de el. I-am aflat si povestea, de la o doamna care ii mai punea acolo mâncare si apa. O aruncase cineva pe toboganul de la ghena, cine știe de la ce etaj. De fapt aruncase mai mult pui, însă am înțeles ca doar ea a supraviețuit. Băiatul care se ocupa de ghena a găsit-o si a urcat-o pe acea terasa, gândindu-se ca acolo mai era o pisica, mama a doi pui si poate o adopta si pe ea. Din păcate, mama-pisica nu a vrut-o si a plecat de tot, împreuna cu puii ei. Asta mică a rămas singura, pe o terasa acoperită cu smoala, care se lichefiase la cele 40 de grade câte erau afara. L-am sunat pe soțul meu, am stabilit ca o luam sa o salvam si sa o punem pe picioare, după care căutam pe cineva care sa o adopte. Am dus-o la vet, mi-au recomandat carantina si hrana multă si buna si apoi deparazitare interna, fiindcă avea doar 700 de grame si era mult prea pricăjita. Bun, am luat-o acasă si i-am făcut baie cu șampon antiparazitar, fiindcă era un continent întreg de purici pe ea, avea smoala pe lăbuțe, pernuțele arse...Una peste alta, E la noi de la finalul lunii Iunie si suntem topiți si îndrăgostiți pana peste cap. Suntem ai ei pentru totdeauna!Doamnelor si domnilor, meet Sushi: Report
August 27, 201610 yr comment_238651 Bine ai venit Sushi! Sa fii sanatoasa si ii bucuri pe stapani din ce in ce mai mult! Report
August 30, 201610 yr comment_238692 Nu credeam ca o sa-si mai facă loc vreo pisica in sufletul meu, dupa ce l-am pierdut pe Pikidutza acum 3 ani.Însă se pare ca soarta a avut o alta părere. drept urmare, inr-o dimineața, când ieșeam la alergat si coboram scările din bloc, am zărit pe terasa de la etajul 1, o chestie mișcătoare. Era un pui de pisica, jigărit ca vai de el. I-am aflat si povestea, de la o doamna care ii mai punea acolo mâncare si apa. O aruncase cineva pe toboganul de la ghena, cine știe de la ce etaj. De fapt aruncase mai mult pui, însă am înțeles ca doar ea a supraviețuit. Băiatul care se ocupa de ghena a găsit-o si a urcat-o pe acea terasa, gândindu-se ca acolo mai era o pisica, mama a doi pui si poate o adopta si pe ea. Din păcate, mama-pisica nu a vrut-o si a plecat de tot, împreuna cu puii ei. Asta mică a rămas singura, pe o terasa acoperită cu smoala, care se lichefiase la cele 40 de grade câte erau afara. L-am sunat pe soțul meu, am stabilit ca o luam sa o salvam si sa o punem pe picioare, după care căutam pe cineva care sa o adopte. Am dus-o la vet, mi-au recomandat carantina si hrana multă si buna si apoi deparazitare interna, fiindcă avea doar 700 de grame si era mult prea pricăjita. Bun, am luat-o acasă si i-am făcut baie cu șampon antiparazitar, fiindcă era un continent întreg de purici pe ea, avea smoala pe lăbuțe, pernuțele arse...Una peste alta, E la noi de la finalul lunii Iunie si suntem topiți si îndrăgostiți pana peste cap. Suntem ai ei pentru totdeauna!Doamnelor si domnilor, meet Sushi: E superba!!!!! Viata lunga, fericita si lipsita de griji, frumusico!! Report
October 18, 20169 yr comment_239342 Mia,prinsa in sifonier,nevinovata Ceeeeeee?????? Si aici m-ai gasit si ma pozezi?? Of..... bipezii astia.. ma cam plictisesc.. Report
October 18, 20169 yr comment_239348 Perla vroia s-o pun in valiza sa-i cunoasca pe Brigitte si Peter Report
January 24, 20179 yr comment_240734 Mi-am luat patura cu mineci care a ramas pe divan si trebuia imediat probata Stefano a acoperit-o si a stat asa vreo juma de ora cre ca, apoi a iesit ca ii era prea cald cred, si asa am putut eu sa pun stapinire pe patura mea Report
