Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Cami, cum poate sa arate draga pufosenie! Dar lasa ca-i creste ei blanitza!!!! Si Nera ce fericita este cu jucaria ei!

Am facut un tort ptr. astazi. :)

post-27-14202794615208_thumb.jpg

Peter

:occasion14: ce fain.Eu am avut niste painici aplatizate, nu cu amprente :)

Cat de acceptat cat sunt mici, hmmm, Mitzi nici acum dupa 1,5 ani nu-l suporta pe Baloo, e din ce in ce mai rau parca dupa ce a murit Schatzi.Il hasaie si maraie pe pici de mi-e si mila de el.Acum i-a mai si furat pernutza pe care dormea ea, asa ca face ce n-a mai facut de ani de zile, doarme cu noi in pat :)

Au primit fiecare cate un soricel de catnip, el l-a facut praf in 5 minute, ea doar mirosea si apoi l-a ignorat.Nici nu stiu unde e, cred ca domnul si l-a ascuns pe undeva ca tot timpul aduce jucarii care nu stiu pe unde le ascunde.

Cami, saracuta pufosenie, noroc ca la voi e cald.Pupam noi boticul turtit.

post-479-1420286417293_thumb.jpg

Ioana, Pisi are 12 ani maine,poimaine, Cafe face 10 ani, nu o suporta si pace! E copilul ei si nu, se pupa cu Squeaky si Veve, dar Cafe are imparatia ei in birou, iese de-acolo strict daca e nevoie sau daca sunt eu! Sau e frig in casa.... :occasion14:

Cateodata ma gandesc ca daca mi-ar dedica o melodie Cafe ar fi Si je t'avais pas!

https://www.youtube.com/watch?v=wDICvpQTH80

N-am inteles daca le-ai cerut tu sa ti-o faca sau ti-au facut ele o supriza? :D

A sarit din greseala pe tort, sarind pe bar unde l-am lasat sa raceasca.

L-a atins numai cu o singura labuta, si-a dat seama ca a sarit gresit..sa fi vazut cum s-a uitat la mine.

Nici nu mai stiu care din ele a fost. :)

Peter

Asistent fotograf :) Sau poate instructor... :P se pare ca stie sa foloseasca aparatul mai bine decat mine :notworthy: :tongue3:

post-30-14204409627105_thumb.jpg

post-30-14204409730417_thumb.jpg

post-30-14204410031514_thumb.jpg

post-30-14204410134633_thumb.jpg

Si Nera pierduta in fotoliu :)

post-30-14204410715582_thumb.jpg

Peter, am vazut ce isprava au facut fetele tale! Eu am patit asta, nu cu pisicile mele ci cu ale soacrei, au mancat pur si simplu din blat si am fost nevoita sa fac altul.

Cami, vad ca a invatat sa faca si poze, bravo ei!

Era sa uit, acum la sfarsitul lui decembrie, monsieur Cody a implinit...7 ani (cred ca il dam la scoala! :notworthy: )!!!!

post-88-14204497809884_thumb.jpg

pai daca o luam asaaaaaa :notworthy: are el noroc ca e zmotocibil!

Da, este! Si cred ca o sa fie cuminte la ... scoala! Ii place sa invete, a invatat deja sa maraie de la sora lui, Ursula, ea latra cand intra cineva in curte si el ... maraie! :tongue3:

Viata lui Peter. :floare:

Va rog sa observati diferitele zgirieturi(cam peste tot arat asa)

post-27-14207175785117_thumb.jpg

post-27-1420717571301_thumb.jpg

Peter

PS. pozele sunt facute cu telecomanda si vai si amar...dar domnisoarele(macar Cindy, care se prezinta aici) deja mult mai mari, nu?

• Author

Viata lui Peter. :floare:

Va rog sa observati diferitele zgirieturi(cam peste tot arat asa)

Peter

PS. pozele sunt facute cu telecomanda si vai si amar...dar domnisoarele(macar Cindy, care se prezinta aici) deja mult mai mari, nu?

Dar uite ce mîndra sta, precum Sfinxul, întinsa pe bratul zgîriat :-*

Iar în a doua poza, i se pot citi urmele de oboseala pe care le investeste pentru aceste tatuaje temporare :)

Cel mai proaspat tatuaj al meu, facut de Sam în urma cu vreo 2 zile. Nu a vrut sa ma zgîrie, dar a trebuit sa se tina de ceva sa nu cada din pat :)

Sam.jpg

Am si eu tatuaje cu toate ca unghiutele de la labutele din fata sunt permanent taiate..dar ne apuca un dor de iepurit si cand prindem bine mana mamei, dam cu labutele din spate de zici ca sunt iepurica!

La multi ani Cody :appl:

Cel mai proaspat tatuaj al meu, facut de Sam în urma cu vreo 2 zile. Nu a vrut sa ma zgîrie, dar a trebuit sa se tina de ceva sa nu cada din pat :D

Cum spui, ele nu vor sa ma zgirie, dar nu a avut de ce sa se tina ca sa nu cada.

Cel mai tare e sa-mi sara pe umar si sa se uite ce fac eu de mancare. Daca am noroc, sare de pe scaun si nu de jos...am mai patit sa se catare de picior in sus pina pe umar. :D

Peter

Pai tot vina ta e, nu poti sa-ti pui un scaun alaturi? asa stau pe el si se uita cumintele :D

Bine ar fi.

La multi ani baiat frumos cu ochii precum cerul. :D

Si eu am tatuaje de genul, dar de la Baloo, Mitzi doar lui taicasu ii face cand se joaca cu ea si o enerveaza cu mana.Baloo in schimb a devenit un catel, sare si musca :D

Cody va multumeste pentru urari!!!! MIAU!!!! :D

Si eu am tatuaje, de fapt noi toti, de la Fifi, ea este mai zapacita, Cody este tare pasnic.

Peter, ai mei stau in bucatarie cu noi cand gatim, dar fiecare cocotat pe un scaun si asteapta cuminti sa capete ceva, dar sa sara pe noi, nu!

Si faza cea mai simpatica este cand in bucatarie se taie ceapa si ei incep sa lacrimeze, dar nu dau semne ca ar vrea sa paraseasca bucataria, nu, stau in continuare pe baricade! :D

La mine stau asa cuminti in general

Puffyperla.jpg

Daca simt mirosuri care le plac Perla sta in doua picioare linga mine de ajunge la marginea mesei sau a blatului de la bucatarie si Puffy sta in spatele ei si latra/plinge. De multe ori cind se apropie le dau sa miroase, cind stiu ca e ceva ce nu le intereseaza :rolleyes: si se duc la locul lor, cind ii fac sandwichul lui Marco cu prosciutto cotto primesc si ele o bucatica

Dar de sarit si tatuat Perla nu face asa ceva. :rolleyes: