June 27, 201412 yr comment_218792 Ne aflam in faza asta: Faza asta e faza in care spune e casa mea, ma simt in siguranta aici. Report
June 27, 201412 yr Author comment_218801 Ne aflam in faza asta: Faza asta e faza in care spune e casa mea, ma simt in siguranta aici. Asa arata si pentru mine, faza asta Nu vad eu bine poza de sub codita. E baiat sau fetita? Report
June 27, 201412 yr comment_218807 Ne aflam in faza asta: Faza asta e faza in care spune e casa mea, ma simt in siguranta aici. Asa arata si pentru mine, faza asta Nu vad eu bine poza de sub codita. E baiat sau fetita?Peter vorbeste despre dihanie ca despre o fetita... Report
June 27, 201412 yr comment_218810 Na ca am invatat-o si la buda de pisici. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Face orice numai sa ramana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif ce frumoasa e! Report
June 29, 201412 yr comment_218875 Update:o sa primeasca probleme cu sefa...sta pe perna ei(scaunul ei) in bucatarie. Peter Report
June 30, 201412 yr comment_218888 Update:o sa primeasca probleme cu sefa...sta pe perna ei(scaunul ei) in bucatarie. PeterSi, a avut vreo problema pana la urma? Eu n-as crede..... Report
June 30, 201412 yr comment_218913 @Peter mare scofala ca doarme acolo, nu s-a suparat nimeni!! @ Georgi Fifi are blana ca matasea si e usor salbatica dar si cand place pe cineva doarme lata!! Si e o mare acrobata!! Report
July 1, 201412 yr comment_218951 Deci: "Dihania" este o domnisoara in virsta de vreo 12 saptamini (mie mi s-a parut mai mica..)Cu ocazia asta am invatat ca numai o pisica poate avea 3 culori. Motanii doar doua!Si acum sunt tata de pisica. Fara aprobarea mea, copiii au poreclit-o Tipsi. Inca nu-mi vine s-o strig asa. Dar ma voi obisnui. Peter Report
July 1, 201412 yr comment_218953 Deci: "Dihania" este o domnisoara in virsta de vreo 12 saptamini (mie mi s-a parut mai mica..)Cu ocazia asta am invatat ca numai o pisica poate avea 3 culori. Motanii doar doua!Si acum sunt tata de pisica. Fara aprobarea mea, copiii au poreclit-o Tipsi. Inca nu-mi vine s-o strig asa. Dar ma voi obisnui. PeterDaaaaaa, in 99,99% din cazuri doar pisicile sunt calico. Dar, cica s-a vazut si-un motanel baltat..... Au si ei anomaliile lor genetice.Si pisica sora-mii e tot Tipsy..... Te vei obisnui repede cu numele asta! Mai ales daca chiar i se potriveste donsoarei. Report
July 1, 201412 yr comment_218959 Si acum sunt tata de pisica. Sa fie intr-un ceas foarte bun A stiut zgatiuta pe cine sa aleaga Report
July 1, 201412 yr comment_218968 Eram sigura ca Tipsi stia unde s-ajunga!! De aia ti-am zis sa te mai gandesti ca poate-ti vine alta idee!! Din experienta mea, pisicile reactioneaza mai repede la nume cu s, tz, sh,ch, nu se stie de ce. Savantii britanici n-au stabilit aveau treaba cu incalzirea globala Va doresc o convietuire minunata, ma grabesc la vet sa o bag pe Veve in cutiuta sa ma injure tot drumul si sa smulga hainele de pe mine la cabinet in timp ce lasa bale pe mine. Partea proasta e ca ma zgarie, partea buna ca se distreaza si vetul nu??!! Pai atata stress fara nitel striptease nu se pune!! Report
July 1, 201412 yr comment_218982 In concluzie m-a facut albie de porci pe drum! La doctor i-a aratat decolteul meu m-a zgariat pe maini dar superficial si a fost declarata cea mai salbatica pisica care a fost vreodata pe acolo!! Mai mergem peste o saptamana, trebuie sa evitam curentul. au trecut-o metis de norvegiana ca e asa mare si pufoasa!! Report
July 1, 201412 yr comment_218992 In concluzie m-a facut albie de porci pe drum! La doctor i-a aratat decolteul meu m-a zgariat pe maini dar superficial si a fost declarata cea mai salbatica pisica care a fost vreodata pe acolo!! Mai mergem peste o saptamana, trebuie sa evitam curentul. au trecut-o metis de norvegiana ca e asa mare si pufoasa!! Draga de ea ...si de tine ca nici tie nu ti-e usor . Report
July 2, 201412 yr comment_218999 Zerda, sa pup eu dulce o metisa de norvegiana, asta ca sa-i treaca repede otita! Report
July 2, 201412 yr comment_219003 E mai bine, sincer cred ca vet-ului ii plac ori Veve ori manifestarile ei, eu cred ca n-ar trebui sa mai mergem peste o saptamana, dar cum nu risc sanatatea fetei... Ar trebui sa i-o duc pe Cafe s-ar indragosti total sau pe Pisi ca sa-si zugraveasca cabinetul!! Report
July 2, 201412 yr comment_219008 E mai bine, sincer cred ca vet-ului ii plac ori Veve ori manifestarile ei, eu cred ca n-ar trebui sa mai mergem peste o saptamana, dar cum nu risc sanatatea fetei... Ar trebui sa i-o duc pe Cafe s-ar indragosti total sau pe Pisi ca sa-si zugraveasca cabinetul!! Tare, asta cu zugravitul cabinetului!!!!! Ma bucur ca este mai bine fata! Report
July 5, 201412 yr comment_219059 Cind am luat-o pe Sissi de mica din grajdul taranului din apropiere, tot cuminte a fost; am crezut ca este firea ei normala(defapt a si ramas asa cuminte).Nu stiu cum sa spun. Tipsi, din contra este o "rea" sa nu-i zic rautate.Brigitte insa crede ca ea defapt nu este bolnava ca Sissi cind am luat-o. Ci este bine si sanatoasa tun.Doamne ce vioae este si ce sare si fuge. Ieri s-au jucat copiii cu ea afara in curte pe gazon(si mari si mici) cu ea pina a fost prapadita, saraca.Am fortat-o inauntru...miau-miau. Ce miau. Stai aici si mai odihneste-te. S-a vazut pe ea ca-i frinta rau de tot. Nici nu a durat 10 minute, dupa ce a mancat ceva, s-a culcat. Si asa a dormit aproape de la orele 19 si ceva pina azi dimineata la vreo 7:00.Nu prea am cum sa-i fac poze ca prea iute sare si se joaca...La ora actuala isi mai cauta locul. Si l-a gasit. In cosuletul unde am avut saratelele(au mai fost vreo citeva), poate de la miros s-a culcat acolo. Cosuletul isi are locul sus pe tejgheaua barului. si cum mai avem din cind in cind si pisicile vecinilor , ii mai primim, ce sa facem?Thomson, desi este un "Streuner"-doamne cum ii spune? Hoinar? mai trece din cind in cind, dar sa nu prea pui mina sa-l mingii, ca te distruge. inamicul deci: Doamne cit am scris. Peter Report