Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Ce frumos dorm copilasii tai,Adriana :floare:

Maya imi plac motaneii tai cum dorm unul peste altul.

Miracolul de pe 1 ianuarie. Dupa 1 an si 1 luna de cind sunt surori au dormit vreo 10 minute in culcusul lui Puffy. Binenteles ca Perla e cea care face primul pas, s-a invirtit, a mirosit si a intrat, Puffy n-a zis nimic. E drept ca au stat doar vreo 10 minute cred dar eu zic ca e un maaaare pas inainte :floare:

post-4-138860940326_thumb.jpg

Hehe Adriana, din experienta mea intotdeauna pisicile sint cele care hotarasc cand e vremea sa se ingroape securea intre ele si catei :pupic:

Dupa mine ea a ingropat-o demult, e Puffy cea mai geloasa si care n-o lasa niciodata in pace, ca deh, ea a venit mai inainte in familie :floare:

Asta să știi că am constatat și eu, aproape întotdeauna felinele sunt cele ce atunci când fac primul pas reușesc a se apropia cu adevărat de cătel.

De exemplu colega mea are de vreo 10 ani un Shih Tzu, iar la 1 an distanță a primit și un pui de persană. La început nu se acceptau de loc, ba mai mult trebuia să-i lase în camere separate, însă treptat s-au adaptat așa de bine unul cu celălalt, că acum la bătrânețe, mai ales iarna, îi vezi în același coș. Deci se poate... cu răbdare. Apropo sunt tare simpațici amândoi, să-ți fie sănătoși ”copiii”.

La multi ani dragi blanosi si parinti de blanosi.am dus dorul topicului asta care imi unge sufletul, asa cum o fac ale mele blanoase.

Revenim si noi dupa o lunga absenta si va salutam cu drag

Domnisoara Mitzi

post-479-13887533144355_thumb.jpg

post-479-13887533776491_thumb.jpg

Domnisorul Schatzi

post-479-13887534011811_thumb.jpg

siiii, faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei noastre, Baloo.

post-479-13887538315148_thumb.jpg

Baloo a sosit la noi in familie in septembrie si de atunci ne umple sufetele si cu mai multa bucurie.Mitzi si Schatzi sunt copii nostrii mari, domsorul Baloo e puiutul care face ciumuslucuri si te scoate din orice stare trista ai fi.

Cand l-am luat avea 4 luni si vreo 2 kg, acum la 7 luni are aproape 4, mai exact 200 gr mai slab ca Schatzi care are aproape 7 ani. :floare:

si in zilele noastre, domnul grasunel

post-479-13887538700672_thumb.jpg

zgandarindu-l pe Schatzi

post-479-13887539076964_thumb.jpg

Baloo s-ar juca continuu, dar Mitzi nu-l vrea, Schatzi iarasi nu, se mai joaca uneori,dar nu stie sa se joaca(Schatzi) si plange, se aoleste :floare:

Cam astia suntem noi si noutatile

Sper ca toata lumea este ok si va dorim un an nou mai bun.

La multi ani dragi blanosi si parinti de blanosi.am dus dorul topicului asta care imi unge sufletul, asa cum o fac ale mele blanoase.

Domnisoara Mitzi

post-479-13887533144355_thumb.jpg

post-479-13887533776491_thumb.jpg

Domnisorul Schatzi

post-479-13887534011811_thumb.jpg

siiii, faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei noastre, Baloo.

post-479-13887538315148_thumb.jpg

Baloo a sosit la noi in familie in septembrie si de atunci ne umple sufetele si cu mai multa bucurie.Mitzi si Schatzi sunt copii nostrii mari, domsorul Baloo e puiutul care face ciumuslucuri si te scoate din orice stare trista ai fi.

Cand l-am luat avea 4 luni si vreo 2 kg, acum la 7 luni are aproape 4, mai exact 200 gr mai slab ca Schatzi care are aproape 7 ani. :thumleft:

si in zilele noastre, domnul grasunel

post-479-13887538700672_thumb.jpg

zgandarindu-l pe Schatzi

post-479-13887539076964_thumb.jpg

Baloo s-ar juca continuu, dar Mitzi nu-l vrea, Schatzi iarasi nu, se mai joaca uneori,dar nu stie sa se joaca(Schatzi) si plange, se aoleste :P

Cam astia suntem noi si noutatile

Sper ca toata lumea este ok si va dorim un an nou mai bun.

hahaha micutul baloo e pus pe sotii, testeaza limitele. Sa va traiasca toti trei!

Domnisoara Mitzi

....

Frumoși tare blănoșii tăi, dar de ce să nu fiu sinceră și să zic că Mitzi a ta m-a cucerit... evident că mi-i drag și Baloo...de fapt toti... dar cum fiecare are câte o slăbiciune așa și eu, pisicuțele negre, iar de mai au alb la bărbiță, aste-a mi-s ”rândunelele” preferate. Mai era pe aici una în genul asta, a Adrianei, Pufii,pe care o pup cu drag.

Baloo s-ar juca continuu,

Baloo e frate cu Sam al Mayei :occasion14: Ei ar vrea joaca si iubire non stop :occasion14:

Si eu urez LA MULTI ANI! tuturor blanosilor si parintilor de blanosi!

Ioana, sa traiasca Baloo, este dulce foc!

Adriana, ma bucur ca fetele tale dau semne de "iubire"!

Si copiii mei:

post-88-13890026566894_thumb.jpg

post-88-13890026779351_thumb.jpg

post-88-13890026955096_thumb.jpg

post-88-13890027238272_thumb.jpg

post-88-13890027402056_thumb.jpg

post-88-13890028050851_thumb.jpg

post-88-13890028257591_thumb.jpg

post-88-13890028411673_thumb.jpg

Wellcome Baloo!! toata lumea te iubeste deja,poti sa te joci linistit!

Georgi ce iubire de Cody, anul asta il smototocesc de nu stie ce l-a lovit!! Pupam si Fifi desi n-am avut privilegiul s-o cunoastem, dar nu e timpul pierdut!

Georgi ce iubire de Cody, anul asta il smototocesc de nu stie ce l-a lovit!! Pupam si Fifi desi n-am avut privilegiul s-o cunoastem, dar nu e timpul pierdut!

Absolut, absolut! Nu este timpul pierdut! Te asteptam cu drag la smotocit de Cody si Fifi!

Absolut, absolut! Nu este timpul pierdut! Te asteptam cu drag la smotocit de Cody si Fifi!

Giorgianaam gasit o poza cu Cody si Fifi pe net :) It's pay back time

post-178-13892046643844_thumb.jpg

Giorgianaam gasit o poza cu Cody si Fifi pe net :rolleyes: It's pay back time

Este super poza! Si sa sti ca li se potriveste discutia! :)

Aici asteptau sa vada ce scot eu din punga de la Mos Craciun:

post-88-13892609364585_thumb.jpg

Si Fifi mai curioasa din fire...

post-88-13892609725051_thumb.jpg

Marco e al meu :bounce:

Ii spunea lui Puffy, nu :bounce:? Adorabila papusica mustacioasa!

Ii spunea lui Puffy, nu :D? Adorabila papusica mustacioasa!

Se poate. Acu nu-mi amintesc unde era Puffy dar pe undeva aproape in mod sigur, era aseara la cina. Eu ma ridicasem de pe scaun sa ma duc in bucatarie si ea-mi luase locul imediat si cind m-am intors i-am gasit asa si am sarit imediat sa imortalez momentul :pupic:

• Author

am sarit imediat sa imortalez momentul :D

Inainte sa ma depisteze Dexter recunosc ca mi se pare ca imortalez nu prea e pe romaneste :D

Imortalizez suna mai bine, de la frantzuza immortaliser :pupic: Egal cum o fi bine, Perla e o scumpa! :D

am consemnat ambele deraieri și "imortalarea" și "egal" cum o fi bine, expresie nemaiauzită de mine decît la vorbitorii de limba română din germania și pe care tind să o categorisesc drept traducere mot à mot din limba lui Goethe :pupic:

și ca să nu vin cu mîna goală, iaca un somnoros, pretin de-al meu, care nu s-a lăsat impresionat cîtuși de puțin de activitatea-mi fotografică

post-1215-13896677559512_thumb.jpg

am consemnat ambele deraieri și "imortalarea" și "egal" cum o fi bine, expresie nemaiauzită de mine decît la vorbitorii de limba română din germania și pe care tind să o categorisesc drept traducere mot à mot din limba lui Goethe :D

E intalnita uzual in Timisoara si Arad. Cel putin omuletii pe care-i stiu eu ca vorbesc cu "egal" stiu ca-s din cele 2 judete....

Simpatic patrupedul! :pupic:

am consemnat ambele deraieri și "imortalarea" și "egal" cum o fi bine, expresie nemaiauzită de mine decît la vorbitorii de limba română din germania și pe care tind să o categorisesc drept traducere mot à mot din limba lui Goethe :pupic:

și ca să nu vin cu mîna goală, iaca un somnoros, pretin de-al meu, care nu s-a lăsat impresionat cîtuși de puțin de activitatea-mi fotografică

Ce dulce este pretinul!!!!