Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Roxana, mitulina ta e Lady cu "L" mare! :toothy9;

Hai mai ca-i baiaaaaat :appl: Ma rog, a fost, ca nu mai are oo :appl:)) Si-i mosh de tot! Dar asa-i ca nu arata a motan batran? :appl:

Are 11 ani, aproape 12, da' sa nu mai spuneti la nimeni! Shhh!

Vai..cum zici de baiat ca e batran!! Pitica mea face 11 ani in august, si eu stiu ca e inca bebelusa mica si adorabila!

Roxana, mitulina ta e Lady cu "L" mare! :toothy9;

Hai mai ca-i baiaaaaat :appl: Ma rog, a fost, ca nu mai are oo :appl:)) Si-i mosh de tot! Dar asa-i ca nu arata a motan batran? :lol:

Aoleu ce gafa am facut :appl: !

Salamul lui Rex?!Si noi vrem!

post-9-13122658998512_thumb.jpg

Aoleu ce gafa am facut :toothy9; !

Si lui Cody ii place salamul lui Ursula si ii dau sa guste si el, altfel nu ne mai intelegem.

Da fetele e o pofticioasa aia mica.Nu pot sa ies in curte sa fac o poza cu vro praji ca sare in cadru.Trebuie sa o inchid in casa.

Roxana, rectific: Lord cu L mare.

Eiii, asa da! Multumim, Lily :) I-am transmis:) I-am dat si un pup pe musteti, asta din partea Mayei.

post-9-13122658998512_thumb.jpg

Da si mie sau iti trag o laba de nu te vezi :))

NU uita sa pupi mustetile si din partea mea!!

Eu azi sufar de spate..grasunelul meu ma asteapta sa adorm si vrea in brate! Sare calare pe mine, se intinde , eu trebuie sa raman nemiscata si incepe gugul...dupa care pe la 2.30- 3 vine la a doua tura..iar suit pe mine, iar gugam, iar ne intoarcem capul sa ma pupe mami in somn..si cred ca am ramas stramba in somn si acum am un junghi in spate de nici sa respir nu pot...Pisicul meu gras :)

Draga de tine. Cunosc situatia. Si eu ma trezesc deseori stramba de gat, spate etc. Se urca in capul meu, iar eu ma las in jos,ma impinge iar cu burta lui grasa, eu si mai jos, fara perna, ca acum e ocupata de mr. Pikidu si iti dai seama cum dorm...:)

Cunosc problema si eu patesc cu Cody, ma trezesc de multe ori de parca sunt anchilozata si amortita, dar nu ma misc in somn sa-l las pe copilul blanos sa doarma cum vrea el.

Nu va povestesc ca de vreo doua zile este in "calduri", se duce in garajul de vis-a-vis si sta cu alti motani si pisicute. Vine acasa cu greu si plin de scaieti. Dar el fiind castrat, nu inteleg ce le face el la pisicute?!?!

• Author

Ei,de cîte ori nu dormim noi în pozitia ghiocel,numai ca sa doarma 8 picioare bine!

Noi mari,ei mici...si cine credeti ca ocupa mai mult loc?

Bosorogutul de Fel a fost ranit la picior si a schiopatat.Normal ca a trebuit sa-i organizez cel mai moale loc din pat.Si anume,pe una din pernele lu' ma'sa,lînga cap.Sa fie direct la sursa,pentru a-i putea masa burtica si spatitzu,schiofîrnogului.Iar mama'sa a dormit pe mijlocul patului..între saltele.

Nici barbatu mama'sii n-a dormit mai breaz,ca el tre' sa fac loc la burdihanosul mezin,care cînd doarme se tripleaza :)

Fantastic cît loc pot ocupa niste flocosi de cîteva kile!

Uma,da pune fata la masat!Te întinzi pe burta,spui fetii sa se urce pe spate si îi soptesti cît de draga îti este!Asa începe a framînta cozonacei,si gata masajul! :)

[center]

Felix trimite domnitei sale un buchet de trandafiri cu tot cu urechi aplecate! :)

post-5-13123710331142_thumb.jpg[/center]

Felix trimite domnitei sale un buchet de trandafiri cu tot cu urechi aplecate! :)

Oh, multumim, multumim...tii minte cat de mult ii plac Mayei trandafirii!

post-11-1312376217627_thumb.jpg

Pentru ca e asa de cald si umed, dormim in sufragerie pe canapea..asa ca nu are foarte mult loc langa mine (ca in pat) asa ca se suie pe mine..Si se intinde , si se da cu burtica in sus, si capul pe spate, si pupa-maaaaa si asa mai departe... In pat avem alta rutina, dar si acolo ma impinge cu labutele ca poate avea mai mult de jumatate de pat si nu e indeajuns...Frate-su doarme pe capul lui maica-sa..si se trezeste amica mea cu labutele lui in nas...

Pupa mama pe draga de nora urecheata!Zici ca-s facuti unu pentru celalalt!

Fata ei e mai finuta,mai delicata,dar seamana taaare bine copilasii nostri! :-*

Urechi pe spate,privire draceasca,pusi pe rontaiala!

Oh da...si semnul negru codat, de la ochisori, parca e pictat de cineva la amandoi! Seamana mult si fizic si la personalitate...

Astazi este ziua mea!

Implinesc 11 ani si aproape 11 ani de cand am o mama bipeda (mama naturala a fost draguta si m-a lasat sa plec in lume cand aveam doua luni si jumatate). Am fost un pui mic, plin de personalitate dar si de iubire. Daca mama mea ma enerva sau ma inchidea in baie ca sa dea cu aspiratorul, eu ma suiam pe capacul de la wc si derulam toata hartia igienica! Ca sa ma sui in pat, ma urcam din cateva miscari, cu rabdare si unghiutele ascutite ca acele...ace cu care am inceput sa smotocesc covoare, scaune si evident patul..pentru ca stiu ca trebuie sa folosesc copacelul, dar mami nu zice nimic..Am un frate care a fost adoptat in aceeasi zi cu mine -e Parcisor muscaciosul si mancatorul de paine. Mama lui Parcisor e matusa care are grija de mine cand pleaca mama in vacanta. Cu Parcisor ma vedeam foarte des cand eram mica, ne jucam si ne alergam de mai plecam cu kk atarnat ca nu aveam rabdare sa ne facem nevoia linistiti, adormeam in timp ce boxam, dar ne iubim ca in prima zi si acum, cu toate ca mari fiind, nu ne mai place sa plecam in vizita.

Mami ar fi vrut sa aiba un pui frumos de la mine, dar s-a gandit ca nu e corect, ca sunt atatia puiuti mici care trebuie sa fie adoptati..asa ca eu sunt castrata si fericita, sefa in casa mea. Mami stie ca eu sunt sefa, pufoasa care trebuie iubita in fiecare clipa, vorbareata care cere atentie cand mami vorbeste la telefon, logodnica motanului Felix(cu soacra mea vorbesc la telefon si tare mi-e drag) si pur si simplu, bulgarul de iubire nepretuit. Asa ca, azi de ziua mea, va pup pe toti pe mustati si puteti sa ne cantati, mie si lui Parcisor, la multi ani fericiti alaturi de cei care ne iubesc enorm! Eu sunt un pui mic si fericit...si mami stie asta:)

post-11-13124208022528_thumb.jpg

• Author

[center]Asa cum spuneam,draga Maya,noi îti uram în cor:

La Multi Ani,din tot sufletul!

Îti ofer cu drag un trandafiras rosu din gradinuta mea,

pe care l-am pupat cu drag si pe care l-am dragalit doar pentru tine!

Mama mea l-a imortalizat,si a scris ce i-am soptit la ureche!

post-5-13124638792209_thumb.png

I-am dat voie sa ma fotografieze!Ma gîndeam ca poate ti-e dor de mine :((

Lufthansa?

Pilotul lu' mama'ta tocmai a trecut pe aici :((

post-5-13124640601633_thumb.jpg

Mîna mea draga pe care o pup,o rontai de drag...cîteodata o mai iepuresc,apoi îmi pare rau si o ling :((

post-5-13124641215725_thumb.jpg

...si eu în toata splendoarea :((

post-5-13124641950114_thumb.jpg

În timp ce noi ne dadeam silinta pentru cel mai important photo shooting din univers,

Mike sigur îti cînta în vis : "Happy Birthday,Maya!Happy Birthday toooooo youuuuuuu!

post-5-13124644399775_thumb.jpg

[/center]

Multumesc mult de urari..pufoasa a fost pupacita, i-am cantat la multi ani (e obisnuita cu mine sa o am in brate si sa cant)

O sa ma duc sa-i cumpar cadou si ei si lui Parcisor, mereu o jucariuta care e interesanta cateva ore :(( Dupa care e doanata :((

EDIT: O, flori de la logodnicul meu!! Pupa tu mama soacra pe sotul meu si pe cumnatelul burticos!

Ce-mi place dialogul asta intre cuscre. :D

Sunteti de coma, daca ar citi careva ar spune ca-i nunta aranjata.

Ieniuei La Multi Ani Maya! :D

Multumim :) Si evident ca e nunta aranjata, ce vorba e aia :D Macar lui fie-mea sa-i fac nunta daca eu nu vreau, sa aiba cuscra unde juca in sandalele noi!