October 22, 201015 yr comment_61169 Cre'ca ma înscriu si eu la concursul lui Lili,sa-mi provoc norocul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Chiar daca dau silicoane? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifN-are importanta ce se da...cum ziceam,important este sa-mi las si eu amprenta pe unde trec https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif(Adica are programelul mai mult de lucru https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif ) https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Asa,asa,chiar ca n-are impotanta.Hai si noi la coada Maya ,ca pe vremuri. Unde vedeau oamenii o coada ,...HOP si ei.Abia pe urma intrebau ce se da.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
October 22, 201015 yr comment_61182 Maya...off... nu vreau sa par o carcotasa, dar Wild Pavlova, desi arata super super, nu are biletel alaturi ..parca citisem ca trebuie si biletel d'amour alaturi, ori nu? Report
October 22, 201015 yr Author comment_61186 Maya...off... nu vreau sa par o carcotasa, dar Wild Pavlova, desi arata super super, nu are biletel alaturi ..parca citisem ca trebuie si biletel d'amour alaturi, ori nu?Olguta,merci ca mi-ai atras atentia...eu sint azi cu capul in nori!Deci reteta va iesi de pe lista. Alina ,îmi pare rau..dar lipseste biletelul Banuiesc ca e o reteta pe care ai facut-o mai dedemult.Daca mai ai chef sa faci altceva,eu ma bucur si te astept sa participi Report
October 22, 201015 yr Author comment_61188 Unde vedeau oamenii o coada ,...HOP si ei.Abia pe urma intrebau ce se da.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifHa,Pisco!Mi-ai adus aminte de cozi!În special de-o coada la un aprozar,dar nu ma întind aici,ca ar fi prea lung si deloc la subiect Report
October 25, 201015 yr comment_61449 Abia astept sa vad noile creatii!Sunt sigura ca toate deserturile vor fi de nota 10!Mult succes tuturor participantelor!Anca,tu parca asteptai un concurs?Deci te astept cu vreo dulcegarie? Inca caut si...cuget...ii musai sa fie ceva special sper sa si apar saptamana asta cu dulcegaria!Ma stradui.... Report
October 25, 201015 yr comment_61480 Draga Maya cum am mai zis eu nu-s cu concursurile sau deastea,dar vad ca inca nimeni nu face un pas inainte(ce-i drept mai e destul timp),eu vreau sa fac mai demult o placinta dulce un pic mai altfel(am vazut eu la tv. si mi s-a parut mie mai deosibita)maine o prestez,nu-i mare smecherie,dar e interesanta zic eu,crezi ca merita sa o pun la concurs(asa ca sa mai animam atmosfera) sau sa o pun la dulciuri?!... Report
October 25, 201015 yr Author comment_61512 Anca,te astept! Geany,bineînteles ca se merita!Orice reteta dulce este bine venita! Te astept! Report
October 25, 201015 yr comment_61517 Anca,te astept! Geany,bineînteles ca se merita!Orice reteta dulce este bine venita! Te astept! Ok ne vedem maine atunci... Report
October 25, 201015 yr comment_61626 Maya, o sa prestez si eu cel mai dulce desert in curand, nu atat pentru cantar cat pentru fun. Report
October 25, 201015 yr Author comment_61629 Maya, o sa prestez si eu cel mai dulce desert in curand, nu atat pentru cantar cat pentru fan. Esti binevenita!Te astept! Report
October 26, 201015 yr comment_61647 Draga Maya si pe tine de dezamagesc exact ca pe Adriana,dar am citit mai atent regulamentul si fiecare user participa cu o singura reteta la concurs,eu am altceva in minte dar va trebui sa-mi procur toate cele necesare asa ca placinta o sa o pun la dulciuri imediat ce o voi presta... Report
October 26, 201015 yr comment_61661 Acu 5 minute m-a "'puscat" o idee.Daca gasesc astazi tot ce-mi trebuie ,pe seasra poate apar si eu cu ceva;la fel cum zice si La-Chef-A,nu pentru cantar ci pentru distractie. Apropo cantar,e foarte fain si destept,super ideea. Report
October 26, 201015 yr Author comment_61689 Draga Maya si pe tine de dezamagesc exact ca pe Adriana,dar am citit mai atent regulamentul si fiecare user participa cu o singura reteta la concurs,eu am altceva in minte dar va trebui sa-mi procur toate cele necesare asa ca placinta o sa o pun la dulciuri imediat ce o voi presta...Geany,pai fiecare user poate participa la concursul meu cu o reteta,la concursul Adrianei cu alta reteta,la concursul lui Foxyy cu înca o reteta...la concursul lui Eataly tragi bon cu numar si te relaxezi,dar de participat fiecare user poate participa la toate patru concursuri Deci ia nu te mai codi si fa ceva dulce si hai aici! Report
October 26, 201015 yr Author comment_61690 Acu 5 minute m-a "'puscat" o idee.Daca gasesc astazi tot ce-mi trebuie ,pe seasra poate apar si eu cu ceva;la fel cum zice si La-Chef-A,nu pentru cantar ci pentru distractie. Apropo cantar,e foarte fain si destept,super ideea.Hai si pusca'ne si noua ideea!Te astept! Report
October 26, 201015 yr comment_61698 Draga Maya si pe tine de dezamagesc exact ca pe Adriana,dar am citit mai atent regulamentul si fiecare user participa cu o singura reteta la concurs,eu am altceva in minte dar va trebui sa-mi procur toate cele necesare asa ca placinta o sa o pun la dulciuri imediat ce o voi presta...Geany,pai fiecare user poate participa la concursul meu cu o reteta,la concursul Adrianei cu alta reteta,la concursul lui Foxyy cu înca o reteta...la concursul lui Eataly tragi bon cu numar si te relaxezi,dar de participat fiecare user poate participa la toate patru concursuri Deci ia nu te mai codi si fa ceva dulce si hai aici! No am facut placinta dar vreau sa particip la concurs cu o alta reteta,sper sa gasesc ingredientele necesare... Report
October 26, 201015 yr comment_61813 Asadar,ideea care m-a "puscat" astazi a fost sa fac un tort in culorile Italiei ca m-a apucat dorul astazi,selectand pozele din concediu. Nu a iesit cum am vrut si nu am vrut sa mai folosesc colorant alimentar.Am folosit putin verde,dar vazand ca nu iese,am abandonat ideea.Oare cu sirop de menta iese verde? Bun,aspectul nu a iesit cum am visat,dar gustul e perfect.Imbinarea de arome e perfecta pentru gustul nostru.Abia astept sa vad ce zic maine si cobaii Report
October 26, 201015 yr Author comment_61816 Asadar,ideea care m-a "puscat" astazi a fost sa fac un tort in culorile Italiei ca m-a apucat dorul astazi,selectand pozele din concediu. Nu a iesit cum am vrut si nu am vrut sa mai folosesc colorant alimentar.Am folosit putin verde,dar vazand ca nu iese,am abandonat ideea.Oare cu sirop de menta iese verde? Bun,aspectul nu a iesit cum am visat,dar gustul e perfect.Imbinarea de arome e perfecta pentru gustul nostru.Abia astept sa vad ce zic maine si cobaii Nu stiu ce zic cobaii,dar arata minunat!O combinatie de arome foarte indrazneata si foarte tentanta pentru papilele mele!As indrazni chiar s-o stropesc cu niste dungi de ciocolata topita.Nu cred ca ar fi pre mult,pentru ca toate aromele folosite potrivesc perfect cu ciocolata!Desi gheata a fost putin crapata de Alina,tu ai spart-o!Asa ca felicitari si bafta maxima! Report
October 26, 201015 yr comment_61817 Multumesc !Ideea cu cioco as fi executat-o,dar nu am mai avut numai alba acasa si parca cel mai bine ar potrivi amaruie. Astept si alti participanti cu idei noi,ca tot vin sarbatorile si avem nevoie Report
October 27, 201015 yr comment_61844 Lume,lume,tineti-va ca viu...asta daca nu ne vedem pe la dezastre doamne feri'... Report
October 27, 201015 yr comment_61853 Petu, ce-mi place tortul.Combinatia de arome e si pe placul meu. Report
October 27, 201015 yr comment_61868 Gata Maya am pus desertul pozele sunt nashpa rau ca-mi tremurau mainile de emotie,can o sa am timp vin si o postez eu la pas cu pas ca am o droaie de poze,am avut multe peripetii,iar am venit cu inventii ca nu am forma cu inel,o sa radeti de numa' o sa vedeti... Report
October 27, 201015 yr comment_61875 Gata Maya am pus desertul pozele sunt nashpa rau ca-mi tremurau mainile de emotie,can o sa am timp vin si o postez eu la pas cu pas ca am o droaie de poze,am avut multe peripetii,iar am venit cu inventii ca nu am forma cu inel,o sa radeti de numa' o sa vedeti... Geany, foarte, foarte fain tortul de lamaie. Cred ca e foarte racoritor si placut la gust. Mult succes! Report
October 27, 201015 yr comment_61879 Geany super tortul tau si ma distreaza coincidenta zici ca ne-am vorbit Report
October 27, 201015 yr Author comment_61883 Cu numarul 2 intra Geany in concurs!Felicitari si bafta! Superba,racoritoare si fina prajitura ta,si îmi place ca nu necesita cuptor.Va fi ideala pentru zilele calduroase de vara.Deci fete,luati creionul si hirtia de pe acum si va pregatiti pentru canicula. Report
October 27, 201015 yr comment_61895 Geany super tortul tau si ma distreaza coincidenta zici ca ne-am vorbitDraga Petu,pt. mine e prima oara ca fac acest pat de biscuite ca nu aveam forma cu inel,cand o sa vezi poze pas cu pas o sa te crucesti pe la ce m-a dus mintea si ce peripetii am avut Report