Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Va rog din toata inimioara un vot

Featured Replies

• Author

va multumesc

Am observat ca se poate vota de 2 ori pe zi ieri dimineata de ex s-a putut vota si dupa 7 sau 8 seara s-a putut vota iar

va multumesc

Am observat ca se poate vota de 2 ori pe zi ieri dimineata de ex s-a putut vota si dupa 7 sau 8 seara s-a putut vota iar

Ba eu ieri am votat de 6-7 =)) ori si azi deja de 2 ori cam la 1 ora 2 se poate vota...

Bravo fetelor :) eu 2 voturi dimineata(ala de la 3 nu se pune :lol: )si 2 pe seara,ca dupamiaza am fost plecata... :floare:

Edit:ca sa nu mai incarc topicul,am votat nr. 200,la ora 10... :lol:

Vot 203 la ora 12 :lol: deci la 2 ore diferenta.

• Author

va multumesc mult

Imi place sa vad ca va intreceti in voturi

Sunteti minunate!

Votat si eu. :icescream: Voi continua si in zilele urmatoare.

Bafta la concurs!

Mie-mi place grozav reţeta, chiar vreau să o încerc săptămâna viitoare, aşa că mă ambiţionez să câştigi cu ea :icescream:
  • Author

Mie-mi place grozav reţeta, chiar vreau să o încerc săptămâna viitoare, aşa că mă ambiţionez să câştigi cu ea :icescream:

multumesc

ma bucur sa aud, astept impresii despre drob

• Author

M-am dus sa vad top 10,si nu mai erai în el!Mac sa buzz-ui fetele pe ym ! :lol:

Am bagat înca 26 de bucati,si te-am adus napoi în top.Esti pe pe locul 7 :wub:

multumesc

stiam sa ma ajuti sa ma ridic cand apari

• Author

veste proasta:

am fost scoasa din concurs

Intrebare: mai are rost sa caut sa votez alta reteta sau sa o las balta?

multumesc pt tot ce ati facut pt mine

Astept parea voastra sa vad ce e de facut

asta e un mesaj luat de acolo:

In aceasta dimineata, au fost retrase din concurs doua retete, ca urmare a modului in care au fost votate.

Nu stiu ce s-a intamplat; aseara aveam 200 si ceva dimineata 400 si ceva eram pe locul 3. M-am bucurat dar bucuria a fost de scurta durata

Daca vreti sa mai incercam, asta va fi reteta (ar fi ceva si daca ajung pana pe locul 15, la top nu stiu daca sunt sanse sa visez) (aperitiv napolitana) http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00613

dar de data asta sa incercam doar cu un vot pe zi

Daca sunt sanse bine, daca nu asta e eu am incercat

Depind de voi si de prietenii vostri

Va multumesc

Eu nu cred ca mai ai sanse numai cu un vot pe zi,sunt retete acolo care au deja 500 de voturi,acelea nu puteau fi acumulate numai cu un vot pe zi,si totusi pe tine te-au descalificat...eu le-asi cere mai multe lamuriri,cred ca, concursul e deja aranjat parerea mea...Imi pare tare rau... :D

Aseara eu ti-am dat votul nr. 222,si dimineata erai a treia in top 10 ti-am dat si acolo un vot nu mai tin minte ce nr. era,400si ceva in orice caz. :(

• Author

va multumesc ca-mi sunteti alaturi si am pe inima ceva sa spun si eu:

Imi pare rau ca m-am lasat dusa de val si am facut ce nu trebuia si v-am incurajat si pe voi sa o faceti. Ma simt ff prost din cauza asta.Acum cat de imposibil pare totul as vrea sa incerc pe cai cat se poate de cinstite sa recuperez din handicap(adica un ip pe zi cum zice regulamentul). Dupa parerea mea se mai poate face ceva numai daca ma votati zilnic si va rugati fiecare din voi si prietenii sa o faca. stiu ca cer cam mult dar numai unindu-ne 'fortele' o putem face. Eu ma gandesc sa merg pana la capat indiferent de castig sau pierdere daca tot am intrat in joc. (daca nu incerc poate ma voi intreba mereu "si totusi ce se intampla daca incercam?" Deci sa incercam facand ceea ce putem face iar ceea ce nu depinde de noi, iar restul lasam in mainile Celui care poate face mai mult decat putem sau gandim noi

Ce ziceti sunteti cu mine?

