Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Pai noaptea toate pisicile sunt negre!!! :hug:

Deci Cindy are nasucul negru!

Si le lucesc ochii ca felinarele!!! :D

Aveti dreptate. Dar....era sa le maninc ieri (si alaltaieri). Sunt mai mari si stiu acum sa sara din loc -> sus, sus de tot....

Doboara tot ce le sta in cale.(nu va povestesc de vazele sefei) Cite nu a avut ...si cite au mai ramas :pupic:

Daca am EOS-ul inapoi de la curatare va fac o poza de la timpenile lor...

Peter

PS. "Bavarezele" sunt rele! :floare:

• Author

Cassy, cea "mai" cuminte:

IMG_4960.jpg

Peter

Nici nu clipeste! Asa cuminte e! :hug:

Frumoasa foc Cassy, la fel si sora-sa :pupic:

Cindy... nici ochii nu-i stau "bine" în cap! Se vede ca e mai cu bîzdîci în fund :floare:

Gio, da' ce se mai iubesc mustaciosii tai! I-am admirat si pe FB. Poza cu domnisoara în fereastra e superba!

Gio, da' ce se mai iubesc mustaciosii tai! I-am admirat si pe FB. Poza cu domnisoara în fereastra e superba!

Da, se iubesc, nici nu ma gandeam ca se vor intelege asa de bine! Si domnisoara sau mandra isi petrece aproape tot timpul pe pervazul ferestrei. Si eu am admirat mustaciosii tai pe FB. :floare:

Maya, te referi la poza asta?!?! :floare:

post-88-14181948369844_thumb.jpg

PS. "Bavarezele" sunt rele! :floare:

Ce planta mandra a mai fost asta. Asa arata acum:

post-27-14181991781841_thumb.jpg

Dar asta nu a fost de ajuns. Aseara in timp ce am mancat, sta Cindy frumos pe pervaz si nici macar sa poti clipii,

a rasturnat o vaza cu o orhidee. Sefa mai nou le-a bagat in vaze mai mari de sticla.

post-27-14181988791763_thumb.jpg

Orhideea arata acum asa:

post-27-14181989113537_thumb.jpg

Vaza nu v-o mai pot arata ca este numai cioburi. S-a mai ranit minunea la cioburi. Dar nu a fost asa grav.

Cand o vezi, zici ca nu poate sa fie rea, reaua!

post-27-14181990809314_thumb.jpg

Bag seama ca Tipsi a fost cuminte. :floare: Oricum astea deja au spart mai multe.

Peter

Fifi a mea a spart pana acum 2 vaze, mi-a ros frunzele de la yuka si ii plac tare petalele de trandafiri, deci este o fata...rea! Si de fiecare data face o mutra de nevinovata, ce nu ati vazut! Cody este pasnic. Asa ca Peter, te inteleg perfect!

Vaza nu v-o mai pot arata ca este numai cioburi. S-a mai ranit minunea la cioburi. Dar nu a fost asa grav.

Cand o vezi, zici ca nu poate sa fie rea, reaua!

Pai cred ca trebuie sa faci ca atunci cand ai copii mici: trebuie sa adaptezi ambientul. :floare: Fara colturi, fara vaze, fara alte lucruri "periculoase".Stiti voi.

Traiasca Bavarezele! :floare:

Da, Gio! E frumoasa tare poza! Asa melancolica mustacioasa... parca-si asteapta iubitul :lol:

Peter, împodobiti brad? :D :rolleyes:

E, parca! Cred ca il vedea deja venind pe un...cal alb! :thumleft: :wub:

Si referitor la impodobit de brad! (asta este de anul trecut, sa vedem anul acesta! :D )

post-88-14182809497246_thumb.jpg

Peter frumoase-s amandoua, si Cassy si Cindy. Sa-ti traiasca. Si toti decoratorii si re-decoratorii de brazi de Craciun, sa ne traiasca si sa ne aduca zambetul pe buze multi ani de acum incolo. In mai putin de 10 zile o sa ajut si eu baietii mei negriciosi sa impodobeasca bradul. Abia astept!!!!

Asteptam poze cu negriciosii!!!

Iti seama ca o sa-i albesc cu poze :thumleft: . Sint foarte curioasa ce reactii vor avea cand or sa ma vada, mai ales Tomitza ca el e de mai multi ai cu noi.

Peter, faine poze mai stii face!

Bavarezele sunt incantatoare.

De cate ori ma uit la pozele tale ma gandesc ca daca nu l-as avea pe Ozzy, mi-as lua pisica!

Giorgi, ce fain ati prins-o in poza aia, cum da ea cu labuta in glob :thumleft:

Pentru mine, singura solutie sa tin plante in casa a fost pe un raft fixat in perete suficient de sus incat sa nu poata sari mandrele pe el, sau in ghivece fixate in perete, la inaltime. Am avut brad intr-un an si ma asteptam sa se catere in el, dar n-au facut-o. Acuma nu am nici brad, nici plante, deci casa mea e cat-proof :rolleyes: Nu prea darama chestii, numai cand se fugaresc de nebune prin casa. Atunci nu mai tin cont :wub:

De cate ori ma uit la pozele tale ma gandesc ca daca nu l-as avea pe Ozzy, mi-as lua pisica!

Lui Ozzy sigur îi plac pisicile :wub:

Sa vezi ce s-ar mai îmbratisa ei cînd fac nani :rolleyes:

Uite, uite: Ursula si Cody :thumleft:

post-88-14182942171289_thumb.jpg

Ozzy este cel mai pasnic caine din lumea asta.

Lasa pasarile sa-i manance mancarea, il lasa pe prietenul lui Cookie sa-i manance mancarea, se bucura la oricine, poa' sa vina hotii la noi linistiti ca se joaca cu ei, da' cand vede o pisica frasu-l apuca!

Pisica prietenei mele pleaca de-acasa cand mergem in vizita, nici-un pisoi din cartier nu mai vine in vizita, si pe Jaffa l-a alungat, nu mai vine la mic dejun https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif

Vai Giorgi, ce poza superba https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif !

• Author

Ce frumos se guduresc ei acolo, Gio! Superbi <3

Alpha, face asa ca nu-s ale lui :rolleyes: Daca îi aduci una acasa, iar dupa doua-trei zile pricepe ca "e a noastra/ de-a casei", se schimba problema :wub:

Pîna si pasnicul de Mike, care nici nu stiam ca are voce, a urlat la Sam cînd l-am adus din adapost de mi s-a ridicat parul. Nici nu stiam ca un motan (sa nu uitam - cel mai iubitor, linistit si cuminte motan din lume! :lol: ), poate scoate asemenea sunete din el. Mi-era frica ca o sa-l manînce cu tot cu musteti :thumleft:

Uite, uite: Ursula si Cody :occasion14:

Da' se lupta tavalindu-se sau se dragalesc? :)

De-as trai sa le vad imbratisate asa pe Puffy si Perla.

Aseara Perla a fost de milioane, dormea in mijlocul divanului si Stefano a rugat-o sa se mute in colt ca sa se poata intinde si el, si ea nu numai ca a inteles ce i-a zis dar a si ascultat :lol: :rolleyes:

Uite, uite: Ursula si Cody :occasion14:

Da' se lupta tavalindu-se sau se dragalesc? :)

De-as trai sa le vad imbratisate asa pe Puffy si Perla.

Aseara Perla a fost de milioane, dormea in mijlocul divanului si Stefano a rugat-o sa se mute in colt ca sa se poata intinde si el, si ea nu numai ca a inteles ce i-a zis dar a si ascultat :) :lol:

Ursula si Cody chiar se dragalesc, propriu-zis Cody a crescut-o pe Ursula si ea de abia asteapta sa fie iubita de el.

Tare, parca imi si imaginez faza cu Perla! :rolleyes:

Ei inteleg destule cred ca Pisi are si aptitudini de barfitoare, dar stii cum e, poti invata o pisica sa fac, tot ce VREA EA! :occasion14:

Le puteti deosebi?

post-27-14187527122921_thumb.jpg

Peter

Editez: vreau numai sa spun ca aici le place, ca au caaald sub burta. :thumleft: