April 4, 201412 yr comment_215595 Fox, tare smecheroasa si mumusica martanoasa.Pupam fetita colorata. Uma, ce bine ca mai pui poze cu Maya. Baloo, e indragostit de foc, daca ar putea s-ar baga in soba:)). La noi au aparut deja capusele, lui Schatzi i-am scos una, lui Baloo 2.Acum i-am dat cu solutie.Dar ma dispera ca au aparut cam devreme. Azi mergem iarasi la vaccin cu piciu si sa vorbim pentru luna viitoare sa-l sterilizam ca deja la sf de mai facem un anisor.Din fericire inca nu si-a marcat teritoriul si sper nici sa nu o faca pana scapam de oute. Ieri am aranjat putin prin gradina si piciu dupa mine.E o aventura sa lucrez in gradina cu el pe langa ca sare la manile mele, sare peste flori, le mai rupe, scormone pamantul.. Dupa atata alergat s-a gandit sa inspecteze zona din copac Report
April 4, 201412 yr comment_215597 Foarte frumosi si Micky si Baloo!! Un pupic special pentru Maya! :appl: Report
April 4, 201412 yr comment_215603 Doamneeee de ce-am intraaaat aiiiiici, ca nu stiu de care mi-e drag mai tare! La topicul asta as putea sa ma pun ca la cinema,in fotoliu cu popcorn in mana si sa stau sa ma uit vreo doua ore numai la mustaciosii astia. Report
April 5, 201412 yr comment_215606 Multumim Cafe, ce-ti mai face salatica ? Baloo e fratele lui Sam - amandoi tineri si nelinistiti! Report
April 15, 201412 yr comment_216042 Foxy ma topeste matzoanca ta cu moaca aia.Maya ca intotdeauna, o doamna Ioana, e super poza cu Baloo in varful copacului Am primit si eu doua poze cu baietii mei care asteapta primavara la geam Report
April 15, 201412 yr comment_216050 Acu' ai doi agenti de circulatie Numai frumuseti!Da da, circulatia in ottawa este sub control Report
April 15, 201412 yr comment_216053 Am mai primit una cu mezinul plictisit ca prietenului biped ii ia prea mult timp sa termine cu barbieritul ) Report
April 15, 201412 yr comment_216054 Si Perla sta cu mine dimineata in baie si se face colac in chiuveta cu capul in sus ca s-o pot mingiia. Report
April 16, 201412 yr comment_216063 Fox, tare smecheroasa si mumusica martanoasa.Pupam fetita colorata. Uma, ce bine ca mai pui poze cu Maya. Baloo, e indragostit de foc, daca ar putea s-ar baga in soba:)). La noi au aparut deja capusele, lui Schatzi i-am scos una, lui Baloo 2.Acum i-am dat cu solutie.Dar ma dispera ca au aparut cam devreme. Azi mergem iarasi la vaccin cu piciu si sa vorbim pentru luna viitoare sa-l sterilizam ca deja la sf de mai facem un anisor.Din fericire inca nu si-a marcat teritoriul si sper nici sa nu o faca pana scapam de oute. Ieri am aranjat putin prin gradina si piciu dupa mine.E o aventura sa lucrez in gradina cu el pe langa ca sare la manile mele, sare peste flori, le mai rupe, scormone pamantul.. Dupa atata alergat s-a gandit sa inspecteze zona din copacE tare scump blanosul tau! Report
April 16, 201412 yr comment_216064 Foarte frumosi si Micky si Baloo!! Un pupic special pentru Maya! Multumim! Report
April 16, 201412 yr comment_216065 Doamneeee de ce-am intraaaat aiiiiici, ca nu stiu de care mi-e drag mai tare! La topicul asta as putea sa ma pun ca la cinema,in fotoliu cu popcorn in mana si sa stau sa ma uit vreo doua ore numai la mustaciosii astia. Si cin' te opreste? Report
April 16, 201412 yr comment_216066 Foxy ma topeste matzoanca ta cu moaca aia.Maya ca intotdeauna, o doamna Ioana, e super poza cu Baloo in varful copacului Am primit si eu doua poze cu baietii mei care asteapta primavara la geamSunt splendizi! Report
April 16, 201412 yr comment_216067 Am mai primit una cu mezinul plictisit ca prietenului biped ii ia prea mult timp sa termine cu barbieritul )Na belea... e tare plictisitor barbieritul asta..... Report
April 16, 201412 yr Author comment_216076 Nu am mai pus poze demult. Baietii mei cînd e cald stau dor prin gradina si lenevesc, iar cînd e rece, fac acelasi lucru în casa Între timp, Mike a avut ziua de nastere. A sarbatorit-o în gradina, fiind o zi superba. O sa va pun si cîteva poze la gramada. 7 Aprilie, Mike a împlinit 8 anisori! Ocupatia lui favorita - trîntit în iarba, mîngîiat de soare si umbra, gîdilat de adierile usoare de vînt în mireasma florilor Sam, îi fura soarele Astea-s facute în urma cu vreo doua saptamîni. Tot prin gradina. Mike - leșinat din cauza zambilelor Aaaaaaaaa, ce mă întind! Iar a venit Ștrulea să-mi conturbe liniștea de amiază! Ți-am zis, somnul de amiază e sfînt! Nimeni nu mă bruiază! Ok, ok, ne liniștim! Na bun... Ce bine eeee, ce bineeee! Hmmm, iar eu ce să fac? Vînez niște furnici cît frațilă doarme! Cine vine? Nu am pus poze demult, dara acu am pus de sa va saturati Report
April 16, 201412 yr comment_216078 Nu am mai pus poze demult. Baietii mei cînd e cald stau dor prin gradina si lenevesc, iar cînd e rece, fac acelasi lucru în casa Între timp, Mike a avut ziua de nastere. A sarbatorit-o în gradina, fiind o zi superba. O sa va pun si cîteva poze la gramada. 7 Aprilie, Mike a împlinit 8 anisori! Ocupatia lui favorita - trîntit în iarba, mîngîiat de soare si umbra, gîdilat de adierile usoare de vînt în mireasma florilor Nu am pus poze demult, dara acu am pus de sa va saturati La multi ani, Mike! Maya, pozele nu-s niciodata prea multe si nici pe saturate! Motanasii tai sunt splendizi, e o desfatare (pentru mine) sa-i privesc in poze. Report
April 16, 201412 yr comment_216080 Maya vreau si eu cu puii tai in iarba mai ales ca mi-e un dor de-ai mei de ma seaca si mai e pana ii vad iar..... Report
April 16, 201412 yr comment_216083 Ce-mi plac reportajele Mayei Poze si comentarii, super! Frumoase blanoasele voastre, fetelor. Pa coana Miki am cunoscut-o personal, fascinant personaj Report
April 16, 201412 yr comment_216085 Copilasii dragi care asteapta primavara la geam...mai au de asteptat ca se pare ca la noi ne sare direct in vara Mikey este sufletul de artist..la multi ani pui frumos si drag! Sammy are obligatia de pui mic sa se ocupe de cate ceva, nu sa lase lucrurile asa cum sunt! Si Miki e o zvarluga de fata, plina de energie ! O dulceata! Report
May 7, 201412 yr comment_216706 Baietii mei au o prietena noua. Nu e pisica noastra, e a unei prietene care are grija de casa si de baieti pentru urmatoarele 3 luni, dar spuneti voi daca nu e o frumoasa si o eleganta. Negrutii sint innebuniti dupa ea, ea a fost un pic emotionata la inceput de toata atentia pe care i-o acordau golanii dar s-au obisnuit unii cu altii Report
May 8, 201412 yr comment_216733 Baietii mei au o prietena noua. Nu e pisica noastra, e a unei prietene care are grija de casa si de baieti pentru urmatoarele 3 luni, dar spuneti voi daca nu e o frumoasa si o eleganta. Negrutii sint innebuniti dupa ea, ea a fost un pic emotionata la inceput de toata atentia pe care i-o acordau golanii dar s-au obisnuit unii cu altii E o doamna tare eleganta! Report
May 8, 201412 yr comment_216735 Copilasii dragi care asteapta primavara la geam...mai au de asteptat ca se pare ca la noi ne sare direct in vara Mikey este sufletul de artist..la multi ani pui frumos si drag! Sammy are obligatia de pui mic sa se ocupe de cate ceva, nu sa lase lucrurile asa cum sunt! Si Miki e o zvarluga de fata, plina de energie ! O dulceata!Daaaaaa, confirm! Are energie din plin. De la 5 dimineata face ochi si trage de mine sa ma dau jos din pat. In conditiile in care alarma suna la 6 jumate.... Asa ca am trecut la masuri extreme - am tras draperiile, sa nu se mai vada lumina dimineata. Si uite-asa ne trezim amandoua cand suna ceasul.... Report