March 6, 20197 yr comment_250203 Io as vrea sa-mi iau asa ceva. Pretul, insa, imi mai da de gandit Report
March 6, 20197 yr comment_250204 cica ar fi cel mai vandut model in NA - french doors asta. dar se strica si cel mai mult. poti deschide numai o usa a frigiderului daca vrei iar partea de jos e congelatorul dragos, sunt Jura si mai mititele dar tot costa de te rup. am citit ca ar fi cele mai bune. unde merg eu dupa capsulele Illy au milioane de modele Jura, sunt o toate o bijuterie Report
March 6, 20197 yr comment_250205 cica ar fi cel mai vandut model in NA - french doors asta. dar se strica si cel mai mult. poti deschide numai o usa a frigiderului daca vrei iar partea de jos e congelatorulHmmmm.... Personal, nu ma atrage. Prefer din cel "clasic" ?, cu 2 usi. Presupunand ca ar trebui sa aleg si as avea spatiu necesar, normal! ? Report
March 6, 20197 yr comment_250207 Dex sa te informezi bine si sa cantaresti bine fiecare detaliu.Eu cand mi-am luat al doilea frigider(cel din bucatarie functioneaza, dar e mai mic si nu merg oricum amandoua deodata) m-am uitat la genul asta cu congelator sertar si mi s-au parut putin incapatoare. Evident daca vrei design astea sunt faine.Dispenser-ul pe mine nu m-a incantat, ca doar nu stai toata ziulica sa-l folosesti. Eu am optat pt un frigider normal, deasupra are congelatorul, cu usa separat a deci, spatiu unic. Am meu e asta din poza, alb pt ca l-am pus in spalatorie si acolo am totul alb. Acum depinde de exigente, daca ai familie mare, de cat esti dispus sa cheltui, ecc. Edited March 6, 20197 yr by any_annette Report
March 6, 20197 yr comment_250208 Au niste prieteni frigidere cu aparat de apa. Daca face si gheata, nu mai tin minte. Ideea e ca toti au zis ca apa pute. A statut, a frigider, a mal, a.... Oameni diferiti, surse diferite de apa, tari diferite, marci diferite de frigidere.Nu am idee ce-s usile frantuzesti.... Scoti vreo poza la interval? Al meu e cu 2 usi- frigider pe dreapta, congelator pe stanga. Are si aparat de apa si face si gheata. Pentru apa si gheata are un filtru care trebuie schimbat periodic si chiar nu are apa nici un gust. La noi apa de la chiuveta e buna si poate de asta nu am ce ii reprosa frigiderului Masina de cafea jura avem noi la servici- cea mai tare masina de cafea ever! Dar modelul nostru a costat vreo $2000... Edited March 6, 20197 yr by Wowerful Report
March 6, 20197 yr comment_250211 Any, e cumva Miele frigiderul tau?problema e ca vin de la cumparaturi cu portbagajul plin, parca ar veni al treilea razboi mondial. inca lucrez la minimalism am observat ca daca nu beau apa rece beau mult mai multam-am uitat la atitea frigidere de nu imi mai vine sa iau nici unul pe asta il stiti. la astea o sa poti spune, sta ia asa ca trebuie sa reboot frigiderul Wow, ce marca ai? Report
March 6, 20197 yr comment_250213 Wow, ce marca ai? GE- a venit cu casa, dar sunt mulțumită de el. Report
March 6, 20197 yr comment_250215 Any, e cumva Miele frigiderul tau?problema e ca vin de la cumparaturi cu portbagajul plin, parca ar veni al treilea razboi mondial. inca lucrez la minimalism am observat ca daca nu beau apa rece beau mult mai multam-am uitat la atitea frigidere de nu imi mai vine sa iau nici unul pe asta il stiti. la astea o sa poti spune, sta ia asa ca trebuie sa reboot frigiderul Wow, ce marca ai? Al meu e Sharp. Pe asta din poza ta, il vazusem cand il cautam pe al meu. Miele din cate am citit cand ma informam eu, nu mai e cum era acum 20 de ani. Edited March 6, 20197 yr by any_annette Report
