March 2, 201511 yr comment_226462 Pup nasucurile la toate "martisoarele" ! Si "martisorul" meu: Report
March 3, 201511 yr comment_226508 Peter, tinem pumnii pentru ziua de joi!!!! Cineva a desenat-o pe Fifi, eu zic ca este reusit! Report
March 8, 201511 yr comment_226626 Peter, tinem pumnii pentru ziua de joi!!!! Merci Giorgi. Joi a trecut fara mari probleme. Si vineri inca au mai fost o leaca ametite. Dar acum sunt iara sprintene. Lunea viitoare le scoate ata si le dau drumul afara... Peter Report
March 8, 201511 yr comment_226635 Perla sare pe pat sa se duca la locsorul ei, eu ii zic ca azi tre sa-si gaseasca altul ca tre sa scot asternuturile, impaturesc plapuma si ea ramine inauntru Report
March 9, 201511 yr comment_226661 Merci Giorgi. Joi a trecut fara mari probleme. Si vineri inca au mai fost o leaca ametite. Dar acum sunt iara sprintene. Lunea viitoare le scoate ata si le dau drumul afara... PeterCand vad taietura aia micuta imi vine sa plang de mila lui Veve. Luna trecuta am operat-o de carcinom mamar si i-a extirpat toate mamelele(6) asa ca taietura ei este oooofffff de 5 ori cat a micutelor! S-a inchis foarte greu fiindca era atat de lunga si nu statea locului si se forta sa sara si sa se comporte ca deobicei. :) Report
March 9, 201511 yr comment_226664 Dupa Paste ii fac toate analizele si daca este sanatoasa si ficatul si rinichii ii permit, o sa facem o tura de citostatice. Vetul m-a asigurat ca a extirpat tot tesutul mamar asa ca teoretic pentru ca nu avea aderente, este putin probabil sa se mai formeze o tumora, dat fiind si varsta ei adica 10 ani (de fapt s-a exprimat cu scuzele de rigoare, ca n-o sa mai traiasca ea sa mai faca tumori), si ca nu are metastaze la alte organe, ramane la latitudinea mea, asa ca eu am decis ca o sa mai traiasca destul si paza buna buna trece primejdia rea!Cu ocazia asta am descoperit ca Cafe are mastita chistica adica un nodul tare ca o boaba de piper, ca asta poate evolua catre tumora, dar nu e urgent, deci Veve este la rand mai intai, Cafe doar in asteptare, oricum sper ca n-o s-o mai taie asa de lung... Pisi si Squeaky sunt lacome, jucause si sanatoase, doar daca Pisi n-o avea colesterolul mare de la cat mananca si fura! Report
March 9, 201511 yr comment_226681 Dupa Paste ii fac toate analizele si daca este sanatoasa si ficatul si rinichii ii permit, o sa facem o tura de citostatice. Vetul m-a asigurat ca a extirpat tot tesutul mamar asa ca teoretic pentru ca nu avea aderente, este putin probabil sa se mai formeze o tumora, dat fiind si varsta ei adica 10 ani (de fapt s-a exprimat cu scuzele de rigoare, ca n-o sa mai traiasca ea sa mai faca tumori), si ca nu are metastaze la alte organe, ramane la latitudinea mea, asa ca eu am decis ca o sa mai traiasca destul si paza buna buna trece primejdia rea!Cu ocazia asta am descoperit ca Cafe are mastita chistica adica un nodul tare ca o boaba de piper, ca asta poate evolua catre tumora, dar nu e urgent, deci Veve este la rand mai intai, Cafe doar in asteptare, oricum sper ca n-o s-o mai taie asa de lung... Pisi si Squeaky sunt lacome, jucause si sanatoase, doar daca Pisi n-o avea colesterolul mare de la cat mananca si fura! Draga de ea Sanatate multa sufletului drag! Luluca mea a avut cancer mamar, in 1998 cand a avut operatia, nu stiau asa de multe ca acum banuiesc, ca nu mi-a dat sa fac cistostatice, nimic. Mi-a spus ca mai are de trait cateva luni, dar draga mea a mai trait inca 2 ani jumatate. Si iarasi, nici macar nu a fost asa de bine tratata !!!Si sa nu uitam ca avem pact cu ele, sa traiasca lunga viata, asa ca fa ce poti Cafe sa se faca bine fata!Pupam dragele! Report
