Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

• 1 month later...
  • 4 months later...

Ma ridic din patura mea si aproape ca o acopar toata, ea sta acolo nemiscata :)

Se simtea ca in sanul lui Avram !

• 3 weeks later...

ce frumoasa e! si pare asa de constienta ca-i esti dator ca te ingaduie s-o alinti!

umanu-i cam scump la vedere

:thumleft:

ce frumoasa e! si pare asa de constienta ca-i esti dator ca te ingaduie s-o alinti!

asta e pozitia lor preferata :sad3:

umanu-i cam scump la vedere

:thumleft:

pai nu mai pot sa fac ce vreau eu cu el ca atunci cind era mic :blink:

pai nu mai pot sa fac ce vreau eu cu el ca atunci cind era mic :blink:

da' de ce? nu mai ai sucitor? :thumleft:

glumesc, stiu cum e! sa ne traiasca!

• 2 weeks later...

regret sa va anunt da' io am ramas dpar cu motanu' kisoi. aia mica s-a dus (la doar 9 ani). insuficienta cardiaca. post-mortem mi-au zis ca avea de mica o problema cu tiroida (ea a fost mereu mai mica si mai slabutza, da' am zis ca o fi ea de fel asa). si desi o duceam regulat la control la veterinar, nu s-a prins nimeni ca ar fi avut ceva. aia e. am ingropat-o in curte cu alai de copii care plingeau si am pus floricele deasupra. mai mult ce sa-i fac?

consecinta e ca am inceput sa-i cumpar motanului kisoi mincare speciala (cu grasimi mai putine, etcetc) macar poate il mai tin p-asta (are 12 ani acum).

post-9-1515568499805_thumb.jpg

Cred ca pe Yorek nu l-am prezentat aici!

Are 10 luni deja, e cuminte cand trebuie(noaptea) si jucaus cand trebuie :love7: !

Ce frumusete ai...sa ti traiasca si sa ti umple mereu inima de bucurie!

• 4 months later...
  • 3 months later...

Modul preferat de a dormi in cosul ei

post-4-15359188409737_thumb.jpg

Teribila

Cum sa nu-i iubesti?

Edit greseala de ...smartphone, scuzati

Mi se pare si normal :-* , s-a asigurat sa-i fie si cald si rece :)

Pe Mio nu il prinde nici-un patut, acum doarme pe o plasa de panza de sac, plasa plina cu ceva carti si acuarele ca asa am gasit-o undeva si am adus-o acasa. S-a placintit pe ea de cand am adus-o si nici poveste sa il mai las fara ea :D

• 1 month later...

Astea doua cam seamana...

post-1860-0-92818700-1540210075_thumb.jpg

Chiar daca aici e treaza, are acelasi obicei de a dormi in cele mai ciudate pozitii, ca si a ta.

Apropos de blanoasele care ne fac viata frumoasa... Imi trecu, acu', ceva prin minte... da' tine de pupaza din tei =))

Si ca tot veni vorba de pupaza... cam slaba miscarea pe acolo. Mai demult, many moons ago, mai scria cate cineva cate ceva pe acolo, in afara de mine :rolleyes:)))))))))

• 1 month later...

Sa vi-l prezint pe cel mai nou membru al familiei. Oamenii care l-au salvat de pe strada l-au numit Dolan,la noi acasa nu a raspuns niciodata la numele asta, insa cum spui "pisoi" cum miauna si vine in fuga. Deci Pisoi i-a ramas numele. Este cel mai cuminte motan pe care l-am avut pana acum, nu se urca pe mese sau blaturi- pe masa a incercat un pic la inceput cand era chiar puiut, dar a renuntat singur, pe blaturi nici macar nu a incercat vreodata- nu stiu sa va spun de ce. Seara cand ne bagam in pat vine si se culca intre noi si acolo doarme pana la 6 dimineata, cand se duce la baie si mananca ceva, dupa care se instaleaza la un geam si se uita la veverite si pasarele pana ne trezim noi. El si catelul sint in termeni buni, nici un conflict intre ei dar nici dependenti unul de altul nu sint, fiecare isi vede de ale lui. Uneori Pisoi mai incearca sa doarma langa Ziggy dar 70% din cazuri Ziggy se ridica si cauta alt loc de dormit. Bine, la inceput de tot Pisoi incerca sa se culce chiar pe catel, culmea e ca atunci era lasat dar nu gasea el pozitia si tot aluneca. Gata cu povestile, urmeaza poze

Cand l-am adus acasa

post-178-0-23094700-1544369791_thumb.jpg

In patul catelului, cum altfel

post-178-0-56494400-1544369769_thumb.jpg

Si mai de curand, ne-am facut mari

post-178-0-68623400-1544369885_thumb.jpg

Edited by black_cat