Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Ma tot amuz citind ce scrieti voi aici!

Si Fifi a mea este tare zapacita, darama tot ce intalneste in cale, sparge ce nu trebuie (vaza mamei de la nunta de 25 de ani de casatorie), raspunde la strigatele noastre numai cand vrea ea, asa ca.....mica si zapacita, dar cu toate astea...ne-am indragostit iremediabil de ea si...o iubim!!!!

Insa Fifi s-a schimbat in ultimul timp, a implinit intre timp 1 an, de zece zile este si castratata si este efectiv alta...pisica. Mult mai blanda, mai dragalasa, lipicioasa, sta sa o mangai, isi doreste sa o mangai, iti sta in poala sa doarma. O fi de la castrat?!?!

Ce s-a mai intamplat insa la noi,la care nu ne asteptam...Cody si Fifi au facut...sex! Si am ramas cu totii cu gura cascata! Stiind ca Cody este castrat de atatia ani, nu ne asteptam, dar...Fifi a intrat in calduri, facea foarte urat, se tot dadea pe langa Cody si intr-o dimineata...fapta s-a comis. Acum eu va intreb, Cody mai este "unchiul" lui Fifi si Fifi "nepoata" lui???? :hug:

Noul pouf din camera lui Marco si-a gasit stapina :occasion15:

Ca o adevarata "regina" pe tron!!!!

Si ai mei copiii dorm imbratisati chiar daca este destul de cald...

post-88-14066991134299_thumb.jpg

Salutare!!!!

Peter, ce face mandra?????

Servus Giorgiana, ne invatam unul cu altul. :occasion15:

Peter

Servus Giorgiana, ne invatam unul cu altul. :occasion15:

Peter

Ma bucur! De fapt voi va invatati cu Tipsi, ca Tipsi...! Adevarul este ca atunci cand se uita in ochii nostri copiii astia blanosi, parca le uitam toate relele!

Si cateva poze ale copiilor care le-am facut cu telefonul, sunt prea frumoase sa nu vi le arat si voua:

post-88-14067965784365_thumb.jpg

post-88-14067965889162_thumb.jpg

Si eu cu Domnul Motă, un super motan de 13-14 kg.:

post-88-14067966160233_thumb.jpg

Am pus un film scurt cu

cum face, defapt cum a facut din totdeuana. Se pare ca a fost luata de la mama ei la virsta destul de frageda. Daca dati tonul mai tare puteti chiar auzi cum face.

Peter

Lady Perla :105:

vai ce frumoasa-i!

eu rar ma entuziasmez la matze, da' asta-i chiar frumoasa!

Pisica e frumoasa, da. Dar artista din spatele camerei. :) Fotograf trebuia sa te faci. :105:

Peter

Am pus un film scurt cu

cum face, defapt cum a facut din totdeuana. Se pare ca a fost luata de la mama ei la virsta destul de frageda. Daca dati tonul mai tare puteti chiar auzi cum face.

Peter

Nessi al meu a facut asa cam un an de zile si a fost luat de langa mamica mai tarziu de doua luni. Si acum mai are accese de sugaret cateodata când il iau in brate si cauta cu boticu prin bluza mea. Si e ditamai cavaleru! :105:

si sa pun si poze cu el daca tot am intervenit

ceva mai veche poza asta

post-332-14071412155552_thumb.jpg

si una mai noua sub acoperire :)

post-332-14071413718197_thumb.jpg

E absolut superba Perla! Cred ca nu e zi in care nu te feliciti ca ai luat-o, cand vezi ce cuminte si frumoasa e!!

Georgi e mai mare Mota ca tine!!! :)

Tipsi e o puiuta mica inca!!Squeaky a facut asa o gramada si n-a fost luata de langa ma-sa deloc!! :105: :)

Vad ca moda cu rufele este absolut universala la pisici!! :) =))

• Author

Mike are trecut de 8 ani, si tot mai suge cîteodata în somn... si el e Big Mike :)

Cred ca fiecare face mai mult sau mai putin, dar cred într-adevar ca cei care fac asa cu dor, au fost luati prea repede de lînga mama lor. Asa le-a fost soarta, dar bine ca acum sînt pe mîini bune. Multa dragoste, atentie si apropiere "skin to skin" îi face sa se simta în siguranta si atunci sug dor cînd si cînd, în somn =))

Gio frumosi pisoii tai, dar si cel maraoi! Totusi nu arata de 13 kile, mai ales ca e si flocos.

Lady Perla trebuie înramata :105:

si sa pun si poze cu el daca tot am intervenit

e durere asternutul cu pisici :105:

E absolut superba Perla! Cred ca nu e zi in care nu te feliciti ca ai luat-o, cand vezi ce cuminte si frumoasa e!!

Da, mai ales cind vad cum o suporta pe Puffy. Si in acelasi timp ma intreb ce-o fost in capul lor cind o decis sa o dea, dar se pare ca tipa era deprimata din cauza unor probleme pe care le-a avut.

Lady Perla trebuie înramata :)

asa fac =))

Astazi i-am cantat la multi ani si mi-a raspuns cu marcanit si tors..in fiecare zi e o minunatie sa o tin in brate, sa o dragalesc, sa ma trezeasca noaptea sa-mi spuna povesti si sa-mi dea pupici mustaciosi. Si evident sa-si dea capul pe spate sa-i pup fruntea si ochisorii de smarald.

Astazi Maya mea implineste varsta de 14 ani. O am de cand avea 2 luni si pot spune ca doresc tuturor bipezilor care au onoarea de a avea patrupezi in viata, sa aiba inima la fel de plina de iubire cum o am eu pentru papusica mea blanoasa.

La multi ani Maya! La multi ani Parcisor!

Papusica mea.jpg

Astazi i-am cantat la multi ani si mi-a raspuns cu marcanit si tors..in fiecare zi e o minunatie sa o tin in brate, sa o dragalesc, sa ma trezeasca noaptea sa-mi spuna povesti si sa-mi dea pupici mustaciosi. Si evident sa-si dea capul pe spate sa-i pup fruntea si ochisorii de smarald.

Astazi Maya mea implineste varsta de 14 ani. O am de cand avea 2 luni si pot spune ca doresc tuturor bipezilor care au onoarea de a avea patrupezi in viata, sa aiba inima la fel de plina de iubire cum o am eu pentru papusica mea blanoasa.

La multi ani Maya! La multi ani Parcisor!

La multi ani blanosilor! :105:

Multumim doamnelor! A primit de la matusica (si mama adoptiva a fratelui ei Parcisor) o banana plina de catnip...A lins, muscat, batut cu labutele din spate dupa care a cazut rapusa..nu mi-a facut scandal nici cand am periat-o :105:
La multi ani fericiti Maya si Parcisor!! Sa fiti veseli si sa-i iubiti pe bipezii vostri la fel de mult!

La multi ani fericiti Maya si Parcisor!! Sa fiti veseli si sa-i iubiti pe bipezii vostri la fel de mult!

Multumim Cafe :105: Pupam si salatica voastra :)