July 28, 201412 yr comment_219544 Ma tot amuz citind ce scrieti voi aici! Si Fifi a mea este tare zapacita, darama tot ce intalneste in cale, sparge ce nu trebuie (vaza mamei de la nunta de 25 de ani de casatorie), raspunde la strigatele noastre numai cand vrea ea, asa ca.....mica si zapacita, dar cu toate astea...ne-am indragostit iremediabil de ea si...o iubim!!!! Insa Fifi s-a schimbat in ultimul timp, a implinit intre timp 1 an, de zece zile este si castratata si este efectiv alta...pisica. Mult mai blanda, mai dragalasa, lipicioasa, sta sa o mangai, isi doreste sa o mangai, iti sta in poala sa doarma. O fi de la castrat?!?! Ce s-a mai intamplat insa la noi,la care nu ne asteptam...Cody si Fifi au facut...sex! Si am ramas cu totii cu gura cascata! Stiind ca Cody este castrat de atatia ani, nu ne asteptam, dar...Fifi a intrat in calduri, facea foarte urat, se tot dadea pe langa Cody si intr-o dimineata...fapta s-a comis. Acum eu va intreb, Cody mai este "unchiul" lui Fifi si Fifi "nepoata" lui???? Report
July 30, 201412 yr comment_219616 Noul pouf din camera lui Marco si-a gasit stapina Ca o adevarata "regina" pe tron!!!! Si ai mei copiii dorm imbratisati chiar daca este destul de cald... Report
July 30, 201412 yr comment_219617 Salutare!!!!Peter, ce face mandra????? Servus Giorgiana, ne invatam unul cu altul. Peter Report
July 30, 201412 yr comment_219622 Servus Giorgiana, ne invatam unul cu altul. Peter Ma bucur! De fapt voi va invatati cu Tipsi, ca Tipsi...! Adevarul este ca atunci cand se uita in ochii nostri copiii astia blanosi, parca le uitam toate relele! Report
July 31, 201412 yr comment_219636 Si cateva poze ale copiilor care le-am facut cu telefonul, sunt prea frumoase sa nu vi le arat si voua: Si eu cu Domnul Motă, un super motan de 13-14 kg.: Report
August 3, 201412 yr comment_219734 Am pus un film scurt cu cum face, defapt cum a facut din totdeuana. Se pare ca a fost luata de la mama ei la virsta destul de frageda. Daca dati tonul mai tare puteti chiar auzi cum face. Peter Report
August 3, 201412 yr comment_219736 Lady Perla vai ce frumoasa-i!eu rar ma entuziasmez la matze, da' asta-i chiar frumoasa! Report
August 3, 201412 yr comment_219739 Lady Perla vai ce frumoasa-i!eu rar ma entuziasmez la matze, da' asta-i chiar frumoasa!Multumesc Report
August 3, 201412 yr comment_219740 Lady Perla Superba , de pus in rama poza.Chiar ca mi-ai dat o idee, o sa scot la imprimanta poza asta, multumesc Report
August 4, 201412 yr comment_219741 Pisica e frumoasa, da. Dar artista din spatele camerei. Fotograf trebuia sa te faci. Peter Report
August 4, 201412 yr comment_219745 Pai de-aia e poza frumoasa ca n-am facut-o eu. Au avut parte amindoua de un book facut de fotograf profesionist Report
August 4, 201412 yr comment_219748 Am pus un film scurt cu cum face, defapt cum a facut din totdeuana. Se pare ca a fost luata de la mama ei la virsta destul de frageda. Daca dati tonul mai tare puteti chiar auzi cum face. Peter Nessi al meu a facut asa cam un an de zile si a fost luat de langa mamica mai tarziu de doua luni. Si acum mai are accese de sugaret cateodata când il iau in brate si cauta cu boticu prin bluza mea. Si e ditamai cavaleru! si sa pun si poze cu el daca tot am intervenit ceva mai veche poza asta si una mai noua sub acoperire Report