Va multumesc mult tuturor celor care vreti sa ma ajutati. De voi depinde

Dragă Cecilia,

Nu trebuie să te simţi vinovată în vreun fel, toată lumea ştie că acest gen de concursuri presupune , în fapt, verificarea popularităţii persoanei, şi nu doar reţeta în sine... Aşa că era normal să ceri sprijinul prietenilor, şi era la fel de normal ca prietenii tăi să te voteze cât puteau de mult într-o zi.

Dacă vrei părerea mea, eu cred că organizatorii concursului au avut vina de a nu instala un sistem de protecţie respectiv interzicere a repetării votului de pe acelaşi computer la mai puţin de 24 de ore distanţă.

Ca să nu mai vorbesc de suspiciunea( că oameni suntem , nu?)că şi alţi participanţi la concurs au fost votaţi de mai multe ori, nu? Cu ce e vinovat, până la urmă, concurentul , că vecina de la 3 l-a votat de 5 ori pe zi?

Din păcate, prin această decizie, organizatorii lasă loc la multe interpretări şi bănuieli, poate nefondate, nu ştiu, dar ele deja există, şi e păcat şi pentru cei care au rămas în concurs.

Eu, una , nu aş mai participa la concurs, chiar dacă am reţete bune, pur şi simplu nu mi s-ar mai părea credibil- dar decizia o iei doar tu. Ne anunţi ce ai decis, şi eu fac cum crezi tu că e bine pentru tine.

Cu drag, Corina.

Sunt total deacord cu koral,eu am avizat chiar la inceput ca au aparut peste noapte 200 de voturi la retete,in discutia cu Dragos vezi acolo,voturi care seara nu erau si au aparut dimineata,mie nu mi se pare corect,nici eu in locul tau nu a-si mai participa,nu e corect,imi pare rau,dar asta e opinia mea,chiar daca in regulament au specificat un singur vot pe zi,cine imi garanteaza mie ca prima in top 10 cu 550 de voturi a fost votata cu un singur vot pe zi (de la un pc. normal),eu nu a-si avea incredere si cred ca acest concurs e deja aranjat,parerea mea normal... :rolleyes:

A, şi era să uit ce e mai important: dacă o persoană răutăcioasă( nu vă gândiţi la mine, pliiiiz :rolleyes: - doar facem un exerciţiu de imaginaţie)ar vrea să o scoată din concurs pe concurenta de pe primul loc, sau al doilea, sau al 7-lea, să înţeleg că nu trebuie decât să o votez de mai multe ori pe zi , cu vreo 10 prietene care să procedeze la fel?

Cu ce ar fi vinovată concurenta?

Înţelegi de ce spuneam că organizatorii nu au avut în vedere detalii importante, dar e mai uşor să te pedepsească pe tine ?

Cu drag, C.

Ashea ca bine zici Koral,m-apuc si eu uitea asea dea'dreaku :rolleyes: si votez de mai multe ori pe zi de la pc. meu pe prima concurenta,din top 10,apoi pe a doua si tot asa...c-asa vrea mushchiu' meu de-a dreaku ce-i chelea pe mine,da?!! :drool: ...

Mare lucru daca nu ti-au facut asta si tie fete de pe alte forumuri,asa din bunatatea lor sufleteasca,poate sa dea o lectie prietenilor tai...nu stiu zic si eu nu?!... :pupic:

Eu in locul tau le-asi spune organizatorilor acestui concurs ,ca este posibil sa fi fost un atentat la pozitia ta si daca e un concurs serios in acest caz te-ar repune imediat inapoi in concurs cu reteta si voturile pe care le aveai si ar lua masuri in asa fel ca votul sa se poata da de la un pc. la 24 de ore...Asa ,Geany a vb...EEEeeee!!!!.Zau ca-s nervoasa rau... :rolleyes: