June 22, 201511 yr Author comment_229669 Poate ar trebui sa mergi la vet cu el, pentru a exclude vreo problema de sanatate. Daca e doar chestie de comportament din cauza ca a fost închis undeva, ar trebui sa se potoleasca în scurt timp, dar tre' sa cureti bine locurile urinate cu Katzenurinentferner ( ceva de genul asta ), si sa faci ceva împotriva, ca sa nu-i vina pofta sa mai faca Daca nu te deranjeaza mirosul de citrice, cumpara ulei esential de lamîie de exemplu si pune cîte o picatura pe pernele de pe canapea, pe traversa de pe masa...etc. dar nu exagera, ca s-ar putea sa ti-o ia în nume de rau si sa streseze mai tare. Nu-l certa, ci din contra, copleseste-l cu mai multa iubire - stiu cum se aude, dar functioneaza mult mai bine decît cearta. Daca observi ca se aseaza si ridica coada oblic, ia-l din zbor si du-l la ladita. Report
June 23, 201511 yr comment_229672 Si Cassy a inceput asa. Dar am observat din timp. A luat Brigitte al doilea "Katzenklo" pe care nu l-am acoperit.Apoi am inchis cabina de dus, ca acolo mai mergea... si avem o ladita mai mica din lemn unde stringem plastic, pungi, cutii de conserve/schmand...intr-un coltisor mai ascuns pe hol si cind aia era goala, Cassy se mai scapa si pe acolo. Si asa nu am mai lasat-o nici pe aia chiar goala ci intotdeauna cu ceva inauntru. Cind domnisoara a intrat inauntru, am observat ca primul lucru ce vrea sa faca, e sa se usureze undeva...Cind(cum spune si Maya) s-a pus cu fundul in pozitie am luat-o si am dus-o fix la buda de pisici. "Brav, brav" Asta fiind o chestie de vreo citeva zile. A trecut destul timp de atunci si nu a mai facut deloc. Peter Report
June 23, 201511 yr comment_229680 Eu pot sa-ti dau un raspuns mai psihologic. Din unul din motivele la care te-ai gandit nu se simte in siguranta. Am avut si doua episoade cu motanul scapat din viscol care a facut pipi pe absolut toate lucrurile fostului meu sot, pe geanta de lucru, de antrenament, pe kimono( nu vrei sa stii cum e sa scoti mirosul din bumbacul ala des!), pentru ca simtea ca nu-l dorea el! Langa mine dormea ca o perna, langa el mieuna ca sirena! Asta a fost o data!A doua oara, lipseam prea mult de acasa, asa ca labutzele m-au pedepsit! Una dintre ele mai cu simtul raspunderii s-a gandit sa ma scape de o plapuma veche facand-o de comanda! Cum o curatam cum o lua de la capat!De la sine s-a potolit cand am stat mai mult acasa! Asa ca banuiesc ca ii e frica de ceva si trebuie mangaiat, dragalit sa se calmeze! Report
June 23, 201511 yr Author comment_229694 Asa ca banuiesc ca ii e frica de ceva si trebuie mangaiat, dragalit sa se calmeze! Exact asta e ideea, trebuie coplesit cu dragalasenii în situatii de astea. Multi însa tind sa-i certe, mai rau chiar, sa-i pedepseasca, sa-i bage cu nasul în pipi...etc. Stiu ca Ioana nu face de astea, ma refeream la cei care nici macar nu vor sa înteleaga de ce fac pisoii asta, ci doar vor sa nu mai faca. Mama a facut asa :) cu Felixut, motanul ei. Dupa ce a pipilit în casa, l-a prins si l-a bagat cu nasul, certîndu-l. Cu prima ocazie dupa actiunea asta i s-a pisat în pat... Dupa discutii îndelungate si muuulta convingere din partea mea, a trecut la fapte. L-a mîngîiat, nu l-a mai certat la fiecare pas cînd s-a urcat pe undeva, ci l-a dat jos...etc. Ma rog, e baiat cuminte si nu mai face pipi decît unde trebuie Report
