Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs: Cel mai "dulce" desert

Featured Replies

Felicitari, Ramy! Multumim, Maya, ca ne-ai dat ocazia sa ne desfasuram!

Si mie mi-a cazut cu tronc tortul castigator, da' s un dezastru la foi. Din cauza unor foi nereusite am prestat fursecuri, odata, demult, o noapte intreaga. Inca sunt traumatizata.

La multi ani Arta Culinara!

Sunt foarte emotionata,nici nu-mi vine sa cred,nici nu stiu de unde sa incep....

Cred ca am citit si recitit de nu stiu cate ori,si parca tot nu cred.

Multumesc mult in primul rand organizatoarei,Maya! :D :headbang: Mii de multumiri pentru apreciere.

Am vazut multe retete frumoase si bune,nici nu m-am gandit ca voi castiga.

Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat, fara nume,de frica sa nu uit pe cineva.Felicitari si voua,la toate! ^_^

:-*

Felicitări, Ramy, :headbang: , felicitări, Maya ^_^

Felicitări tuturor participantelor, eu nici nu aş fi avut curajul( necum abilităţile necesare) să mă înscriu la asemenea concurs... Şi n-o invidiez defel pe Maya, că ajunsese deja la coşmaruri la cât de greu a fost de luat decizia. :-* Dar , iaca , s-a descurcat... :D

Cosmina, ce nume sugestiv!!! Mi-a placut mult de tot. Bine ai venit in concurs si multa bafta!

Multumesc! Ma bucur ca iti place =)) Felicitari multe multe pentru concursul de aperitive si desigur pentru prestatia la acest concurs =))

Cosmina mult succes,bestial ciocolatosul tau,eu desi nu prea bat cu dulcele ciocolata imi place tare mult...off.offf,maii maiiii =)) =))

Mersi mult de tot Geany! Multe felicitari si tie pentru delicioasa Lamaita. Presimt ca o sa o execut si eu in curand ca avem amatori de lamaie in familie. Si chiar daca nu iti prea place ciocolata poti sa incerci linistita Death by Chocolate decoarece nu e deloc dulce, e aromat si pufos :D

FELICITARI tuturor concurentelor, sunteti nemaipomenite :D Si Maya, un pupic maaaaare din partea mea! Meriti toata admiratia pentru acest concurs delicios! =))

• 4 years later...
N-am gresit concursul :D , am vrut doar sa multumesc Aurei pentru reteta de tort cu nuca :thumleft: !

post-192-14209831731672_thumb.jpg

N-am gresit concursul :( , am vrut doar sa multumesc Aurei pentru reteta de tort cu nuca :( !

Adi draga mea, e vorba de mine? :( :( Asta e tortul cu blat de ciocolata si umplutura de frisca cu nuca?

Adi draga mea, e vorba de mine? :) =)) Asta e tortul cu blat de ciocolata si umplutura de frisca cu nuca?

Da!!! Normal ca nu-l mai recunosti, are alta... palarie :) ! E atat de bun :) ! Am avut musafiri si initial am vrut sa le dau o bucata la pachet, dar m-am razgandit :blush.