Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

• 2 weeks later...

Destiny, ce dulceata ai tu acolo! Si o burtica buna de smotocit!

Ai mei blanosi se jucau aseara cu...o pana de la Ritu!

post-88-14405846524877_thumb.jpg

post-88-14405846626702_thumb.jpg

Iarta-ma mon cher ca intr-o zi atit de trista pentru tine public poza asta cu Perla, vroiam sa o arat si prietenilor de aici nu numai celor de pe Fb, facuta tot de prietenul care i-a facut-o si anul trecut.

Perla Nicolap.jpg

• 3 weeks later...

Sa va povestesc cum am dat de belea cu o pufosenie de pisica care este copie la indigo a lui Perla lui Adriana.

Va spuneam anul trecut ca am pierdut scumpetea noastra,pierdere din care nu ne-am revenit nici acum,revin mereu in minte momente minunate petrecute cu el.Vazind cat a suferit pina cand am luat decizia ireversibila am hotarit sa nu mai luam altul.La asta se adauga si faptul ca suntem plecati iarna cca.2 luni in locuri mai calde si nu avem unde sa-i lasam pentru o perioada lunga.

De vreo doua saptamini ne viziteaza o minune de pisica,vine pe terasa din spate si se cere in casa.N-am avut decit citeva bobite sa-i dam prima oara si nu i-au ajuns,drept urmare am cumparat un sac sa-l avem in caz ca mai vine.Asa s-a si imtimplat,venea de citeva ori pe zi si minca cu o pofta de invidiat pina cind intr-o dimineata dupa ce si-a astimparat foamea a cazut lata adormita bustean.Vreo 4 ore n-am facut nici un zgomot sa nu-i stricam somnul.Istoria s-a repetat in fiecare zi de atunci,si-a gasit refugiu reparator.N-a mai plecat,a ramas sa doarma la noi si chiar cu mine in pat.Vesela si buna ca piinea calda.Problema este ca ea cred ca apartine unei familii ce locuieste in spatele casei noastre la cca.100 de metri.Am vazut-o trecind pe toata pajistea de la ei la noi.Nu mai vrea sa plece de la noi si mi-e groaza sa ma duc la presupusii parinti sa intreb,probabil ca a gasit la noi un loc mult mai placut oamenii fiind ocupati si cu multi copii.Ce ma fac ?Aveti vreo idee ?

Update:

post-30-14439632430932_thumb.jpg

post-30-14439632512854_thumb.jpg

post-30-14439632702664_thumb.jpg

post-30-14439632702664_thumb.jpg

post-30-14439632781298_thumb.jpg

Aveam perne noi. CTC-ul le-a declarat potrivite standardelor :notworthy:

post-30-14439632858049_thumb.jpg

post-30-1443963294593_thumb.jpg

Venisem din Romania si-mi ura bun venit acasa:

post-30-14439633031392_thumb.jpg

post-30-14439633132016_thumb.jpg

Aseara am avut un musafir nepoftit si nu s-a lasat pana nu i-a facut de petrecanie. Am stat si-am urmarit-o vreo 15 minute.

post-30-14439633229104_thumb.jpg

post-30-14439632588436_thumb.jpg

Trec si eu pe aici sa va spun ca de ieri Tomita a ramas stirb. Din fericire operatia a decurs bine, si-a revenit din anestezia generala si se reface bine se pare. Azi dimineata a fost rupt de foame si a fost in stare sa manance mancare umeda. Mancare uscata nu are voie pentru inca o luna.

Eu citesc mereu pe aici si va admir pufosii. Va pun si eu 2 poze sa vedeti cum se doarme acasa la noi.

Unul la cap

post-178-14444876821903_thumb.jpg

si unul la picioare

post-178-14444877218336_thumb.jpg

Multumim de ganduri bune. Tomita e spre bine, medicatia pentru durere se pare ca functioneaza. La cei 10 ani pe care tocmai i-a implinit se tine in forma mititelul. In pozele de mai sus am uitat sa mentionez ca cel de la cap este Tomitza - care are 4 kile jumate acum, si cel de la picioare Olive care are 8 :occasion14:

Va pun si eu 2 poze sa vedeti cum se doarme acasa la noi.

Lux de-adevaratelea. Alte pisici n-au unde-ntinde un deget. :occasion14:

Recuperare usoara!

Giorgi, bafta la concurs!

Va pun si eu 2 poze sa vedeti cum se doarme acasa la noi.

Lux de-adevaratelea. Alte pisici n-au unde-ntinde un deget. :occasion14:

Recuperare usoara!

Giorgi, bafta la concurs!

M-am topiiiittt

M-am topiiiittt

Cu dedicatie. :love7:

Stiu eu ca cine doarme cu pisici in cap nu-mi trimite protectia copilului acasa. :occasion14:

Tomita, sa te faci cat mai repede bine!!!!! Pupici de la Tomy si Fifi!

Multumim pentru urari!!!!

Duminica, pe 18 octombrie, de abia astept sa vad concursul la televizor! Si cam tot atunci o sa aflam daca am intrat in finala, ar fi ceva!

Asteptand cu concurentii...la filmari!

post-88-14446391478466_thumb.jpg

Giorgiana ce copiii cuminti ai tu acolo. Eu nu-i vad pe baietii mei- nici motanii nici catelul- sa stea asa de cuminti si relaxati intr-un mediu strain. Bravo!

Maya Tomita a avut probleme cu dintii de foarte mic, dintii din fata sus i-a pierdut cand era foarte tinar . Spre batranete s-a extins problema, acum a fost nevoie sa-i scoata un canin si cativa molari si in plus se pare ca la cativa dintre incisivi radacina a ramas in gingie dupa ce coroana cazuse si avea ceva infectie, au trebuit sa-i deschida gingia si sa-i curete radacinile alea. Din cauza ca gingiile erau iritate nu manca cum trebuie si scazuse in greutate. El n-a fost niciodata un motan mare oricum insa se observa pierderea in greutate.

• Author
Offf! Bine ca a trecut fara probleme peste operatie. Operatia si durerile dupa, le-a suportat bine si Mike, doar ca narcoza aia mi-a facut ore negre. Multe ore! A fost operat ziua-n amiaza mare si el abia spre dimineata, a doua zi!, a început sa se trezeasca.
  • 2 weeks later...