August 5, 201115 yr comment_99102 Asa ca, azi de ziua mea, va pup pe toti pe mustati si puteti sa ne cantati, mie si lui Parcisor, la multi ani fericiti alaturi de cei care ne iubesc enorm! Eu sunt un pui mic si fericit...si mami stie asta:) [color=#8B0000][b]LA MULTI ANI PENTRU FRUMOASA MAYA ... SI FRATIORUL EI! Pupici pentru pitica si pentru mamica ei .... si un sincer "miau" de la tiza ei [/b][/color] Report
August 5, 201115 yr comment_99104 Asa ca, azi de ziua mea, va pup pe toti pe mustati si puteti sa ne cantati, mie si lui Parcisor, la multi ani fericiti alaturi de cei care ne iubesc enorm! Eu sunt un pui mic si fericit...si mami stie asta:) [color=#8B0000][b]LA MULTI ANI PENTRU FRUMOASA MAYA ... SI FRATIORUL EI! Pupici pentru pitica si pentru mamica ei .... si un sincer "miau" de la tiza ei [/b][/color] Pupam tiza frumoasa!!! Pufosenia sa e adorabila! Report
August 5, 201115 yr comment_99124 La Multi Ani, Maya! Sa o bucuri pe mami muuulti ani de acum incolo! Te pupam pe mustati. Cu drag,Roxana si Pitzi Report
August 5, 201115 yr Author comment_99154 Ria,pupam pufosenie de printesa! Maneki,si eu îl strig/am pe Felix...Pitzi.Acum mai rar fata de înainte,pentru daca strig prin gradina dupa el,mereu îmi raspunde vecinu,pe care muiere-sa tot Pitzi îl striga Report
August 5, 201115 yr comment_99157 Ria,pupam pufosenie de printesa! Maneki,si eu îl strig/am pe Felix...Pitzi.Acum mai rar fata de înainte,pentru daca strig prin gradina dupa el,mereu îmi raspunde vecinu,pe care muiere-sa tot Pitzi îl striga Daca mai are si musteti si coada.... e grav! Report
August 5, 201115 yr comment_99166 Ria,pupam pufosenie de printesa! Maneki,si eu îl strig/am pe Felix...Pitzi.Acum mai rar fata de înainte,pentru daca strig prin gradina dupa el,mereu îmi raspunde vecinu,pe care muiere-sa tot Pitzi îl striga Sa stii Maya ca el a vrut sa-l cheme asa. Eu voiam un nume mai..."savant" dar singurul la care a raspuns a fost Pitzi. Evident ca il mai strigam si Pichidu, Printzi, Piki, Gogoasha, Cocolino, si altele Cum sa-l alinti mai pe barbat Pitzi??? Report
August 5, 201115 yr Author comment_99173 Ria,pupam pufosenie de printesa! Maneki,si eu îl strig/am pe Felix...Pitzi.Acum mai rar fata de înainte,pentru daca strig prin gradina dupa el,mereu îmi raspunde vecinu,pe care muiere-sa tot Pitzi îl striga Daca mai are si musteti si coada.... e grav! Nu are musteti,si coada...nu stiu.Nu am vazut,dar asta nu înseamna ca nu are Report
August 5, 201115 yr Author comment_99174 Cum sa-l alinti mai pe barbat Pitzi??? Vecina e unguroaica...posibil sa fie un nume de dezmierdat barbatu?Nu stiu.Cert este ca numele omului nu are nimic comun cu Pitzi Report
August 6, 201115 yr comment_99263 La multi ani lui Maya si lui Parcisor!!! Sa fie sanatosi si voiosi!! Cand vin acasa, va fac photo shooting cu Pisi, nimanui n-o sa-i vina sa creada ca nu este Mike! Nici macar membri familiei nu fac diferenta cand vad poze cu Mike, ma intreaba cand am facut poza( nu ca eu as face asa poze frumoase ) dar nici nu se gandesc ca nu e Pisi! Report
August 7, 201115 yr comment_99328 http://www.trilulilu.ro/andreiacostache/70a216db6c0e06?utm_source=libertatea_viewfile&utm_medium=widget&utm_campaign=video am gasit ceva ce ne-a topit pe toate 3 am zis sa impartasesc cu voi iar nu pot sa pun video ...e un pisic de ar topi inima si la cel mai al drak om Report
August 8, 201115 yr comment_99472 Intru rar pe forum dar nu pot sa nu citesc topicul asta !Ultima poza cu Filou : Report
August 8, 201115 yr Author comment_99478 Nici nu stii cît ma bucur ca ni l-ai aratat pe smecherila Filou!E superb! Report
August 15, 201115 yr Author comment_100237 [center]That's me. I sleep like a bear... with a teddy bear I feel on top of the world! [/center] Report
August 16, 201115 yr comment_100333 Doamne ce mortala e ultima poza.Cum doarme el cu ursuletul lui... Si pernutele alea negre de la labute, of, of sa-l smotocesti de numa. Report
August 16, 201115 yr comment_100350 Verisoara lui neagra il priveste cercetator: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_0529-1.jpg Si matusa il studiaza indeaproape: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_0530_edited.jpg ea stie tot despre diverse, e inteleapta si pe faza, a fost politist in alta viata! Report
August 17, 201115 yr comment_100374 Salutari blanosilor din partea celor 3D (Diego, Darwin şi Daisy) Mai întâi să verificăm dispoziţia de joacă Apoi tragem o limbuţă Şi.... (Nu e chiar ce pare, Darwin doar e somnoros şi a cascat iar micuţa Daisy a tulit-o) In fine, a inceput joaca Din pacate nici acum nu prea se înţeleg motanii cu Daisy, Darwin o tolerează dar Diego se poartă ca şi cum se simte ameninţat. Când mănâncă se tot uită în jur să nu vină bestia mică şi sa-l surprindă.Daisy e tare jucăuşă şi afectuoasă, cât e ea de haplea, tot renunţă la mâncare dacă e rost de scărmăneală şi joacă. Report
August 18, 201115 yr comment_100460 Zerda, ochii aia verzi ma hipnotizeaza. Mitu, ce trio formidabil ai acolo. Dora in toata splendoarea: Nu poti sa faci o poza-n pace ca apar si curioasele. Report
August 20, 201115 yr comment_100537 Si pe mine m-au hipnotizat!! Dar si papusa ta n-are ochii mai putin verzi! Ca de curioasa, este sigur curioasa! Report
August 20, 201115 yr Author comment_100583 [indent]Ce de mituline frumoase! Coffee, ma bucur sa-ti vad fetele!Mitule, superba formatia ta 3D! Ce frumoasa si mare s-a facut Daisy! Dora, e o papusica frumoasa! Smecherila de Felix, face pe sunca din sandwich. Se baga între doua perne, si se culca. Dupa ce adoarme, si începe a se relaxa, se întinde, si în reluare, cumva, prin niste miscari comice cu pielea de pe spate, da perna de deasupra la oparte! Are niste fite în el! Acum doarme pe masa. Pe lemnul gol golut. E relaxat, de parca doarme în puf! [/indent] Report
August 21, 201115 yr comment_100601 Cate frumuseti!!! Zanele lui Cafeluta, cei trei muschetari ai lui Mitu (sper ca pana la urma sa primeasca fata in grupul lor de baietei ) si pufoasa cu ochisorii ca smaraldul...Dora Pupam mustatile!!! De ginerica ce sa zic....nevasta-sa astazi m-a prins ca am adus de la magazin un pui de la rotisor...asta a insemnat, un MIAUUUU apasat, adica lasa tot si da la fata!!! Evident ca mancam doar piept de pui, ca deh' restul e mai gras si pica rau. Asa ca am un grasunel fericit, cu burtica mare Ieri am facut un pic de somon la broiler si ce mi-au auzit urechile....un miau dubios, adica UNDE E?! Nu mananca mult peste, dar mirosul..mmmm o termina Un puiut rasfatat...ca toti pufosii mustaciosi Report
August 24, 201115 yr comment_100947 Azi am fost intre repetitii cu fiimea sa vedem 3 pisici. cred ca luam unul , ezit intre o femela tigrata, timida si zabauca in acelasi timp si un domn caraghios si foarte calm dar jucaus Report
August 24, 201115 yr comment_100951 Pot ca sa iti dau un sfat (fara sa mi-l fi cerut), pot, pot? I-ai pe amandoi, hi hi. Imi place si ideea celei zabauce si a domnului caraghios. Cu dedicatie la toate mustacioasele: http://www.youtube.com/watch?v=qNEraxj559Y Report
August 25, 201115 yr comment_100967 Azi am fost intre repetitii cu fiimea sa vedem 3 pisici. cred ca luam unul , ezit intre o femela tigrata, timida si zabauca in acelasi timp si un domn caraghios si foarte calm dar jucaus Si eu zic la fel!!! Eu am adoptat doi, dar am dat mai departe unul si de atunci am tot tanjit sa mai adopt un sufletel...dar Maya mea e alpha cat, numai pe frate-su il accepta (si atunci ii da o labuta peste cap, dupa ce-l curata pe frunte!)Mai ales ca sunteti 3 in familie, nu o sa va ajunga unul, asa si lor o sa le fie bine cand sunteti voi plecati la munca, si voi aveti de pupacit doi!!Asa ca...succes la ales...amandoi Report