March 6, 20197 yr comment_250216 cica ar fi cel mai vandut model in NA - french doors asta. dar se strica si cel mai mult. poti deschide numai o usa a frigiderului daca vrei iar partea de jos e congelatorul dragos, sunt Jura si mai mititele dar tot costa de te rup. am citit ca ar fi cele mai bune. unde merg eu dupa capsulele Illy au milioane de modele Jura, sunt o toate o bijuterie Frigider ca asta as vrea. Dar n-am loc Report
March 7, 20197 yr comment_250249 Mie-mi spui ? ca aseară cînd am cautat poza am văzut că la Maison du monde le au cu capac din inox, așa că acu tre sa ma duc sa imi iau, ca și așa n-am fost să vizitez de cînd s-a deschis nu departe de mine ?Mie cum am zis mi-e utilă la serviciu că să mă forțez să beau Te-ai ars!!! Sau, mai bine zis, contul tau s-a ars Sa iti lasi timp! Era unul din magazinele mele preferate. Pe vremea cand nu devenisera globali, imi placea sa pierd ore intregi in el in Franta. cica ar fi cel mai vandut model in NA - french doors asta. dar se strica si cel mai mult. poti deschide numai o usa a frigiderului daca vrei iar partea de jos e congelatorul dragos, sunt Jura si mai mititele dar tot costa de te rup. am citit ca ar fi cele mai bune. unde merg eu dupa capsulele Illy au milioane de modele Jura, sunt o toate o bijuterie Frigider ca asta as vrea. Dar n-am loc Eu la asta visez Edited March 7, 20197 yr by Lapona Enigel Report
March 7, 20197 yr comment_250263 Te-ai ars!!! Sau, mai bine zis, contul tau s-a ars Sa iti lasi timp! Era unul din magazinele mele preferate. Pe vremea cand nu devenisera globali, imi placea sa pierd ore intregi in el in Franta. am scapatam gasit capac marca Quattro stagioni precum borcanele pe care le folosesc la conserve cu gaura in mijloc deci special pentru astadeci nu mai tre sa merg la Maison du Monde de luni voi folosi cana cu capac si pai din inox http://www.coquinaria.it/forum/core/images/smilies/5.gif Stiam ca Jura facea fier de calcat super mistohabra n-aveam ca face si masini de cafea Report
March 7, 20197 yr comment_250274 Cum sa nu? Am inteles ca sunt agresivi puternic in sectorul asta si bate la fund masinarii de traditie. In special in ultimii ani au dezvoltat puternic ramura asta. Report
March 9, 20197 yr comment_250600 deci voi puneti ulei intr-un recipient?eu credeam ca e intr-un spray. la noi nu exista si parca as necesita intr-un recipient care spray-azasint si spray-uri de-alea din metal precum deodorantele dar au jdemii de porcarii in ele plus ca dupa putin daca nu le folosesti zilnic sa zic miros a rincedam incercat multe recipiente cu spray deasupra dar nici unul nu functioneaza bine ca astain el eu pun ulei de masline extravirgin si spray-ez unde vreau euuleiul se pune pina sub cilindrul ala alb pe care il vezi si se incarca apasind pe capac de citeva ori, spray-ezi si iar incarci si tot asae din sticla deci ii scot partea de deasupra si il arunc in masina de vaseeu sint extrem de incintata de el si sint deja la al doilea pentru ca pe primul l-am gasit spart in sertarul cu uleiuri, cica s-ar fi spart singur ca nimeni n-a marturisit asa ca de atunci il tin deasupra ca sa nu se atinga cu altcineva si sa se sparga Report
March 9, 20197 yr comment_250603 Uite asta e al meu.Mi se pare ca e marca Tescoma dar nu mai sunt sigura. Nu as vrea sa gresesc. Am cautat cu google, e Tescoma. Edited March 9, 20197 yr by any_annette Report
March 9, 20197 yr comment_250607 foarte interesant, aha, nu am mai vazut. merci Adriana&Ani. edit: Adriana, adu si postul lu' Ani, sa aiba legatura. Edited March 9, 20197 yr by moatza Report
March 9, 20197 yr comment_250615 Ia chiar asa, m-am lipit la topicul cu tigai cu spray-ul meu. Adriana, asta al tau mi se pare mai profesional . Al meu tot din sticla e. Edited March 9, 20197 yr by any_annette Report
March 9, 20197 yr comment_250627 foarte interesant, cum il cheama - e pe amazon?asta e al meudar zice ca nu mai e disponibilhttps://www.amazon.it/Brandani-Ampolla-Oliera-Olio-Spray/dp/B008GD6RUAvad ca sint altele colorate din plastic Report
May 12, 20197 yr comment_252892 Nu le-am cumparat, le-am primit cadou , imi sunt tare dragi:(nu stiu de ce imi intoarce si mie pozele mai nou...) Report
August 24, 20197 yr Author comment_255146 Cumparata din vacanță, zona Abruzzo, ei le cheama ferratelle sau nevole sau pizzele, depinde de zona. Abia astept sa incerc sa vad ce imi iese. Report
August 24, 20197 yr comment_255150 splendidaa mea e rotunda si nu are ridurile asa pronuntateaici sint cele pe care le facusem https://forum.artaculinara.ro/topic/1663-saratele/page__view__findpost__p__44478 Report
August 26, 20197 yr Author comment_255194 Da, aveau si ca a ta.M-au intebat daca vreau pizzele crocante sau mai moi. Eu le-as fi luat pe amandoua, dar costau cam multisor. Report
August 29, 20197 yr comment_255243 help needed! vreau sa schimb microwave-ul, face sa iau din ala mai sofiticat cu convectie/grill/alea, alea sau nu prea? Report
August 29, 20197 yr comment_255244 din experienta mea de pina acu eu zic sa-ti iei cel putin cu optiunea asta de crisp, citesc de ani de zile ca unele pe celalat forum o folosesc cu maxim succes si fac multe, eu am facut dovlecei si vinete felii, am incercat cu niste ardei fisii dar nu m-a entuziasmat ce a iesiteu acu ce iau congelat panè fac asa, inclusiv cartofii prajiti pe care de fapt si inainte tot in cuptoras ii faceampentru incalzit anumite chestii care tre sa ramina uscate nu sa se inmoaie de la microunde tot functia crisp o folosescpot zice ca il folosesc aproape ca pe cuptoras, ceea ce era de fapt in intentia mea sa fac de la inceput folosesc si citeva dintre programele pe care le are in memorie, chiar alaltaieri am facut si o tarta sarata, a fost mai subtirica si s-a facut perfect, inainte facusem una mult mai incarcata si baza de aluat era cruda chestie pe care o urasc enorm la tartele sarate dar am rezolvat-o repunind-o un pic la copt cu fundul in sus optiunea de cuptor asa zis normal nu prea am folosit-o tare, as spune ca pentru aia mai bag o alta tava cu ceva si il aprind pe ala mare electric, dar e doar o lacuna a mea. Nu m-am pus inca sa experimentez serios ca sa pot face comparatii si sa-mi pot da cu parerea. Report
August 29, 20197 yr comment_255245 suna bine de tot!am cercetat putin sa vad ce marci ar fi bune si am dat de un cuptoras cu convectie care in loc de microunde are aburi - are recenzii foarte bune, parca m-ar tenta. aburi unt mai sanatosi ca undele...singura chestie e ca atunci cind deschizi usa scoate aburi cat o locomotiva... http://youtu.be/iwGrboT1P28 Report