May 24, 201412 yr comment_217600 Sa ne traiasca copii blanosi,unul mai frumos decat altul. Stella ti-am admirat baietelul si la han,cat de cuminte poate sa fie! Noi cand am incercat sa punem ham-ul pe el a inceput sa se tavaleasca si sa se vaite ca un apucat. Nu a fost chip sa il invatam,nu a vrut si pace! Report
June 20, 201412 yr Author comment_218497 Ia sa mai scot si eu baietii din telefon! ... miroase asa bine. A mama si Lancôme E a mea? Perna. ...totusi, eu cred ca e a mea. Da?Perna, zic de perna... e a mea, ok? ...ba, e perna mea. Eu asa cred. Nu? Eu sînt barbatel si dorm pe piatra! Ce vad eu pe pereti? Ce oglindeste acolo? Ce, ce, ce? Si ce daca ma las impresionat de luminite pe pereti?Treaba mea! Report
June 23, 201412 yr Author comment_218572 Multumesc! Sînt la fel de frumosi ca felinele voastre! Zerda, or fi, cine stie... Report
June 23, 201412 yr comment_218574 Eu n-o sa stiu veac care-i unul si care-i celalalt https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif dar sunt frumosi amandoi! Report
June 23, 201412 yr comment_218596 Eu ii stiu! sunt deosebiti!!!Dar eu nu sunt impartiala Mike e preferatul meu!! Report
June 26, 201412 yr comment_218719 Uite ce mi se intimpla mie, asa din senin. Nu degeaba sunt tata pisicilor... Stau fara nici un gand rau pe terasa, ca deh, avem soare si e frumos, si uite vine pisicuta fara sa o strig, la mine.Eu asi pastra-o, dar acusi vine sefa acasa. Si o fi al altuia...?? Peter Report
June 26, 201412 yr comment_218723 Daca o cauta cineva, i-o dai daca nu, nu!! O dau oricum, ca noi dupa Sissi am spus ca nu mai vine alta pisica... Dar tare ne place deja de acum(nici sefa nu a comentat...) Peter Report
June 26, 201412 yr comment_218729 Daca o cauta cineva, i-o dai daca nu, nu!! O dau oricum, ca noi dupa Sissi am spus ca nu mai vine alta pisica... Dar tare ne place deja de acum(nici sefa nu a comentat...) Peter Eu zic ca ea si-a ales familia...tatal...deci...nu cred ca e loc de dat PS Nepoata prietenilor mei (10 ani) a zis, ce casa e aia, o casa fara pisici ?! Report
June 27, 201412 yr comment_218750 Deci ieri dupa masa totusi am incercat sa-i dam drumul de unde a venit. Am dus-o frumos jos in curte pe gazon, am lasat-o sa vedem ce face.Si chiar s-a dus. Am stat sus pe terasa si dupa vreo 20 de minute a venit iar, a sarit sus, defapt mai mult s-a catarat pe scaunul cu perna de pisici(care o foloseste Thomson, motanul copiiilor.Sefa tot umbla prin vecini, telefoane. Nimeni, nimic. Nu stiu inca continuarea. Peter Report
June 27, 201412 yr comment_218751 Deci ieri dupa masa totusi am incercat sa-i dam drumul de unde a venit. Am dus-o frumos jos in curte pe gazon, am lasat-o sa vedem ce face.Si chiar s-a dus. Am stat sus pe terasa si dupa vreo 20 de minute a venit iar, a sarit sus, defapt mai mult s-a catarat pe scaunul cu perna de pisici(care o foloseste Thomson, motanul copiiilor.Sefa tot umbla prin vecini, telefoane. Nimeni, nimic. Nu stiu inca continuarea. PeterE superba pisicuta. De-as fi fost mai aproape de voi, o scarmanam nitel. Sau ii faceam cunostinta cu 'demoazela cocotareata.... Da, ce tot vrei? Ce, n-am voie sa ma cocot?? Aaaaaaa, vrei doar sa ma pozezi, nu sa ma certi sau sa ma dai jos? Bine, ia de-aici: Report
June 27, 201412 yr comment_218757 Peter, ce scumpa este pisicuta!!!! Poate ramane la voi, poate! Foxyy, ce a crescut mandra, sa nu-i fie de deochi! Report
June 27, 201412 yr comment_218760 Ii fac cunostinta cu Squeaky, la o zi de la operatia de castrare era pe usa!! Report
June 27, 201412 yr Author comment_218762 Peter... v-a cautat, v-a gasit, eu zic ca stie ea ce stie! Daca nu s-a anuntat nimeni mergeti la vet s-o scaneze. Daca e a cuiva o avea cip, de nu... eu zic sa-i dati un nume Report
June 27, 201412 yr comment_218770 Peter... v-a cautat, v-a gasit, eu zic ca stie ea ce stie! Daca nu s-a anuntat nimeni mergeti la vet s-o scaneze. Daca e a cuiva o avea cip, de nu... eu zic sa-i dati un nume Tocmai ca eu in asa ceva nu prea credeam(pina mai ieri).La vet, zice sefa abia luni daca nu vine nimeni dupa ea. Nu prea arata a chip. Mai degraba a paduchi Ne aflam in faza asta: Report
June 27, 201412 yr comment_218774 E superba!! Si eu as vrea sa gasiti in voi dorinta sa fie a voastra! Merita si ea o casa si un tata al pisicilor ca tine! Report