May 22, 201115 yr comment_89814 Risotto in bianco, la sfirsit amestecat cu parmigiano si sareasau supa cu galuste cu sare presarata deasupra Report
October 30, 201114 yr comment_108875 Am avut o bucata de coppa maricica, ceva sub juma de kg, care mai avea putin si expira si cum nu reusesc sa le tai felii subtiri cu feliatorul meu manual, greu se consuma (doar la pase si omlete). Asa ca azi dimi am purces si am facut sarea. Nu am degresat coppa, dar am sters-o dupa cu hartie absorbanta. Am pus deja peste ficchi con prosciuto e provolone picante (reteta Mayei). Sper sa am cu ce sa o consum in 10 zile, ca mi-a iesit destul de multa. Ziceti ca ar merge chiar si la salate? Report
October 30, 201114 yr comment_108906 Acum mi-am adus aminte vazand topicul , am facut-o si eu luna asta chiar si am pus-o peste paste cu fasole. Dupa parerea mea, acolo-i locul ei !Mi-a placut mult . Report
March 23, 201412 yr comment_215181 De 3 ani de zile nu mai face lumea chestia asta? Pe ravioli ricotta e spinaci pentru Stefanoiar pentru mine peste piure de cartofi Report
August 31, 20242 yr comment_269685 Trag sus mesajul, aveam niste prosciutto crudo cumparat demult nu zic cit dar inca inchis in punga lui si azi am refacut-o ca sa nu-l arunc desi l-am gustat inainte si inca ma era bunFacem felii de sottofiletto in tigaie si o sa pun deasupra un pic Report
August 31, 20242 yr comment_269687 Uiiio, ce idee buna... tre sa fav saptamana asa ceva.....bun bun Report