June 23, 201511 yr comment_229711 Maya, mercic, am cumpar solutie din aia.Azi vad ca parca nu mai mirosea, ultima data am curatat cu solutie antibateriana de maini . Peter, Baloo are deja 2 ani, micut nu facea asa, a mai avut o mica "iesire" inainte sa-l castrez, defapt pipilica l-a "castrat" ca initial prima data cand il programasem parca a stiut si dimineata cand sa ma duc la dr ia-l de unde nu-i, apoi tati a zis ca sa-l mai lasam cu bijuteriile si a stat asa inca cateva luni pana a inceput sa faca, dar prin cutii. Zerda, pai eu de cand sunt insarcinata sunt acasa si el e mereu alaturi de mine,nu duce lipsa de dragoste nici macar din partea sotului.Intamplarea face sa fie husa lui de incaltari in calea lui ca tocmai venise de la tenis si isi scosese la aerisit incaltarile.Singura chestie care poate sa nu-l faca sa se simta in siguranta sunt pisicile vecinilor.Prin geam e zmeu sa da le ele, cand le vede fara a avea geamul intre se teme.Mai nou tigratul din vecini sare la mine in balcon si daca prinde usa deschisa intra, nu odata m-am trezit ca am plecat de acasa si am lasat usa deschisa si gaseam usi deschise prin casa,desi chestia asta o facea numai Schatzi.Desi Baloo e un jucaus si incepuse si Schatzi sa se joace cu el, acum duce lipsa, Mitzi nu se joaca, il mai miroase cand se intalnesc la masa dar el e primul care face un pas inapoi, sau uneori cand ea doarme mai vrea sa sara peste eas.Cu ai vecinilor are o teama, acum mai vine un altul la noi, mai mic ca el,da si ala se sperie.Oricum frica in el defapt cred ca Diego a bagat-o ca l-a fugarit si cred ca tot el l-a si muscat atunci cand am ajuns la urgente si i-am pus guler.Acum vad ca se duce la ladita sa faca pipi. Report
June 23, 201511 yr comment_229715 Ioana, ai putina rabdare cu el si o sa vezi ca se rezolva, si eu eram disperata veneam dupa o criza de bila asa de rea ca am facut insuficienta respiratorie si cand intram in casa si traznea a pipi ma lua rau de tot, dar in cateva saptamani s-a reglat! Probabil ii e frica de Diego, si in cazul motanului salvat din viscol, ii era frica de Pisi la culme, il scuipa asta de ziceai ca e sfarsitul lumii, ea " sufletul lui ta'su" sa-l tolereze pe asta, poate de aia se razbuna pe el, ca de ea ii era frica !!!! Pe mine cand m-apuca turbarea de la miros, dadeam cu otet ca popa cu botezul! Sa vezi ce stranuturi si ce priviri primeam, dar era singura cale sa indepartez mirosul si sa nu le faca rau! Bine mi-am mai luat o solutie" profesionista" GetOFF si dupa ce am spreiat cu ea, Veve a inceput sa se tavaleasca in locul ala! Report
June 23, 201511 yr comment_229721 ce sa zic...am intrat si eu in randul...lumiinoul membru al familiei Report
June 24, 201511 yr comment_229749 Am ajuns sa scriu si aici. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif De citit citesc de mult. Si m-am bucurat si intristat cu fiecare in parte. Sambata a intrat in familia noastra Rocky.E superb, sa va traiasca!!!!! In prima poza, mi s-a parut mie ca-l vad sub bratul ursuletului, dar nu eram sigura. Bine ca l-ai "impatratit" si mi-ai confirmat banuiala. Report