August 4, 201412 yr comment_219749 E absolut superba Perla! Cred ca nu e zi in care nu te feliciti ca ai luat-o, cand vezi ce cuminte si frumoasa e!! Georgi e mai mare Mota ca tine!!! Tipsi e o puiuta mica inca!!Squeaky a facut asa o gramada si n-a fost luata de langa ma-sa deloc!! Vad ca moda cu rufele este absolut universala la pisici!! Report
August 4, 201412 yr Author comment_219750 Mike are trecut de 8 ani, si tot mai suge cîteodata în somn... si el e Big Mike Cred ca fiecare face mai mult sau mai putin, dar cred într-adevar ca cei care fac asa cu dor, au fost luati prea repede de lînga mama lor. Asa le-a fost soarta, dar bine ca acum sînt pe mîini bune. Multa dragoste, atentie si apropiere "skin to skin" îi face sa se simta în siguranta si atunci sug dor cînd si cînd, în somn Gio frumosi pisoii tai, dar si cel maraoi! Totusi nu arata de 13 kile, mai ales ca e si flocos. Lady Perla trebuie înramata Report
August 4, 201412 yr comment_219754 si sa pun si poze cu el daca tot am intervenite durere asternutul cu pisici E absolut superba Perla! Cred ca nu e zi in care nu te feliciti ca ai luat-o, cand vezi ce cuminte si frumoasa e!!Da, mai ales cind vad cum o suporta pe Puffy. Si in acelasi timp ma intreb ce-o fost in capul lor cind o decis sa o dea, dar se pare ca tipa era deprimata din cauza unor probleme pe care le-a avut. Lady Perla trebuie înramata asa fac Report
August 4, 201412 yr comment_219760 Astazi i-am cantat la multi ani si mi-a raspuns cu marcanit si tors..in fiecare zi e o minunatie sa o tin in brate, sa o dragalesc, sa ma trezeasca noaptea sa-mi spuna povesti si sa-mi dea pupici mustaciosi. Si evident sa-si dea capul pe spate sa-i pup fruntea si ochisorii de smarald. Astazi Maya mea implineste varsta de 14 ani. O am de cand avea 2 luni si pot spune ca doresc tuturor bipezilor care au onoarea de a avea patrupezi in viata, sa aiba inima la fel de plina de iubire cum o am eu pentru papusica mea blanoasa. La multi ani Maya! La multi ani Parcisor! Report
August 4, 201412 yr comment_219765 Astazi i-am cantat la multi ani si mi-a raspuns cu marcanit si tors..in fiecare zi e o minunatie sa o tin in brate, sa o dragalesc, sa ma trezeasca noaptea sa-mi spuna povesti si sa-mi dea pupici mustaciosi. Si evident sa-si dea capul pe spate sa-i pup fruntea si ochisorii de smarald. Astazi Maya mea implineste varsta de 14 ani. O am de cand avea 2 luni si pot spune ca doresc tuturor bipezilor care au onoarea de a avea patrupezi in viata, sa aiba inima la fel de plina de iubire cum o am eu pentru papusica mea blanoasa. La multi ani Maya! La multi ani Parcisor!La multi ani blanosilor! Report
August 4, 201412 yr comment_219767 Multumim doamnelor! A primit de la matusica (si mama adoptiva a fratelui ei Parcisor) o banana plina de catnip...A lins, muscat, batut cu labutele din spate dupa care a cazut rapusa..nu mi-a facut scandal nici cand am periat-o Report
August 5, 201412 yr comment_219771 La multi ani fericiti Maya si Parcisor!! Sa fiti veseli si sa-i iubiti pe bipezii vostri la fel de mult! Report
August 5, 201412 yr comment_219780 La multi ani fericiti Maya si Parcisor!! Sa fiti veseli si sa-i iubiti pe bipezii vostri la fel de mult!Multumim Cafe Pupam si salatica voastra Report