March 11, 201511 yr comment_226708 Of,Ioana tinem pumnii sa fie bine blanoasele tale.Vecina mea de alaturi are un matz de Angora, alb, pufos, in varsta de 7 luni. Acum doua zile cand am ajuns acasa, vecina era pe palier la telefon si matzul ei la mine pe covorasul de la usa. Am deschis si i-am poftit inauntru pe amandoi Nera s-a ascuns dupa perdea in secunda in care au intrat ei in casa, iar Lili a inceput sa hasaie si sa maraie la intrus. A marait si el ce-a marait, eu si vecina incercam sa-i tinem la distanta, ca nebuna de Lili l-ar fi batut pe ala de i-ar fi mers fulgii, apoi a inceput sa exploreze. A gasit castronelele cu mancare si apa, s-a autoservit fara probleme, a gasit niste jucarii si-a inceput sa se joace de parca era la el acasa Asta in timp ce Lili statea pe un raft si se uita la el de la inaltime )S-a bagat si sub pat si-acolo a dat peste Nera care a inceput si ea sa hasaie la el si cred ca l-a cam speriat, ca n-a povestit prea mult cu ea, a iesit repede de-acolo. Da' n-avea nici un stres, parca era stapanul locului, in timp ce ale mele l-ar fi bubuit zdravan )Am zis cu vecina ca trebuie sa mai facem intalniri de-astea, ca sunt amuzanti de privit Report
March 11, 201511 yr comment_226733 Eu una fac tot ce pot, si asa vetul ma stie de femeie nebunasicupisici deci imi da toate raspunsurile calm ca tot nu scapa! Nu stiu cum ar reactiona ale mele cu un intrus, mi-e ca Pisi l-ar rupe!! Report
March 12, 201511 yr comment_226760 Intru mereu aici sa vad pozele voastre. Doresc sanatate multa celor care au nevoie si multa putere celor care au trebuit sa spuna La revedere prietenilor blanosi . Pun si eu o poza cu perechea mea de mustati Report
March 13, 201511 yr comment_226774 Se urca pe orice pom, vad ca. Una chiar a cazut de la vreo trei metri. Report
March 13, 201511 yr comment_226787 Se urca pe orice pom, vad ca. Una chiar a cazut de la vreo trei metri. Nu e prea bine dupa operatie, dar stiu ca nu se pot abtine! Report
March 16, 201511 yr comment_226890 Pup si eu toate bolnavioarele si sa auzim numai vesti bune!!!!! Si de o saptamana, mai exact de 8 Martie, in familia noastra a intrat: TOMY! Fifi l-a scuipat si marait vreo cateva zile, acum vad ca parca ar da semne ca se obisnuieste cu prezenta lui. Sper sa se inteleaga! Report
March 16, 201511 yr comment_226891 georgi sa ti traiasca papuselul gri albastru alabastru:)pup pusofenia mica.....de unde cum???????? Report
March 16, 201511 yr comment_226893 georgi sa ti traiasca papuselul gri albastru alabastru:)pup pusofenia mica.....de unde cum???????? Cica cadou de la baietii mei de...8 Martie! Deja ne-a cucerit pe toti..... Report
March 16, 201511 yr comment_226894 Se urca pe orice pom, vad ca. Una chiar a cazut de la vreo trei metri. Ce punct de observatie au fetele ! Trebuie ca sint in al noulea cer . Pup si eu toate bolnavioarele si sa auzim numai vesti bune!!!!! Si de o saptamana, mai exact de 8 Martie, in familia noastra a intrat: TOMY! Fifi l-a scuipat si marait vreo cateva zile, acum vad ca parca ar da semne ca se obisnuieste cu prezenta lui. Sper sa se inteleaga! Vai Giorgiana ce puf ai tu acolo!!!!! Bun venit Tomita, sa fii sanatos si sa cresti mare. Report
March 16, 201511 yr comment_226902 Sa traiasca Tomy, acum chiar ca trebuie sa te calcam cu un cadou de bun venit! Report
March 16, 201511 yr comment_226911 Ce pufosenie frumoasa si zmotocibila ai! Sa va traiasca Giorgi si sa fie sanatos! Report
March 16, 201511 yr comment_226912 Sa traiasca Tomy, acum chiar ca trebuie sa te calcam cu un cadou de bun venit! Va astept, cu multa dragoste! Report