Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Baietii mei au o prietena noua. Nu e pisica noastra, e a unei prietene care are grija de casa si de baieti pentru urmatoarele 3 luni, dar spuneti voi daca nu e o frumoasa si o eleganta. Negrutii sint innebuniti dupa ea, ea a fost un pic emotionata la inceput de toata atentia pe care i-o acordau golanii dar s-au obisnuit unii cu altii :love7:

Ba da, este si frumoasa si eleganta, se cunoaste ca este fetita!

Daaaaaa, confirm! Are energie din plin. De la 5 dimineata face ochi si trage de mine sa ma dau jos din pat. In conditiile in care alarma suna la 6 jumate.... :love7: Asa ca am trecut la masuri extreme - am tras draperiile, sa nu se mai vada lumina dimineata. Si uite-asa ne trezim amandoua cand suna ceasul.... :love7:

Foarte bine ai facut! Ai mei se trezesc odata cu mine, nu conteaza ora, sunt in privinta asta copii cuminti. In rest....

O ce frumoasa e prietena taciunie!! Perla e o scumpete si despre nepoti ce sa zic, as parasuta-o pe Pisi la voi sa faca nitica ordine, ca acum are o gramada de energie!!
Ce de pisici frumoase si frumosi! sa va traiasca dragii de ei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif
Ieri am fost la Muzeul Militar National ca s-au implinit 100 de ani de la 1914 si m-am intalnit cu Elena, o pitica adorabila de 2 ani si 5 luni, timida pana peste cap, dar s-a lipit de mine ca aveam geanta cu pisici!!! Si mi-a dat conuri de brad sa le bag in geanta! Cand ii s-a facut cald ca alerga printre tancuri,i-au scos geaca si avea un tricou cu 3 pisici!!!! Mica, mica, dar super desteapta, s-a prins ca sunt din aceeasi gasca!! :iamwithstupid:

Aici l-au aratat si la telejurnal aseara :occasion14:

E o pisicuta faimoasa!! Se vede clar ca e verisoara pumei :D S-a aruncat cu toata puterea in catel!

Perla se uita pe facebook cu Marco https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

O adoarme calculatorul ca pe dl alpha https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Tare-i frumoasa!

Perla e o superba!!

Ce crescut micuta ta Foxyy!!! :love7:

Daaaa, s-a mai marit. A ajuns la respectabila greutate de 3 kile.... :biggrin:

Hahahahaha, pana la 7 kile cat are Pisi.... bine si pana la 4,7 kile cat are Veve...mai e, dar e micuta!!!

Sa va pun poze cu Fifi a lui Georgi, e ca un bibelou, are un an si e micuta cat era Pisi a mea la 4 luni!! Asa o fi rasa ei!!! Dar e super matasoasa si draguta!!

Perla se uita pe facebook cu Marco :P

post-4-14004454105248_thumb.jpg

He, he, ce dragalasa este ! Da' dupa cum vad, eu zic ca se cam uita la pleoape pe dinauntru :P :P

E adorabila pufoaica!!! :biggrin: :love7: :P

Sa mai actualizam nitel :P:

post-46-14004909519329_thumb.jpg

post-46-14004909553367_thumb.jpg

post-46-14004909585197_thumb.jpg

Aşşşş, ce-as mai gadila-o in talpiţa :biggrin:

Intotdeauna am avut si inca mai am o ''nebunie'' ca atunci cand dorm mai bine sa ii gadil,sa-i trag de o labuta, ceva sa le fac...de drag :love7: