Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Ne aflam in faza asta:

Faza asta e faza in care spune e casa mea, ma simt in siguranta aici.

:love7:

Asa arata si pentru mine, faza asta :D

Nu vad eu bine poza de sub codita. E baiat sau fetita?

Peter vorbeste despre dihanie :love7: ca despre o fetita...

Na ca am invatat-o si la buda de pisici. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Face orice numai sa ramana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

ce frumoasa e!

Update:

o sa primeasca probleme cu sefa...sta pe perna ei(scaunul ei) in bucatarie. :pupic:

post-27-14040440843282_thumb.jpg

Peter

@Peter mare scofala ca doarme acolo, nu s-a suparat nimeni!!

@ Georgi Fifi are blana ca matasea si e usor salbatica dar si cand place pe cineva doarme lata!! Si e o mare acrobata!! :(

Deci: "Dihania" este o domnisoara in virsta de vreo 12 saptamini (mie mi s-a parut mai mica..)

Cu ocazia asta am invatat ca numai o pisica poate avea 3 culori. Motanii doar doua!

Si acum sunt tata de pisica. :violent6:

Fara aprobarea mea, copiii au poreclit-o Tipsi. Inca nu-mi vine s-o strig asa. Dar ma voi obisnui.

Peter

Deci: "Dihania" este o domnisoara in virsta de vreo 12 saptamini (mie mi s-a parut mai mica..)

Cu ocazia asta am invatat ca numai o pisica poate avea 3 culori. Motanii doar doua!

Fara aprobarea mea, copiii au poreclit-o Tipsi. Inca nu-mi vine s-o strig asa. Dar ma voi obisnui.

Peter

Daaaaaa, in 99,99% din cazuri doar pisicile sunt calico. Dar, cica s-a vazut si-un motanel baltat..... Au si ei anomaliile lor genetice.

Si pisica sora-mii e tot Tipsy..... Te vei obisnui repede cu numele asta! Mai ales daca chiar i se potriveste donsoarei. :biggrin:

Sa fie intr-un ceas foarte bun :biggrin: A stiut zgatiuta pe cine sa aleaga :blush:

Eram sigura ca Tipsi stia unde s-ajunga!! De aia ti-am zis sa te mai gandesti ca poate-ti vine alta idee!!

Din experienta mea, pisicile reactioneaza mai repede la nume cu s, tz, sh,ch, nu se stie de ce. Savantii britanici n-au stabilit :biggrin: aveau treaba cu incalzirea globala :violent6:

Va doresc o convietuire minunata, ma grabesc la vet sa o bag pe Veve in cutiuta sa ma injure tot drumul si sa smulga hainele de pe mine la cabinet in timp ce lasa bale pe mine. Partea proasta e ca ma zgarie, partea buna ca se distreaza si vetul nu??!! Pai atata stress fara nitel striptease nu se pune!!

In concluzie m-a facut albie de porci pe drum! La doctor i-a aratat decolteul meu m-a zgariat pe maini dar superficial si a fost declarata cea mai salbatica pisica care a fost vreodata pe acolo!!

Mai mergem peste o saptamana, trebuie sa evitam curentul.

:violent6: au trecut-o metis de norvegiana ca e asa mare si pufoasa!!

In concluzie m-a facut albie de porci pe drum! La doctor i-a aratat decolteul meu m-a zgariat pe maini dar superficial si a fost declarata cea mai salbatica pisica care a fost vreodata pe acolo!!

Mai mergem peste o saptamana, trebuie sa evitam curentul.

:) au trecut-o metis de norvegiana ca e asa mare si pufoasa!!

Draga de ea ...si de tine ca nici tie nu ti-e usor .

E mai bine, sincer cred ca vet-ului ii plac ori Veve ori manifestarile ei, eu cred ca n-ar trebui sa mai mergem peste o saptamana, dar cum nu risc sanatatea fetei...

Ar trebui sa i-o duc pe Cafe s-ar indragosti total sau pe Pisi ca sa-si zugraveasca cabinetul!! :)

E mai bine, sincer cred ca vet-ului ii plac ori Veve ori manifestarile ei, eu cred ca n-ar trebui sa mai mergem peste o saptamana, dar cum nu risc sanatatea fetei...

Ar trebui sa i-o duc pe Cafe s-ar indragosti total sau pe Pisi ca sa-si zugraveasca cabinetul!! :)

Tare, asta cu zugravitul cabinetului!!!!! Ma bucur ca este mai bine fata! :)

Cind am luat-o pe Sissi de mica din grajdul taranului din apropiere, tot cuminte a fost; am crezut ca este firea ei normala(defapt a si ramas asa cuminte).

Nu stiu cum sa spun.

Tipsi, din contra este o "rea" sa nu-i zic rautate.

Brigitte insa crede ca ea defapt nu este bolnava ca Sissi cind am luat-o. Ci este bine si sanatoasa tun.

Doamne ce vioae este si ce sare si fuge. Ieri s-au jucat copiii cu ea afara in curte pe gazon(si mari si mici) cu ea pina a fost prapadita, saraca.

Am fortat-o inauntru...miau-miau. Ce miau. Stai aici si mai odihneste-te. :( S-a vazut pe ea ca-i frinta rau de tot.

post-27-14045511088567_thumb.jpg

Nici nu a durat 10 minute, dupa ce a mancat ceva, s-a culcat. Si asa a dormit aproape de la orele 19 si ceva pina azi dimineata la vreo 7:00.

Nu prea am cum sa-i fac poze ca prea iute sare si se joaca...La ora actuala isi mai cauta locul.

Si l-a gasit. In cosuletul unde am avut saratelele(au mai fost vreo citeva), poate de la miros s-a culcat acolo. Cosuletul isi are locul sus pe tejgheaua barului. :(

post-27-14045511157776_thumb.jpg

post-27-14045511223582_thumb.jpg

si cum mai avem din cind in cind si pisicile vecinilor :( , ii mai primim, ce sa facem?

Thomson, desi este un "Streuner"-doamne cum ii spune? Hoinar? mai trece din cind in cind,

dar sa nu prea pui mina sa-l mingii, ca te distruge. :(

inamicul deci:

post-27-14045511025141_thumb.jpg

Doamne cit am scris.

Peter