June 24, 201511 yr comment_229750 Si Cassy a inceput asa. Dar am observat din timp. A luat Brigitte al doilea "Katzenklo" pe care nu l-am acoperit.Apoi am inchis cabina de dus, ca acolo mai mergea... si avem o ladita mai mica din lemn unde stringem plastic, pungi, cutii de conserve/schmand...intr-un coltisor mai ascuns pe hol si cind aia era goala, Cassy se mai scapa si pe acolo. Si asa nu am mai lasat-o nici pe aia chiar goala ci intotdeauna cu ceva inauntru. Cind domnisoara a intrat inauntru, am observat ca primul lucru ce vrea sa faca, e sa se usureze undeva...Cind(cum spune si Maya) s-a pus cu fundul in pozitie am luat-o si am dus-o fix la buda de pisici. "Brav, brav" Asta fiind o chestie de vreo citeva zile. A trecut destul timp de atunci si nu a mai facut deloc. PeterCe don'soare dragute aveti!!!!!! :) Stau ele asa comod si asteapta sa fie admirate..... Report
June 24, 201511 yr comment_229751 ce sa zic...am intrat si eu in randul...lumiinoul membru al familiei Si ce minune ai acolo!!!!!!! E mortal(a???)!!!! Pisoias sau pisicuta? Desi cand zici membru al familiei.... inteleg ca-i motanel. Report
June 24, 201511 yr comment_229752 boni sa ti traiasca jucarioara!Mariana si uite asa ai intrat in lumea pisicosilor!bine a ti venit!! Report
June 24, 201511 yr comment_229756 Si ce minune ai acolo!!!!!!! E mortal(a???)!!!! Pisoias sau pisicuta? Desi cand zici membru al familiei.... inteleg ca-i motanel. pai,eu zic ca este fetita...asa am vazut . Report
June 24, 201511 yr comment_229757 boni sa ti traiasca jucarioara!Mariana si uite asa ai intrat in lumea pisicosilor!bine a ti venit!! Carmen,multumesc! Report
June 24, 201511 yr Author comment_229760 Ce frumusel ai acolo, Destiny! Bun venit! Peter, domnisoarele tale s-au lungit, au crescut! Frumoase, kecke Girlies ale voastre! Dar care nu-s frumosi sau frumoase? Boni, mai fa-i cîte o poza si arata-ne, sa-l vedem cum creste. Mariana, tu la fel Report
June 24, 201511 yr comment_229765 pai,eu zic ca este fetita...asa am vazut . @ Destiny Salutam fetita frumoasa. Sa fie sanatoasa si sa aveti numai bucurii cu ea. Peter Report
June 24, 201511 yr comment_229766 pai,eu zic ca este fetita...asa am vazut . @ Destiny Salutam fetita frumoasa. Sa fie sanatoasa si sa aveti numai bucurii cu ea. Peter multumesc Peter Report
June 29, 201511 yr comment_229943 uite la ea Doamne, Destiny, cât e de scumpă! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gifSă vă umple casa de multă voioșie. Report
June 29, 201511 yr comment_229944 Mai actualizez și eu. Cu greu îl mai prind în poză, că nu mai stă locului o clipă!L-am pozat lângă același urs mare de pluș, ca să vedeți cât a crescut în 2 săptămâni, de când îl avem. Report
July 1, 201511 yr comment_229977 Frumos rau Boni! Sa fie sanatos! Imi pare rau ca stric lista de lucruri frumoase, dar dupa o batalie de 6 luni cu cancerul, Veve a pierdut si eu am eutanasiat-o. Dupa ce i-au scos tumora primara a dezvoltat 20 de metastaze, si-a pierdut vocea pentru ca avea o tumora in gat si respira greu de tot, am umblat la 3 doctori cu ea, i-am facut analize care rusineaza Guvernul cu salariul minim pe economie, dar nu aveau ce sa-i faca. Am incercat si ieri sa-i faca un raclaj in gat dar era jumatate obturat de tumora. Eu n-am avut inima s-o las sa se trezeasca din anestezie, dupa ce am vazut analizele, erau celule canceroase , nodulii ii simtisem si eu cand o mangaiam. Asa ca a plecat intr-un fel, in alt fel ramane vesnic cu mine! Daca ramanea in viata nu mai putea manca cum trebuie( slabise un kilogram intr-o luna), nu mai respira cum trebuie( haraia la orice efort) mi-ar fi murit in brate de epuizare si de foame. E si asta un risc la care ne expunem cand iubim asa de mult pe cineva, sa trebuie sa-i spunem adio inainte ca lucrurile sa fie prea urate si cand nimic nu mai e de facut, sa-l facem noi. Report