January 25, 20179 yr comment_240743 Am si eu una dar mai subtire ca a ta, sa vezi cand e proaspat spalata in 30 de secunde o pisica se aseaza pe ea, apare si a doua si uneori chiar si a treia! Report
March 27, 20179 yr comment_241508 Buna fetelor,am envoie va rog frumos de sfatul vostru pt ça imi voi lasa pisicuta singura 6 zileAm déjà platit 2 personne sa treaca macar de 2 ori dar nu am incredere.Déci am 2 fintini care vor functiona,multa si diferite crantanele 7 sorturi,2 WC.Am si f multe jucarii pe baterii d'ar se opresc dupa 30 min.Ce s par mai putea face,ce as mai putea cumparat aveti idee va rog? Report
March 28, 20179 yr comment_241519 Buna fetelor,am envoie va rog frumos de sfatul vostru pt ça imi voi lasa pisicuta singura 6 zileAm déjà platit 2 personne sa treaca macar de 2 ori dar nu am incredere.Déci am 2 fintini care vor functiona,multa si diferite crantanele 7 sorturi,2 WC.Am si f multe jucarii pe baterii d'ar se opresc dupa 30 min.Ce s par mai putea face,ce as mai putea cumparat aveti idee va rog? Astă vară am fost şi eu dădacă la 1 pisică, doar treceam la 2 zile să văd ce face, dacă are mâncare destulă, dacă are apă suficientă, în rest ea nu avea nevoie de mine, bănuiesc că doarme toată ziua, se joacă, ştie ea ce să facă, atâta timp cât este în casa ei, în locul ştiut foarte bine de ea. Asta în comparaţie cu o prietenă care a lăsat pisoiul la o pensiune pentru animale şi nu a fost deloc mulţumită, l-a găsit schimbat, speriat, cred că nici nu prea mâncase. Aşa că dacă îi laşi tot ce are nevoie şi mai trece şi cineva pe la ea din când în când este perfect. Noi când plecăm de acasă rămâne Alex cu mustăcioasele, la noi stă altfel treaba.PUP! Report
March 29, 20179 yr comment_241525 Buna fetelor,am envoie va rog frumos de sfatul vostru pt ça imi voi lasa pisicuta singura 6 zileAm déjà platit 2 personne sa treaca macar de 2 ori dar nu am incredere.Déci am 2 fintini care vor functiona,multa si diferite crantanele 7 sorturi,2 WC.Am si f multe jucarii pe baterii d'ar se opresc dupa 30 min.Ce s par mai putea face,ce as mai putea cumparat aveti idee va rog? Astă vară am fost şi eu dădacă la 1 pisică, doar treceam la 2 zile să văd ce face, dacă are mâncare destulă, dacă are apă suficientă, în rest ea nu avea nevoie de mine, bănuiesc că doarme toată ziua, se joacă, ştie ea ce să facă, atâta timp cât este în casa ei, în locul ştiut foarte bine de ea. Asta în comparaţie cu o prietenă care a lăsat pisoiul la o pensiune pentru animale şi nu a fost deloc mulţumită, l-a găsit schimbat, speriat, cred că nici nu prea mâncase. Aşa că dacă îi laşi tot ce are nevoie şi mai trece şi cineva pe la ea din când în când este perfect. Noi când plecăm de acasă rămâne Alex cu mustăcioasele, la noi stă altfel treaba.PUP!Buna multumesc de raspuns,eu am d'ar cheia la cineva d'ar nu am mare incredere,mai am varianta sa o dau de pe 1 Pina la 11 la cineva care o va inchide intr un spatiu gol si rece si va trèce pe la EA o data pe zi.Nu imi place asta saracuta va suferi .... o las in casa ei cu mirosurile mele.Azi i am mai cumparat o jucarie electrica si o npua Supa de la Sheba.Asta e va avez multe multe crantanele diferite,2 WC si 2 fintini.O sa protejez si televizorul caci de plictis va sari pe el si l va face bucati:))cam asta.Pup Report
May 19, 20179 yr comment_242020 Fetelor, sa va arat copiii lui Tomy, care sunt prea putini pentru cate familii doritoare sa ii adopte avem... Report