Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Le puteti deosebi?

post-27-14187527122921_thumb.jpg

Peter

Editez: vreau numai sa spun ca aici le place, ca au caaald sub burta. :thumleft:

Cindy sta cu fata!!! Si cred ca Cassy are dunga neagra de pe spate mai subtire!

Le puteti deosebi?

Cindy sta cu fata!!! Si cred ca Cassy are dunga neagra de pe spate mai subtire!

Ioana tu vezi chestii ce eu nu am observat pina acum(bine...sunt mai batrin...). Esti sigura? :thumleft:

Peter

Eu am avut surori in casa, le prind imediat diferentele, dar o sa vezi si la comportament!
Pisicile tale sunt romance sau europene, daca vrei, la ele cald este warm, nu kalt!

Pisicile tale sunt romance sau europene, daca vrei, la ele cald este warm, nu kalt!

Sunt nemtoaice :tongue3: de langa Dunare. La ele cald este warm, ai dreptate.

Peter

Pe principiul ca daca sunt deja 4 la masa, incape inca una...

Seara la apel in loc de 4 aud 5 glasuri care fac miau :tongue3:

Nu se vede in poza cat era de slab, de mult nu mi-a fost dat sa tin in mana un pisic atat de slab. Oasele de la sold erau iesite in afara ca la vaci :)

post-591-14188190398737_thumb.jpg

Ne-am luptat cu mancatul si dupa 2 saptamani deja am pus carnita pe oase.

De apreciat celelalte 4 mate care nu l-au batut si il tolereaza .

Revin cu poze actualizate .

E un micut norocos ca a dat peste voi!! Celelalte il simt pui, de aia nu-l hasaie!
Cele 3 mate mari sunt puiuti si ele ca in martie fac 1 an. Iar cel mijlociu are cam 5-6 luni.
Atunci asa sunt ele prietenoase!! Aveau chef de un tovaras de joaca!! :tongue3:

Pe principiul ca daca sunt deja 4 la masa, incape inca una...

Seara la apel in loc de 4 aud 5 glasuri care fac miau :thumleft:

Nu se vede in poza cat era de slab, de mult nu mi-a fost dat sa tin in mana un pisic atat de slab. Oasele de la sold erau iesite in afara ca la vaci :toothy9;

Ne-am luptat cu mancatul si dupa 2 saptamani deja am pus carnita pe oase.

De apreciat celelalte 4 mate care nu l-au batut si il tolereaza .

Revin cu poze actualizate .

Ce puiutz dragalas! Bine ca l-ai pus pe picioare! :notworthy:

E un micut norocos ca a dat peste voi!! Celelalte il simt pui, de aia nu-l hasaie!

Ce frumos e piticul si ce noroc pe el ca v-a gasit :love7:

Zerda, eu am adus in doua randuri pisoi mici in casa, pe pufosenia persana cand avea 3 luni si pe Smokey cand avea 6 saptamani si i-a hasait Nera pe amandoi. Pe pufosenie ar fi palmuit-o zdravan daca o lasam. Si auma, dupa atatia ani, pe pufosenie o tolereaza, n-ai sa le vezi dormind imbratisate.

In alta ordine de idei, Nera mea a halit azi 3 samburi de masline :love7: Sper sa nu-i faca rau :rolleyes:

In alta ordine de idei, Nera mea a halit azi 3 samburi de masline :cheers: Sper sa nu-i faca rau :occasion14:

Si Cody a inghitit samburi de masline, cu masline cu tot si nu a avut nimic. Iar Ursula este mare amatoare!!!

Si pufosenia care nu mai e pufosenie =))

A fost ieri la vet la tuns, ca era plina de noduri. Si cu ocazia asta, am curatat si dintii si-am scos cativa care erau stricati. Nu apucase sa-si revina ca lumea din anestezie, si-a descoperit jucaria cu catnip :)

Iar azi dimineata sarea ca o caprita, ca de obicei.

Acuma, dimineata si seara luam antibiotice, si bineinteles ca nu suporta si ne cam chinuim, dar asta este. Am luat o siringa cu care pot sa-i "impusc" pastila in fundul gatului, da' tot e neplacut, ca ar fi bine daca ar tine-o cineva ca sa-i deschid eu gura si sa-i dau pastila.

Trebuie sa mai ia si-un antiinflamator, dar ala e lichid si nu trebuie sa-i dau decat 3 picaturi o data, asa ca le pun pe deget, ii deschid gura si-i pun lichidul ala pe limba.

Cat a fost ea la vet, Nera a tot plans, se vedea clar ca-i simte lipsa, desi nu-s chiar cele mai bune prietene. Iar aseara si azi-noapte, la fel, a stat Nera tot pe langa mine, tot plangea, parca ma intreba: mami, cine-i alienul asta? Unde e Lili? Azi noapte Nera a dormit toata noaptea langa perna mea.

post-4-14203252700452_thumb.jpg

post-4-14203252912692_thumb.jpg

post-4-14203253153715_thumb.jpg

post-4-1420325355145_thumb.jpg

post-4-14203253950096_thumb.jpg

Apoi, dush

post-4-14203254232456_thumb.jpg

Saracuta pufosenie ce-a patit!!

Eu nu mai zic nimic de bagat medicamente pe gat, le fac praf le dizolv in apa si le scuipe cu siriga in fundul gatului!

Pisi insa, stie sa ma scuipe si asa cu tot cu tableta dizolvata, trebuie prinsa cand e cam adormita! =))

Eu am preferat sa invat sa fac injectii subcutanat cu antibiotic decat sa alerg prin casa pisica!

Nera face fitze, ea stie bine ca ceva nu e in regula asa isi exprima ea grija!

Doamne, Cami, nu cred c-am vazut matza mai suparata decat asta!

sa nu te superi, da' are o moaca de ma face sa rad continuu =)) parca si ei ii e rusine de ce-a patzit

saracuta!

Doamne, Cami, nu cred c-am vazut matza mai suparata decat asta!

sa nu te superi, da' are o moaca de ma face sa rad continuu :) parca si ei ii e rusine de ce-a patzit

saracuta!

Moatzo, n-am de ce sa ma supar, si pe mine ma distreaza cand o vad cat e de aschimodie si de urata =)) . Pe cat e de frumoasa cand e blanoasa, pe atat de urata e tunsa.

Cat despre suparare, ea oricum nu are o fata vesela, din cauza botului turtit. Dar in pozele astea il bate la fund pe Grumpy Cat. Probabil si pentru ca inca resimtea efectul anesteziei, probabil incepusera sa o doara gingiile, ca i-au fost scosi niste dinti.