October 30, 201411 yr comment_221891 Ioana, acum ești precum împăratul din poveste care cu un ochi plânge și cu celălalt râde. Știu ce greu e să te desparți de un suflet drag și mai știu ce greu i-a fost soțului tău să ia el această decizie. Și eu am luat-o acu 6 ani pentru cuțoiul nostru care a fost în familia noastră mai bine de 16 ani, pot să-ți spun că o parte din voi îi va duce dorul lui Schatzi mereu, dar e bine că mai aveți și alte lăbuțe prin preajmă. Noi n-am mai găsit puterea de a lua alt câine, poate dacă am mai fi avut și alt blănos în casă ar fi fost altceva. Bucurați-vă de ceilalți mustăcioși și nu vă mai gândiți ce-ar fi fost dacă... Report
October 30, 201411 yr comment_221892 imi pare rau Ioana, mi-au dat lacrimile când am citit! ma bucur ca a reusit sa vina acasa pufosul ratacit. Report
October 31, 201411 yr comment_221932 Multumim de gandurile bune . Piticontul e bine, e un haplea si jumatate, cam la fel cand era mic, ii mai trecuse dupa ce a facut un an, acum iara haleste ca nesatulul.De iesit din casa nu iese, de cand s-a intors a iesit de maxim 5 ori, doar cat sa scoata nasul sau una alta si inapoi in casa.Face oricum si la ladita.Daca mai las usa la balcon deschisa mai iese si sta(la fel cum statea si Schatzi), in rest numai pe langa mine. Mitzi dupa ce a murit Schatzi a tot venit si statea la noi in brate, asa cum facea pe vremea cand era singura.Acum ca s-a intos piciu nu mai vrea sa vina.Daca suntem intinsi in canapea nu vine ca ea vrea doar in brate, plus ca atunci cand il vede iara maraie.Pe Baloo nu l-a acceptat niciodata.Sper totusi ca o v-a face asa cum l-a aceptat pe Schatzi,desi nu stateau unul langa altul, macar nu il maraia. Aseara aveam o bentita din cea din material pe cap, am scos-o si m-a vazut, a vrut sa se joace, da intre timp a adormit cu ea in gura.Era asa de simpatic Report
November 1, 201411 yr comment_221933 Pisi n-o suporta pe Cafe! E puiul ei dar am stabilit in familie ca e puiul meu! nici eu n-am toate tiglele pe casa, nu stiu de ce nu s-a legat de Cafe, dar daca n-am toate tiglele, am eu grija de ea, mi-a zis vetul ca am umanizat-o, asta e, puiul meu care nu avea nicio sansa sa traiasca, e frumoasa si a scapat din greu! Report
November 7, 201411 yr comment_222104 Si eu tot 3 plus una pereche urechi vad. Insa se vede clar cate pisici sint in chiuveta, da? Report
November 7, 201411 yr comment_222106 Sper sa fi numarat bine. Dragute sunt in orice caz. Peter Report
November 13, 201411 yr comment_222289 Sub masa din bucatarie se sta cel mai bine, tot spatiul imi apartine Report
November 14, 201411 yr comment_222290 Printesa!!! 3 motani si o matza?? Si eu numarasem 4 dar cum le am eu cu numaratul, de le numar cand intru si cand ies, oi avea ceva aptitudini! Report
November 20, 201411 yr comment_222478 Hai ca mai sunt dator cu "nepoatele". Cindy, mai jucausa floarea asta s-a cam dus.. Si Cassy mai linistita, dar nu chiar 100% cuminte. Sunt intr-adevar destul de cuminti, insa nu-mi place cum maninca. Ori rasfatate(ceace nu cred), ori nu maninca cum mi-asi dori eu.Mie imi plac pisicile mai rotunde.. Peter Report
November 20, 201411 yr comment_222487 Peter, ce frumoaase sunt pufoseniile tale + 1cind scap de sapt asta o sa fac si eu foto la cele 3 ale noastre plus 1 buc ...labradoritza frumoasa calina si desteapta...draga de JADE:) Report
November 20, 201411 yr comment_222491 Sunt intr-adevar destul de cuminti, insa nu-mi place cum maninca. Ori rasfatate(ceace nu cred), ori nu maninca cum mi-asi dori eu.Mie imi plac pisicile mai rotunde.. Peter Peter, sunt adorabile! Dora mamei e tare pretentioasa la mancare.Are crocantzelele ei si sa nu carecumva sa-i schimbi marca.Mancare umeda linge doar sosul, nu patè, nu in gelatina.Mananca cate o bobita, doua.Poti sa o lasi inchisa in casa cu mancare pe masa ca nu se urca.Daca simte peste crud, vine dar nu se omoara, cred ca se satura din miros. Report
November 20, 201411 yr comment_222497 Peter sunt superbe blanoasele.Lasa ca nu trebuie sa fie rotunjoare, sunt niste lady totusi. Nu precum "golanul" meu pofticios.E un haplea si un pofticios.A mancat zacusca, iar azi m-a vazut manmcad fasole batuta si aveam si Röstzwiebeln care era si putin iute, crezi ca am scapat de el pana n-a mancat ? Desi lui Mitzi ii pun prima dimineata in castronel, el e primul care termina De cand s-a intors nu mai iese asa cum facea inainte. daca suntem noi in gradina iese, se joaca, dar in rest scurt si inapoi. veacul si-l face in casa langa foc sau alergand-o si enervand-o pe Mitzi.Intr-o zi chiar au cazut cu copacul mic la cat s-au luat la labuit Report
November 20, 201411 yr comment_222514 Peter, nepoatele arata foarte bine si acum sunt in crestere de aia nu ti se pare tie ca pun pe ele fiidca ele cresc! Si ale mele erau niste zgatii si mofturoase la inceput! Si la pisici ca si la oameni, se invata in timp cu gusturi noi! Eu am avut noroc ca Pisi le-a invatat ca daca nu mananca ce le dai, mananca ea totul Dar si acum au preferintele lor! In afara de rontzanele de care mananca toate si de toate marcile si Royal, Hill's, Advance si ce mai are doctorul pe la cabinet, hrana de oameni mananca foarte ciudat. Nu mananca mancare gatita pentru inceput. Doar carne fiarta sau fripta.Pisi mananca orice ea e un Garfield gri si numai lasagna nu i-am dat! Ea mananca si iaurt, si lapte, si branza, si ou fiert, si pate si coaja de pe paine si sticksurile sau pateurile cu branza daca le gaseste in raza ei de actiune! Veve mananca carne preparata si cruda cand le dau (cica e bine pentru dentitie sa mestece in carne de vita), nu se atinge de ou, nu se atinge de iaurt sau branza, dar bea lapte. In schimb nu mananca orice fel de rontzanele cu la fel de mult elan, e cea mai mofturoasa la marci! Squeaky mananca numai carne fiarta si fripta, nici lapte, nici iaurt, nici branza si nici ou. Cafe e cea mai ciudata, ea mananca orice fel de rontzanele, chiar si Whiskas daca e nevoie, la fel ca si ma-sa, mananca ou, mananca iaurt, mananca branza, ba chiar are preferinte ii plac branzeturile scumpe camembert, brie, nu asa orice telemea sau branza de vaci nu bea lapte, mananca foarte rar carne de orice fel i-as da! Si daca o mananca se uita la ea si-o tot miroase 5 minute pana se decide ca e probabil comestibila! Asa ca eu sunt obisnuita cu preferintele lor si nu ma mai mir. Dar cand erau fetele mici nu mancau decat rontzanele, chiar daca Pisi sub nasul lor devaliza frigiderul Report
November 21, 201411 yr comment_222529 Peter, lasa ca compenseaza fiocco al meu...e cat Tâmpa eee, deci mai are pana la Ceahlau io vad schimbari pe-aici, deci Peter a recuperat si-acuma are doua? bravo, maestre! Si Ioana tu aveai 4? Eu parca de 3 stiam oricum, sa va traiasca! aaaaa, uitam, ce frumoasa-i Perla! imi place ca are o tinuta distanta-asa! cand te uiti la ea, vezi din prima care-i seful, asa-mi pare! Report
November 21, 201411 yr comment_222534 Ce de matze frumoase! Sa va traiasca! Peter, si pozele si nepoatele sunt foarte frumoase Macar mananca ceva. Catelul meu are zile bune cand mananca de bunavoie si cu placere, si zile de lene si sictir cand nu mananca nimic si ii fac "soldatei" pe care ii dau apoi unul cate unul ca la bebe. Daca-mi spunea cineva acum un an ca o sa am caine si-o sa-l caut in coarne mai ceva ca pe-un copil, ziceam ca-i nebun. Dupa copii n-am umblat niciodata cu mancarea, umblu dupa caine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Da-i si el mic, mance'l mama pe el de frumos! Report
November 21, 201411 yr comment_222540 Peter, lasa ca compenseaza fiocco al meu...e cat Tâmpa Da, se ia de labutza cu Perla la capitolul asta aaaaa, uitam, ce frumoasa-i Perla! imi place ca are o tinuta distanta-asa! cand te uiti la ea, vezi din prima care-i seful, asa-mi pare!Multumesc, si eu de cite ori ma uit la ea ii admir frumusetea. De sefa nu's daca pot sa zic ca e sefa, da' face ce vrea ea Si in orice caz e foarte foarte cuminte. Report
November 21, 201411 yr comment_222557 Peter ce fete frumoase ai!!!!De Perla nu ma mai satur privind-o.Al meu zice ca dupa Anul Nou sa ne luam si aici o pisica insa nu stiu ce sa zic? Cand ne-om intoarce in Canada ce facem cu 3 pisici si un catel? Report