October 31, 201015 yr comment_62362 Cine jurizeaza? Cine decide care reteta este cea mai si cea mai? Organizatorul concursului.Cum spune si descrierea acestui subforum,oricine poate initia un concurs care se desfasoara dupa propriile reguli.În cazul concursului organizat de mine,ma voi ocupa eu de cine,ce si cum Înca ma gîndesc daca o voi face singura,sau daca voi implica si alte persoane.Poate fac o tragere ca la tombola...biletele cu numele participantilor într-un bol de sticla.Cine stie? Surpriza!Dar are asta vreo importanta?Let's have fun! Nu, din punctul meu de vedere chiar nu are importanta, doar ca am crezut ca se va vota, cumva, si nu vedeam deschis nici un poll. Daca-mi permiti o sugestie, chiar ar fi recomandat sa decizi numai tu, banuiesc ca toata lumea este de acord cu faptul ca ai suficienta experienta incat sa iti dai seama care "lucrare" merita premiul si care nu. Adica, ar fi demoralizant sa stim ca vei organiza, de exemplu, o tombola, atunci doar norocul va decide si nu cred ca ar fi realist ca cineva care se inscrie in concurs cu, sa zicem, paine unsa cu unt si gem sa castige in fata unui tort sau prajituri, cum sunt cele deja intrate in concurs, pentru care chiar s-a muncit. Ar fi pacat ! Just my two cents Report
October 31, 201015 yr Author comment_62372 Ei,nu fac tombola,glumeam si eu Un poll e bun,e simplu...dar dupa experienta mea,acolo se voteaza nu totdeauna în favoarea "celei mai cele" retete/prezentare ci cîteodata in functie de prietenie.Poate gresesc,avînd în vedere ca experienta mea în ceea ce priveste concursurile s-a desfasurat pîna acum în cercuri mult mai mari. Nu stiu daca aici af fi la fel,fiind o comunitate mai restrinsa si civilizata. Misiqule,de ce nu participi si tu?Am vazut ca te pricepi la dulciuri Report
October 31, 201015 yr comment_62384 Eu intru ca sa va felicit pe toate trele (o fac en somme acum) pentru ca ati avut curajul sa treceti peste amintiri de restriste si sa deschideti concursurile. Bravo pentru initiativa si idei!! Participantilor le doresc succes din toata inima!!! Inspiratie multa si spor la bucatareala sa aveti! Report
November 1, 201015 yr comment_62455 Musique eu nu cred ca este pe aici cineva care sa indrazneasca sa se prezinte in fata Mayei cu paine cu gem,eu una stiu ca nu asi indrazni... Report
November 1, 201015 yr comment_62458 Ps. de fapt m-am razgandit,pai daca e o reteta de gem de casa mai deosebit,bine facut si se participa cu reteta,eu nu vad de ce nu ar face cinste gospodinei de l-a preparat si nu ar putea participa la concurs...Oricum ramane la latitudinea Mayei care reteta se incadreaza in tema concursului..Mult succes tuturor,mai astept retete frumoase... Report
November 2, 201015 yr Author comment_62569 Ceci intra cu numarul 4 în concurs!Ai facut niste briose frumoase care încînta pupilele cît si papilele copiilor,si nu numai!Bafta Report
November 2, 201015 yr comment_62653 Maya, nu stiu de ce mi-au aparut doua postari la subiectul dedicat postarii retetelor...ai putea, te rog, sa-l stergi pe cel fara poze... Multumesc mult No, acuma m-am inscris si eu... bafta tuturor Se pare ca am fost in gand cu Geany..ea lamaie, eu lime (imi place la nebunie aroma de coaja de lime ) Report
November 2, 201015 yr comment_62655 Ce retete frumoase,Olguta si Shefa,felicitari bafta maxima...Se vede ca acest concurs a scos la iveala cofetaresele din noi.... Report
November 2, 201015 yr Author comment_62667 Cu numarul 5 intra în concurs La-Chef-A,cu un minunat tort ciocolatos!Îmi place mult prezentarea!Bafta Report
November 2, 201015 yr Author comment_62668 Cu numarul 6 a aparut în sfîrsit si Olgutza,care se tot codea!Superb tort!L-as fi numit Hora papilelor! Bafta,Olgutza Report
November 2, 201015 yr comment_62684 Sa stii ca i se cam potriveste numele, Maya... pare ciudata combinatia, dar a fost foarte pe gustul meu Bafta sa fie pentru toate concurentele... si hai fetelor, sa-i dam de lucru Mayei :lol: Report
November 2, 201015 yr Author comment_62692 Ciudata?No!Deloc!Citricele merg la fel de bine cu cioco ca frisca...si toate împreuna trag o hora pe cinste! Report
November 2, 201015 yr comment_62698 Cu numarul 5 intra în concurs La-Chef-A,cu un minunat tort ciocolatos!Îmi place mult prezentarea!Bafta Multumesc frumos Maya. Tortul l-am facut inca de saptamana trecuta, asa cum scrie si pe biletel insa am fost intr-o mare agitatie pe aici, renovam casa si nu am mai avut timp de bucatarit. Report
November 3, 201015 yr comment_62812 Cec, ai avut de munca la briose, nu gluma.Sunt frumoase. LachefA, tortul e superb, cioco zmeura, al meu e. Olguta, lipsesti, lipsesti si cand te-ntorci ne aduci asa o bunatate. Maya, n-as stii ce sa aleg. Report
November 5, 201015 yr comment_63271 Ma bucur sa vad ca s-a spart bine gheata la acest concurs.Eu,saptamana asta nu am miscat mare lucru' pt. simplu' fapt ca a fost vacanta si Rebeca si Fineas nu au mers la gradi,iar impreuna cu Matei mi-au incins cate-o "hora" in fiecare ziulica.Astfel iata-ma-s in fatza dumneavostra lecturand si devorand pt. a 3-a oara unul dintre ingredientele principale ale desertului,nu va zic acuma care. ..ca vad ca si "ciocolatosu"" mi-o fugit ,pana m-am tot codit eu....Va doresc multa bafta ! Report
November 5, 201015 yr comment_63277 Ma bucur sa vad ca s-a spart bine gheata la acest concurs.Eu,saptamana asta nu am miscat mare lucru' pt. simplu' fapt ca a fost vacanta si Rebeca si Fineas nu au mers la gradi,iar impreuna cu Matei mi-au incins cate-o "hora" in fiecare ziulica.Astfel iata-ma-s in fatza dumneavostra lecturand si devorand pt. a 3-a oara unul dintre ingredientele principale ale desertului,nu va zic acuma care. ..ca vad ca si "ciocolatosu"" mi-o fugit ,pana m-am tot codit eu....Va doresc multa bafta !Ancuto nu mai devora ingredientele si vina' cu prestatia,ca ne bate mama maya'' ...asta, gaia maii!!!! am vrut sa zic eeeiii Report
November 7, 201015 yr comment_63482 Mimi!!! M-ai anesteziat cu indiana aia a ta. Auleuuuuu ce pofta imi facusi. De 5 minute ma imaginez in fata unui platou cu: amandine, indiene, eclere, savarine, ora 12, Carpati si ce nebunii mai gaseam noi prin copilarie. Moaaamaaa si inghetata aia de cafea in care erau granule de cafea. Bravo la toate fetele!! Continuati, va rog! Mama ce imi vine sa ma duc sa imi cumpar o tona de ciocolata. Report
November 7, 201015 yr Author comment_63493 Mimi intra în concurs cu numarul 8.Bafta MIMI "Indianca" ta,arata super lecker!La fel ca Laponica,ma scald acu în butoiul cu melancolie...indiene,savarine,amandine,limonada cu 2 lei,placinta greceasca...ani de liceu Report
November 7, 201015 yr comment_63502 Mimi!!! M-ai anesteziat cu indiana aia a ta. Auleuuuuu ce pofta imi facusi. De 5 minute ma imaginez in fata unui platou cu: amandine, indiene, eclere, savarine, ora 12, Carpati si ce nebunii mai gaseam noi prin copilarie. Moaaamaaa si inghetata aia de cafea in care erau granule de cafea. Bravo la toate fetele!! Continuati, va rog! Mama ce imi vine sa ma duc sa imi cumpar o tona de ciocolata. Mimi intra în concurs cu numarul 8.Bafta MIMI "Indianca" ta,arata super lecker!La fel ca Laponica,ma scald acu în butoiul cu melancolie...indiene,savarine,amandine,limonada cu 2 lei,placinta greceasca...ani de liceu saru'mana fetele!de dragul si dorul acelor vremuri am facut indienele!Maya,e numarul 8 sau 7,ca dincolo-s doar 6 retete inainte??!! Report
November 7, 201015 yr Author comment_63504 Am scris aici 8 în loc de 7,dar acolo la concurs am scris corect!Vezi ce malancoliata eram?????Nu ma scaldam ci ma înecam deja! Aveam numai indiene,amadine,savarine...cum sa mai poata gîndi omu? Deci,surosi si frati,Mimi intra cu numarul 7 cum scrie la subiectul unde are loc concursul,nu cu 8 cum scrie aici.Scuzemoiti-ma! Report
November 8, 201015 yr comment_63667 Me likeyyyyy!!! Luminita, imi place mult desertul tau! SI mai ales spiritul competitiv! Yu-hu! Hai mai fete, iesiti putin din amorteala, let's have fun! Sunteti atatea talentate aici, cand va vad ce mai puneti pe la torturi!!! Pai? Ia sa va vad! Primul concurs trebuie sa fie memorabil! Ca sa nu mai spun ca premiile sunt unul si unul! Report
November 8, 201015 yr comment_63672 Asta cu spiritul competitiv vine de la faptul ca eu ii tot indemn sa participe la concursuri scolare, ca doar n-au ce pierde, chiar daca nu ies primii. Si uite ca acum mi-a venit randul. Ma tot codeam, ca de ce sa particip la concurs, ca oricum nu castig, ca sunt altele mai bune, etc si au sarit cu gura pe mine: "Cum? Tocmai tu? Care ne bati pe noi la cap cu Cangurul, Winners si alte alea." Va dati seama ca am inghitit galusca si m-am apucat de batut albusurile. Report
November 9, 201015 yr Author comment_63704 Cu numarul 8 intra Luminis înconcurs!Desertul tau este delicios,si arata suuper!Trebuie sa-l fac si eu,ca nu am mai facut de mult tare!Bafta Report
November 9, 201015 yr comment_63718 Luminish,mult succes ,spui ca nu ai fi avut curaj sa concurezi cu cele mai pricepute,pai eu sunt cea mai nepriceputa posibila ,si lapte de pasare auzisem dar nu am facut si nu am mancat niciodata,multumesc de reteta.. Report
November 9, 201015 yr Author comment_63725 Luminish,mult succes ,spui ca nu ai fi avut curaj sa concurezi cu cele mai pricepute,pai eu sunt cea mai nepriceputa posibila ,si lapte de pasare auzisem dar nu am facut si nu am mancat niciodata,multumesc de reteta.. Copiii apreciaza desertul asta la maxim!Trebuie sa incerci laptele de pasare neaparat! Report