Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Sînt 2 belele pe capul omului :blink: Am avut 5 minute pauză și am zis să beau o cafea. A venit ăla mare și s-a așezat în brațe să doarmă, a venit și aia mică urcată pe masă ca să ajungă pînă la mine, s-a aruncat de 2 ori dar nu a reușit să ajungă pînă pe fotoliu la mine, am luat-o de jos pînă la urmă și a vrut și ea să stea în brațe, la coada motanului. Ea e agitatoarea, îl provoacă la joacă, se tăvălesc amîndoi, dar mă bucură că se înțeleg foarte bine. Ce nu mă bucură e că aia mică abia a învățat să facă la litieră zilele trecute, dar azi a făcut de 2 ori caca în apropiere, nu în litieră, apoi a mai întins și cu lăbuțele împrejur :lol: Acum o pîndim să vedem cînd face.

Exact acum 2 saptamini marti dimineata Puffy facea scandal mare, sosise o pisica mica care nu s-a mai dezlipit de casa, am asteptat nitel sa vad ce face, apoi am coborit, i-am dat de mincare, s-a lasat imediat atinsa de noi, i-am facut culcus in spate unde in mod normal nu ajunge Puffy, Perla a suflat-o nitel dar ei nu-i pasa. Marco a zis imediat s-o tinem, Stefano si el, io le-am zis ca-s alergica si dupa Perla nu mai luam pe nimeni da' mi-era o mila de ea, mai ales ca era asa de blinda, se lasa sa-i faci orice. Am intrebat prin vecini, nimeni n-a reclamat-o asa ca joi seara am dus-o la veterinara. Avea niste paraziti in urechi, i-a pus medicament, i-a pus pipeta si i-a facut analize, evident ca n-avea microcip da' de asta eram aproape sigura, avea ambele boli care nu stiu cum se numesc in romaneste, adica si leucemia si sida pisicilor, cica avea vreo 3 ani, a stat si s-o rada pe burta si a vazut taietura semn ca era sterilizata. Vineri i-am facut culcusul in casa pentru ca a urcat pe scara din spate singurica si asteptam momentul in care s-o las sa intre fara ca celelalte 2 sa fie in casa si dupa cina n-am mai vazut-o, am cautat-o peste tot si seara si a doua zi dimineata. Asa cum a aparut tot asa a disparut. Marco ii daduse si nume: Maia

Maiap.jpg

• 2 weeks later...

Am doua matuline in foster. Le-am primit cand aveau 3 zile, acu au 2 luni, intre timp s-au pricopsit cu calici virus si au dureri la picioare asa ca mai asteptam cu adoptia.

Intre timp pupezele mele se tin de nazbatii: activitati nocturne

Edited by clau_ash

Aaaaaa, roscatzicili love7.gif Se vede ca ill dor piciorusele, mititelu de el. Sper sa se vindece repede!

Adriana, ce imi place Maia ta!!! Imi plac mult tigratele gris bleu. Sper sa se inteleaga bine toti trei acolo wub.gif

• 4 weeks later...

Anul asta pe timpul Coronei am facut foster la 2 randuri de puiuti,am avut noroc si le-am gasit la toti case super

Prima runda: 1 fata si 2 baieti

post-591-0-32418000-1593883921_thumb.jpg

A doua runda (initial au fost 2 fetite si 1 baietel dar baietelul nu a trait =))) insa fetitele sunt bine, au crescut si le-am gasit casa impreuna =))

post-591-0-42781500-1593884138_thumb.jpg

Anul asta pe timpul Coronei am facut foster la 2 randuri de puiuti,am avut noroc si le-am gasit la toti case super

Prima runda: 1 fata si 2 baieti

post-591-0-32418000-1593883921_thumb.jpg

A doua runda (initial au fost 2 fetite si 1 baietel dar baietelul nu a trait =))) insa fetitele sunt bine, au crescut si le-am gasit casa impreuna =))

post-591-0-42781500-1593884138_thumb.jpg

Clau te declar noua mea eroina, esti frumoasa, supertalentata, eleganta si mai faci si foster pentru pisici. Sa nu mai zic de pisici negre....

Clau, sunteti frumosi cu totii! din toate punctele de vedere, cum spune cealalta Pisica Neagra :blackeye: .

Multumesc fetelor :blackeye: :bounce:

Dupa Mister ne e greu sa aducem alt pisic in casa

,asa ca ma ocup de pisici ca nu pot fara :pupic:

Acu ca am reinceput serviciul, nu mai am timp sa fac foster asa ca ma ocup numai de matele de pe langa bloc, care sunt vreo 8 la numar +-2 mate la mese :blackeye:

O parte din ele le am de cand erau puiuti mici mici si le-au aruncat langa gradina mea ca stiu ca am grija de mate.

2 dintre fete au o fixa cu locurile mici si cutii:

post-591-0-02113500-1594105563_thumb.jpg

post-591-0-14348200-1594105624_thumb.jpg

Care e faza cu indesatul nu pricep ca e cald de mor afara. Daca era frig mai intrlegeam...

• 2 weeks later...

Afara e innorat si cam frig, așa că somnul e dulce si profund!

Mino, dupa cat de incolacita doarme ? cred ca o sa dea o rapaiala pe la voi

Afara e innorat si cam frig, așa că somnul e dulce si profund!

Mino, dupa cat de incolacita doarme ? cred ca o sa dea o rapaiala pe la voi

Nimic ieri, doar azi o rapaiala scurtă!

• 4 weeks later...

Hello, Hello! Venim și noi la făcut prezenta. Doua fetițe, surioare. A durat mult adoptiva dar sunt acasă de aproape 2 săptămâni.

Momentan nu avem multe poze ca nu apuc eu sa le prind când trebuie :love7:

Stella:

post-1728-0-44539400-1597272602_thumb.jpeg

Mindy:

post-1728-0-81638900-1597272637_thumb.jpeg

Hello, Hello! Venim și noi la făcut prezenta. Doua fetițe, surioare. A durat mult adoptiva dar sunt acasă de aproape 2 săptămâni.

Momentan nu avem multe poze ca nu apuc eu sa le prind când trebuie :love7:

Stella:

post-1728-0-44539400-1597272602_thumb.jpeg

Mindy:

post-1728-0-81638900-1597272637_thumb.jpeg

Wow ce frumuseti aveti! Sa va traiasca! Ce bine ai facut ca ai luat 2 odata!