November 15, 201015 yr comment_64775 Aoleuuuuu am omis ce era mai important, ma scuzati fetelor problema e ca am un bb mic de 3 luni care plange mult acuma si cealalta de 1 an si 8 luni care in continuu ma treage de maneca sa stau cu ea si m-am pierdut pe drum cu reteta, deci idee e ca se ia cioco topita si se pune in pahare dupa ce paharele au stat umpic in congelator, se umple paharele cu cioco topita pe aburi si daca aveti fantezie si rabdare puteti trage si ceva modele cu cioco alba prima data si apoi umpletifundul si marginea paharului cu cioco neagra rotin paharul astfel sa ajunga peste tot. Apoi puneti in congi si va apucati de spuma de sampanie. restu e simplu.Sper ca ati inteles acuma.multumesc de atentionare. Report
November 16, 201015 yr Author comment_64909 Cu numarul 14 + o tarta racoritoare si buna intra moatza în concurs!Bafta Report
November 16, 201015 yr comment_64913 Cu numarul 14 + o tarta racoritoare si buna intra moatza în concurs!Bafta Pazea! Report
November 16, 201015 yr comment_64935 Ceci intra cu numarul 4 în concurs!Ai facut niste briose frumoase care încînta pupilele cît si papilele copiilor,si nu numai!Bafta Cec, ai avut de munca la briose, nu gluma.Sunt frumoase. LachefA, tortul e superb, cioco zmeura, al meu e. Olguta, lipsesti, lipsesti si cand te-ntorci ne aduci asa o bunatate. Maya, n-as stii ce sa aleg.cu o mare intarziere vad ca am mesaje carora nu am apucat sa le raspund, adica multumesc Deci, si prin urmare multumesc fetelor pt aprecieri (incep sa ma specializez pe briose ca am vazut ca au trecere) Report
November 17, 201015 yr comment_64967 Cec, arata de nu se poate mufinele tale! Haioase rau!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Moatzo, esti ...irecuperabila! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
November 17, 201015 yr comment_65077 Moatzo, esti ...irecuperabila! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif ti-a placut "povestea", zi drept! Report
November 17, 201015 yr Author comment_65102 Cu numarul 15 intra Laponica în concurs cu un Gâteau délicat si original prezentat!Bafta Report
November 17, 201015 yr comment_65104 ...si mancat, ai uitat sa adaugi Am pus din spirit de solidaritate si pentru ca stii ca desertul este slabiciunea mea din tot meniul Multumesc pentru validare! Fete, am balit si am baliiiiit la retetele voastre. Mi-ati dat o gramada de impulsuri si idei! Va urez multa multa bafta! Da, este gâteau! Cu circumflex. Hait, am uitat circumflexu' in prezentare, Va urez multa multa bafta fetelor!!! Report
November 17, 201015 yr comment_65105 Revin: Moatzo si cu Ioana, cred ca pe ale voastre le fac intai si intai Report
November 17, 201015 yr comment_65106 Maya, eu nu te vad bine.... ai de ales intre niste retete..... una si una.De fapt, nici una din noi n-are o misiune usoara. Au facut fetele niste minunatii, nici n-as sti pe care s-o incerc intai, dar'mite s-o premiez.Vad ca domnii sunt mai timizi.... nu ne onoreaza cu prezenta? Report
November 18, 201015 yr comment_65211 Moatzo, esti ...irecuperabila! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif ti-a placut "povestea", zi drept! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Iham! Mult de tot!Pe bune!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
November 20, 201015 yr Author comment_65526 Cu numarul 16 intra gloxi în concurs cu clatitele americane pe care le ador!Bafta Report
November 20, 201015 yr comment_65534 Merci, merci. Bafta tuturor! Daca as fi in juriu zau ca as avea tare mari batai de cap. Report
November 20, 201015 yr Author comment_65560 Cu numarul 17 intra ariel în concurs!Bafta Arielule,arata tare bine!Îmi place blatul in mod special,ca arata tare pufos! Report
November 20, 201015 yr Author comment_65561 Merci, merci. Bafta tuturor! Daca as fi in juriu zau ca as avea tare mari batai de cap.Da,deci chiar nasol.Am stat vreo doua ceasuri uitîndu-ma la retete,la poze,citind,comparînd ,si tot ma gîndesc cum sa fac sa fie ok.E clar ca nu pot nota doar dupa papila.Trebuie sa tin cont de multe treburi.Mi-am facut deja un sistem.Mai urmeaza punctarea Report
November 20, 201015 yr comment_65574 Cu numarul 17 intra ariel în concurs!Bafta Arielule,arata tare bine!Îmi place blatul in mod special,ca arata tare pufos! Maya, ma faci sa rosesc....Multumesc!Blatul are consistenta unui pandispan; drept sa-ti spun, cind am citit reteta m-am gindit ca faina pare a fi putina, ca eu as fi adaugat ceva lapte...dar a iesit nesperat de bine. Noroc de musafiri (care in final nici nu mai vin), ca altfel nu faceam io de-astea Report
November 21, 201015 yr comment_65595 Ariicäääää, abia m-am trezit si ma duc sa imi caut o babetica :P Formele alea rosii de la LC le am si eu si mi-ai dat pofta sa scotocesc prin dulap si sa caut reteta urmatoare pe care sa o fac. Nu ma zgandari ca am de lucru dom'ne! Haleluia ca nu m-o mancat pe undeva sa deschid eu concurs Maya, Foxyy si Adriana, nu va invidiez deloc! Fetelor, retetele sunt excelente, insa ce imi place cel si cel mai mult e multitudinea de culori! Super fain! Bravo, bravo, bravo! Si multa bafta! Report
November 21, 201015 yr comment_65660 Maya, draga mea, la grea treaba te-ai inhamat. Tare greu as putea spune care-i cel ma dulce desert... N-as vrea sa fiu acum in pielea ta! Report
November 21, 201015 yr comment_65707 Cosmina, ce nume sugestiv!!! Mi-a placut mult de tot. Bine ai venit in concurs si multa bafta! Report
November 21, 201015 yr Author comment_65715 Cu numarul 18 intra Cosmina N în concurs,cu un tort ciocolatos!Bafta Cosmia,arata foarte bine creatia ta.Visul fiecarui ciocolatos Report
November 21, 201015 yr Author comment_65717 Maya, draga mea, la grea treaba te-ai inhamat. Tare greu as putea spune care-i cel ma dulce desert... N-as vrea sa fiu acum in pielea ta! De dimineata am intrat si la fel ca ieri,am citit,comparat si cîntarit.La prînz m-am întins olecuta,eram obosita ca ma trezisem iar cu noaptea în cap.Am atipit si am visat numai imagini,retete si puncte.Iar culmea visului!...cineva postase o reteta de ceara si eram tare nedumerita daca sa validez reteta sau nu?Tot ma uitam la poze,si îmi spuneam ca trebuie sa apreciez reteta,pentru ca este facuta din ingrediente naturale,e dulce fiind facuta din miere si din ceara/fagure ...ma tot gîndeam daca s-ar putea mînca!!!...deci nu mi-s zdravana la cap! Report
November 21, 201015 yr comment_65723 Maya mersi mult de tot! Inseamna foarte mult pentru mine. Si multe felicitari pentru acest concurs, e de nota 10! Succes tuturor Report
November 21, 201015 yr comment_65726 De dimineata am intrat si la fel ca ieri,am citit,comparat si cîntarit.La prînz m-am întins olecuta,eram obosita ca ma trezisem iar cu noaptea în cap.Am atipit si am visat numai imagini,retete si puncte.Iar culmea visului!...cineva postase o reteta de ceara si eram tare nedumerita daca sa validez reteta sau nu?Tot ma uitam la poze,si îmi spuneam ca trebuie sa apreciez reteta,pentru ca este facuta din ingrediente naturale,e dulce fiind facuta din miere si din ceara/fagure ...ma tot gîndeam daca s-ar putea mînca!!!...deci nu mi-s zdravana la cap! Eu inca n-am avut bucuria sa visez nimic de genul asta, dar presimt ca la noapte numai de asa ceva o sa am parte! Report