Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Am pus un film scurt cu

cum face, defapt cum a facut din totdeuana. Se pare ca a fost luata de la mama ei la virsta destul de frageda. Daca dati tonul mai tare puteti chiar auzi cum face.

Peter

Nessi al meu a facut asa cam un an de zile si a fost luat de langa mamica mai tarziu de doua luni. Si acum mai are accese de sugaret cateodata când il iau in brate si cauta cu boticu prin bluza mea. Si e ditamai cavaleru! :)

si sa pun si poze cu el daca tot am intervenit

ceva mai veche poza asta

Nessi, of -> zici ca este Sissi... :)

Peter

Astazi i-am cantat la multi ani si mi-a raspuns cu marcanit si tors..in fiecare zi e o minunatie sa o tin in brate, sa o dragalesc, sa ma trezeasca noaptea sa-mi spuna povesti si sa-mi dea pupici mustaciosi. Si evident sa-si dea capul pe spate sa-i pup fruntea si ochisorii de smarald.

Astazi Maya mea implineste varsta de 14 ani. O am de cand avea 2 luni si pot spune ca doresc tuturor bipezilor care au onoarea de a avea patrupezi in viata, sa aiba inima la fel de plina de iubire cum o am eu pentru papusica mea blanoasa.

La multi ani Maya! La multi ani Parcisor!

La multi ani Maya!

Peter

Am pus un film scurt cu

cum face, defapt cum a facut din totdeuana. Se pare ca a fost luata de la mama ei la virsta destul de frageda. Daca dati tonul mai tare puteti chiar auzi cum face.

Peter

Nessi al meu a facut asa cam un an de zile si a fost luat de langa mamica mai tarziu de doua luni. Si acum mai are accese de sugaret cateodata când il iau in brate si cauta cu boticu prin bluza mea. Si e ditamai cavaleru! :)

si sa pun si poze cu el daca tot am intervenit

ceva mai veche poza asta

Nessi, of -> zici ca este Sissi... :)

Peter

Maya mea mi-a facut o pata inchisa la culoare pe gat..pentru ca din prima noapte a dormit in parul meu (era asa de mica, mi s-a facut mila de ea ca era fara mamica pufoasa) si timp de aproape 14 ani (acum mai rar)zi de zi, seara de seara cum o luam in brate imi cauta gatul..dadea doar cu varful limbutei, cu labutele imi facea masaj in cap...chiar si acum la cateva zile vine sa ma mai "guste". Si a fost adoptata cand mamica deja nu prea ii mai lasa sa suga :)

Lady Perla :)

LadyPerla.jpg

Draga de ea, acum am vazut poza!! Puiutele noastre seamana :)

Noi ne obisnuim unul cu altul. Deja reactioneaza(desi foooarte spontan) pe fluieratele mele. Update deci:

post-27-14076668186005_thumb.jpg

Desi pare f. mic(cosul), are loc destul. Cumva se inghesuie. Ca altceva nu accepta. :lol:

Tipsi si Peter.

Desi pare f. mic(cosul), are loc destul. Cumva se inghesuie. Ca altceva nu accepta. :)

Tipsi si Peter.

Cu cat mai mic cosul si mai mare ingramadeala, cu atat mai fericit pisicul :lol:

Adorabila domnisoara Tipsi :lol:

Copilasii mei blanosi :)

Leneveala la maxim

post-30-1407922705021_thumb.jpg

Asistenta personala:

post-30-14079228367177_thumb.jpg

Ajutor la impachetat:

post-30-1407922858886_thumb.jpg

"Bucatarul" a pus doamnele la curatenie...

Brigitte e o comoara la casa ta :blackeye:

Saru-mana. Stiu, dar ma si tem sa io spun in fiecare zi(defapt asi face-o cu mare drag).

Mai stii, pina la urma i se urca la cap. :icon_fessee:

Peter

Toata viata noastra a facut un salt mortal cu pirueta. Squeaky si-a tras o afectiune foarte rara la pisici( deobicei e la caini, eu am zis ca nu e normala) abces al glandelor perianale. Am descoperit-o din pura intamplare, ca m-a zgariat sor'sa si m-am pus sa le tai ghearele si am descoperit ca are niste ulceratii langa coada mari cat o moneda de 50 de bani, una, ailalta mai mica dar mai adanca. Acum 2 saptamani nu erau sigur! Se pare ca se face ca un furuncul dar ele se ling pana il sparg si pe urma supureaza.... si se face carne vie :icon_fessee:

Suntem in a treia zi de antibiotic si unguent cu antibiotic,luni o opereaza.

Azi am vazut ca s-a restrans rana, desi s-o vedeti( sau mai bine nu) cu gulerul iti rupe inima!

• Author

Toata viata noastra a facut un salt mortal cu pirueta. Squeaky si-a tras o afectiune foarte rara la pisici( deobicei e la caini, eu am zis ca nu e normala) abces al glandelor perianale. Am descoperit-o din pura intamplare, ca m-a zgariat sor'sa si m-am pus sa le tai ghearele si am descoperit ca are niste ulceratii langa coada mari cat o moneda de 50 de bani, una, ailalta mai mica dar mai adanca. Acum 2 saptamani nu erau sigur! Se pare ca se face ca un furuncul dar ele se ling pana il sparg si pe urma supureaza.... si se face carne vie :icon_fessee:

Suntem in a treia zi de antibiotic si unguent cu antibiotic,luni o opereaza.

Azi am vazut ca s-a restrans rana, desi s-o vedeti( sau mai bine nu) cu gulerul iti rupe inima!

Ufff, Zerda! Numai bine!

Pupicei la toate blanoasele, care mai de care mai frumoasa.

Bine ai venit Tipsi.Peter frumoasa foc domnisorica ta.Imi aduce aminte de Baloo cand era mic.

Daca Mitzi cand am luat-o n-a stricat nimic, doar de copacelul ei se lua, dl Baloo a avut energie cat ea si Schatzi la un loc.Perdelele mele erau legate si ridicate la o distanta cat sa nu sara pe ele, scaunele de piele toate sunt zgariate, dar acum s-a potolit, dar si avem un anisor acum, nu mai suntm puiut.

Oricum e un nebunel si jumatate, a avut urechiusa indoita, dar din fericire s-a indreptat

post-479-14083487236739_thumb.jpg

am avut coada muscata, piciorusul julit, chiar muscat si umflat ca un ciomag.prin ce am trecut cu el, n-am trecut cu nici unul pana acum.

Ce ma bucura e ca cu Schatzi a inceput sa se mai inteleaga, se alearga se joaca, dar cu Mitzi nici o sansa, cum il vede il maraie, hasaie si apoi ea pleaca.Poate la iarna cand o sa stea si domsoara mai mult in casa o sa-l mai accepte.Desi luna viitoare avem un an ca e cu noi domsoarul.

Zerda, multa sanatate blanoasei.tinem pumnii sa fie totul ok

N-am scris ieri ca n-am avut timp. Squeaky a scapat de cutit. Doctorul vet chirurg a zis ca nu este abces al glandelor perianale, ci o muscatura urata de fund, care s-a infectat, mai ales pe caldura turbata de saptamana trecuta!

A spus ca daca ar fi fost abces nu se mai micsora rana si nu incepea cicatrizarea pe margini. Facem tratament cu antibiotic pana joi si aplicat unguent local.

Hmmm, eu le mai aud ca se bat, le mai si vad, mai tip la ele, dar ele se bat pe sub fotolii, in colturi sau noaptea asa ca nu stiu cine e vinovata, oricum nu prea conteaza. Nu am cum sa le tin izolate una de alta.

Pana la urma, eu am fost prima victima de la muscatura de pisica cand am luat antibiotic 10 zile ca mi se umflase piciorul ca un butuc pana la genunchi. A spus ca muscatura nu avea mai mult de 2 zile si probabil ca si-a spart punga de puroi tot lingindu-se.De aia e important gulerul.

In fine e bine si asa ca inceput sa se vindece!

Daca pana joi nu avem progrese importante, tot la cutit ajunge... :floare:

Daca pana joi nu avem progrese importante, tot la cutit ajunge... :floare:

Cafe, ce face papusica?

Dupa cum va spuneam, Maya cum gaseste un cos gol..tzup in el. Taman golisem cosul asta sa pun diverse in el..dar nu-i pentru cine(ce) se pregateste, e pentru cine crede ca i se cuvine :floare:

Miau in cosulet.jpg

Cosul lui Tipsi va ramine gol pe viitor. :floare:

De luni seara nu o mai gasim. Brigitte spune ca o fi fost o pisica nomada, care nu sta la o casa ci umbla hai-hui.

Sunt si alte posibilitati, desigur, dar fapt este, ca a disparut pur si simplu...

Peter

Cosul lui Tipsi va ramine gol pe viitor. :)

De luni seara nu o mai gasim. Brigitte spune ca o fi fost o pisica nomada, care nu sta la o casa ci umbla hai-hui.

Sunt si alte posibilitati, desigur, dar fapt este, ca a disparut pur si simplu...

Peter

Sper sa fie prima varianta..si sa mai vina in vizita pe la voi..

Pupam Maya frumoasa.Uma pune mai des poze cu printesa.

Peter, sper ca Tipsi sa mai treaca pe la voi.

Noi ne-am luat ramas bun de la babuta nostra.Negruta a hotarat ca este cazul dupa 16 ani de cand a venit pe lume sa isi faca somnul vesnic alaturi de fratele (ei care ne-a parasit acum 4 ani)D´artagnian in raiul pisicilor.

Somn bun iubita nostra.

post-479-14090402702712_thumb.jpg

Of, Ioana, trebuie sa fie dureros!!!!! Ne atasam de blanosi ca de niste copii si despartirea este grea!

O sa-i fie bine in raiul pisicilor, se va intalni cu siguranta cu Negrut si Tigrut... :)

Daca pana joi nu avem progrese importante, tot la cutit ajunge... :)

Ce faceti!!!!! Cum ii este lui Squeaky!!!! Pupici pisicosi!!!!