Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Da, cu siguranta nu mai aveau loc in alta parte! :)

Sa-i vedeti si cum se joaca, sunt asa dulci!

post-88-13097676958337_thumb.jpg

post-88-1309767706855_thumb.jpg

post-88-13097677207392_thumb.jpg

Si Cody obosit si suparat pe mine ca nu il las in pace:

post-88-13097677564737_thumb.jpg

post-88-13097677668433_thumb.jpg

Si dormind linistit:

post-88-13097678424321_thumb.jpg

post-88-13097678565184_thumb.jpg

Andrada,pe ai tai îi doare-n paishpe!Pupam mustacioarele =)) :P :P

Pupam copilasii Georgianei!Unu mai frumos ca celalalt! :P :D :D

Daca aveti chef sa vedeti o întîlnire de gradul trei :P va poftesc aici : Close Encounters of the Third Kind

Mi-a placut enorm intalnirea de gradul trei!!!

Iar de "portocala", ce sa mai vorbim!!!

• 2 weeks later...

Fete si baieti, ea e Milka.Are 3 luni si-un pic si-i o mancaciosa si o jucausa.

Joaca carti cu Manu.

[O mai chemam Fulger McQueen

Dulcica foc mitzulina si i se potriveste numele!!!!

Si normal ca dulcica foc este si Manu!!!

Multumim tuturor!

Mama mai are una de un an, Dora - o vanatoreasa de vrabii inraita.Maya, stiu ca si ai tai au pasiunea asta.Eu ii incurc pe Mike cu Felix si viceversa.

A trecut pe langa mine spre gradina, dupa nici un minut s-a intors cu vrabia in gura.E fara mila.Cand a avut timp sa o prinda nu stiu.

La puii si gainile mamei nu sare.

E ziua si vrabia.

Aia mica cerseste pe langa ea o aripa macar.

Asta-i pozitia de lupta lui Milka, o tine cu labele din fata de cap pe Dora si cu labele din spate o loveste in bot.

post-9-13115974983337_thumb.jpg

Eu ii incurc pe Mike cu Felix si viceversa.

........

Asta-i pozitia de lupta lui Milka, o tine cu labele din fata de cap pe Dora si cu labele din spate o loveste in bot.

Felix are burta alba :)

Si Milka are pozitia de iepurit..grasa mea ma mai prinde cateodata de mana cu labutele din fata si tzup cu copanele din spate la batut una bucata de mama..daca nu mai are alt pisic , se descurca si ea cu ce are :)

• Author

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! :) Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa!Spune-i tu!

Uma,stii ce ai de facut! :P

Lili,sînt superbe mitulinele!

Uite baietii mei :P

[center]

Mike____________________________________________________________Felix

post-5-13116126078562_thumb.jpg post-5-13116126221954_thumb.jpg

Felix gladiatorul,savurînd ultima raza de soare :)

post-5-1311612777337_thumb.jpg

Mike bebele lu' mama :)

post-5-13116129441921_thumb.jpg

Gladiatorul,Bebe si ursuletii :P

post-5-13116130718228_thumb.jpg

[/center]

Superbi toti blanosii .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Nu ma satur sa-i privesc .

Iar New Entry Milka e cireasa de pe tort.Are ochii superbi ai Dorei .

Nici nu se putea altfel.Trebuia sa sa asorteze cu stapana. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Dora s-ar intelege perfect cu Piscot.

Si la noi ,ziua si trofeul.

Dar nu vrabii, ci soareci,soparle si chiar cartite.

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! :love7: Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa e recunosc ca nu am mai pozat fata de ceva timp..acum suntem in "certuri" - mama nesuferita (adica io) alearga fata prin casa sa o perie zi de zi ...zice bietul pui ca o sa ramana fara pic de blanita..dar o perii cu Furminatorul si are tone de blanita moarta!

Mai mult, are si multa matreatza pe spinare si nu stiu ce sa-i fac (baie sub nicio forma ca o sa mi-o iau tare de tot!)

Asa ca terminam cu infrumusetarile si promitem poze noi!!

Am ras de ea de numai acum o saptamana...aveam masuta din living prea mare si grea, asa ca le-am donat-o vecinilor si eu mi-am luat alta mai micuta.

Fata a venit in sufragerie dupa ce am instalat-o tot...ea s-a oprit insa la limita la care era masa dinainte! S-a oprit , s-a uitat mirata, a intins gatul sa o mirosasa pe a noua si cu greu s-a dus mai aproape..adica, mmm, chiar vad eu bine ca e mai mica sau ma inseala ochisorii?

Dora s-ar intelege perfect cu Piscot.

Si la noi ,ziua si trofeul.

Dar nu vrabii, ci soareci,soparle si chiar cartite.

Oau, ce vanator iscusit este Piscot, preferatul meu!!!!

Felix gladiatorul,savurînd ultima raza de soare =))

Mike bebele lu' mama =))

Gladiatorul,Bebe si ursuletii =))

[/center]

Daci, pozele astea mi se par dementiale! Pup eu doi mustaciosi!

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! =)) Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa e recunosc ca nu am mai pozat fata de ceva timp..acum suntem in "certuri" - mama nesuferita (adica io) alearga fata prin casa sa o perie zi de zi ...zice bietul pui ca o sa ramana fara pic de blanita..dar o perii cu Furminatorul si are tone de blanita moarta!

Mai mult, are si multa matreatza pe spinare si nu stiu ce sa-i fac (baie sub nicio forma ca o sa mi-o iau tare de tot!)

Asa ca terminam cu infrumusetarile si promitem poze noi!!

Am ras de ea de numai acum o saptamana...aveam masuta din living prea mare si grea, asa ca le-am donat-o vecinilor si eu mi-am luat alta mai micuta.

Fata a venit in sufragerie dupa ce am instalat-o tot...ea s-a oprit insa la limita la care era masa dinainte! S-a oprit , s-a uitat mirata, a intins gatul sa o mirosasa pe a noua si cu greu s-a dus mai aproape..adica, mmm, chiar vad eu bine ca e mai mica sau ma inseala ochisorii?

Va asteptam sa terminati cu infrumusetarile, nu de altceva dar trebuie sa dati bine in poza! =))

Mai Uma, dar o poza cu scumpa de Maya n-ai mai pus si tu de-un secol! =)) Mi-e dor de ea! Pupici pe mustati.

Asa!Spune-i tu!

Uma,stii ce ai de facut! :D

Pai da, Maya!(in soapta- a zis ca pune cand rezolva cu blanita si matreata , shhhht!)

De Felix si Michiduta se stie ca sunt indragostita definitiv si iremediabil, dar pozele astea m-au topit de tot, de tot. M-am adunat si i-am tras o repriza de pupici si smotoceli pumitzei mele.

Dragii de ei! Cat imi sunt de dragi toti! :sm2: =)) =))

Fetelor,

A nevoie de un sfat.

Eu am crescut multe mate si mama la fel.

Cu toate astea intampinam o problema.

Acum o saptamana am primit un pui de British shorthair.O minune de 5 saptamani.

Eu nu am putut sa o tin,desi mi se lipise de suflet,ca am destule mat pe langa casa.

Asa ca i-m dus-o mamei,a carei pisica a murit la varsat de 12 ani acum vreo 4 luni.

Mama a indragit-o imediat si i-am lasat-o bucuroasa ca i-am gasit satapana .

Ei dat mitulina e forte,foarte ...rea.Nu jucausa.Rea.

Zgarie ,musca ataca picioarele.E neobosita .

I-am luat jucarii,undita cu pene,o tinem ocupata,iese afara,dar tot nepotolita e.

Pur si simplu nu nu putem juca cu ea "omeneste ".

In ziua cand am primit-o si i-am dus-o era tare cuminte,dar de a doua zi s-a schimbat 180 de grade.

Credeti ca e ceva trecator sau asa e firea ei ?

Credeti ca e ceva trecator sau asa e firea ei ?

Stiu ca British-urile sunt mai reci din fire - dar acum cred ca incearca sa-si gaseasca locul si sa se impuna. E un bebe dificil :scratch: Dar acum trebuie sa i se faca educatia, adica inceput cu NU spus tare si apasat, si ne-incurajata cand e sa atace la picioare.

Recomand bilutele de burete, eu o alergam pe a mea prin casa pana cadea extenuata (si Maya a avut perioada ei de, "e ora 12 noaptea? hai sa ne jucam!!!!!"-si daca indrazneam sa o supar se urca pe capacul de la wc si derula toata hartia igienica!)

Rabdare multa, totusi ca e asa de energetica inseamna ca ii e bine..doar mama sa aiba rabdare cu ea :P

Verisoara mea a avut o bucatica de matz care statea numai pe galerie! Si la un moment dat s-a calmat :P

Uma,

La " Nu " apasat,da putin urechile pe spate ,dupa care continua sa te rontzaie.

Daca tragi mana sau piciorul,e jale,ca se infige cu coltii si ghearele si mai tare.

Cand iese in curte,sare si la picioarle vecinelor .

E un mic diavol.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/Demon08.gif

Am sa-i cumpar mamei o stropitoare din aia mica de plastic sa o fasaie cu apa cand e obraznica.

Sa vedem daca merge asa.

Problema este ca nu stiu daca la 78 de ani,mama mai are rabdare cu asa o nabadaioasa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif

• Author

Pisco,majoritatea pisicontilor care-s despartiti prea repede de muma,au cam acelasi comportament.Dar se poate repara.Trebuie doar olecuta de rabdare.

Sigur are momente cînd doarme,ca doar este o pisica,asa "rea" cum e.Ei,atunci cînd e în faza aia somnoroasa,se lasa mai usor mîngîiata,scarpinata,si accepta dragalelile altfel fata de cînd e activa.Cum o pisica te tine minte/nu te uita,e bine ca mama ta sa repete operatia de cîte ori posibil.E si asta o metoda de "domesticire" care da roade.Chiar daca pisica e o cutritza,o sa-i vina din ce în ce mai greu sa muste mîna care o mîngîie si îi da de mîncare.E adevarat ca se prinde mai greu(ia mai mult timp pîna învata)de o felina asa tînara care nu stie înca diferenta între joaca si instinctul vînatoresc care o împinge sa înhate tot ce misca :)

Daca înhata la mîngîiat,spune-i mamei tale sa o sufle direct în fata.În general asta nu le place,si o lasa mai moale.