October 11, 201411 yr comment_221193 Cind un barbat(zici ca-i tare si voinic...) plinge ca un copil mic caruia i-ai luat jucaria preferata, cea mai draga, atunci e grav.Acum trei ore am stat plingind linga Tipsi cind a adormit-o vetul. Am ingropat-o in patura ei, la care ii placea sa suga. Peter Report
October 11, 201411 yr comment_221201 Maya, am cautat ,dar e greu ca nici nu stiu unde sa caut.Ei mai multe pe camp merg.Ma gandesc ca a iesit la vanatoare si s-a indepartat prea mult.In strada nu cred ca a iesit ca pe nici unul nu l-am vazut indreptanduse in zona cu masini, ii atrage mai mult campul ca doar acolo gasesc soricei. Zerda, ce calduri, ca doar e castrat. Daca pana luni nu apare am sa scot afise si sa las si la magazinul din sat , eventual sa ma duc si in satul vecin unde e vetul sa las acolo.Am sa anunt si la Tasso. In fiecare zi mi se pare ca il aud, ies si-l strig si nimic .Inafara de D´artagnian care mi-a lipsit o saptamana ca a reusit sa o zbugheasca pe scari fara ca al meu sa-l vada, Nici Mitzi nici Schatzi nu au lipsit atat.A mai lisit Mitzi 3 zile atunci cand a ramas in casa la vecini.Imi lipseste gägä, sper doar sa fie bine. Report
October 12, 201411 yr comment_221207 Cind un barbat(zici ca-i tare si voinic...) plinge ca un copil mic caruia i-ai luat jucaria preferata, cea mai draga, atunci e grav.Acum trei ore am stat plingind linga Tipsi cind a adormit-o vetul. Am ingropat-o in patura ei, la care ii placea sa suga. Peter Peter, n-am cuvinte sa spun cat de rau imi pare . Report
October 12, 201411 yr comment_221208 Maya, am cautat ,dar e greu ca nici nu stiu unde sa caut.Ei mai multe pe camp merg.Ma gandesc ca a iesit la vanatoare si s-a indepartat prea mult.In strada nu cred ca a iesit ca pe nici unul nu l-am vazut indreptanduse in zona cu masini, ii atrage mai mult campul ca doar acolo gasesc soricei. Zerda, ce calduri, ca doar e castrat. Daca pana luni nu apare am sa scot afise si sa las si la magazinul din sat , eventual sa ma duc si in satul vecin unde e vetul sa las acolo.Am sa anunt si la Tasso. In fiecare zi mi se pare ca il aud, ies si-l strig si nimic .Inafara de D´artagnian care mi-a lipsit o saptamana ca a reusit sa o zbugheasca pe scari fara ca al meu sa-l vada, Nici Mitzi nici Schatzi nu au lipsit atat.A mai lisit Mitzi 3 zile atunci cand a ramas in casa la vecini.Imi lipseste gägä, sper doar sa fie bine. Ioana, sper din suflet ca nu te superi daca-mi dau si eu o parere. Eu nu as astepta pana luni, n-as mai astepta deloc, as pune afise acum. Daca cineva l-a gasit si nu stie ce sa faca cu el, unde sa-l duca? Report
October 12, 201411 yr comment_221212 Mie maximum ce mi-a lipsit o pisica a fost 2 zile si eram innebunita!! Da Ioana, incearca azi, o zi poate conteaza! Pe Peter nu-l intreb nimic, stiu ca o sa spuna el candva! Azi noapte am dormit imbratisata cu Pisi, ca sa nu uite ca e dragostea mea, efectiv nu s-a miscat, daca nu-i convenea, fugea ea!! Cand citesc ce ati patit voi, e ca si cum imi cad aripile, si ele sunt tot ce mai conteaza! Report
October 12, 201411 yr comment_221216 Peter Ioana, ma alatur si eu fetelor si zic sa pui afise azi, imediat. Sper sa apara blanosul. Report
October 12, 201411 yr comment_221236 Pe Peter nu-l intreb nimic, stiu ca o sa spuna el candva! Of, ca sunt tare necajit. A fost lovita de o masina. 10 metri de locul unde a murit si Sissi... Peter Report
October 13, 201411 yr comment_221290 Oh Peter :crying: Ma doare sufletul de durerea voastra...bietul pui mic Iar Ioana..sper sa vina Baloo acasa dragul de el Report
October 14, 201411 yr comment_221298 Peter https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif imi pare rau! draga de ea... Report
October 18, 201411 yr comment_221418 Peter imi pare rau pt Tipsi. Noi inca nu avem nicio veste.Am pus afise, am dus si la vet, am lasat si la magazinul din sat.E greu cu pusul afiselor, caci nu exista garduri la mine decat garduri vi, am pus pe copaci sau in statiile de autobus.Deja dintr-o statie mi-au rupt afisul in dreptul numarului, am repus alt afis , mi l-au luat cu totul:(.Un altul de pe copac cu ploaia si vantul mi-a zburat. Am dat anunturi pe mai multe seituri cu animale pierdute, inclusiv pe facebook tot asa o pagina cu animale pierdute.Simt ca intru in depresie, tot timpul am impresia ca il aud, ii cert pe Mitzi si Schatzi ca nu au avut grija de el. Sper doar sa fie luat de catre cineva si intr-o buna zi sa-l duca la dr si sa se vada ca este pierdut nu abandonat.Noi l-am anuntat si la Tasso ca fiind pierdut. In imprejurimi m-am tot uitat si in santuri in cazul ca Doamne fereste.. Odata cu disparitia lui o particica din mine s-a dus si ea. Report
October 19, 201411 yr comment_221423 Odata cu disparitia lui o particica din mine s-a dus si ea. Asa e Ioana, e cumplit sa nu stii ce s-a intamplat cu baiatul...eu tot sper sa fie in vizita la vecini care o sa-si dea seama mai tarziu ca baiatul are casa lui! Eu tot sper!!! Report
October 19, 201411 yr comment_221425 Noi inca nu avem nicio veste.Am pus afise, am dus si la vet, am lasat si la magazinul din sat.E greu cu pusul afiselor, caci nu exista garduri la mine decat garduri vi, am pus pe copaci sau in statiile de autobus.Deja dintr-o statie mi-au rupt afisul in dreptul numarului, am repus alt afis , mi l-au luat cu totul:(.Un altul de pe copac cu ploaia si vantul mi-a zburat. Odata cu disparitia lui o particica din mine s-a dus si ea. Stiu cum este Iaona. Am patit-o si noi.Dar am avut noroc cu asta: ebay KleinanzeigenNici macar nu am inserat, ci am descoperit-o acolo.Mult succes. Peter Report
October 20, 201411 yr comment_221471 Peter, sa sti ca acolo am cautat ca mi-am adus aminte ca ai zis tu cand a disparut Tipsi ca ai gasit-o la pisici de dat.Am dat oricum si acolo anunt ca e pierdut, dar ma uit si la pisici de dat, am dat chiar pe o raza de 100 km fata de noi,desi nu cred ca asa departe ar fi. Si ieri in pauza de munca am venit acasa si ne-am dus pe camp, ne-am uitat cu binoclu, apoi am venit iara in zona pisaind pe langa case si garaje. Nu stiu ce sa mai fac, vad zilnic pisici disparute, hai in oras mai pot fi lovite, dar la noi marea majoritate a pisicilor din vecinatate se duc pe camp, nici una nu o ia in vale spre strada, ca e firea lor sa fie atrase de camp si soricei. Chiar asa de suparat sa fi fost ca am plecat o saptamana si l-am lasat singur cu fratii lui? Imi pare rau ca de fel vine sa le dea sa manance altcineva, dar acum erau in co si cum la fine a fost plecare in graba datorita problemelor de sanatate a tatalui meu, am apelat la nora celor care vin de fel.Desi are si ea picici(va mai aduceti aminte de Diego si Woddy, e "mama " lor) nu se ocupa asa cu mi-as dorii.Stam usa in usa si cu toate astea mi-a spus ca vine doar odata pe zi ca si la ai ei tot asa le da se manance.Soacra ei venea dimineata si seara ca asa ii spusesem, desi eu le dau dimineata la pranz si seara. Uneori ma simt vinovata, al meu cand am plecat a zis " hai sa-l luam cu noi",dar am zis sa nu-l stresez, mai bine sta in teritoriul lui decat sa-l car cu mine 1500 km.Acum nu mai e:( Report
October 20, 201411 yr comment_221480 Cind un barbat(zici ca-i tare si voinic...) plinge ca un copil mic caruia i-ai luat jucaria preferata, cea mai draga, atunci e grav.Acum trei ore am stat plingind linga Tipsi cind a adormit-o vetul. Am ingropat-o in patura ei, la care ii placea sa suga. PeterImi pare tare rau! Tata a plans cand a ingropat unul din puisorii de la Tuti. Ramasese la noi si s-a imbolnavit, pe cand avea cam 2 anisori.... Desi, din pacate, au mai fost ingropati si altii alaturi de Handy, doar la el a plans....Acum incerc sa-mi imaginez ca Tuti se joaca, undeva, cu toti puisorii ei care deja s-au dus si alaturi de care este ingropata. Report
October 21, 201411 yr comment_221512 Ioana, inca mai spera ca poate s-a gasit cineva care l-a adoptat! Deci nu te gandi ca a patit ceva rau in afara de faptul ca a fugit! Am avut si eu un motan 10 zile pe vreme de viscol, m-a parasit cum s-a linistit vremea, rupaind plasa de paianjen de la gemuletul de la balcon, il gasisem mort de foame si inghetat! O fi avut alte planuri, dar de mers bine, i-a mers l-am mai vazut 2-3 ani si eu si mama se aciuise in cartier la cineva! Report
October 25, 201411 yr comment_221659 Ultima noastra achizitie: Poate ne mai trece necajirea. Peter Report
October 25, 201411 yr comment_221667 Dormi in pace sufletelul meu. Ioana, ne pare tare rau. Stim prin ce treci... Brigitte si Peter Report