February 15, 201610 yr comment_234766 Sunt superbe ambele don'soare! Elegante si distinse, chiar si cand se tolanesc cu burtica-n sus si cer mangaieri! Iar ochii aia verzi ma baga-n boale......... Parca m-as privi-n oglinda! (daaa, stiu, mi-au murit laudatorii...) Report
February 15, 201610 yr Author comment_234767 Maya....noua ta chiriasa seamana cu gratioasa Adrianei nu? Da, seamana bine. Perla e mai pletoasa, dar modelul bicolor e foarte asemanator cu al Bellei si vecinii nu zic nimic? Nu zic, ca sînt...îi doare-n cot de pisica, de pisici mai bine zis. Bella are o sora, dar e foarte fricoasa. O hranim si pe ea, dar afara. Nu vrea sa intre. Nu se suporta nici cu Bella si nici cu baietii. Parca m-as privi-n oglinda! (daaa, stiu, mi-au murit laudatorii...) Parca ne-am Report
February 15, 201610 yr comment_234782 Bella are o sora, dar e foarte fricoasa. O hranim si pe ea, dar afara. Nu vrea sa intre. Nu se suporta nici cu Bella si nici cu baietii. saracuta Report
March 11, 201610 yr comment_235396 Maya, este o scumpa fata voastra, cu nasucul ala roz si cu ochisorii aia verzi! Pupicuri pisicesti de la "gasca" mea pisiceasca!!!! "Gasca" mea pisiceasca: TOMY FIFI FLUTURAŞ Report
March 11, 201610 yr Author comment_235408 Gio, deci tineti voi fluturasul minunel? E tare frumusica. Cum altfel? Doar e felina Report
March 11, 201610 yr comment_235422 Un prieten cu care m-am vazut dupa multi ani intr-un supermarket intamplator si m-a vazut ca iau hrana de pisici, a zis: deci ti-ai tras deja pisica, pe cand te vad la televizor?!Am ras si i-am spus ca am 3! El a zis: doar atatea??? Toata lumea ma stie ca sunt fan animale! Report
March 11, 201610 yr comment_235431 Da, Fluturaş a ramas la noi, nimeni nu a dorit-o cu adevarat si familionul a decis sa ramana si ea la noi, pe strada inapoi nu mai avea ce cauta...Este stirba, are doar 3 coltisori, din cauza asta este simpatica, ai impresia ca ranjeste..este cu toane..are inca niste traume, ca sa zic asa, cine stie prin ce a trecut locuind pe strada si mancand din mila oamenilor, dar vad ca incet-incet se acomodeaza, se obisnuieste cu Tomy si Fifi, dupa ce la inceput se scuipau, se luau la labe, incepe sa stea la mangaiat, scarmanat, sa se joace chiar, este pe drumul cel bun de adaptare la noua ei casa si familie!!!! Si nu regretam ca am luat-o!!! Report
March 11, 201610 yr comment_235436 Sigur ca se adapteaza nu exista leac mai puternic ca dragostea! Report
March 11, 201610 yr comment_235443 Lady Perla pe masa de pe terasa, la umbra crengilor de dafin, uitindu-se la mine cu speranta ca n-o iau iar la periat Report
March 11, 201610 yr comment_235444 Mie mi se pare ca te masoara sa vada ce intentii ai! Altfel,arata minunat in bataia soarelui,poza frumoasa ca si lady! Report
March 11, 201610 yr comment_235450 Mie mi se pare ca te masoara sa vada ce intentii ai! Exact abia ce-o "torturasem", ca avea niste noduri in blana si ma gindeam sa i le inlatur, da' mi-a zis s-o las in pace bagindu-mi o unghie in deget, asa ca m-am resemnat si-mi faceam manichiura si ea la umbra crengilor ma masura Altfel,arata minunat in bataia soarelui,poza frumoasa ca si lady!mersi Report
March 12, 201610 yr Author comment_235453 Mai bine asa pentru ea, Gio. Probabil ca o alta familie ar fi fost un stres în plus, mai ales ca acum s-a acomodat cu voi, cu fratiorii patrupezi si Ritu. E tare delicata si pare asa blînda. Pupam toata satra <3 Ai mei se înghesuie la periat si pieptanat. Sam vrea mereu primul si în timp ce încercam sa-l periem pe Mike se baga cu forta între el si perie...mai ca nu zbiera: numai pe mine, numai pe mine sa ma periati. Nu conteaza cu ce, fie ca-i perie cu peri naturali, de sîrma, furminatorul sau pieptene de purici - pe asta din urma îl adora, e preferatul lui - numai sa-l pieptene careva ))) Mike nu se înghesuie, dar îi place si lui. Chiar si Bella s-a învatat, cu toate ca la început fugea de asta. Însa cu timpul cred ca s-a lasat periata din gelozie, vazînd ce extaziat e Sam. Acum îi place si ei Report
March 14, 201610 yr comment_235509 Mai bine asa pentru ea, Gio. Probabil ca o alta familie ar fi fost un stres în plus, mai ales ca acum s-a acomodat cu voi, cu fratiorii patrupezi si Ritu. E tare delicata si pare asa blînda. Pupam toata satra <3 Si noi pupam blanosii tai, doi baieti si o fata!!!! Report
March 15, 201610 yr comment_235559 Lady Perla pe masa de pe terasa, la umbra crengilor de dafin, uitindu-se la mine cu speranta ca n-o iau iar la periat Asa arata o Lady adevarata!! Report
March 25, 201610 yr comment_235830 O domnisoara noua in peisaj???? Deocamdata foar mananca, faci pipi, doarme, toarce si tipaaaa Report
March 30, 201610 yr comment_235899 Ce pufosenii frumoase pe-aici.. Toate, una si una....... Sa va traiasca! Report
March 30, 201610 yr comment_235909 Destiny, io nu-s mare amatoare de matze, dar mustaciosul asta al tau e-un smotocibil perfect. Poza aia de la geam si asta cu el sub patura sunt un deliciu, ma binedispun instantaneu. Report
March 30, 201610 yr comment_235914 Destiny, io nu-s mare amatoare de matze, dar mustaciosul asta al tau e-un smotocibil perfect. Poza aia de la geam si asta cu el sub patura sunt un deliciu, ma binedispun instantaneu. Multumesc,Moatza!E o ea,o cheama Maya,nume ales de copil,si are 9 luni.Este luata din fata blocului,o chinuiau niste copii,iar Edi a venit cu ea in brate,plangand,ca o vrea...si a ramas la noi.Era un pumn de blanita.Si pe noi ne binedispune,e haiosa si jucausa,iar eu sunt topita dupa ea,mai ales ca pana acum am avut catel Report
March 31, 201610 yr comment_235936 O domnisoara noua in peisaj???? Deocamdata foar mananca, faci pipi, doarme, toarce si tipaaaa Of, of ce bebelina mica! Report
April 9, 201610 yr comment_236059 Iubi cea mare....Cindy (Cassy e afara la soareci...) Veci nu a mai stat asa cuminte la un loc... Peter Report