Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Asa ca, azi de ziua mea, va pup pe toti pe mustati si puteti sa ne cantati, mie si lui Parcisor, la multi ani fericiti alaturi de cei care ne iubesc enorm! Eu sunt un pui mic si fericit...si mami stie asta:)

[color=#8B0000][b]LA MULTI ANI PENTRU FRUMOASA MAYA ... SI FRATIORUL EI!

Pupici pentru pitica si pentru mamica ei :) .... si un sincer "miau" de la tiza ei :D

[/b][/color]

post-257-13125058306203_thumb.jpg

Asa ca, azi de ziua mea, va pup pe toti pe mustati si puteti sa ne cantati, mie si lui Parcisor, la multi ani fericiti alaturi de cei care ne iubesc enorm! Eu sunt un pui mic si fericit...si mami stie asta:)

[color=#8B0000][b]LA MULTI ANI PENTRU FRUMOASA MAYA ... SI FRATIORUL EI!

Pupici pentru pitica si pentru mamica ei :D .... si un sincer "miau" de la tiza ei :D

[/b][/color]

Pupam tiza frumoasa!!! Pufosenia sa e adorabila! :)

• Author

Ria,pupam pufosenie de printesa! ;)

Maneki,si eu îl strig/am pe Felix...Pitzi.Acum mai rar fata de înainte,pentru daca strig prin gradina dupa el,mereu îmi raspunde vecinu,pe care muiere-sa tot Pitzi îl striga ;)

Maneki,si eu îl strig/am pe Felix...Pitzi.Acum mai rar fata de înainte,pentru daca strig prin gradina dupa el,mereu îmi raspunde vecinu,pe care muiere-sa tot Pitzi îl striga ;)

Daca mai are si musteti si coada.... e grav! ;)

;)

;)

Sa stii Maya ca el a vrut sa-l cheme asa. Eu voiam un nume mai..."savant" dar singurul la care a raspuns a fost Pitzi. Evident ca il mai strigam si Pichidu, Printzi, Piki, Gogoasha, Cocolino, si altele ;)

Cum sa-l alinti mai pe barbat Pitzi??? ;)

• Author

Daca mai are si musteti si coada.... e grav! ;)

Nu are musteti,si coada...nu stiu.Nu am vazut,dar asta nu înseamna ca nu are ;)

La multi ani lui Maya si lui Parcisor!!!

Sa fie sanatosi si voiosi!!

Cand vin acasa, va fac photo shooting cu Pisi, nimanui n-o sa-i vina sa creada ca nu este Mike! Nici macar membri familiei nu fac diferenta cand vad poze cu Mike, ma intreaba cand am facut poza( nu ca eu as face asa poze frumoase :) ) dar nici nu se gandesc ca nu e Pisi!

Intru rar pe forum dar nu pot sa nu citesc topicul asta :-* !

Ultima poza cu Filou :

post-32-13127989471363_thumb.jpg

Verisoara lui neagra il priveste cercetator:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_0529-1.jpg

Si matusa il studiaza indeaproape:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_0530_edited.jpg

ea stie tot despre diverse, e inteleapta si pe faza, a fost politist in alta viata!

Salutari blanosilor din partea celor 3D (Diego, Darwin şi Daisy) :occasion14:

Mai întâi să verificăm dispoziţia de joacă

post-214-1313556032993_thumb.jpg

Apoi tragem o limbuţă

post-214-13135560178115_thumb.jpg

Şi....

post-214-13135560249306_thumb.jpg

(Nu e chiar ce pare, Darwin doar e somnoros şi a cascat iar micuţa Daisy a tulit-o)

In fine, a inceput joaca

post-214-13135560398208_thumb.jpg

Din pacate nici acum nu prea se înţeleg motanii cu Daisy, Darwin o tolerează dar Diego se poartă ca şi cum se simte ameninţat. Când mănâncă se tot uită în jur să nu vină bestia mică şi sa-l surprindă.

Daisy e tare jucăuşă şi afectuoasă, cât e ea de haplea, tot renunţă la mâncare dacă e rost de scărmăneală şi joacă.

Si pe mine m-au hipnotizat!!

Dar si papusa ta n-are ochii mai putin verzi! Ca de curioasa, este sigur curioasa!

• Author

[indent]Ce de mituline frumoase!

Coffee, ma bucur sa-ti vad fetele!

Mitule, superba formatia ta 3D! Ce frumoasa si mare s-a facut Daisy!

Dora, e o papusica frumoasa!

Smecherila de Felix, face pe sunca din sandwich.

Se baga între doua perne, si se culca.

Dupa ce adoarme, si începe a se relaxa, se întinde, si în reluare, cumva,

prin niste miscari comice cu pielea de pe spate, da perna de deasupra la oparte!

Are niste fite în el! Acum doarme pe masa. Pe lemnul gol golut. E relaxat, de parca doarme în puf!

post-5-13138686789066_thumb.jpg[/indent]

Cate frumuseti!!! Zanele lui Cafeluta, cei trei muschetari ai lui Mitu (sper ca pana la urma sa primeasca fata in grupul lor de baietei :occasion14: ) si pufoasa cu ochisorii ca smaraldul...Dora :violent1: Pupam mustatile!!!

De ginerica ce sa zic....nevasta-sa astazi m-a prins ca am adus de la magazin un pui de la rotisor...asta a insemnat, un MIAUUUU apasat, adica lasa tot si da la fata!!! Evident ca mancam doar piept de pui, ca deh' restul e mai gras si pica rau. Asa ca am un grasunel fericit, cu burtica mare :scratch:

Ieri am facut un pic de somon la broiler si ce mi-au auzit urechile....un miau dubios, adica UNDE E?! Nu mananca mult peste, dar mirosul..mmmm o termina :floare:

Un puiut rasfatat...ca toti pufosii mustaciosi :P

Azi am fost intre repetitii cu fiimea sa vedem 3 pisici. cred ca luam unul :floare: , ezit intre o femela tigrata, timida si zabauca in acelasi timp si un domn caraghios si foarte calm dar jucaus :)

post-16-13142138391218_thumb.jpg

post-16-13142138598379_thumb.jpg

Azi am fost intre repetitii cu fiimea sa vedem 3 pisici. cred ca luam unul :) , ezit intre o femela tigrata, timida si zabauca in acelasi timp si un domn caraghios si foarte calm dar jucaus :)

Si eu zic la fel!!! Eu am adoptat doi, dar am dat mai departe unul si de atunci am tot tanjit sa mai adopt un sufletel...dar Maya mea e alpha cat, numai pe frate-su il accepta (si atunci ii da o labuta peste cap, dupa ce-l curata pe frunte!)

Mai ales ca sunteti 3 in familie, nu o sa va ajunga unul, asa si lor o sa le fie bine cand sunteti voi plecati la munca, si voi aveti de pupacit doi!!

Asa ca...succes la ales...amandoi :floare: