Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

cica ar fi cel mai vandut model in NA - french doors asta. dar se strica si cel mai mult. poti deschide numai o usa a frigiderului daca vrei iar partea de jos e congelatorul

BI-36UFD_S_PH.jpg

dragos, sunt Jura si mai mititele dar tot costa de te rup. am citit ca ar fi cele mai bune. unde merg eu dupa capsulele Illy au milioane de modele Jura, sunt o toate o bijuterie

cica ar fi cel mai vandut model in NA - french doors asta. dar se strica si cel mai mult. poti deschide numai o usa a frigiderului daca vrei iar partea de jos e congelatorul

Hmmmm.... Personal, nu ma atrage. Prefer din cel "clasic" ?, cu 2 usi. Presupunand ca ar trebui sa aleg si as avea spatiu necesar, normal! ?

Dex sa te informezi bine si sa cantaresti bine fiecare detaliu.

Eu cand mi-am luat al doilea frigider(cel din bucatarie functioneaza, dar e mai mic si nu merg oricum amandoua deodata) m-am uitat la genul asta cu congelator sertar si mi s-au parut putin incapatoare. Evident daca vrei design astea sunt faine.

Dispenser-ul pe mine nu m-a incantat, ca doar nu stai toata ziulica sa-l folosesti.

Eu am optat pt un frigider normal, deasupra are congelatorul, cu usa separat a deci, spatiu unic.

Am meu e asta din poza, alb pt ca l-am pus in spalatorie si acolo am totul alb.

post-13-0-11733300-1551893388_thumb.png

Acum depinde de exigente, daca ai familie mare, de cat esti dispus sa cheltui, ecc.

Edited by any_annette

Au niste prieteni frigidere cu aparat de apa. Daca face si gheata, nu mai tin minte. Ideea e ca toti au zis ca apa pute. A statut, a frigider, a mal, a.... Oameni diferiti, surse diferite de apa, tari diferite, marci diferite de frigidere.

Nu am idee ce-s usile frantuzesti.... Scoti vreo poza la interval?

Al meu e cu 2 usi- frigider pe dreapta, congelator pe stanga. Are si aparat de apa si face si gheata.

Pentru apa si gheata are un filtru care trebuie schimbat periodic si chiar nu are apa nici un gust. La noi apa de la chiuveta e buna si poate de asta nu am ce ii reprosa frigiderului :tongue7:

Masina de cafea jura avem noi la servici- cea mai tare masina de cafea ever! Dar modelul nostru a costat vreo $2000...

post-1728-0-02791500-1551894378_thumb.jpeg

Edited by Wowerful

Any, e cumva Miele frigiderul tau?

problema e ca vin de la cumparaturi cu portbagajul plin, parca ar veni al treilea razboi mondial. inca lucrez la minimalism :P

am observat ca daca nu beau apa rece beau mult mai multa

m-am uitat la atitea frigidere de nu imi mai vine sa iau nici unul :(

pe asta il stiti. la astea o sa poti spune, sta ia asa ca trebuie sa reboot frigiderul headbang.gif

Wow, ce marca ai?

RF28NHEDBSG-1.jpg

Any, e cumva Miele frigiderul tau?

problema e ca vin de la cumparaturi cu portbagajul plin, parca ar veni al treilea razboi mondial. inca lucrez la minimalism :P

am observat ca daca nu beau apa rece beau mult mai multa

m-am uitat la atitea frigidere de nu imi mai vine sa iau nici unul :(

pe asta il stiti. la astea o sa poti spune, sta ia asa ca trebuie sa reboot frigiderul headbang.gif

Wow, ce marca ai?

RF28NHEDBSG-1.jpg

Al meu e Sharp.

Pe asta din poza ta, il vazusem cand il cautam pe al meu.

Miele din cate am citit cand ma informam eu, nu mai e cum era acum 20 de ani.

Edited by any_annette

BI-36UFD_S_PH.jpg

dragos, sunt Jura si mai mititele dar tot costa de te rup. am citit ca ar fi cele mai bune. unde merg eu dupa capsulele Illy au milioane de modele Jura, sunt o toate o bijuterie

Frigider ca asta as vrea. Dar n-am loc :P

Mie-mi spui ? ca aseară cînd am cautat poza am văzut că la Maison du monde le au cu capac din inox, așa că acu tre sa ma duc sa imi iau, ca și așa n-am fost să vizitez de cînd s-a deschis nu departe de mine ?

Mie cum am zis mi-e utilă la serviciu că să mă forțez să beau

Te-ai ars!!! Sau, mai bine zis, contul tau s-a ars laugh.gif Sa iti lasi timp! Era unul din magazinele mele preferate. Pe vremea cand nu devenisera globali, imi placea sa pierd ore intregi in el in Franta. wub.gif

BI-36UFD_S_PH.jpg

Frigider ca asta as vrea. Dar n-am loc :P

Eu la asta visez love7.gif

$_86.JPG

Edited by Lapona Enigel

Te-ai ars!!! Sau, mai bine zis, contul tau s-a ars laugh.gif Sa iti lasi timp! Era unul din magazinele mele preferate. Pe vremea cand nu devenisera globali, imi placea sa pierd ore intregi in el in Franta. wub.gif

:love3: am scapat

am gasit capac marca Quattro stagioni precum borcanele pe care le folosesc la conserve cu gaura in mijloc deci special pentru asta

deci nu mai tre sa merg la Maison du Monde :hug:

de luni voi folosi cana cu capac si pai din inox http://www.coquinaria.it/forum/core/images/smilies/5.gif

Stiam ca Jura facea fier de calcat super misto

habra n-aveam ca face si masini de cafea

Cum sa nu? Am inteles ca sunt agresivi puternic in sectorul asta si bate la fund masinarii de traditie. In special in ultimii ani au dezvoltat puternic ramura asta.

deci voi puneti ulei intr-un recipient?

eu credeam ca e intr-un spray. la noi nu exista si parca as necesita :-*

intr-un recipient care spray-aza

sint si spray-uri de-alea din metal precum deodorantele dar au jdemii de porcarii in ele plus ca dupa putin daca nu le folosesti zilnic sa zic miros a rinced

am incercat multe recipiente cu spray deasupra dar nici unul nu functioneaza bine ca asta

in el eu pun ulei de masline extravirgin si spray-ez unde vreau eu

uleiul se pune pina sub cilindrul ala alb pe care il vezi si se incarca apasind pe capac de citeva ori, spray-ezi si iar incarci si tot asa

e din sticla deci ii scot partea de deasupra si il arunc in masina de vase

eu sint extrem de incintata de el si sint deja la al doilea pentru ca pe primul l-am gasit spart in sertarul cu uleiuri, cica s-ar fi spart singur :-* ca nimeni n-a marturisit :-* asa ca de atunci il tin deasupra ca sa nu se atinga cu altcineva si sa se sparga :P

ampola olio.jpg

Uite asta e al meu.

Mi se pare ca e marca Tescoma dar nu mai sunt sigura. Nu as vrea sa gresesc.

post-13-0-53132300-1552152233_thumb.jpg

Am cautat cu google, e Tescoma.

Edited by any_annette

foarte interesant,

aha, nu am mai vazut.

merci Adriana&Ani.

edit: Adriana, adu si postul lu' Ani, sa aiba legatura.

Edited by moatza

Ia chiar asa, m-am lipit la topicul cu tigai cu spray-ul meu.

Adriana, asta al tau mi se pare mai profesional . Al meu tot din sticla e.

Edited by any_annette

• 2 months later...

Nu le-am cumparat, le-am primit cadou :rolleyes: , imi sunt tare dragi:

(nu stiu de ce imi intoarce si mie pozele mai nou...)

post-192-0-25894900-1557697529_thumb.jpg

• 3 months later...
help needed! notworthy.gif vreau sa schimb microwave-ul, face sa iau din ala mai sofiticat cu convectie/grill/alea, alea sau nu prea?

din experienta mea de pina acu eu zic sa-ti iei cel putin cu optiunea asta de crisp, citesc de ani de zile ca unele pe celalat forum o folosesc cu maxim succes si fac multe, eu am facut dovlecei si vinete felii, am incercat cu niste ardei fisii dar nu m-a entuziasmat ce a iesit

eu acu ce iau congelat panè fac asa, inclusiv cartofii prajiti pe care de fapt si inainte tot in cuptoras ii faceam

pentru incalzit anumite chestii care tre sa ramina uscate nu sa se inmoaie de la microunde tot functia crisp o folosesc

pot zice ca il folosesc aproape ca pe cuptoras, ceea ce era de fapt in intentia mea sa fac de la inceput folosesc si citeva dintre programele pe care le are in memorie, chiar alaltaieri am facut si o tarta sarata, a fost mai subtirica si s-a facut perfect, inainte facusem una mult mai incarcata si baza de aluat era cruda chestie pe care o urasc enorm la tartele sarate dar am rezolvat-o repunind-o un pic la copt cu fundul in sus :angryfire:

optiunea de cuptor asa zis normal nu prea am folosit-o tare, as spune ca pentru aia mai bag o alta tava cu ceva si il aprind pe ala mare electric, dar e doar o lacuna a mea. Nu m-am pus inca sa experimentez serios ca sa pot face comparatii si sa-mi pot da cu parerea.

suna bine de tot!

am cercetat putin sa vad ce marci ar fi bune si am dat de un cuptoras cu convectie care in loc de microunde are aburi - are recenzii foarte bune, parca m-ar tenta. aburi unt mai sanatosi ca undele...

singura chestie e ca atunci cind deschizi usa scoate aburi cat o locomotiva...

http://youtu.be/iwGrboT1P28